undeadpunk wrote:
Μηπως γιατι σε λιγες μερες εχει παρτυ η πασπ στη σχολη και δν ηθελε να χαθει το παρτυ της?αλλωστε δικο της ηταν το πλαισιο..

πιο συγκεκριμενα το παρτυ ειναι παρασκευη...ελεος τα ξεπουλανε ολα!
αμα ηταν κλειστη με καταληψη η σχολη δν θα γινοταν το παρτυ.
Και κατι ακομα,ποια τσο****α μν πω τπτ αλλο κλεισανε τν πατησιων!!??πηγα να παρω το λεωφορειο απο τν προηγουμενη σταση κ ημουν μεσα κολημενος στ κινηση μιση ωρα.Τελικα ζητησα απο τν οδηγο ν κατεβω...
ειναι ντροπη π λιγο παραπερα μαζευτηκαν ΜΑΤ κ δν κανανε επεμβαση..
μετα αποφασισα ν παρω το τρενο οπου μια γιαγια εβριζε θεους κ δαιμονες κ συγκεκριμενα κατι φοιτητες. τα ειχε μαζι τους επειδη οι αλλοι εκλεισαν τν δρομο και δν μπορουσε να παρει τν συγκοινωνια.Τραγικες καταστασεις ΜΟΝΟ στην ασοεε

αληθεια ο δρομος αυθαιρετα εκλεισε ολα καλα,Αλλα γιατι τν κλεισανε?εκδικουνται τν απλο ελληνα πολιτη που γυρνουσε σπιτι απο τν δουλεια τ? Η' μηπως ιδρωσε το αυτι της Γιανακου απο αυτη τους τν κινηση?ελεος... μηπως αυτεσ ειναι οι εναλλακτικες μορφες αντιδρασεις??χεχε
γιατι εγω νομιζω πως τ κανανε μονο για τν χαβαλε κ για τις εντυπωσεις?
τεσπα
γνωμη μ ειναι οτι ηταν η τελευταια καταληψη.
Καλο διαβασμα σε ολους...

Χωρίς να θέλω να γίνω δικηγόρος της ΠΑΣΠ νομίζω ότι οι 3μερες καταλήψεις Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη ήταν θέση των συγκεκριμένων παρατάξεων και σε άλλες σχολές οπότε δεν πρέπει να το σχετίζουμε με την ΠΑΣΠ νομίζω. Από ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω και σε άλλες σχολές(συγκεκριμένα στο Φυσικό) η ΠΑΣΠ μαζί με την ΠΚΣ και το ΔΙΚΤΥΟ κατέβηκαν με κοινό πλαίσιο 3μερης κατάληψης. Τώρα πια ήταν η σκοπιμότητα να μείνει η Παρασκευή έξω δεν γνωρίζω.
Ήμουν μπροστά και στο κλείσιμο της Πατησίων και όταν φώναζε η γιαγιά...
Προφανώς η συγκεκριμένη κυρία δεν έχει εγγόνια φοιτητές ή τα εγγόνια της είναι αυτή τη στιγμή στην Αγγλία για σπουδές οπότε όλα τα άλλα παιδιά είναι τσ....... επειδή εκφράζουν την αντίθεση τους για την αναθεώρηση του άρθρου 16.
Η Πατησίων έκλεισε συμβολικά για 10 λεπτά.
Για να εκφράσει κανείς την αντίθεσή του υπάρχουν πολλοί τρόποι κάποιοι περισσότερο δημοκρατικοί και άλλοι λιγότερο.
Το θέμα είναι η αντίδραση να έχει αποτέλεσμα. Το αυτί της Γιαννάκου δεν ίδρωσε από τα 10 λεπτά που ήταν κλειστή η Πατησίων όπως ήταν φυσικό.
Ασφαλώς και ο Έλληνας πολίτης δεν φταίει σε τίποτα και θα πρέπει να ζητάμε συγνώμη κάθε φορά που τον ταλαιπωρούμε αλλά θα πρέπει να πω ότι πολλοί απλοί πολίτες έρχονταν και μας έδιναν και συγχαρητήρια!
Όλοι οι αγώνες έχουν κάποιο κόστος. Είτε αυτό είναι εκ μέρους αυτών που συμμετέχουν στον αγώνα είτε αυτών που ενοχλούνται από τον αγώνα.
Γιατί αν οι εργάτες δεν έβγαιναν κάποτε στους δρόμους(και δεν ενοχλούσαν κάποιους ή χαλούσαν την καθημερινότητα κάποιων άλλων) τότε θα δουλεύαμε 12 και 16 ώρες σήμερα και όχι 8.
Γιατί αν οι γυναίκες δεν έβγαιναν κάποτε στους δρόμους(αφήνοντας χωρίς φαγητό και καθαρά ρούχα τους συζύγους τους) για να διεκδικήσουν το δικαίωμα ψήφου τους ακόμη και σήμερα θα ψήφιζαν μόνο άντρες.
Σε κάθε αγώνα λοιπόν θα υπάρχουν κάποιοι που ενοχλούνται σαν την εν λόγω γιαγιά...
Θα ήθελα να προτείνετε εσείς εναλλακτικές μορφές αντίδρασης που νομίζετε ότι θα είναι και αποτελεσματικές...
Επίσης για αυτούς που λένε ότι είναι κατά της αναθεώρησης του 16 αλλά και κατά των καταλήψεων και ψηφίζουν τα πλαίσια αντικατάληψης να μου πουν έναν άλλο τρόπο αντίδρασης "για να ιδρώσει το αυτί της Γιαννάκου" όπως είπε και ο συνάδελφος...
Τώρα αν θα είναι η τελευταία κατάληψη αυτό θα φανεί στο μέλλον...
Αν κοιτάξουμε όλοι το εφήμερο συμφέρον μας και όχι το μακροπρόθεσμο τότε ίσως να ήταν...
Πάντως όλα τα παραπάνω συνάγουν με τον "χαρακτηρισμό των Νεοελλήνων" που έχω προσπαθήσει να αποδώσω στο σχετικό μου post
http://venus.cslab.aueb.gr/forum/viewto ... c&start=45