Εστιατόριο σχολής-Κακή ποιότητα φαγητού

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Εστιατόριο σχολής-Κακή ποιότητα φαγητού

Post by xrokos » Thu Jan 11, 2007 8:24 pm

Όλοι έχουμε γευτεί τις "λιχουδιές" του εστιατορίου της σχολής και καιρός είναι να πούμε και τη γνώμη μας.
Έχω απογοητευτεί με το εστιατόριο όχι μόνο για το περιορισμένο μενού (μακαρόνια-ρύζι) αλλά για τα κακής ποιότητας υλικά αρχίζοντας από το λάδι, τις πατάτες, τις άπλυτες σαλάτες...
Για του λόγου το αληθές δέστε τις πατάτες του εστιατορίου

Image

Image

Έχω και photo με μαρούλι και μαμουνάκια μέσα. Έρχεται soon!
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Thu Jan 11, 2007 8:41 pm

μας έφτιαξες τη μέρα xroke
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Thu Jan 11, 2007 8:43 pm

μας έφτιαξες τη μέρα xroke

Ε μέχρι να τελειώσει η κατάληψη θα το ξεχάσουμε....
Είναι κάτι σαν τον Ευαγγελάτο και τις ειδήσεις, όταν μιλάνε για τρόφιμα σταματάμε να τα τρώμε εάν είναι δυνατόν για 4-5 μέρες και μετά πάλι τα ίδια...
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a
Post by PASCAL » Fri Jan 12, 2007 12:56 am

Παιδιά ναί η κατάσταση είναι τραγική με την ποιότητα στο εστιατόριο. Αυτό που έτυχε στο xroko με τα μαμούνια στις πατάτες, μου έχει τύχει κι εμένα με το ρύζι. Προτείνω κάθε φορά που βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τέτοια περιστατικά να στέλνουμε το πιάτο στον πρύτανη.
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Fri Jan 12, 2007 1:23 am

Μπορεί να υπάρξουν πιο καλά αποτελέσματα αν το στείλετε πρώτα στον υπέυθυνο του εστιατορίου και μετά στον πρύτανη.
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Fri Jan 12, 2007 1:26 am

Υπάρχει μια ρήση σχετικά με το ψάρι...
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Fri Jan 12, 2007 1:29 am

Και πιάτο με ψάρι υπάρχει αλλά νομίζω πως το πιάτο ίσως κολλάει παραπάνω εδώ. :-)
sagwnias
Gbyte level
Gbyte level

Post by sagwnias » Fri Jan 12, 2007 2:11 am

Πριν μπω στη σχολη μου ελεγε ενα καθηγητης φροντιστηριου οτι η ΑΣΟΕΕ εχει το καλυτερο εστιατοριο...Αν οντως ισχυει αυτο φανταστειτε πως ειναι των αλλων σχολων..
Εγω παντως μονο την πρωτη χρονια ειχα φαει 5-6 φορες..τι ειχα φαει δλδ;;;προγευμα ηταν για να παω μετα σπιτι να φαω..χεχεχεχε
StormRider
Gbyte level
Gbyte level
Post by StormRider » Fri Jan 12, 2007 3:41 am

Δεν πιστεύω οτι είναι τοσο κακής ποιότητας...
...Κατ' αρχην πως επέζησαν μαμουνια στις πατατες μετα το τηγανισμα τους?

τώρα αν δυο-τρεις μαυρίζουν, εγώ μαυρίζω το 50% οταν τηγανίζω...

Αυτό για την σαλάτα δεν θα φαινόταν περίεργο... ναι το πλύσιμο δεν είναι άριστο, άρα το να χει ξεφύγει κατι με πολύ χωμα δεν αποκλείεται...

Δεν έχω πάει σε άλλη λέσχη σχολής αλλά από ακούω η δική μας συγκεντρώνει περισσότερο κόσμο από τον αντίστοιχο άλλων...

