Αντιδρώ με όλα τα μέσα σε αυτό το νομοσχέδιο. Καταλύεται το άσυλο, μπαίνει ΑΝΩ όριο στον χρόνο σπουδών, ένα βήμα πριν να γίνει ιδιωτική η παιδεία.
Και εσείς ανησυχείτε για την εξεταστική; Και αν χαθεί;
ΝΑ ΧΑΘΕΙ !
Και αυτή και όλες!
Μιλάμε για μια κοινωνία που τα πτυχία δεν θα αξίζουν τίποτα! που θα τα αγοράζουν από το Ντηρί και από το Λαβέρν και από άλλα ιδιωτικά "πανεπιστήμια".
Αν αξίζει για κάτι να κάνουμε κατάληψη, είναι ΣΙΓΟΥΡΑ αυτό το νομοσχέδιο.
Μας έχουν κάνει να σκεφτόμαστε μόνο πως να τελιώσουμε, στα παλία μας τα παπούτσια οι επόμενες γενιές, όλα για το γρήγορο χρήμα, γρήγορα να μπούμε στην παραγωγική γραμμή.. ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ !!!
Ας δείξουμε στην κυβέρνηση ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ότι δεν είμαστε η πειθήνια νεολαία που ονειρεύονται! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ !! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ !!!
Αυτά... Κομμουνίστή θα με πείτε βέβαια.. ΔΕΝ είμαι κομμουνιστής. Μου την δίνει απίστευτα ο κομμουνισμός, ο αναρχισμός, ο φασισμός, ο φιλελευθερισμός.
Θέλω να παλέψω για το μέλλον μου.. Μην τσιμπάμε από το δόλωμα της εξεταστικής. Ας τους τρίξουμε τα δόντια..
Επίσης : ΟΧΙ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ!! Η παιδεία ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ είναι δωρεάν.... Έχουν πλουτίσει κάποιοι εδώ μέσα από την αφέλειά μας.
θα επανέρθω