Hello σε ολους! Εχω το Dslite Και προχτες ετυχε να μπω σε ένα περιεργο site
(http://www.realhotstuff.com/supercard-s ... 32_42.html) το οποιο με ψιλοεβαλε σε σκεψεις...Ειχα παλαιοτερα ενα emulator για το GBA και κατεβαζα .gba αρχεια απο p2p προγραμματα και επαιζα πολλα παιχνιδια... απο οτι καταλαβα η ιδεα του προιοντος του site που σας δειχνω ειναι να αποθηκευουμε nds roms απο το ιντερνετ στη μνημη της καρτουλας και αφου τη βαλουμε στο DS αυτο θα τα εκτελει... αν ξερει καποιος περισσοτερα ας με διαφωτισει για τα παιχνιδια ειναι πολυ ακριβα και μια τετοια πατεντα αξιζει...
nintendo DS
nintendo DS
" To Conquer the Others is to have Power. To Conquer Yourself is to know the Way..." Lao Ma
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Για να το λέει θα ισχύει!
Πάντως και το DS και το PSP είναι φοβερές κονσόλες.. Τις εχω "παίξει" και τις 2 για λίγο σε stand καταστημάτων και δεν πίστευα στα μάτια μου..
Μπορώ να πώ οτι έπαθα πολιτισμικό shock καθώς η τελευταία hand-held κονσόλα την οποία είχα ήταν το πρώτο GameBoy (ουτε καν Color)..! Μιλάμε πλέον για πολύ όμορφα 3d γραφικά με τρελά framerates!
Επίσης σχετικά με το DS αυτό που μου άρεσε πολύ σαν ιδέα ήταν το Big Brain Academy το οποίο ξεκίνησα να αναπαράγω/αντιγράφω σαν παιχνίδι-μαϊμού για PC για προσωπική μου κατανάλωση στην συνέχεια όμως βαρέθηκα και το παράτησα..
Έχω ανακατασκευάσει το HeavyWeight και ένα MemoryGame
εδώ
Πάντως και το DS και το PSP είναι φοβερές κονσόλες.. Τις εχω "παίξει" και τις 2 για λίγο σε stand καταστημάτων και δεν πίστευα στα μάτια μου..
Μπορώ να πώ οτι έπαθα πολιτισμικό shock καθώς η τελευταία hand-held κονσόλα την οποία είχα ήταν το πρώτο GameBoy (ουτε καν Color)..! Μιλάμε πλέον για πολύ όμορφα 3d γραφικά με τρελά framerates!
Επίσης σχετικά με το DS αυτό που μου άρεσε πολύ σαν ιδέα ήταν το Big Brain Academy το οποίο ξεκίνησα να αναπαράγω/αντιγράφω σαν παιχνίδι-μαϊμού για PC για προσωπική μου κατανάλωση στην συνέχεια όμως βαρέθηκα και το παράτησα..

Έχω ανακατασκευάσει το HeavyWeight και ένα MemoryGame

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη