Κατάληψη
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Αν γινόταν το σενάριο του να διεξαχθεί τώρα η εξεταστική, η λήξη ων μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου θα μετατοπιζόταν ένα μήνα αργότερα... Δεν κάθομαι να υπολογίσω πόσο θα διαρκούσε έτσι το άλλο εξάμηνο, δεν είναι 1,5 μήνας αλλά ούτε εξάμηνο στο οποίο μαθαίνεις πράγματα!
Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
κατάληψη
Γεια σε όλους,αγωνιζόμενους και μη!
Καταρχάς έχω να πω ότι ψήφισα για πρώτη φορά στα χρονικά ΥΠΕΡ στο ερώτημα αυτού του φορουμ γιατί τα 'χω πάρει με την αδιαλλαξία της κυβέρνησης.
Απ'την άλλη όμως αγωνιώ να μάθω τί πρόκειται να γίνει με τις καταλήψεις.Θα συνεχιστούν και στο εαρινό εξάμηνο;Ρωτάω γιατί από το Σεπτέμβρη χρωστώ ένα μάθημα εαρινού και περιμένω ΕΝΑ ακαδημαικό έτος για να το δώσω.
Ελπίζω το αίτημα της ΠΑΣΠ για πτυχιακή εξεταστική στο χειμερινό εξάμηνο να επαναληφθεί και στο εαρινό σε περίπτωση που συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις,και να γίνει αίτημα και των υπόλοιπων παρατάξεων.
Καταρχάς έχω να πω ότι ψήφισα για πρώτη φορά στα χρονικά ΥΠΕΡ στο ερώτημα αυτού του φορουμ γιατί τα 'χω πάρει με την αδιαλλαξία της κυβέρνησης.
Απ'την άλλη όμως αγωνιώ να μάθω τί πρόκειται να γίνει με τις καταλήψεις.Θα συνεχιστούν και στο εαρινό εξάμηνο;Ρωτάω γιατί από το Σεπτέμβρη χρωστώ ένα μάθημα εαρινού και περιμένω ΕΝΑ ακαδημαικό έτος για να το δώσω.
Ελπίζω το αίτημα της ΠΑΣΠ για πτυχιακή εξεταστική στο χειμερινό εξάμηνο να επαναληφθεί και στο εαρινό σε περίπτωση που συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις,και να γίνει αίτημα και των υπόλοιπων παρατάξεων.
- Proxenos
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: κατάληψη
Και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο...Jonk wrote:Γεια σε όλους,αγωνιζόμενους και μη!
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
- AnINffected
- Gbyte level
Πάντως προσωπικά δεν αντέχω άλλο.
Άν έχουμε πάλι τα ίδια, με βλέπω να παίρνω αναβολή σπουδών μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση.
Φυγή, δειλία, πείτε το όπως θέλετε.
Ιδέα: Γιατί δεν ζητάμε όλοι αναβολή σαν πράξη διαμαρτυρίας;
Άν έχουμε πάλι τα ίδια, με βλέπω να παίρνω αναβολή σπουδών μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση.
Φυγή, δειλία, πείτε το όπως θέλετε.
Ιδέα: Γιατί δεν ζητάμε όλοι αναβολή σαν πράξη διαμαρτυρίας;

Last edited by AnINffected on Tue Feb 20, 2007 12:22 pm, edited 1 time in total.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Προς Proxeno
ΟΚ!Το δέχομαι!
Θα ήθελα όμως μια πιο διαφωτιστική απάντηση.
Αν ήσουν στη θέση μου νομίζω θα καταλάβαινες.
- Proxenos
- Gbyte level
Re: Προς Proxeno
Μα ήμουν στη θέση σου. Και αυτό που έκανα ήταν να τελειώσω τη σχολή μου στην ώρα μου και να μην επιβαρύνω χωρίς λόγο τους γονείς μου. Υπάρχει πάντα κάποιος "λόγος" για να γίνει κατάληψη. Και υπήρχε και όταν ήμουν εγώ φοιτητής. Αυτό δε σημαίνει ότι ψήφισα υπέρ της κατάληψης. Γιατί δε θεωρώ ότι η κατάληψη (του δικού μου Πανεπιστημίου) βοηθάει τα όποια αιτήματα έχει κανείς. Και δε μου άρεσει να κρύβομαι πίσω απ τα φουστάνια του ασύλου. Δε μου αρέσει να κάνω πράγματα μόνο και μόνο επειδή μπορώ να τα κάνω. Και επειδή δεν μπορεί κανείς να μου κανει κάτι. Γιατί εδώ αυτό γίνεται. Σε αυτήν την περίπτωση άλλωστε δεν είμαι αντίθετος με τις όποιες άλλαγες. Και δε σου φαίνεται παράδοξο που βγαίνουνε φοιτητές που δεν έχουν δουλέψει ποτέ οι ίδιοι για να μπορέσουν να σπουδάσουν, που τα έχουν βρει όλα έτοιμα έως τώρα στη ζωή τους να υποστηρίξουν την κατάληψη; Υποτίθεται ότι βγαίνουν να στηρίξουν τα αιτήματα των "οικονομικά ασθενέστερων" και το μόνο που κάνουν είναι να παρατείνουν τη δική τους αεργία και την επιβάρυνση των γονιών τους. Η νεολαία δε χρειάζεται αιτήματα μιας άλλης γενιάς. Χρειάζεται δουλειά και φρέσκες ιδέες.Jonk wrote:ΟΚ!Το δέχομαι!
(σ.σ.) Όλα αυτά στα λέει κάποιος που δεν έχει δεσμούς με την τωρινή κυβέρνηση...
