We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
_______________________ scraps& photo gallery στο deviantart- last update 25/08/06
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++ ------END GEEK CODE BLOCK------ "UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Εμένα η μαμά μου έσπασε ποτήρι παρόλο που το άκουσε από την κουζίνα και δεν το είδε. Οσο για μένα είχα ταχυκαρδία για πολύ ώρα.
Το αστείο είναι το γεγονός οτι αν και το είχα ψιλιαστεί αφοσιώθηκα πολύ για να βρω τις διαφορές
Στις 2 το βραδυ μετα απο ταινια, εχοντας ξεχασει τα ηχεια ανοιχτα, προσπαθουσα να βρω τις διαφορες. Κολλησα στην οθονη μπας και δω καλυτερα...
Τα παιξα μεσα στην ησυχια. Παλιοπαιδο vagalati
Εγώ είχα κλείσει τα ηχεία... Μετά από μια παρόμοια περίπτωση όπου είχα ανοιχτά τα ηχεία και έσκασε μύτη ένα παρόμοιας "ομορφιάς" πλασματάκι και τα είχα δει όλα στην κυριολεξία,δε νομίζω να την ξαναπατήσω με το "βρες τις διαφορές"...
Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
Παίδες, sorry σε όσους αναστατώθηκαν πολύ. Δεν ήταν σκοπός μου να σας κάνω καρδιακούς. Πάντως ήμουν και εγώ θύμα, όταν το είχα δει σε ένα άλλο forum. Εγώ απο τύχη είχα κλειστά τα ηχεία.
κι εγώ την πάτησα σαν τον κακομοίρη τον tsilοchr παραπάνω και νόμιζα ότι όντως έπρεπε να βρούμε τις διαφορές,εμφανιζόταν ο τυπάς αλλά επειδή δεν είχα ήχο απλά νόμιζα ότι τόσο χρόνο είχα να βρω τις διαφορές και έμπαινα και ξαναέμπαινα.Αν δεν έμπαινα να δω τα σχόλια δεν θα το καταλάβαινα και ακόμα θα έψαχνα τις διαφορές.
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.