τα "ράδιο-αρβίλα", καλό θα ήταν, να αποφεύγονται... Είναι ψιλογνωστό τι κλίμα θέλουν να περάσουν ορισμένοι "εκπρόσωποι". Θέλουν να κατευνάσουν τα πλήθη και να σβήσουν την ανησυχία για την εξεταστική, γιατί έτσι αυξάνουν τις ελπίδες να συνεχιστεί η κατάληψη. Ανησυχείτε για την εξεταστική; Πηγαίνετε στη συνέλευση και ψηφίστε κατά! Τα λόγια του στυλ "μου είπε ένας εκπρόσωπος...", "ήμουν χθες και καθόμουν στο γραφειάκι στο υπόγειο και με πήρε στο κιν ο πρύτανης", σουξουμουξου-μανταλάκια, τα ακούω βερεσέ, από τη στιγμή που προέρχονται από στόματα ατόμων, τα οποία έχουν κίνητρα και συμφέροντα.nocturna_gr wrote:Σε εσενα το ειπε; Γιατι επισημη ανακοινωση δε νομιζω οτι βγηκε. Αν δεν το ακουσες εσυ προσωπικα και εαν δε βγηκε ανακοινωση, να τονιζεις παρακαλω οτι δεν ειναι επιβεβαιωμενο.alberta wrote:...
Επίσης ο Πρύτανης είπε ότι δεν θα χαθέι το εξάμηνο απλά αν υπάρχουν κινητοποιήσεις θα μεταφερθεί η εξεταστική κτλ κτλ αργότερα....
.
Σε καμία περίπτωση δε θέλω να σε θίξω προσωπικά, alberta, και να σε προσβάλλω. Απλά σχολίασα αυτό που μας μετέφερες...Όχι εσένα!