Με το μωρό σου και παρέα ... ή με παρέα το μωρό σου?
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
and we want to keep it that way, darling huh?? 

We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Βάλε και εμένα μέσα σε αυτούς... Δε μπορώ να διανοηθώ τη φάση να μη μιλιέμαι με την τωρινή μου σχέση... Οταν περνάς διάφορες καταστάσεις μαζί με κάποιον δεν είναι καθόλου εύκολο να τις σβήσεις σα να μη συνέβησαν ποτέlumenintervalum wrote:είναι αδύνατο στις μεγάλες σχέσεις όντως, είναι ουτοπικό να το περιμένεις, αλλά πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν κάτι τέτοιο...

Ναι αλλά Σεμάκη μου είναι πιο εύκολο να τις σβήνεις απ'το να τις θυμάσαι και να πονάς. Αν και η αλήθεια είναι ότι η καλύτερη λέξη είναι θάβεις αφού ότι και να κάνεις ό,τι έζησες δεν σβήνεται"Ούτε ο Θεός δεν μπορεί να αλλάξει το παρελθόν!".semika wrote:Βάλε και εμένα μέσα σε αυτούς... Δε μπορώ να διανοηθώ τη φάση να μη μιλιέμαι με την τωρινή μου σχέση... Οταν περνάς διάφορες καταστάσεις μαζί με κάποιον δεν είναι καθόλου εύκολο να τις σβήσεις σα να μη συνέβησαν ποτέ
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Κάτι ξερεις εσύ και το λές ως πιο έμπειρη... Επαναλαμβάνω οτι δε μου έχει συμβεί στο παρελθόν και η αλήθεια είναι οτι δε θέλω να κάνω καθόλου τέτοιες σκέψεις τώρα. Πάντως Δημητρούλα το σίγουρο είναι οτι το "θάψιμο" ποτέ δε θάναι μόνιμο. Πάντα κάτι θα εμφανίζεται στην επιφάνεια που θα σου θυμίζει είτε τα ευχάριστα είτε τα δυσάρεστα. Ετσι δεν είναι??
Έμπειρηsemika wrote:Κάτι ξερεις εσύ και το λές ως πιο έμπειρη... Επαναλαμβάνω οτι δε μου έχει συμβεί στο παρελθόν και η αλήθεια είναι οτι δε θέλω να κάνω καθόλου τέτοιες σκέψεις τώρα. Πάντως Δημητρούλα το σίγουρο είναι οτι το "θάψιμο" ποτέ δε θάναι μόνιμο. Πάντα κάτι θα εμφανίζεται στην επιφάνεια που θα σου θυμίζει είτε τα ευχάριστα είτε τα δυσάρεστα. Ετσι δεν είναι??

