Venus Meeting #4
- rigo
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Μπoρώ να κλέισω εγώ αν θέλετε! Προτιμάτε Θησείο ή Ψυρρή; Για Ψυρρή μου πρότεινε ο ciao την Moresko που προσωπικά μου φαίνεται πολύ καλή. Θησείο είναι η κλασική φάση όπως στο προηγούμενο meeting. Επίσης προτιμάτε Σάββατο ή Κυριακή; Ας κάνουν οι mods τα votes για να κλείσουμε κάποια στιγμή..
"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
- maria_
- Venus Former Team Member
Είναι πολύ ωραίο μαγαζί αλλα νομίζω οτι ο tsilochr έχει δίκιο...Η Μoresko προσφέρεται κυρίως για ποτό και clubbing.Εξαρτάται βέβαια τί θέλουμε...Καφέ ή ποτό(οεο?)?
[off]Εκτός απο ναργιλέδες το πρόγραμμα περιλαμβάνει και χορευτές/χορεύτριες;) [/off]
[off]Εκτός απο ναργιλέδες το πρόγραμμα περιλαμβάνει και χορευτές/χορεύτριες;) [/off]
Βάλε φωτιά σε ό,τι σε καίει, σε ό,τι σου τρώει την ψυχή
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
- hello_kitty
- Kilobyte level
Να σας πω και γω που έχω πάει απόγευμα στη Moresko...
Είναι πολύ ευρύχωρη, ποτά και χορεύτριες έχει μετά από κάποια ώρα (όταν νυχτώσει), έχει ωραίο περιβάλλον (οι ναργιλέδες ειναι διακοσμητικοί, εκτός και αν ζητήσεις να σου φέρουν), και φυσικά σερβίρει καφέ και τέλειο τσάι!!!
(με κανελίτσες, αραβικό ποτηράκι για τσάι, και ζάχαρη σε σχήμα χαλικιού και διάφορα χρώματα!!!)
Είναι πολύ ευρύχωρη, ποτά και χορεύτριες έχει μετά από κάποια ώρα (όταν νυχτώσει), έχει ωραίο περιβάλλον (οι ναργιλέδες ειναι διακοσμητικοί, εκτός και αν ζητήσεις να σου φέρουν), και φυσικά σερβίρει καφέ και τέλειο τσάι!!!
(με κανελίτσες, αραβικό ποτηράκι για τσάι, και ζάχαρη σε σχήμα χαλικιού και διάφορα χρώματα!!!)
- maria_
Δεν έχω αντίρρηση για Moresko...Σόρι αν έδωσα αυτή την εντύπωση.Απλά δεν έχω πάει εκεί για καφέ για να ξέρω τι παίζει...
Οπότε αν συμφωνούμε ας κλείσει κάποιος εκεί!Είναι μεγάλο μαγαζί και νομίζω θα βολεύει καλύτερα σε σχέση με τις καφετέριες του Θησείου

Οπότε αν συμφωνούμε ας κλείσει κάποιος εκεί!Είναι μεγάλο μαγαζί και νομίζω θα βολεύει καλύτερα σε σχέση με τις καφετέριες του Θησείου

Βάλε φωτιά σε ό,τι σε καίει, σε ό,τι σου τρώει την ψυχή
- balkonatos
- byte level
- Academic status: N>4
- balkonatos
- byte level
- Academic status: N>4
- hello_kitty
- Kilobyte level
- hello_kitty
- Kilobyte level
-
Λοιπόν ... όσοι είναι να έρθουν ας ρίξουν ένα Post για να φτιάξω μια λίστα !
Υ.Γ Σβήνω τα μηνύματα σας για να μην πήζει το μέρος...ενημερώνω όμως τη λίστα !!
rigo
filia
hello_kitty
sandra
TaRaNTuLa
alexaki + 1
tsilochr(παίζεται)
p3
nantia_86
lewton
silegav
Constantine
Einherjar
HdKiller
Rappader
balkonatos
zweistein
vicky
maria_
cactus
Zifnab
ciao
vasvas
Tomahawk
Ganther
alexo
Ant
The Godfather
vangos
spiretos
MiRacLe^f
Joanna
Serendipity
Ethel
Υ.Γ Σβήνω τα μηνύματα σας για να μην πήζει το μέρος...ενημερώνω όμως τη λίστα !!
Last edited by The Punisher on Sat Jan 20, 2007 10:03 am, edited 12 times in total.