Κατάληψη

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Locked

Είστε ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ της κατάληψης στο ΟΠΑ

ΥΠΕΡ
38
28%
ΚΑΤΑ
96
72%

Total votes: 134
N@z_Plir
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by N@z_Plir » Wed Feb 28, 2007 12:29 am

rapadder wrote:Ωραία. Αν έχουν συμπληρωθεί σε πολλά μαθήματα οι 13 εβδομάδες (π.χ. στα 2/3 των μαθημάτων), τότε να δωθεί η εξεταστική σε αυτά τα μαθήματα (όχι στα υπόλοιπα). Να εφαρμοστεί ο νόμος, τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο, δεν θέλω να "τιμωρήσω" κανέναν.
μα οι προαπαιτούμενες εβδομάδες είναι 10.5 κι όχι 13.13 προτείνει το υπουργείο να γίνουν.ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ.τόσο πολύ βιάζεσαι να περάσει ο ψευτονόμος πλαίσιο.τόσο πολύ βιάζεσαι να μας τιμωρήσεις όπως πολύ σωστά παρατηρήθηκε παραπάνω?
Ganther wrote:Ατομο που χρωσταει μονο Java1 για πτυχιο και ειναι 5ο ετος πρεπει να τη δωσει η οχι κατα την αποψη σου?
σύμψωνα με τον νεό νόμο πάντως δεν θα μπορούσες να δώσεις java2 και πιθανών ούτε και δομές γιατί η java1 προφανώς θα είναι προαπαιτούμενο για αυτά.παράλογο ε?κι αν ξέρεις java αλλά ο καθηγητής δεν σε περναέι? κι αυτό παράλογο?
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by sandra » Wed Feb 28, 2007 12:32 am

N@z_Plir ωραία όλα αυτά μήπως θα έρθει όμως κανένας από σας να πληρώνει τα ενοίκια των παιδιών από την επαρχία?Αυτά έχουν λόγο να βιάζονται να ανοίξει η σχολή...
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Wed Feb 28, 2007 12:39 am

Τί πιστεύετε ότι θα γίνει αύριο σχετικά με απόφαση για την Κατάληψη ή όχι?
Νομίζω έχουμε ξεφύγει τελείως εκτός θέματος !!!
[offtopic]
N@z_Plir wrote:σύμψωνα με τον νεό νόμο πάντως δεν θα μπορούσες να δώσεις java2 και πιθανών ούτε και δομές γιατί η java1 προφανώς θα είναι προαπαιτούμενο για αυτά.παράλογο ε?
Και τώρα τα καημένα τα πρωτοετά με 8 ώρες java τι θα κάνουν στην java 2 και στις δομές? Αφού και εμείς με 13-15 ώρες είχαμε τεράστια κενά κυρίως γιατί δεν καλύψαμε την προαπαιτούμενη ύλη (Interfaces/Inner Classes) για τις δομές...
N@z_Plir wrote:αλλά ο καθηγητής δεν σε περναέι? κι αυτό παράλογο?
Τότε έπρεπε να υπάρχει ένας νόμος να μην περνάει ούτε ο καθηγητής (με επαναλαμβανόμενη αξιολόγηση) - αλλά ουτοπία δημόσιο γαρ-

Υ.Γ Στα δημόσια Πανεπιστήμια της Γερμανίας αν δεν προβιβαστείς σε μια μόνο εξεταστική χάνεις κατευθείαν το πτυχίο και δεν υπάρχει επανάληψη - μπαίνουν όλοι στο πανεπιστήμιο βγαίνουν ελάχιστοι
[/offtopic]
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Wed Feb 28, 2007 1:10 am

[off]
Serendipity wrote:
Silver wrote: Για τα πρωτάκια, ελπίζω όταν βλέπουν private να μην θεωρούν την .... τουαλέτα.
ξερω τη σημαινει αλλα οχι διστυχως που χρησιμευει.γενικα ,νιωθω πως ο,τι εχω μαθει το εχω μαθει επιφανειακα,ωστοσο,προσπαθω μονη μ να αναπληρωσω το χαμενο χρονο
Χονδρικά, χρησιμεύει στις περιπτώσεις που θα θελήσει κάποιος άλλος προγραμματιστής να χρησιμοποιήσει τον κώδικα σου στα προγράμματα του.
Σε μία τέτοια περίπτωση, ίσως να επιθυμείς να μη μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποια μεταβλητή σου (να αδυνατεί, δηλαδή, να της αλλάξει τιμή ή να διαβάσει την τιμή της.)
Τότε αυτή τη μεταβλητή την δηλώνεις σαν [tex]private[/tex].
[/off]