Η αλήθεια είναι ότι το θάψιμο φυσικά και δεν είναι μόνιμο, πάντα η κακούργα η τύχη έχει τον τρόπο της να στα ξαναφέρνει στην επιφάνεια κατά καιρούς απλά μερικές φορές δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς και απ'το να τα έχεις συνέχεια στο μυαλό σου τα θάβεις για να μπορείς να περνάς κάποιες στιγμές ξέγνοιαστος.Δεν ισχυρίζομαι ότι είναι υγιείς αντίδραση αλλά όταν δεν γίνεται αλλιώς...
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
Εγώ νομίζω πως σε τέτοιες περιπτώσεις φαίνεται η δύναμη του κάθε ανθρώπου, δηλαδή το πόσο εύκολα ξεπερνά τέτοιες καταστάσεις.. Είναι δύσκολο να έρχεσαι αντιμέτωπος με πράγματα που σε στεναχωρούν, αλλά όσο αναμασάς τέτοιες καταστάσεις τόσο πιο πολύ πονάς. Είναι καλύτερο να το ξεγράψεις όταν είσαι έτοιμος.
A blink of an eye
A dream for the blind
- Academic status: PhD
Πονάς μια φορά και καλά(φτάνεις πάτο που λέει και μια γνωστή μου),και μετά τα βλέπεις όλα καλύτερα και σκέψεις και αναμνήσεις του παρελθόντος παύουν να σε επηρρεάζουν καθοριστικά και να σε "πνίγουν"...lumenintervalum wrote:Εγώ νομίζω πως σε τέτοιες περιπτώσεις φαίνεται η δύναμη του κάθε ανθρώπου, δηλαδή το πόσο εύκολα ξεπερνά τέτοιες καταστάσεις.. Είναι δύσκολο να έρχεσαι αντιμέτωπος με πράγματα που σε στεναχωρούν, αλλά όσο αναμασάς τέτοιες καταστάσεις τόσο πιο πολύ πονάς. Είναι καλύτερο να το ξεγράψεις όταν είσαι έτοιμος.
Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
dimitra:
semika:
Θα συμφωνήσω απόλυτα. Υπάρχουν σχέσεις που απλά δεν ήταν κάτι σπουδαίο και επομένως τις ξεχνάς. Σχέσεις όμως που σε σημάδεψαν δεν τις ξεχνάς. Ότι και να λέμε δεν ξεχνιούνται. Απλά τις αφήνεις πίσω ως αναμνήσεις και κοιτάζεις μπροστά για κάτι καλύτερο.Ναι αλλά Σεμάκη μου είναι πιο εύκολο να τις σβήνεις απ'το να τις θυμάσαι και να πονάς. Αν και η αλήθεια είναι ότι η καλύτερη λέξη είναι θάβεις αφού ότι και να κάνεις ό,τι έζησες δεν σβήνεται"Ούτε ο Θεός δεν μπορεί να αλλάξει το παρελθόν!".
semika:
Σίγουρα πάντως δεν καταφεύγεις στην εύκολη λύση πάντα "βρίσκω άλλον για να ξεχαστώ". Υπάρχουν πολλοί τρόποι. Εσένα σου λείπει επειδή χώρισες ή επειδή είναι μακρυά?Μία άλλη ερώτηση:
Οταν νιώθεις μόνος επειδή σου λείπει το έτερον ήμισυ τι κάνεις για να μην σκέφτεσαι??
Last edited by Vasilis on Mon Jul 26, 2004 10:45 pm, edited 1 time in total.
The road goes on forever...
Δεν είσαι ποτέ έτοιμος να τα ξεγράψεις γιατί απλά δεν ξεγράφονται. Αυτό είναι το παρελθόν σου το έχεις ζήσεις,κι όταν μιλάμε για χρόνια δεν μπορείς να ξεγράψεις χρόνια από τη ζωή σου,αυτά που έζησες,οι αναμνήσεις σου είσαι εσύ,είναι κομμάτι σου και δεν ξεγράφεται. Ακόμα και από τον πόνο μαθαίνεις τη ζωή και τον εαυτό σου. Ίσως τελικά είναι και καλό κάποιες στιγμές να τα θυμάσαι για μην ξεχνάς ποιός είσαι και τι συνέβαλε για να είσαι αυτό που είσαι,για να μην αφήνεις τη σοφία που σου προσέφεραν να πάει χαμένη.lumenintervalum wrote:Εγώ νομίζω πως σε τέτοιες περιπτώσεις φαίνεται η δύναμη του κάθε ανθρώπου, δηλαδή το πόσο εύκολα ξεπερνά τέτοιες καταστάσεις.. Είναι δύσκολο να έρχεσαι αντιμέτωπος με πράγματα που σε στεναχωρούν, αλλά όσο αναμασάς τέτοιες καταστάσεις τόσο πιο πολύ πονάς. Είναι καλύτερο να το ξεγράψεις όταν είσαι έτοιμος.
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
"Ξεγράφεις" εννοώ ότι λες "ως εδώ ήταν παύω ν ασχολούμαι"..Ακόμα και να θες να διαγράψεις γεγονότα από τη μνήμη σου, αυτά θα σε κυνηγάνε, γιατί σε κάποια φάση της ζωής σου θα προκύψει ανάλογο ζήτημα!!dimitra wrote:Δεν είσαι ... να πάει χαμένη.
μιλάμε (σε chat, forums-καλή ώρα, τηλέφωνα) στέλνουμε μηνύματα, γενικά επικοινωνούμε όσο περισσότερο και όσο καλύτερα γίνεται..semika wrote:Γενικά τι θα κάνατε αν αυτός/ή που θέλετε δεν είναι κοντά...
A blink of an eye
A dream for the blind
- Academic status: Alumnus/a
Ρε συ Δημητρούλα... Είσαι πραγματικά φιλοσοφημένη! Πράγματι όταν έχεις μια σχέση αλλάζεις προς το καλύτερο τις περισσότερες φορές.Και ναι...Αποκτάς σοφία!dimitra wrote:Ίσως τελικά είναι και καλό κάποιες στιγμές να τα θυμάσαι για μην ξεχνάς ποιός είσαι και τι συνέβαλε για να είσαι αυτό που είσαι,για να μην αφήνεις τη σοφία που σου προσέφεραν να πάει χαμένη.
Αλήθεια με έχεις "ξαφνιάσει" με τα ψαγμένα αποθεύγματά σου

