Περί της ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων
- komatoskilo
- byte level
- jimmyD
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Ο τίτλος άλλαξε έπειτα από συζήτηση και αφού το παρόν thread αποτελεί συζήτηση για τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια και όχι απόφαση για αυτά . Το ίδιο έγινε και με το thread Κατάργηση του Ασύλου που έγινε Περί του Πανεπιστημιακού Ασύλου. Αυτό όμως δεν το πρόσεξες ... Anyway κακία δεν κρατάμε σε κανένα μας τα χουν ξαναπεί... Όσο για τα μεγάλα μέσα είναι ερκετό ένα Pentium II 233 με 64mb ram και explorer 5 .
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...

now nothing ever ever goes my way...

Τον τίτλο τον άλλαξα εγώ.komatoskilo wrote:1ον δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο τίτλος άλλαξε...
Μάλλον κάποιοι έβαλαν τα μεγάλα μέσα.....
Από τους κανόνες χρήσης του Venus που συμφώνησες κατα την εγγραφή σου:
Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους moderators ή τον administrator
---------------
Συμφωνείτε ότι οι administrators και οι moderators έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν, μεταφέρουν ή και να «κλειδώσουν» σχόλια σε κάθε περιοχή του site, που, κατά την κρίση τους , δεν συμφωνούν με τους παραπάνω όρους.
Οποιαδήποτε απορία έχεις,πμ me.
Πράγματι μίλησε και για τα ΑΕΙ η Γιαννάκου...βέβαια θα δίνουν και εξετάσεις...ένα είδος Πανελληνίων από οτι άκουσα...Zifnab wrote:Ναι αλλά μπορεί να μην έχουν πρόσβαση σε όλα από αυτά και ίσως τελικά να ισχύσει μόνο για τα ΤΕΙ και όχι τα ΑΕΙ...Γιατί αφήνει ένα τεράστιο "παραθυράκι", όμοιο με αυτό των νυκτερινών σχολείων...

- PASCAL
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Επίσης να ενημερώσω ότι οι προβαλλόμενοι από τα ΜΜΕ "1000 φωστήρες" που θα αποτελέσουν τον "τρίτο δρόμο", "την εκτόνωση" στην κρίση μεταξύ κυβέρνησης και πανεπιστημιακής κοινότητας δεν είναι παραπάνω από...287
Και για του λόγου το αληθές: http://greek-academics-initiative.blogs ... chive.html