Μπράβο σου πάντως που έχεις το κουράγιο να τα προσπαθείς (και) μόνη σου.Μου θυμίζεις εμένα..
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Wed Feb 28, 2007 1:59 am

μην πιάνετε το νόμο για να βρείτε επιχείρηματα για να γίνει το ένα ή το άλλο. Ο υπάρχον νόμος πλαίσιο άλλα λέει και άλλα γίνονται ούτως ή άλλως. Πχ δεν υφίσταται πουθενά η εξεταστική του Σεπτεμβρίου στην ισχύουσα νομοθεσία, ενώ τα υποχρεωτικά μαθήματα θα έπρεπε να διδάκονται και στα 2 εξάμηνα.
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Wed Feb 28, 2007 7:12 am

N@z_Plir wrote:
rapadder wrote:Ωραία. Αν έχουν συμπληρωθεί σε πολλά μαθήματα οι 13 εβδομάδες (π.χ. στα 2/3 των μαθημάτων), τότε να δωθεί η εξεταστική σε αυτά τα μαθήματα (όχι στα υπόλοιπα). Να εφαρμοστεί ο νόμος, τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο, δεν θέλω να "τιμωρήσω" κανέναν.
μα οι προαπαιτούμενες εβδομάδες είναι 10.5 κι όχι 13.13 προτείνει το υπουργείο να γίνουν.ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ.τόσο πολύ βιάζεσαι να περάσει ο ψευτονόμος πλαίσιο.τόσο πολύ βιάζεσαι να μας τιμωρήσεις όπως πολύ σωστά παρατηρήθηκε παραπάνω?
Ας μας το επιβεβαιώσει ένας καθηγητής αν είναι όντως έτσι. Και πάλι η Java 1 δεν πρέπει να εξεταστεί. Επίσης άλλο οι προαπαιτούμενες εβδομάδες μαθημάτων και άλλο θέμα πόσες διαλέξεις έχουν γίνει στην πράξη. Δεν χάθηκαν διαλέξεις κατά την διάρκεια του εξαμήνου; Αυτές αναπληρώθηκαν; Ένα μάθημα έχει διδαχθεί ή όχι με βάση το αν έχει πραγματοποιηθεί ένας ελάχιστος αριθμός διαλέξεων.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
Erevodifwntas
Gbyte level
Gbyte level

Post by Erevodifwntas » Wed Feb 28, 2007 9:23 am

Σταμάτη εσύ δε προτείνεις να χαθεί η εξεταστική, αλλά ολόκληρο το εξάμηνο. Αν ο καθηγητής θεωρεί ότι έχει διδάξει σωστά το μάθημά του, τότε αυτός είναι που θα αποφασίσει αν θα γίνει κάποια στιγμή η εξέτασή του.

Πάντως το να χαθεί η εξεταστική μάλλον είναι το φυσιολογικό (και όταν λέω να χαθεί εννοώ ότι θα χαθεί η εξεταστική του Φεβρουαρίου, και ΠΡΟΦΑΝΩΣ όχι του Σεπτεμβριου). Οι διπλές εξεταστικές δεν είναι λύσεις. Και δεν είναι θέμα τιμωρίας. Εϊναι και αυτό ένα μάθημα και μάλιστα πολύ σοβαρό και ίσως σημαντικότερο από πολλά άλλα του πανεπιστημίου μας. Όταν αγωνίζεσαι πρέπει να είσαι έτοιμος να θυσιάζεις πράγματα κι όχι απλά, εκ του ασφαλούς να "μάχεσαι" από την καρέκλα του υπολογιστή σου. Κάποιος που έχει μάθει στην λογική ότι διεκδικώ τα δικαιώματά μου, αλλά δε ρισκάρω τίποτα είναι πολύ χειρότερος πολίτης (και για μένα τουλάχιστον αυτό είναι το δάσος, πολίτες που δε φοβούνται να διεκδικήσουν αυτό που θέλουν μη λογίζοντας το κόστος)
Go To Statement Considered Harmful (Τιτλος δημοσίευσης του Edsger Dijkstra).