Δεν είμαι φιλοσοφημένη Σεμάκη μου απλά η κακομοίρα πέρασα τέτοιο λούκι πριν κάνα χρόνο που αναγκάστηκα να δώ πράγματα που δεν έβλεπα και να αναθεωρήσω πολλές απόψεις μου.Έτσι είναι η ζωη η π...ανα αν δεν παθαίνεις δεν μαθαίνεις!Χαίρομαι πάντως που συμφωνείς μαζί μου :smt058 αυτό δείχνει ότι αφού υπάρχουν κι άλλοι που σκέφτονται όπως κι εγώ ότι οδεύω μάλλον σε καλό δρόμοsemika wrote:
Ρε συ Δημητρούλα... Είσαι πραγματικά φιλοσοφημένη! Πράγματι όταν έχεις μια σχέση αλλάζεις προς το καλύτερο τις περισσότερες φορές.Και ναι...Αποκτάς σοφία!
Αλήθεια με έχεις "ξαφνιάσει" με τα ψαγμένα αποθεύγματά σου![]()

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
semika:

Θες να σου πω τι κάνω? Αρχικά κοιμάμαι και ξεκουράζομαι ελάχιστα γιατί στον ελεύθερο χρόνο μου αφιερώνομαι σ' αυτή με όποιον τρόπο μπορώ. Μπορεί για παράδειγμα να με πάρει στις 5 το βράδυ γιατί δεν θα είναι καλά και μπορεί να μιλήσω 1 ώρα μαζί της. Αυτό εν μέρει αναπληρώνει το κενό που νιώθω γιατί την αισθάνομαι έτσι πιο κοντά μου. Στην πρώτη ευκαιρία θα έρθει να με βρει και θα πάω να την βρω για να περάσουμε χρόνο μαζί. Γενικότερα η κατάσταση όμως είναι δύσκολη και χρειάζεται υπομονή, κατανόηση, όρεξη και αρκετή συζήτηση και από τους 2. Σεμίκα επειδή το περνώ και εγώ και δεν είναι καθόλου εύκολο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να γεμίζεις το χρόνο σου με πράγματα που σου αρέσουν και να μην το φιλοσοφείς πολύ το θέμα γιατί θα χάσεις τελείως τον ύπνο σου. Επίσης να σκέφτεσαι πως αυτό που αξίζει είναι η επόμενη στιγμή που θα βρεθείτε και πάνω απ'όλα να σκέφτεσαι θετικά. Σκέψου ότι δεν είναι το κέντρο του κόσμου (δύσκολο να γίνει αυτο) και πως υπάρχουν και άλλα πράγματα γύρω σου που μπορούν να σε γεμίσουν! Αλλά δεν θα πω άλλα γιατί μπορεί να τα διαβάσει...Γενικά τι θα κάνατε αν αυτός/ή που θέλετε δεν είναι κοντά...
Εγώ πχ έχω ανορεξία και βαριέμαι όλη την ώρα.