κ το κυριότερο... Ποίος ξέρει ΤΙ τρώει??? μπορούμε να πούμε ότι σπίτι προσέχουμε περισσότερο το μαγείρεμα... αλλά θα προτιμούσατε το fast food από τη λέσχη??? Άν ναι, εγώ θα συμφωνούσα μόνο στη γεύση... και είναι λογικό με τόση ζάχαρη που βάζουν
Serendipity
Gbyte level
Gbyte level

Post by Serendipity » Fri Jan 12, 2007 12:58 pm

παιδια εγω επαθα τροφικη δηλητηριαση με κατι μελιτζανες,πριν κανενα μηνα οποτε θα διατηρω τις αμφιβολίες μου σχετικα με την ποιοτητα του φαγητου.
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

ImageImage

My new blog Serendipity's thoughts!
hello_kitty
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by hello_kitty » Fri Jan 12, 2007 1:02 pm

Γενικοτερα πιστευω οτι περνωντας απο τα εστιατορια των σχολων ισχυροποιεις τον οργανισμο σου.... :lol:
Να ζεις με παθος την καθε σου στιγμη....
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Fri Jan 12, 2007 1:20 pm

Serendipity wrote:παιδια εγω επαθα τροφικη δηλητηριαση με κατι μελιτζανες...
δεν κάνουν τέτοια λάθη. ούτε κιμάδες να τρώτε. Πιο αναγνωρίσιμα φαγητά να προτιμάτε
sagwnias
Gbyte level
Gbyte level

Post by sagwnias » Fri Jan 12, 2007 1:30 pm

hello_kitty wrote:Γενικοτερα πιστευω οτι περνωντας απο τα εστιατορια των σχολων ισχυροποιεις τον οργανισμο σου.... :lol:
Συμφωνω+++

και
tsilochr wrote:δεν κάνουν τέτοια λάθη. ούτε κιμάδες να τρώτε. Πιο αναγνωρίσιμα φαγητά να προτιμάτε
Συμφωνω+++ και εδω.. :-D :-D
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Fri Jan 12, 2007 1:38 pm

Παιδιά, τις λίγες φορές που έφαγα στο εστιατόριο δεν εξεπλάγην κιόλας από την ποιότητα.

Έχω κάνει φοιτητής στην Άρτα που τα άτομα ήταν λιγότερα και το φαί πιστέψτε με δεν ήταν καλύτερο. Μιά χαρά είναι το φαγητό για φαγητό που παρήχθη μαζικά.

Άλλη εμπειρία από εστιατόριο είναι αυτό του στρατού, αλλά για να μην γίνω αηδιαστικός δεν επεκτείνομαι....μια χαρά είναι το εστιατόριο!

:-)
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Post by Ganther » Fri Jan 12, 2007 2:21 pm

Εγω νομιζω οτι ειναι 100% θεμα συνηθειας. Τι θελω να πω. Ουτε εμενα μου αρεσει να βλεπω μαυρες πατατες αλλα νομιζω ειναι αναποφευκτο σε τετοιου τυπου μαζικο φαγητο. Επειδη απο πιτσιρικι ετρωγα ετοιμα φαγητα πολυ συχνα, δεν με πειραζει ποτε και τιποτα. νομιζω οτι αυτο ειναι το κλειδι. Αμα δεν εχεις συνηθισει θα σε πιασει το στομαχι σου.

Το κυριο προβλημα που βρισκω ειναι οτι πρεπει να βαζουν σοδα στα φαγητα και μαλιστα πολυ, γιατι αν προσεξετε σε χορταινει αλλα οχι για πολυ ωρα (πεινας πιο γρηγορα)

Ο μουσακας ειναι τελειος :)
ράνια
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by ράνια » Fri Jan 12, 2007 3:23 pm

Ganther wrote:Εγω νομιζω οτι ειναι 100% θεμα συνηθειας. Τι θελω να πω. Ουτε εμενα μου αρεσει να βλεπω μαυρες πατατες αλλα νομιζω ειναι αναποφευκτο σε τετοιου τυπου μαζικο φαγητο. Επειδη απο πιτσιρικι ετρωγα ετοιμα φαγητα πολυ συχνα, δεν με πειραζει ποτε και τιποτα. νομιζω οτι αυτο ειναι το κλειδι.
Τώρα αυτό το λες για καλό δηλαδή? :-p Το ότι έχει συνηθίσει ο οργανισμός σου και δεν καταλαβαίνει αν το φαϊ που τρώει είναι χάλια δεν σημαίνει ότι δεν θα σου κάνει κακό! Προσωπικά, ειδικά μετά από τις γνωστές εκπομπές του Ευαγγελάτου, σιχάθηκα παντώς είδους φαγητό από έξω και τρώω μόνο άμα είναι ανάγκη. Άμα δεν το φτιάξεις μόνος σου να φας τα δικά σου μικρόβια :shock: άστα να πάνε...

Προτείνω να στείλουμε τον Ευαγγελάτο :lol: Επίσης το ότι είναι ίσως καλύτερο από άλλα εστιατόρια που σερβίρουν χειρότερα σκουπίδια ούτε αυτό μου λέει κάτι γιατί πρόκειται για θέμα υγείας.

Αυτά.
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Fri Jan 12, 2007 3:29 pm

Εστιατόριο ΑΣΟΕΕ: "Το Μαμούνι". :twisted:
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Fri Jan 12, 2007 4:10 pm

Σίγουρα υπάρχουν και χειρότερα αλλά κάποια πράγματα δε θέλουν κόπο αλλά τρόπο. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιούν ελαιόλαδο και να το πετάνε μετά από 2-3 τηγανιές. Έπειτα κάτι μακαρόνια, ρύζια, μουσακάδες να τα βγάζουν στη σωστή ώρα ψησίματος (δεν είναι τόσο δύσκολο). Έχουν φτιάξει κάτι φαγητά απαράδεκτα (είναι και μάγειροι!) τα οποία δεν τα φτιάχνει ούτε φοιτητής. Θυμάμαι κάτι κολοκυθάκια με κανέλα και κάτι μελιτζάνες άστα να πάνε. Οι τηγανιτές πατάτες είναι αισχρές, στις σερβίρουν και ας είναι και χαλασμένες (το πράσινο καφετί μέσα στην πατάτα στη φωτό ).
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Fri Jan 12, 2007 4:11 pm

Δεν έχω φάει στο εστιατόριο τους τελευταίους μήνες για να μπορώ να κρίνω. Πάντως 4 χρόνια και πλέον που έτρωγα επιβίωσα χωρίς ιδιαίτερες απώλειες ;) . Ο εστιάτορας είναι προσεγγίσιμος, αν του μιλήσετε θα ακούσει. Και οι εργάζομενοι εκεί από αυτά τα φαγήτα τρώνε. Επίσης πολλά φαγητά δεν τα παρασκευάζουν εκεί, οπότε μπορεί το μαμούνι να μην έχει άλλους συγγενείς στην κουζίνα της σχολής αλλά η καταγωγή του να είναι από τον χώρο που παρασκευάζονται τα φαγητά (εκτός σχολής).
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Fri Jan 12, 2007 4:16 pm

Α ναι να πω για τα παιδιά που μαγειρεύουν είναι πολύ ευγενικά. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχουμε παράπονα και να μη θέλουμε το εστιατόριο μας να σερβίρει καλό φαγητό όχι μόνο στην όψη και στη γεύση αλλά και στο στομάχι.
sagwnias
Gbyte level
Gbyte level

Post by sagwnias » Fri Jan 12, 2007 4:20 pm

PASCAL wrote:Εστιατόριο ΑΣΟΕΕ: "Το Μαμούνι". :twisted:
+++
kill bill
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by kill bill » Fri Jan 12, 2007 7:37 pm

Συμφωνώ και εγώ ότι η ποιότητα του φαγητού είναι άθλια.
Χρησιμοποιύν ότι είναι πιο φτηνό εκείνη την εποχή και εκτός απ'αυτό τα φαγητά του μενού πολλές φορές δε συνδυάζονται με τίποτα.Και αύτες οι πατάτες είναι χάλια ειδικά οι ψητές.
Βέβαια δε μπορώ να μη σχολίασω την εφευρετικότητα των μαγείρων που φτιάχνουν πατάτες με τυρί τριμμένο απο πάνω και κίμα και δίπλα να βλέπεις τα πάτα με τα μακαρόνια
να έχουν μόνο μακαρόνια νερόβραστα και τίποτα από πάνω.

Ας γίνει κάτι τελοσπάντων, αν είναι να πληρώνουμε αλλά να ξέρουμε ότι τρώμε φαι και όχι να φοβόμαστε να μη βγούμε καμιά μέρα από τη σχολή μεταλλαγμένοι και να ακτινοβολούμε
Last edited by kill bill on Sat Jan 13, 2007 1:23 am, edited 1 time in total.
Image
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”