Κατάληψη
Αποτέλεσμα συνέλευσης:
839 υπερ 702 κατά...
πάλι κατάληψη...
839 υπερ 702 κατά...
πάλι κατάληψη...
Last edited by debbie on Wed Feb 28, 2007 6:49 pm, edited 1 time in total.
- Kandy_Kandy
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
Πάλι Κατάληψη; Πάμε μέχρι την άλλη Δευτέρα πάλι........
Λέτε τζάμπα να ψηφίσαν οι καθηγητές Διπλή εξεταστική τον Ιούνιο;........Θα καταφέρουμε να κάνουμε εξεταστική τότε;
Ααααχχχχ δεν με βλέπω να παίρνω το ρημάδι το χαρτί σύντομα.......

Λέτε τζάμπα να ψηφίσαν οι καθηγητές Διπλή εξεταστική τον Ιούνιο;........Θα καταφέρουμε να κάνουμε εξεταστική τότε;

Ααααχχχχ δεν με βλέπω να παίρνω το ρημάδι το χαρτί σύντομα.......

The Grand essentials of happiness are: something to do, something to love, and something to hope for.
- AnINffected
- Gbyte level
Ναι ρε παιδιά, οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές σήμερα.Swtos wrote:Καποιοι μαλλον ακομα νομιζουν πως ζουν στον καιρο της χουντας και παλευουν για την ελευθερια τους... στερώντας βεβαια σε πολλους την ελευθερια τους να κανουν μαθημα...buldoza6 wrote: Που το στηρίζεις αυτό; Όταν κάνανε δηλαδή την επανάσταση η νεολαία στο Πολυτεχνείο επί Χούντας, υποβαθμίστηκαν τα πτυχία τους;
πάψε να σπέιρεις φόβους silegav.
Θέλεις να τελιώσεις όποιο και να είναι το κόστος; Εγώ δεν θέλω. Και θα παλέψω πολύ για αυτό. Δεν πουλάω την ελευθερία μου για καμία υπόσχεση Ή πτυχίο.
Η σημερινή κατάσταση δεν δικαιολογεί τον συγκεκριμένο τρόπο χειρισμού της.
Με τον τρόπο αυτό, καταστρέφετε τα ίδια τα πράγματα για τα οποία αγωνίζεστε.
Last edited by AnINffected on Wed Feb 28, 2007 5:49 pm, edited 4 times in total.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Το μυαλό μου, ένα μικρό μολυβάκι στην ξύστρα του κριτικού σου λόγου.....buldoza6 wrote:Να οξύνουμε την κριτική μας σκέψη, λέγοντας ότι υποβαθμίζονται τα πτυχία μας επειδή αντιδρούμε;sandra wrote:Δεν νομίζω να σπείρει φόβους.Να οξύνουμε λίγο την κριτική μας σκέψη λέει ο άνθρωπος...
Εμένα μου φαίνεται ότι ξεκάθαρα προσπάθεί να φοβίσει κόσμο!
Πως στέκει αυτό δηλαδή; Αν αντιδράς σε κάτι, πρέπει να προσέχεις μην υποβαθμιστείς;
Και εγώ κάνω αυτά τα σχόλια για να οξύνω την σκέψη... ας τεκμιριώνουμε αυτά που λέμε.
- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Με επιφύλαξη - για άλλη μια φορά νίκη του Ενωτικού και μάλλον μία βδομάδα κατάληψη - (μέχρι Τετάρτη?).
Last edited by Zifnab on Wed Feb 28, 2007 6:25 pm, edited 1 time in total.
- tZoLe
- Academic status: Alumnus/a
Το βρήκες εσύ που κατέχεις την κριτική σκέψη, όποιος διαφωνεί με σένα σπείρει φόβους, ενώ όποιος συμφωνεί απλά οξύνει την σκέψη. Εσύ δεν σπείρεις κανένα απολύτως φόβο.buldoza6 wrote:Να οξύνουμε την κριτική μας σκέψη, λέγοντας ότι υποβαθμίζονται τα πτυχία μας επειδή αντιδρούμε;sandra wrote:Δεν νομίζω να σπείρει φόβους.Να οξύνουμε λίγο την κριτική μας σκέψη λέει ο άνθρωπος...
Εμένα μου φαίνεται ότι ξεκάθαρα προσπάθεί να φοβίσει κόσμο!