my personal site
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Wed Feb 28, 2007 10:29 am

Να χαθεί το εξάμηνο για όσα μαθήματα δεν έχουν διδαχθεί με βάση το νόμο (<10.5 εβδομάδες, x διαλέξεις, ότι ορίζει). Μαθήματα που έχουν διδαχθεί πλήρως μπορούν να δωθούν τον Σεπτέμβρη. Προφανώς και η εξεταστική αυτού του εξαμήνου έχει χαθεί. Δεν νομίζω ότι συμφέρει κανέναν να γίνει εξεταστική 2.5 εβδομάδεων για τα μάτια του κόσμου.
Costantine
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Costantine » Wed Feb 28, 2007 10:33 am

@rapadder:

Καλά είμαστε σοβαροί? Ο φοιτητής που ξέρει ότι τον Γενάρη ή τον Ιουνη τελειώνει και έχει δρομολογήσει κάποια πράγματα για μετά (στρατός,μεταπτυχιακό, οτιδήποτε..) περιμένεις να το δει σύμφωνα με το γράμμα του νόμου??????? :smt018

Μιλάς δηλαδή εσύ εκ του ασφαλούς και το παρουσιάζεις όμορφα κι ωραία, αλλά αυτοί που καίγονται για το πότε θα πάρουν το χαρτί για να κάνουν ότι έχουν προγραμματίσει μετά, πολύ λίγο νοιάζονται για το αν έκαναν 13 ή 12 ή 11 βδομάδες μάθημα. :-#
Last edited by Costantine on Wed Feb 28, 2007 12:32 pm, edited 1 time in total.
Proxenos
Gbyte level
Gbyte level

Post by Proxenos » Wed Feb 28, 2007 11:35 am

Zifnab wrote: Υ.Γ Στα δημόσια Πανεπιστήμια της Γερμανίας αν δεν προβιβαστείς σε μια μόνο εξεταστική χάνεις κατευθείαν το πτυχίο και δεν υπάρχει επανάληψη - μπαίνουν όλοι στο πανεπιστήμιο βγαίνουν ελάχιστοι
Δεν είναι ακριβώς έτσι, είσαι υποχρεωμένος να περνάς ένα minimum κάθε χρόνο (που είναι πράγματι minimum). Εκεί όμως που είναι το ενδιαφέρον είναι ότι ΔΕΝ μπαίνει ο καθένας στο Πανεπιστήμιο, μπαίνει όποιος τελειώνει το αντίστοιχο Λύκειο. Και το ποσοστό αποφοίτων Λυκείου είναι περίπου 18% εκείνων που ξεκινούν το Δημοτικό. Οι υπόλοιποι τελειώνουν άλλου είδους σχολεία και τεχνικές σχολές. Το σύστημα λοιπόν δεν στέλνει απλά όλον τον κόσμο στα Πανεπιστήμια, αλλά έχει από νωρίς προνοήσει για τον μέγιστο αριθμό εκείνων που μπορεί να σπουδάσουν (διότι δεν σπουδάζουν όλοι όσοι αποφοιτήσουν από το Λύκειο). Και τώρα επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα: "εμείς δεν είμαστε Γερμανία (=είμαστε καλύτεροι)", θέσεις στην ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση για τον λαό, μόνο άυξηση αλλά ποτέ μείωση εισακτέων ανά τμήμα, εξεταστική χωρίς μάθημα, πτυχίο χωρίς εξεταστική, πτυχία σε όλους - "πάρε κόσμε!!!"
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Wed Feb 28, 2007 12:47 pm

Ωπα, ωπα, παιδιά (στους υπόλοιπους προπτυχιακούς απευθύνομαι), χαλαρώστε λίγο.
Νομίζω οτί πρέπει να υποστηρίξω για λίγο-με τον τρόπο μου-τον rapadder γιατί πέσατε όλοι πάνω του.