The road goes on forever...
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
Μην ανησυχείς, σου υπόσχομαι εγώ προσωπικά ότι δεν θα την αφήσω να τα διαβάσει με τπτ!!!Vasilis wrote:Αλλά δεν θα πω άλλα γιατί μπορεί να τα διαβάσει...

Vasilis wrote:Μπορεί για παράδειγμα να με πάρει στις 5 το βράδυ γιατί δεν θα είναι καλά και μπορεί να μιλήσω 1 ώρα μαζί της. Αυτό εν μέρει αναπληρώνει το κενό που νιώθω γιατί την αισθάνομαι έτσι πιο κοντά μου.

αυτό εξυπακούεται.. όσο πιο συχνά και όσο περισσότερο γίνεται, αλλά ποτέ δεν είναι αρκετό ρε γαμ*το!!η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ο κίνδυνος ακόμα και το παραμικρό-οι φόβοι μας, οι ανησυχίες μας, τα προβλήματά μας να διογκωθούν. Όταν όμως βρίσκεσαι είναι σα να σε ακουμπάει κάποιος μ ένα μαγικό ραβδάκι και όλα τα δύσκολα να εξαφανίζονται και να βρίσκεται λύση αυτόματα και να μένεις μετά μ ένα τεράστιο χαμόγελο!!Εγώ έτσι το νιώθω...Vasilis wrote:Στην πρώτη ευκαιρία θα έρθει να με βρει και θα πάω να την βρω για να περάσουμε χρόνο μαζί.
δεν θεωρώ ότι είναι τόσο δύσκολη πάντως.. Δεν νιώθω να πιέζομαι, όλο βγαίνουν πολύ φυσικά κι εύκολα..υπάρχουν και μερικές δύσκολες στιγμές αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα τις αφήνουμε να υποσκελίζουν όλες τις όμορφες στιγμές που περνάμε!!Επικοινωνία και συζήτηση χρείαζεται κι από τους δύο, όπως χρειάζεται σε όλες τις σχέσεις (ίσως εδώ να υστερώ λίγο). Το ίδιο και με την υπομονή και με την κατανόηση και με την όρεξη..Δεν είναι η απόσταση που τα κάνει απαραίτητα..Vasilis wrote:Γενικότερα η κατάσταση ... μπορούν να σε γεμίσουν!
για μένα το πιο δύσκολο είναι να ξέρω ότι δεν είναι καλά και ότι εκείνη τη στιγμή-είτε επειδή έχει γίνει κάτι άσχετο είτε επειδή έχω κάνει κάτι εγώ(το δέυτερο είναι σαφώς χειρότερο)- δεν είμαι εκεί για να κάνουμε μια αγκαλιά και να κάτσουμε εκεί χωρίς καν να είναι απαραίτητο να μιλάμε για να νιώσουμε καλύτερα..
νομίζω ότι περισσότερο σε πειράζει που είχες μάθει σε μια δεδομένη κατάσταση κι αυτή τώρα άλλαξε.. Τώρα υπάρχουν πολλοί λόγοι για να σε κάνουν να βαριέσαι ή να μη νιώθεις καλά γενικότερα, βρες να κάνεις κάτι που να σε γεμίζει κι αν δε σου αρκεί πήγαινε να τον βρεις έστω για μια δυο μέρες.
A blink of an eye
A dream for the blind
- Academic status: PhD
Εμένα μ'αρέσει με το έτερον ήμισυ να πηγαίνω διακοπές,αλλά μπορώ να κάνω και 3 μέρες στην Αθήνα να είναι σαν διακοπές(περισσότερες λεπτομέρειες δε λέω,δεν προδίδω ότι έχω ανακαλύψει...
).Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι για μένα δεν αποτελεί προτεραιότητα το πού θα είμαι αλλά το με ποιον θα είμαι... 