Πως στέκει αυτό δηλαδή; Αν αντιδράς σε κάτι, πρέπει να προσέχεις μην υποβαθμιστείς;
Και εγώ κάνω αυτά τα σχόλια για να οξύνω την σκέψη... ας τεκμιριώνουμε αυτά που λέμε.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- rapadder
- Gbyte level
Silver++silegav wrote:silver++
Όσο συνεχίζεται αυτη η κατάληψη, υποβαθμίζεται κι άλλο το πτυχίο σας...και το δικό μου μαζί με το δικό σας.
Κάνετε συνελέυσεις 2 μήνες σερί...συζητήσατε ποτέ εναλλακτικούς τρόπους να ακουστεί η φωνή σας...και όχι να προβάλλονται μόνο τα μπάχαλα και τα λουκέτα??
Silegav++
Μόλις έμαθα ότι ξανα-αποφασίστηκε κατάληψη (!!). Καλά δεν ξέρουν ότι ένα εξάμηνο έχει ελάχιστη διάρκεια; Ότι χαζο-απόφαση και να επιβάλλουν στην Σύγκλητο, αυτή θα αναιρεθεί στην πράξη. Πρέπει να απευθυνθεί κάποιος σε έναν δικηγόρο να ρωτήσει 5 πράγματα. Αν δεν γίνουν ούτε 10 εβδομάδες μάθημα στο εαρινό εξάμηνο, νομικά δεν υπάρχει εξάμηνο και αυτό δεν μπορεί να περάσει έτσι απλά.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
- Zifnab
Από το ΠΑΣΠ ΟΠΑ forumΚατάληψη μέχρι και την Τετάρτη.
ΕΝΩΤΙΚΟ: 839
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: 702
- koki
- Kilobyte level
Νοιώθω τόσο άσχημα με όλη αυτήν την κατάσταση.
Έχω βαρεθεί τις παρωπίδες και τα ίδια και τα ίδια. Τόσα χρόνια οι ίδιες καραμέλες, ο μόνος τρόπος για να διαμαρτυρόμαστε είναι να είμαστε έρμαια πολωμένων;
Πήγα στη ΓΣ την προηγούμενη εβδομάδα. Περίμενα κάποιες ώρες. Κάπου στις 4 έφυγα. Την ώρα που περίμενα, παρατήρησα την αγωνιστικότητα και την ιδεολογία των παριστάμενων. Τι είδα; Όσοι περιμέναμε υπομονετικά και είχαμε σκάσει εκεί για την ουσία του θέματος, ήμαστε σκεφτικοί και περιμέναμε την εξέλιξη, τη συζήτηση (ακόμα και το υποκατάστατο συζήτησης των ΓΣ)..
Απεναντίας απογοητεύτηκα τραγικά από τους 'εκπροσώπους'. *λοβάρεμα, πίτσι πίτσι, γελάκια, χάχανα, για το 90% του χρόνου που περίμενα. Το άλλο 10% ήταν " Ρε !@#!$% Δημήτρη(πχ) πότε θα ξεκινήσουμε/που ειναι το μικρόφωνο/τι κάνετε ρε !@#!$ χα χαχα;" Απάντηση με αντίστοιχη σοβαρότητα, και αναμονή άλλες 2 ώρες.
Περίπου όπως όταν πας σε μια ροκ συναυλία. Είναι αυτοί που είναι εκεί για να ακούσουν τη μουσική, και αυτοί που είναι εκεί για να γνωρίσουν γκόμενες/δουν οι άλλοι τι γαμάτοι ρκάδες είναι/φορέσουν τα άκρως ροκ και ωλτέρνατιβ ρούχα τους/νοιώσουν ότι είναι ατίθασα νιάτα/κλπ.
Οπότε εγώ χάνω τώρα ένα χρόνο από τη ζωή μου γιατί
α) κάποιος προσπαθεί να περάσει 1-2 πολύ ηλίθια σημεία αλλαγής, 5-6 γενικώς καλά που όμως δεν βολεύουν πολλούς, και καμιά 10αριά συμπαθητικά, όλα σε ένα τσουβάλι
β) κάποιοι προβληματίζονται για αυτά
γ) κάποιοι έχουν μάθει να αγανακτούν για τα πάντα που δεν τους είπε ο μπαμπάς/πατερούλης (μτφ) ότι είναι καλά και καμωμένα.
δ) κάποιοι δεν χάνουν την ευκαιρία να εξαργυρώσουν τις αντιδράσεις των (β) και (γ).
ε) και υπάρχουν και οι γνωστές αγωνιστικές γλάστρες που απλά πρέπει να περάσει ο καθένας την εφηβεία του κάπως. Άλλος πάει στα πάρτυ να ακούσει απαράδεκτη μουσική που έβριζε στο γυμνάσιο και να κουτουπώσει γκόμεναι επιπέδου δαπέδου, και άλλοι το ρίχνουν στην κουλτούρα να φύγουμε.