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
- Kandy_Kandy
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
Προς Proxeno
Νομίζω ότι δημιουργήθηκε παρεξήγηση έστω και χωρίς να γνωριζόμαστε απο το τίποτα γιατί εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε όλα όσα λες.Έχεις απόλυτο δίκιο.Το πρόβλημα είναι ότι εγώ ψήσισα υπέρ και το είπα.
Όμως δεν πήγα στη σχολή να ψηφίσω στη Συνέλευση ΥΠΕΡ ποτέ.Στη σχολή σίγουρα κι εγώ ΚΑΤΑ θα ψήφιζα ότι άλλωστε έκανα και στο σχολείο σε τέτοιες περιπτώσεις.Άλλωστε όλοι όσοι κάνουν τις καταλήψεις δεν το έχουν ψάξει και πολύ το θέμα.Γιατί αν το σκεφτούν λίγο καλύτερα θα δουν ότι και να περάσει το νομοσχέδιο το ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιο πάντα θα πρωτοστατεί στις έρευνες και γενικότερα στη προσφορά του στη παιδεία.Το μόνο που καταφέρνουν είναι να κάνουν κάτι εις βάρος τους.
Να κρατάνε τους φοιτητές μακριά από τις σπουδές τους έχοντας να πληρώσουν ενοίκια και να δουλεύουν για τα έξοδά τους.Ζω μάλιστα σε μια πόλη που οι φοιτητές ξοδεύουν πολλά για τις σπουδές και ξέρω τί γίνεται.Επίσης κρατάνε τους καθηγητές μακριά από το χώρο εργασίας και έρευνας κάτι επίσης σημαντικό γιατί τα ερευνητικά προγράμματα είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη γνώση που μας παρέχεται.Ειδικά η ΑΣΟΕΕ ανήκει στα πρώτα 10 πανεπιστήμια με τα καλύτερα ερευνητικά προγράμματα.
Πλέον δε μένω Αθήνα για να επιβαρύνω τους γονείς μου με έξοδα και παράλληλα ψάχνω δουλειά ή κάποιο μεταπτυχιακό πρόγραμμα.Έτσι, δεν είμαι καμία αργόσχολη αιώνια φοιτήτρια και ούτε ένα μάθημα θεωρείται κάτι για τη σχολή τη δικιά μας που άλλοι κάνουν χρόνια ολόκληρα για την τελειώσουν.Αν μάλιστα είχαμε πτυχιακή εξεταστική πολύ πιθανόν τώρα να τέλειωνα.
Όμως δεν πήγα στη σχολή να ψηφίσω στη Συνέλευση ΥΠΕΡ ποτέ.Στη σχολή σίγουρα κι εγώ ΚΑΤΑ θα ψήφιζα ότι άλλωστε έκανα και στο σχολείο σε τέτοιες περιπτώσεις.Άλλωστε όλοι όσοι κάνουν τις καταλήψεις δεν το έχουν ψάξει και πολύ το θέμα.Γιατί αν το σκεφτούν λίγο καλύτερα θα δουν ότι και να περάσει το νομοσχέδιο το ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιο πάντα θα πρωτοστατεί στις έρευνες και γενικότερα στη προσφορά του στη παιδεία.Το μόνο που καταφέρνουν είναι να κάνουν κάτι εις βάρος τους.
Να κρατάνε τους φοιτητές μακριά από τις σπουδές τους έχοντας να πληρώσουν ενοίκια και να δουλεύουν για τα έξοδά τους.Ζω μάλιστα σε μια πόλη που οι φοιτητές ξοδεύουν πολλά για τις σπουδές και ξέρω τί γίνεται.Επίσης κρατάνε τους καθηγητές μακριά από το χώρο εργασίας και έρευνας κάτι επίσης σημαντικό γιατί τα ερευνητικά προγράμματα είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη γνώση που μας παρέχεται.Ειδικά η ΑΣΟΕΕ ανήκει στα πρώτα 10 πανεπιστήμια με τα καλύτερα ερευνητικά προγράμματα.
Πλέον δε μένω Αθήνα για να επιβαρύνω τους γονείς μου με έξοδα και παράλληλα ψάχνω δουλειά ή κάποιο μεταπτυχιακό πρόγραμμα.Έτσι, δεν είμαι καμία αργόσχολη αιώνια φοιτήτρια και ούτε ένα μάθημα θεωρείται κάτι για τη σχολή τη δικιά μας που άλλοι κάνουν χρόνια ολόκληρα για την τελειώσουν.Αν μάλιστα είχαμε πτυχιακή εξεταστική πολύ πιθανόν τώρα να τέλειωνα.

- AnINffected
- Gbyte level
από το http://www.asoee-online.gr/index.php?op ... &Itemid=65Η σημερινή Συνέλευση ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση (περίπου στις 15:45). Ψήφισαν περίπου 550 φοιτητές το ενωτικό πλαίσιο που προέβλεπε κατάληψη μέχρι και Δευτέρα 26/2. Η ΔΑΠ δεν συμμετείχε ούτε και σε αυτή την συνέλευση
- SpUga5
- Kilobyte level
Εγώ απλά πέρασα έξω από τη σχολή και όντως η κατάσταση είναι τραγική... Πάρτε μιά φωτογραφία και από μένα (στην φώτο φαίνεται κρεμασμένο ένα κουκλάκι που απότι έχω καταλάβει αντιπροσωπεύει ένα φοιτητή...), έχω κι άλλες αλλά έχω και 56κ σύνδεση 
http://img.photobucket.com/albums/v316/ ... asoee1.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v316/ ... asoee1.jpg