Tamiya rulezZz....
Πράγματι ποτέ δεν είναι αρκετο. Και εγώ έτσι το νιώθω αυτό για το ραβδάκι. Το Παρασκευοσαββατοκύριακο που μας πέρασε ήρθε Αθήνα και γέμισα τις μπαταρίες μου...Αλλά ένα περίεργο πράγμα είναι οτι με το που φεύγει αδειάζουν και αυτές μονομιάς.lumenintervalum wrote:αυτό εξυπακούεται.. όσο πιο συχνά και όσο περισσότερο γίνεται, αλλά ποτέ δεν είναι αρκετό ρε γαμ*το!!η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ο κίνδυνος ακόμα και το παραμικρό-οι φόβοι μας, οι ανησυχίες μας, τα προβλήματά μας να διογκωθούν. Όταν όμως βρίσκεσαι είναι σα να σε ακουμπάει κάποιος μ ένα μαγικό ραβδάκι και όλα τα δύσκολα να εξαφανίζονται και να βρίσκεται λύση αυτόματα και να μένεις μετά μ ένα τεράστιο χαμόγελο!!Εγώ έτσι το νιώθω...Vasilis wrote:Στην πρώτη ευκαιρία θα έρθει να με βρει και θα πάω να την βρω για να περάσουμε χρόνο μαζί.
Καλά εε? Αυτό κι αν είναι δράμα. Να παίζει μια άσχημη κατάσταση και εσύ να είσαι μακρυα και να μην μπορείς να δώσεις, αλλά και να πάρεις, μια όμορφη αγκαλιά. Μου'χει τύχει και είναι σα να χ΄΄ανω λίγες μέρες από τη ζωή μου. Δίχως πλάκα.lumenintervalum wrote:για μένα το πιο δύσκολο είναι να ξέρω ότι δεν είναι καλά και ότι εκείνη τη στιγμή-είτε επειδή έχει γίνει κάτι άσχετο είτε επειδή έχω κάνει κάτι εγώ(το δέυτερο είναι σαφώς χειρότερο)- δεν είμαι εκεί για να κάνουμε μια αγκαλιά και να κάτσουμε εκεί χωρίς καν να είναι απαραίτητο να μιλάμε για να νιώσουμε καλύτερα...Vasilis wrote:Γενικότερα η κατάσταση ... μπορούν να σε γεμίσουν!
Πράγματι..Εχει γίνει συνήθεια ναμαι δίπλα με το παιδί αυτό. Αλλά όχι μια συνήθεια που τη βαριέσαι και που εχει καταντήσει κούραση. Κάθε άλλο. Μια συνήθεια που σε γεμίζει... (Οπως με τα ναρκωτικά. Παθαίνεις εξάρτηση)lumenintervalum wrote:νομίζω ότι περισσότερο σε πειράζει που είχες μάθει σε μια δεδομένη κατάσταση κι αυτή τώρα άλλαξε.. Τώρα υπάρχουν πολλοί λόγοι για να σε κάνουν να βαριέσαι ή να μη νιώθεις καλά γενικότερα, βρες να κάνεις κάτι που να σε γεμίζει κι αν δε σου αρκεί πήγαινε να τον βρεις έστω για μια δυο μέρες.
Ευτυχώς εμάς η απόσταση είναι μικρή σχετικά -1 ώρα εθνικής οδού-,έτσι ξεκλέβουμε λίγο χρόνο. Ωστόσο δεν είναι ποτέ αρκετά.
PS-> lumenintervalum σε πάω πολύ! Αλλά και το Vasilis!