Στερεογράμματα
Χιχι! Με βοήθησε πολύ αυτό http://home.ml.lv/ojarsk/MEM.htm
Όντως τέλεια... Μα πώς τα φτιάχνουν??

Le vent nous portera...
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
το πρώτο δεν μπορώ με τπτ!!!The Punisher wrote:Πολύ όμορφος (κι όχι και τόσο begging level) συνδυασμός illusion και στερεογράμματος
Φουσκαλίτσες και βελόνες
-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
- Serendipity
- Gbyte level
μου θυμιζει καμπανες με γκι,ειναι φυσιολογικο?
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
-
- Venus Former Team Member
το δεύτερο έχει μια φοβερή καμπύλη στο κέντρο ... το σηματάκι δεν πολυκατάλαβα τι είναι, αλλά η καμπύλη είναι όλα τα λεφτά
στο πρώτο δεν κατάλαβα γιατί αξίζει
Πάρτε και δύο όμορφα λαγουδάκια
Τι κρύβεται πίσω από τον φράχτη?
Κι άλλον ένα καλό site για αρχαρίους
στο πρώτο δεν κατάλαβα γιατί αξίζει
Πάρτε και δύο όμορφα λαγουδάκια
Τι κρύβεται πίσω από τον φράχτη?
Κι άλλον ένα καλό site για αρχαρίους
Εγώ συνεχίζω να μη βλέπω τίποτα
Πού ακριβώς επικεντρώνομαι? Κάπου στο κέντρο?
Αυτό http://home.ml.lv/ojarsk/MEM.htm δεν καταλαβαίνω καν τι θέλει...
Αλλά άμα τους βγάλω πέρα απο τα 10 εκατοστά δε θα βλέπω τπτ 

Αυτό http://home.ml.lv/ojarsk/MEM.htm δεν καταλαβαίνω καν τι θέλει...
Φοράω φακούς πιάνεται?The Punisher wrote: Επίσης κάτι που ξέχασα...κι εγώ βγάζω τα γυαλιά όταν βλέπω στερεογράμματα. Με αποσυντονίζουν και ... δεν ξέρω, ποτέ δεν έχω δει κάποιο με γυαλιά. Οπότε
Αν φοράς γυαλιά, βγάλτα !

- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Ρανια προσπαθησε να κοιτας την εικονα και απλα να αφαιρεθεις απο 50-60 εκατοστα απο την οθονη, δηλαδη το βλεμα σου να μην ειναι πια συγκεκριμενο και εστιασμενο αλλα καπως πιο γενικο. Παντα κοιτωντας την εικονα.
Ετσι μπορω να περιγραψω το πως καταφερνω να τα δω, και σιγουρα οχι εστιαζοντας πισω απο την οθονη (δε με βοηθαει καθολου) βασικα αν το καταφερεις 1 φορα, τα βλεπεις ολα μετα.
Ξεκινα με αυτο με τα δελφινια που ειπαν πιο πανω, γιατι ειναι μεγαλο και ευκολο. Αυτο που δειχνεις με το λαβυρινθο παιζει να ειναι το πιο δυσκολο που εχω δει :P
http://iyi.yi.org/junoi/grafix/stereogr ... ka1024.jpg
Ετσι μπορω να περιγραψω το πως καταφερνω να τα δω, και σιγουρα οχι εστιαζοντας πισω απο την οθονη (δε με βοηθαει καθολου) βασικα αν το καταφερεις 1 φορα, τα βλεπεις ολα μετα.
Ξεκινα με αυτο με τα δελφινια που ειπαν πιο πανω, γιατι ειναι μεγαλο και ευκολο. Αυτο που δειχνεις με το λαβυρινθο παιζει να ειναι το πιο δυσκολο που εχω δει :P
http://iyi.yi.org/junoi/grafix/stereogr ... ka1024.jpg
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
thanxxxxx για τις ευχες!ράνια wrote:Μάλλον φταίει το ότι φοράω φακούς γιατί άμα κοιτάω πολύ ώρα χωρίς να ανοιγοκλείσω τα μάτια μου θολώνουν οι φακοί οπότε δε βλέπω γενικότερα...Δεν θα εξερευνήσω ποτέ το μαγικό κόσμο των στερεογραμμάτων...
![]()
P.S.: Χρόνια πολλά Ganther
Βγαλτους για λιγο τους φακους, αξιζουν τα στερεογραμματα!!!

- sandra
- Wow! Terabyte level
Εγώ ή αλληθώρισα ή βλέπω μετά από λίγο 3 δολλάρια αντί για 2.Αν πάθουν τίποτα τα μάτια μου σας σκότωσα!:-p
Tsilo νομίζω ότι απλά είναι ψευδαίσθηση...Σαν να κινούνται οι γραμμές...
Tsilo νομίζω ότι απλά είναι ψευδαίσθηση...Σαν να κινούνται οι γραμμές...
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- spiretos
- Kilobyte level
Κάθε στερεόγραμμα που "καταφέρνεις" σημαίνει πως βλέπεις 3 πράγματα! Είναι 2 εικόνες, βλέπεις την κάθε μία διπλή (4 εικόνες). Συνδυάζεις τις 2 μεσέες σε 1 και άρα... 3 εικόνες!!!
Αυτό με το illusion το έχω καταφέρει σε πρώτο επίπεδο (και φαινόταν πόλύ ωραίο αλλά δεν κατάλαβα κάποιο illusion πέρα από το 3D, εκτός από το ότι οι μεσέες επάνω γραμμές έδειχναν ευθείες), σε 2ο επίπεδο (που φαινόταν κάτι... χειρότερο όμως) και σε 3ο (όταν πια και κατάλαβα ότι σκοπός είναι το 1ο επίπεδο). 1ο επίπεδο λέω όταν συνδύασα τα 2 γειτονικά κέντρα σε 1, 2ο για τον συνδυασμό 2 κέντρων που είχαν ανάμεσά τους 1 κτλ... (αν σας μπέρδεψα θα τα πούμε στο meeting για να ξεμπερδευτούμε! Αλήθεια πότε και πού είναι? Punisher, στείλε κανά pm!
)
Και για το κινούμενο: tsilochr, ναι, αυτό είναι!
Αυτό με το illusion το έχω καταφέρει σε πρώτο επίπεδο (και φαινόταν πόλύ ωραίο αλλά δεν κατάλαβα κάποιο illusion πέρα από το 3D, εκτός από το ότι οι μεσέες επάνω γραμμές έδειχναν ευθείες), σε 2ο επίπεδο (που φαινόταν κάτι... χειρότερο όμως) και σε 3ο (όταν πια και κατάλαβα ότι σκοπός είναι το 1ο επίπεδο). 1ο επίπεδο λέω όταν συνδύασα τα 2 γειτονικά κέντρα σε 1, 2ο για τον συνδυασμό 2 κέντρων που είχαν ανάμεσά τους 1 κτλ... (αν σας μπέρδεψα θα τα πούμε στο meeting για να ξεμπερδευτούμε! Αλήθεια πότε και πού είναι? Punisher, στείλε κανά pm!

Και για το κινούμενο: tsilochr, ναι, αυτό είναι!