Και για του λόγου το αληθές: http://greek-academics-initiative.blogs ... chive.html
Εγω παντως αξιολογησα πολυ θετικα την κινηση των πανεπιστημιακων.
Κατακρινω μεν τους χαρακτηρισμους οταν δεν τιθεται ταυτοχρονα και ουσιαστικος αντιλογος αλλα αντιλαμβανομαι δε οτι οποιος εστιαζεται μονο στους χαρακτηρισμους αποφευγει την ουσια.
Κυριε Βασσαλο εσεις συμμετασχετε στην προσπαθεια αυτων των καταξιωμενων πανεπιστημιακων?
Ποια ειναι η αποψη σας για τις προτασεις τους?
Btw επειδη δεν εχω διαβασει ολα τα posts μην μου απαντησετε αν εχετε εκφρασει ηδη την αποψη σας.
Κατακρινω μεν τους χαρακτηρισμους οταν δεν τιθεται ταυτοχρονα και ουσιαστικος αντιλογος αλλα αντιλαμβανομαι δε οτι οποιος εστιαζεται μονο στους χαρακτηρισμους αποφευγει την ουσια.
Κυριε Βασσαλο εσεις συμμετασχετε στην προσπαθεια αυτων των καταξιωμενων πανεπιστημιακων?
Ποια ειναι η αποψη σας για τις προτασεις τους?
Btw επειδη δεν εχω διαβασει ολα τα posts μην μου απαντησετε αν εχετε εκφρασει ηδη την αποψη σας.
- nantia_86
- Academic status: N>4
έλεος μ'αυτή την καχυποψία λες και και οι υπόλοιποι δεν έχουν δικαίωμα ν'αντιδρούν και ν'αυτοαποκαλούνται ανεξάρτητοι.PASCAL wrote:Ντροπή είναι να δεχόμαστε το 287 ως 1000 και ως "ανεξάρτητη" μια κίνηση ανθρώπων που δεν ξέρουμε τις σχέσεις έχουν με την κυβέρνηση.
είναι πολύ άσχημο επειδή ενδεχομένως διαφωνείς μαζί τους να τους βάζεις και μια ταμπέλα και να τους θεωρείς υποκινούμενους.
Διοτι εκτονωση της καταστασης δεν επιθυμει μονο η κυβερνηση και γενικα οσοι αντιτιθενται στο Φ.Κ αλλα και το ιδιο το Φ.Κ.Οποτε το οτι προωθειται σημαντικα εγω δεν το λαμβανω ως προσπαθεια αποπροσανατολισμου αλλα ως προσπαθεια αποφυγης περαιτερω κοινωνικου αυτοματισμου κατι που και οι δυο πλευρες ,το υγιες κομματι τους, σιγουρα δεν θελει.
- nantia_86
- Academic status: N>4
Αυτό το παιχνιδάκι με το 287 και το 1000 μου θυμίζει τις μειοψηφίες που προκαλούν τις καταλήψεις κατα την κυβέρνηση. Sorry κιόλας αλλα αυτή η κίνηση προβλήθηκε απ'όλες σχεδόν τις εφημερίδες και απ'όσο ξέρω π.χ. και από την Ελευθεροτυπία (που δε φημίζεται για τη δεξιά της προέλευση) προβλήθηκε ανάλογα.
Αν και γενικα δε νομίζω ότι οι εφημερίδες είναι αυτές που καθορίζουν κατα πόσο κάτι είναι υποκινούμενο από κάποιον. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα...
Αν και γενικα δε νομίζω ότι οι εφημερίδες είναι αυτές που καθορίζουν κατα πόσο κάτι είναι υποκινούμενο από κάποιον. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα...
- Proxenos
- Gbyte level
Τώρα πλεόν, εκτός από τους φοιτητές με οικονομικές δυνατότητες οι οποίοι είχαν μπει στο στόχαστρο, μπαίνουν και οι αξιόλογοι καθηγητές. Διότι το παν στη ζωή είναι να κάθεσαι, να "τρουπώνεις" στο δημόσιο και να ζεις με έξοδα άλλων... Ζήτω η πνευματική πενία!vasvas wrote:Επιτέλους, αυτό το ειρωνικό στυλάκι για καθηγητές πανεπιστημίου με πολλές περγαμηνές στο βιογραφικό τους και πολλούς αγώνες πίσω τους
νομίζεις αρμόζει; Και ποιόν νομίζεις μειώνει; Τους φωστήρες, ή μήπως εσένα;
PASCAL wrote:Το ότι είναι 287 και προβάλλονται ως 1000 και το ότι εγκωμιάζονται διθυραμβικά από το ΒΗΜΑ και δεξιότερα δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση;
Είσαι σίγουρος ότι εσύ δεν είσαι υποκινούμενος;
Last edited by Proxenos on Thu Feb 08, 2007 11:19 am, edited 1 time in total.
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
- P3
- Venus Project Founder
Moderation Message
Παρακαλώ να σταματήσει εδώ οποιαδήποτε ανταλλαγή χαρακτηρισμών! Έχουν ήδη γίνει πολλές παρατηρήσεις επίί αυτού του θέματος. Οποιαδήποτε συνέχεια πέρα της θεμιτής ανταλλαγής απόψεων επί του θέματος θα καταλήξη σε κλείδωμα. Τελευταία προειδοποίηση.
Παρακαλώ να σταματήσει εδώ οποιαδήποτε ανταλλαγή χαρακτηρισμών! Έχουν ήδη γίνει πολλές παρατηρήσεις επίί αυτού του θέματος. Οποιαδήποτε συνέχεια πέρα της θεμιτής ανταλλαγής απόψεων επί του θέματος θα καταλήξη σε κλείδωμα. Τελευταία προειδοποίηση.
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων