Έχω ένα μικρό πρόβλημα..
Παίρνω το εξής mail:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Από «service@yahoo.com»
‘We have suspended some of your email services, to resolve the problem you should read the attached document.’
μετά
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Από «hostmaster@yahoo.com»
To safeguard your email account from possible termination, Please follow the instructions in the attached file.
Μετά
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Από «administrator@yahoo.com»
*_QŠÉ±2°R$C¥Þ>¡QˆuÎVæÏ
¹E!G¥dwK«)ºË Ïú‡“2F1®pc [©‚…˜òôÖõ ÉkG¼îžPu1Œ±ü\uº§Äd ª¦Q³X™Bª ¨Ÿ ðA|55²äýªšÒ®Û´ÅdœàC!ƒ¢TKj *ð&âm÷£…¤&„ëõÎÊ•oV–)vÙ”6¥ BñÒÊ[¼úP5‡òÛxÞœqíŸâc~µÕ-•>Ȱ?{ fÄï ì6ié*CŠþ£ñJ àQ†Å‚ ÙAæÖÃË<
ž!ÂS^<0²{q±VpMŠŠ«š}Ö‰ÆÉ®Ï\61IoóÂç §t2v'o–Ì<ˆÝ4
]YÑb ˆ3’ì¢JEÃàf-àê “<wÈ7…IÊÐíÓ[g‡þFJ?' ÔâwÜ’iû
\Gïò”
2£nÈ]PüKÐà]ðæïgÓıªw*åϧó£ü¡¸|V?×Tž-Œƒ_ÎJJ×ÃZÆ×±–]ßÁì-óv,CöÕ^{•SxBV6¢›åÄ”öûßp])°‡Ÿæé¡îjžÈ¢ñÊË•<ʺL¨kƒ éZ2–ëOÞ%}ü•JpÒ ÈSØ!—5ìeÕ†šyFÞ.
y»Ó$‚Ø‹ud.Ɔ
éã]Ǽ÷2Áú×TlÊ ¥½ªÔzûÚà\ó‘×ç
„šÉé”Y1ªœë û¡FÖçZêŠÙqïOD“²¨²
~èê1ÀÊ# pY
.
.
.
.
μετά
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
από «register@yahoo.com»
SUSPENDED ACCOUNT
To safeguard your email account from possible termination, Please follow the instructions in the attached file.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Το κάθε ένα από τα mail που είπα έχει attachment ένα αρχείο με ιό!!!
Wtf is this????
O.o
Καμία ιδέα??
Περίεργa username έχει ο τύπος…
a virus..?
- P@radox
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Έχεις Yahoo account..? Αν Ναι .. βάλε το SafeGuard On μπάς και στα κόψει αυτά..! Να θυμάσαι όμως να το τσεκαρεις τακτικά γιατί "πιάνει" και πολλά non-junk mails..!
Αν τώρα είναι μέσω Gmail .. μια απο τα ίδια..!
Εγώ χρησιμοποίω Thunderbird και το ρύθμισα για τα άπειρα spam που λαμβάνω μέσω του λογαριασμού στο dias.aueb.gr..! Δεν κάνει τρελή δουλειά.. αλλα είναι μια χαρά (ως addon μπορείτε να δοκιμάσετε το spamato..κάνει πολύ καλή δουλειά..)
Σε οτι αφορά τα virus mails που λαμβάνω τελευταία..έχω ένα φιλαράκι που εδώ και χρόνια με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο..τον λένε Nod-32 και τσιμπάει τα mails και τα διαγράφει..!
Αν τώρα είναι μέσω Gmail .. μια απο τα ίδια..!
Εγώ χρησιμοποίω Thunderbird και το ρύθμισα για τα άπειρα spam που λαμβάνω μέσω του λογαριασμού στο dias.aueb.gr..! Δεν κάνει τρελή δουλειά.. αλλα είναι μια χαρά (ως addon μπορείτε να δοκιμάσετε το spamato..κάνει πολύ καλή δουλειά..)
Σε οτι αφορά τα virus mails που λαμβάνω τελευταία..έχω ένα φιλαράκι που εδώ και χρόνια με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο..τον λένε Nod-32 και τσιμπάει τα mails και τα διαγράφει..!