Ο άνθρωπος είναι μεταπτυχιακός και όχι προπτυχιακός.
Θα μπορούσε να ασχολείται με την διπλωματική του αυτή την στιγμή, αλλά κάθεται και συμμετέχει σε αυτή την συζήτηση για χάρη σας (μας).
Έτσι το βλέπω εγώ.

Καταλαβαίνω την αγωνία σας, αλλά, ασχέτως του αν έχει δίκιο ή όχι, για το καλό μας λέει ο,τι λέει.Μην είστε τόσο αυστηροί μαζί του.
Chill. ;)
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Costantine
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Costantine » Wed Feb 28, 2007 12:59 pm

AnINffected wrote: Ο άνθρωπος είναι μεταπτυχιακός και όχι προπτυχιακός.
Θα μπορούσε να ασχολείται με την διπλωματική του αυτή την στιγμή, αλλά κάθεται και συμμετέχει σε αυτή την συζήτηση για χάρη σας (μας).
Έτσι το βλέπω εγώ.
Ναι OK, δε μου λέει κάτι αυτό.
Χάρη μας κάνει δηλαδή?
Κι εγώ θα μπορούσα να ασχολούμαι με την πτυχιακή μου τώρα και όχι μαζί του, αν το πάμε έτσι δηλαδη. Φαύλος κύκλος.
Όταν γράφεις κάτι,αναγκαστικά ακούς μετά και την άλλη πλευρά.
Last edited by Costantine on Wed Feb 28, 2007 1:09 pm, edited 1 time in total.
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Wed Feb 28, 2007 1:07 pm

Είναι διαφορετικό, εσύ είσαι προπτυχιακός και σε καίνει τα παρόντα ζητήματα, ενώ αυτός είναι μεταπτυχιακός και θα μπορούσε καλλιστά να μην ασχοληθεί καθόλου.
Με άλλα λόγια, ναι, μας κάνει χάρη.

Ούτως ή αλλιώς όμως, δεν είπα να μη μιλήσεις.
Να μην φερθείς τόσο αυστηρά, είπα.

Τεσπα, η παρέμβαση μου ήταν καθαρά συμβουλευτική, χωρίς καμία διάθεση επιβολής.
Αν θέλετε, ακολουθείτε την συμβουλή μου, αν δεν θέλετε, δεν την ακολουθείτε.
Ada Lovelace

buldoza6
bit level
bit level

Κατάληψη

Post by buldoza6 » Wed Feb 28, 2007 1:15 pm

Αντιδρώ με όλα τα μέσα σε αυτό το νομοσχέδιο. Καταλύεται το άσυλο, μπαίνει ΑΝΩ όριο στον χρόνο σπουδών, ένα βήμα πριν να γίνει ιδιωτική η παιδεία.

Και εσείς ανησυχείτε για την εξεταστική; Και αν χαθεί;

ΝΑ ΧΑΘΕΙ !

Και αυτή και όλες!

Μιλάμε για μια κοινωνία που τα πτυχία δεν θα αξίζουν τίποτα! που θα τα αγοράζουν από το Ντηρί και από το Λαβέρν και από άλλα ιδιωτικά "πανεπιστήμια".

Αν αξίζει για κάτι να κάνουμε κατάληψη, είναι ΣΙΓΟΥΡΑ αυτό το νομοσχέδιο.

Μας έχουν κάνει να σκεφτόμαστε μόνο πως να τελιώσουμε, στα παλία μας τα παπούτσια οι επόμενες γενιές, όλα για το γρήγορο χρήμα, γρήγορα να μπούμε στην παραγωγική γραμμή.. ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ !!!

Ας δείξουμε στην κυβέρνηση ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ότι δεν είμαστε η πειθήνια νεολαία που ονειρεύονται! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ !! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ !!!

Αυτά... Κομμουνίστή θα με πείτε βέβαια.. ΔΕΝ είμαι κομμουνιστής. Μου την δίνει απίστευτα ο κομμουνισμός, ο αναρχισμός, ο φασισμός, ο φιλελευθερισμός.

