code completion στο NetBeans 5.5
- silegav
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Εγώ χρησιμοποιώ το NetBeans 5.5 και code completion έχω την ώρα που γράφω. Απλά μπορεί να καθυστερεί να σου εμφανίσει τις επιλογές λόγω του pc σου, θέμα επιδόσεων δλδ.
Δοκίμασε να πατήσεις κάτι κοινό όπως π.χ. System. και περίμενε μετά την τελεία μήπως σου εμφανίσει αποτελέσματα.
Αν πάλι δεν σου εμφανίσει, ψάξε λίγο τις ρυθμίσεις. Εγώ το χρησιμοποιώ μια χαρά με code completion.
[Moderation Message]
Γενικότερα είναι προτιμότερο για ανεξάρτητα θέματα να έχουμε διαφορετικά topics, προκειμένου να εντοπίζονται πιο εύκολα.
[/Moderation Message]
Δοκίμασε να πατήσεις κάτι κοινό όπως π.χ. System. και περίμενε μετά την τελεία μήπως σου εμφανίσει αποτελέσματα.
Αν πάλι δεν σου εμφανίσει, ψάξε λίγο τις ρυθμίσεις. Εγώ το χρησιμοποιώ μια χαρά με code completion.
[Moderation Message]
Γενικότερα είναι προτιμότερο για ανεξάρτητα θέματα να έχουμε διαφορετικά topics, προκειμένου να εντοπίζονται πιο εύκολα.
[/Moderation Message]
- djsolid
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
To θέμα είναι να μην χρειάζεται να πατήσω την τελεία...
Δλδ να παταω Sys και να μου βγάζει όλες τις δυνατες επιλογές...
Όσο για το αν καθυστερεί υπάρχει ρύθμιση για να το κανεις να εμφανίζεται κατεθείαν...
Εγώ έβαλα και το C++ developer pack στο NetBeans και ειναι ότι πρέπει και για C... όχι μόνο για Java που δεν πολυσυμπαθώ...
Δλδ να παταω Sys και να μου βγάζει όλες τις δυνατες επιλογές...
Όσο για το αν καθυστερεί υπάρχει ρύθμιση για να το κανεις να εμφανίζεται κατεθείαν...
Εγώ έβαλα και το C++ developer pack στο NetBeans και ειναι ότι πρέπει και για C... όχι μόνο για Java που δεν πολυσυμπαθώ...