Eclipse και Packages..!?

Συζητήσεις για θέματα που σχετίζονται με software.
Post Reply
P@radox
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Alumnus/a

Eclipse και Packages..!?

Post by P@radox » Sun Feb 11, 2007 11:59 pm

Έχω ένα πακέτο το weka..

πρόκειται για έναν φάκελο με 2 υποφακέλους οι οποίοι περιέχουν διάφορες κλάσεις..!

Το έχω μέσα στον φάκελο του Project μου.

Στον κώδικα κάνω κανονικά import weka.*; και το αναγνωρίζει..(δεν βγάζει λάθος..)

Ομως όταν γράφω κώδικα δεν αναγνωρίζει το αντικείμενο που ορίζω..παρόλο που υπάρχει μέσα στο πακέτο.
Δηλαδή όταν έχω
- public Classifier newClassifier; (η κλάση Classifier υπάρχει μέσα στο πακέτο weka..)
μου πετάει
- java.lang.Error: Unresolved compilation problems: Classifier cannot be resolved to a type.
το οποίο εμφανίζεται όταν δεν υπάρχει η ορισμένη κλάση.

Το αστείο είναι οτι ορισμένες φορές αν και το δείχνει ως λάθος..αυτό τρέχει κανονικά..!!!!
Το επίσης αστείο είναι οτι ορισμένες φορές εξαφανίζονται όλες οι κλάσεις του πακέτου weka..(παραμένουν μόνο οι φάκελοι..)

Αν κάποιος έχει ιδέα για το τί πρέπει να κάνω για να δουλέψει σωστά..Πείτε το μου.. I am Running Out Of Time..!!!
Image
P@radox's Space - Ελληνικότατο..!
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc
Post by dimitra » Mon Feb 12, 2007 12:16 am

Τα έχεις τοποθετήσει κανονικά μέσα στο πακέτο τα νέα σου packages;; Κοίτα αν έχεις ορίσει το όνομα των πακέτων κανονικά σε κάθε κλάση του νέου πακέτου. Τρώει πολλές φλασιές το eclipse και ειδικά αν έβαλες τα πακέτα καρφώτα μέσα...!!! Για παράδειγμα αν βρίσκεται μέσα στο test να λέει κάθε κλάση σου
package test.weka
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
P@radox
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by P@radox » Mon Feb 12, 2007 12:31 am

Μάλλον δεν έγινα αντιληπτός..

Έχω έτοιμα τα *.class αρχεία .. δεν τα έχω φτιάξει εγώ..!

Δηλαδή έχω ένα κάρο *.class οργανωμένα σε έναν φάκελο.. και θέλω να φτιάξω ένα προγραμματάκι που να χρησιμοποιεί τις κλάσεις αυτές..!

Δεν θέλω να φτιάξω ένα package..
Image
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc
Post by dimitra » Mon Feb 12, 2007 12:40 am

P@radox wrote:Μάλλον δεν έγινα αντιληπτός..

Έχω έτοιμα τα *.class αρχεία .. δεν τα έχω φτιάξει εγώ..!

Δηλαδή έχω ένα κάρο *.class οργανωμένα σε έναν φάκελο.. και θέλω να φτιάξω ένα προγραμματάκι που να χρησιμοποιεί τις κλάσεις αυτές..!

Δεν θέλω να φτιάξω ένα package..
Α,σαν libraries δηλαδή...Μάλιστα...Τότε δες αν τα έχεις βάλει σωστά μέσα στο project. Έχεις πάει project->properties->java build path->libraries(tab)-> add external jars ή libraries ανάλογα και να το προσθέσεις από εκεί...??? Το μόνο που μπορώ να βοηθήσω...
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
P@radox
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by P@radox » Mon Feb 12, 2007 1:47 am

Ευχαριστώ για την βοήθεια dimitra..

Τελικά βρήκα τις κλάσεις σε ένα *.jar στο διαδίκτυο και μετά το έκανα add στο buildpath του Project..
Image
Post Reply

Return to “Software”