Θέλω να παλέψω για το μέλλον μου.. Μην τσιμπάμε από το δόλωμα της εξεταστικής. Ας τους τρίξουμε τα δόντια..

Επίσης : ΟΧΙ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ!! Η παιδεία ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ είναι δωρεάν.... Έχουν πλουτίσει κάποιοι εδώ μέσα από την αφέλειά μας.

θα επανέρθω :-)
crash_override
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by crash_override » Wed Feb 28, 2007 1:18 pm

Τρεις ερωτήσεις:

Τί θα γίνει τελικά με τα μαθήματα?
Πότε θα ξαναξεκινήσουμε κανονικά τα μαθήματα?
Δεν έχουμε μπει ήδη στο άλλο εξάμηνο?
What to say man...what to say....
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Wed Feb 28, 2007 1:20 pm

buldoza6 wrote:Αντιδρώ με όλα τα μέσα σε αυτό το νομοσχέδιο. Καταλύεται το άσυλο, μπαίνει ΑΝΩ όριο στον χρόνο σπουδών, ένα βήμα πριν να γίνει ιδιωτική η παιδεία.
"Με όλα τα μέσα";
Συμβουλή: Πρόσεχε τι λές!
Τέτοιες λέξεις είναι που μας έφεραν στην κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα...
Ada Lovelace

Costantine
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Costantine » Wed Feb 28, 2007 1:23 pm

AnINffected wrote: Με άλλα λόγια, ναι, μας κάνει χάρη.

Ούτως ή αλλιώς όμως, δεν είπα να μη μιλήσεις.
Να μην φερθείς τόσο αυστηρά, είπα.
Μάλιστα...
"Σας ευχαριστούμε θερμά κύριε rapadder που μας κάνετε την τεράστια τιμή και πολύ μεγάλη χάρη που μας δίνετε τα φώτα σας.
Είμαι βαθύτατα συγκινημένος, δεν έχω λόγια...
Θα μου επιτρέπατε όμως να εκφράσω μια τόση δα μικρή διαφωνία?
Αν έχετε το χρόνο φυσικά.."

Καλύτερα έτσι?
Είναι πιο "politically-correct"?

ΥΓ: Καλά, δηλαδή πόσο αυστηρά φέρθηκα και δεν το κατάλαβα? Ούτε να τον έβριζα δηλαδή!
ΥΓ2:Και αυτό το "ναι, μας κάνει χάρη" δεν το δέχομαι, ας είναι κι ο ίδιος ο πρόεδρος της δημοκρατίας.
ΥΓ3:rapadder: no offense, ελπίζω ο ίδιος να μην είσαι τόσο εύθικτος :smt023 :smt023
Last edited by Costantine on Wed Feb 28, 2007 1:32 pm, edited 1 time in total.
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Wed Feb 28, 2007 1:25 pm

@Costantine: Σου αναφέρω απλά τι ορίζει ο νόμος. Τίποτε άλλο. Δεν είμαι εύθικτος και δεν είπα ότι πρέπει να με πληρώνετε για κάθε post που κάνω ;). Επί της ουσίας:
djsolid wrote:Η Συγκλητος σήμερα αποφάσισε τη διεξαγωγή ΔΙΠΛΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ.
Η διπλή εξεταστική θα γίνει σε όλα τα μαθήματα; Δεν θα υπάρξουν αναπληρώσεις μαθημάτων σε όσα δεν έχει συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός διαλέξεων;
Serendipity wrote:... με ημερομηνια εναρξης περιπου απο 29 Μαϊου μέχρι 13 Ιουλίου.
Δηλαδή 8 εβδομάδες εξεταστική (υποθέτω 4 εβδομάδες για το πρώτο εξάμηνο και 4 εβδομάδες για το δεύτερο). Επίσης αν η σχολή λειτουργήσει από (αύριο) Πέμπτη 1 Μαρτίου, το εαρινό εξάμηνο θα έχει διάρκεια λιγότερο από 3 μήνες (12 εβδομάδες). Αν αφαιρέσει κανείς τις διακοπές του Πάσχα (2 εβδομάδες), μιλάμε για ένα εξάμηνο 12 - 2 = 10 εβδομάδες.
N@z_Plir wrote:
Last edited by rapadder on Wed Feb 28, 2007 1:47 pm, edited 8 times in total.
Costantine
Kilobyte level
Kilobyte level

Re: Κατάληψη

Post by Costantine » Wed Feb 28, 2007 1:28 pm

buldoza6 wrote:Αντιδρώ με όλα τα μέσα σε αυτό το νομοσχέδιο.
Και εσείς ανησυχείτε για την εξεταστική; Και αν χαθεί;

ΝΑ ΧΑΘΕΙ !

