Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ
Μόλις έδειξαν στις ειδήσεις ότι έχουμε εκτεταμένα επεισόδια στο προαύλιο της ΑΣΟΕΕ ανάμεσα σε καταληψίες και σε φοιτητές που ήθελαν να μπουν στην σχολή για να δώσουν εξετάσεις.
Έχουμε καμία πληροφορία-επιβεβαίωση?
Έχουμε καμία πληροφορία-επιβεβαίωση?
What to say man...what to say....
- crash_override
- Wow! Terabyte level
- lewton
- Kilobyte level
Τέλος συναγερμού.
Όλα ήρεμα.
Στη σχολή έγινε από ότι μου είπαν ένας μικροκαυγάς μεταξύ ενός Ενεδρίτη και ενός ΠΚΣίτη, από αυτούς που γίνονται κάθε μέρα. Αποκλείεται να έδειξαν αυτό τα κανάλια.
Το άλλο γεγονός ήταν μια μολότοφ που μου είπαν ότι έσκασε σε ένα κτίριο της ΑΣΟΕΕ στη Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια.
Αυτό θα μπορούσε να παιχτεί από τα κανάλια.
Πάντως στο προαύλιο όλα ήρεμα, είχε και ορκωμοσία μάλιστα σήμερα και έβγαζαν φωτογραφίες οι ορκισθέντες.
Όλα ήρεμα.
Στη σχολή έγινε από ότι μου είπαν ένας μικροκαυγάς μεταξύ ενός Ενεδρίτη και ενός ΠΚΣίτη, από αυτούς που γίνονται κάθε μέρα. Αποκλείεται να έδειξαν αυτό τα κανάλια.
Το άλλο γεγονός ήταν μια μολότοφ που μου είπαν ότι έσκασε σε ένα κτίριο της ΑΣΟΕΕ στη Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια.
Αυτό θα μπορούσε να παιχτεί από τα κανάλια.
Πάντως στο προαύλιο όλα ήρεμα, είχε και ορκωμοσία μάλιστα σήμερα και έβγαζαν φωτογραφίες οι ορκισθέντες.
Stop playing games... feel them.
- crash_override
- Wow! Terabyte level
- The Godfather
- Kilobyte level
- Academic status: 3rd year
- crash_override
- Wow! Terabyte level
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Τελικά ειδού η λύση:
Τα επεισόδια που είπαν στις ειδήσεις δεν έγιναν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών αλλά στο Οικονομικό της Νομικής.
Βέβαια υπήρξε παραπληροφόρηση από την μεριά των καναλιών.....αλλά μόλις έδειξαν βίντεο από την είσοδο του οικονομικού τμήματος της νομικής.
Η παράταξη της ΔΑΠ προσπάθησε να σπάσει την κατάληψη που είχαν κάνει ορισμένοι φοιτητές άλλων παρατάξεων και όπως είναι φυσικό......έγινε χαμός.
Τα επεισόδια που είπαν στις ειδήσεις δεν έγιναν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών αλλά στο Οικονομικό της Νομικής.
Βέβαια υπήρξε παραπληροφόρηση από την μεριά των καναλιών.....αλλά μόλις έδειξαν βίντεο από την είσοδο του οικονομικού τμήματος της νομικής.
Η παράταξη της ΔΑΠ προσπάθησε να σπάσει την κατάληψη που είχαν κάνει ορισμένοι φοιτητές άλλων παρατάξεων και όπως είναι φυσικό......έγινε χαμός.
What to say man...what to say....