Updates της Microsoft
Updates της Microsoft
Όταν ο υπολογιστής εγκαθιστά κάποιες ενημερώσεις,αυτές για τα windows που κατεβαίνουν αυτόματα,υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα?Εχθές εγκατέστησα κάποιες και μου εμφάνιστηκε πρόβλημα μετά στην γραμμή εργασιών,κολλάει και πρέπει να πατήσω το reset.Βασικά λίγο μετά αφού μπει στα windows πετάει ένα μήνυμα που λέει οτι αν πατήσετε οκ το πρόγραμμα θα τερματιστεί,αν πατησετε ακυρο θα αντιμετωπιστει το πρόβλημα.Παταω ακυρο και ειναι ολα οκ,παταω οκ και κολλανε τα παντα.Το μηνυμα που πεταει λεει πανω πανω svghost.exe.Τι κάνω?Επαναφορα?Υπάρχει τρόπος να σβησω αυτες τις ενημερώσεις?
Βοηθεια!!!!
Βοηθεια!!!!
-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Μια λίστα με online antivirus και spyware μπορείς να βρείς εδώ
Today is the first day of the rest of your life...
Λοιπόν,ακούστε τι έγινε:αφού τα εγκατέστησα αυτά τα update στο pc,παρατήρησα αυτό το πρόβλημα κάθε φορά που έκανα επανεκκινηση(κόλλαγε το σύστημα),και έβγαζε αυτό το error μνήμης και έλεγε πάνω στο παραθυράκι που έβγαζε:svghost.exe ή svchost.exe(δεν θυμάμαι).Έκανα επαναφορά σε προηγούμενη ημερομηνία,έκανα scan με τον norton ο οποίος δεν βρήκε κάτι,απενεργοποιήσα τις αυτόματες ενημερώσεις και όλα οκ.
Το συγκεκριμένο πρόβλημα (ή παρόμοιο) το έχω κι εγώ. Όταν πάω να κάνω αναβάθμιση των windows είτε αυτόματη είτε χειροκίνητη το svchost.exe χτυπάει 99% επεξεργαστή και το σύστημα κολλάει. Για τα το προσπεράσω απενεργοποίησα κι εγώ τις αυτόματες ενημερώσεις των windows.
Βέβαια αυτή δεν μπορεί να είναι μόνιμη λύση και κάποια στιγμή πρέπει να το ψάξω για να δω τι φταίει. Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει το χρόνο.
Vicky αν στο μεταξύ βρεις τι φταίει κάνε ένα post. Εμένα μου εμφανίστηκε ξαφνικά και δεν ξέρω από τι προήρθε. Το μόνο που έκανα λίγο πριν μου εμφανιστεί ήταν να απεγκαταστήσω το office 2007 που είχα βάλει και να εγκαταστήσω το office 2003. Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση με αυτό. Το κακό είναι ότι το pc το χρησιμοποιεί και ο αδερφός και δεν ξέρω τι μπορεί να έκανε, αν και μου είπε ότι δεν έκανε τίποτα.
Σε σχέση με την πιθανότητα να είναι ιός, στο pc μου τρέχει μονίμως το Nod32 και έκανα και scanning με το spybot αλλά δε βρήκε τίποτα σχετικό.
Βέβαια αυτή δεν μπορεί να είναι μόνιμη λύση και κάποια στιγμή πρέπει να το ψάξω για να δω τι φταίει. Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει το χρόνο.
Vicky αν στο μεταξύ βρεις τι φταίει κάνε ένα post. Εμένα μου εμφανίστηκε ξαφνικά και δεν ξέρω από τι προήρθε. Το μόνο που έκανα λίγο πριν μου εμφανιστεί ήταν να απεγκαταστήσω το office 2007 που είχα βάλει και να εγκαταστήσω το office 2003. Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση με αυτό. Το κακό είναι ότι το pc το χρησιμοποιεί και ο αδερφός και δεν ξέρω τι μπορεί να έκανε, αν και μου είπε ότι δεν έκανε τίποτα.
Σε σχέση με την πιθανότητα να είναι ιός, στο pc μου τρέχει μονίμως το Nod32 και έκανα και scanning με το spybot αλλά δε βρήκε τίποτα σχετικό.
Και εγώ δεν είχα πολύ καιρό που είχα κάνει format. Πάντως πριν εμφανιστεί το πρόβλημα είχα κάνει κάποια updates. Το ότι 3 άτομα έχουμε το ίδιο πρόβλημα δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Κάποιο πρόβλημα θα παίζει με τα updates της microsoft σε συνδυασμό ίσως με κάποιο άλλο πρόγραμμα που έχουμε εγκατεστημένο στο pc.