Και αυτή και όλες!
Έτσι. Με όλα τα μέσα.
Καίγοντας, σπάζοντας, στερώντας το χώρο του παν/μιου από κάποιους άλλους με τη μάσκα της δημοκρατίας κτλ κτλ κτλ
Με όλα τα μέσα.
Πάμε δυνατά.

Ε, κι αν κάνεις 8-9 χρόνια να τελειώσεις? Σιγα το πράγμα. Με όλα τα μέσα είπαμε.
buldoza6
bit level
bit level

Post by buldoza6 » Wed Feb 28, 2007 1:38 pm

"Έτσι. Με όλα τα μέσα.
Καίγοντας, σπάζοντας, στερώντας το χώρο του παν/μιου από κάποιους άλλους με τη μάσκα της δημοκρατίας κτλ κτλ κτλ
Με όλα τα μέσα.
Πάμε δυνατά.
Ε, κι αν κάνεις 8-9 χρόνια να τελειώσεις? Σιγα το πράγμα. Με όλα τα μέσα είπαμε."

Να τα πουλήσουμε όλα βρε Κονσταντάην στον βωμό του σύντομου τέλους; Πτυχίο να είναι και ότι νάναι; Δεν μίλισα ποτέ για βία.. Εσύ το είπες. Νέα παιδιά είμαστε... Αν δεν αντιδράσουμε τώρα πότε θα αντιδράσουμε; Όταν θα έχουμε 2 κουτσούβελα, δέναιο στο κεφάλι, πεθερά, συγγενείς, 2 δουλειές για να τα φέρουμε πέρα; Μάλλον όχι.

ΑΝ πρέπει να αντιδράσουμε για κάτι, είναι για αυτό το νομοσχέδίο. Είναι το πιο ΔΕΞΙΟ και ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ νομοσχέδιο που πάει να περάσει η κυβέρνηση εις βάρος της ΝΕΟΛΑΙΑΣ.
fotisaueb
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by fotisaueb » Wed Feb 28, 2007 1:49 pm

buldoza6 wrote:"Έτσι. Με όλα τα μέσα.
Με όλα τα μέσα.
Πάμε δυνατά.
Ε, κι αν κάνεις 8-9 χρόνια να τελειώσεις? Σιγα το πράγμα. Με όλα τα μέσα είπαμε."

Να τα πουλήσουμε όλα βρε Κονσταντάην στον βωμό του σύντομου τέλους; Πτυχίο να είναι και ότι νάναι; Δεν μίλισα ποτέ για βία.. Εσύ το είπες. Νέα παιδιά είμαστε... Αν δεν αντιδράσουμε τώρα πότε θα αντιδράσουμε; Όταν θα έχουμε 2 κουτσούβελα, δέναιο στο κεφάλι, πεθερά, συγγενείς, 2 δουλειές για να τα φέρουμε πέρα; Μάλλον όχι.

ΑΝ πρέπει να αντιδράσουμε για κάτι, είναι για αυτό το νομοσχέδίο. Είναι το πιο ΔΕΞΙΟ και ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ νομοσχέδιο που πάει να περάσει η κυβέρνηση εις βάρος της ΝΕΟΛΑΙΑΣ.
Το σπίτι που νοικιάζω εσύ το πληρώνεις?
rigo
Gbyte level
Gbyte level

Post by rigo » Wed Feb 28, 2007 1:51 pm

Ε άμα είναι να σε εμποδίζει η πεθερά να αντιδράσεις, να το κλείσουμε ρε αδερφέ να μην λες μετά οτι δεν ήσουν αντιδραστικό νιάτο! Έλα έλεος..
"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
Locked

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”