Ωραία. Ήλπιζα τουλάχιστον η Σύγκλητος να αποφασίσει πιο συνετά. Ασχέτως καταλήψεων και δημοκρατικών ΓΣ (ο νέος φασισμός είναι σας κάνουμε να βαρεθείτε μέχρι να περάσει το δικό μας)
Δηλαδή τώρα επειδη κάποιοι βολεύτηκαν στο αραλίκι, πρέπει να περιμένω στην αβεβαιότητα και στην αγωνία για άλλους 3 μήνες. Και να περάσω 2 μήνες φρίκης με δύο σετ μαθημάτων 1ης φουρνιάς.
Εάν δεν κάνουμε τίποτα να κλείσουμε έστω και κάπως την πληγή που είναι ήδη ανοιχτή, πώς μπορούμε να προχωρήσουμε στο επόμενο εξάμηνο;
Έστω ότι ανοίγει η σχολή, κάνει πίσω η μαριέττα και όλα πάνε ρόδινα. Εγώ που στέκομαι; Πηγαίνω και παρακολουθώ μαθήματα, γνωρίζοντας ότι θα έχω σε 2 μήνες ένα πανηγύρι όπου μπορεί να μην προλάβω τιποτα; Και δε μιλάμε για μετά τις διακοπές, ή για 2η εξεταστική (Σεπτ), αλλά στα καπάκια από τα μαθήματα, πάρε 10 μαθήματα να δίνεις, να γουστάρεις...
Παραλήρημα...
Δεν υπάρχει ένας θεσμός από τον οποίον να μην έχω απογοητευτεί αυτή τη στιγμή. Η γνώμη της σύνεσης ρουφιέται από το καζανάκι κάνοντας εκκωφαντικό ήχο.
Οπότε γράφω κι εγώ εδώ την έκθεση ασυνάρτητων ιδεών μου, να πάρω μια μίνι εκδίκηση από τους πάντες, ακόμα και εάν δεν έχει νόημα, ακομα και εαν δεν μπορω να κανω τίποτα πλέον, ακόμα και εάν τα μισα τα τραβαω κι εγω απο τα μαλλια...
Έχω βαρεθεί τις παρωπίδες και τα ίδια και τα ίδια. Τόσα χρόνια οι ίδιες καραμέλες, ο μόνος τρόπος για να διαμαρτυρόμαστε είναι να είμαστε έρμαια πολωμένων;
Πήγα στη ΓΣ την προηγούμενη εβδομάδα. Περίμενα κάποιες ώρες. Κάπου στις 4 έφυγα. Την ώρα που περίμενα, παρατήρησα την αγωνιστικότητα και την ιδεολογία των παριστάμενων. Τι είδα; Όσοι περιμέναμε υπομονετικά και είχαμε σκάσει εκεί για την ουσία του θέματος, ήμαστε σκεφτικοί και περιμέναμε την εξέλιξη, τη συζήτηση (ακόμα και το υποκατάστατο συζήτησης των ΓΣ)..
Απεναντίας απογοητεύτηκα τραγικά από τους 'εκπροσώπους'. *λοβάρεμα, πίτσι πίτσι, γελάκια, χάχανα, για το 90% του χρόνου που περίμενα. Το άλλο 10% ήταν " Ρε !@#!$% Δημήτρη(πχ) πότε θα ξεκινήσουμε/που ειναι το μικρόφωνο/τι κάνετε ρε !@#!$ χα χαχα;" Απάντηση με αντίστοιχη σοβαρότητα, και αναμονή άλλες 2 ώρες.
Περίπου όπως όταν πας σε μια ροκ συναυλία. Είναι αυτοί που είναι εκεί για να ακούσουν τη μουσική, και αυτοί που είναι εκεί για να γνωρίσουν γκόμενες/δουν οι άλλοι τι γαμάτοι ρκάδες είναι/φορέσουν τα άκρως ροκ και ωλτέρνατιβ ρούχα τους/νοιώσουν ότι είναι ατίθασα νιάτα/κλπ.
Οπότε εγώ χάνω τώρα ένα χρόνο από τη ζωή μου γιατί
α) κάποιος προσπαθεί να περάσει 1-2 πολύ ηλίθια σημεία αλλαγής, 5-6 γενικώς καλά που όμως δεν βολεύουν πολλούς, και καμιά 10αριά συμπαθητικά, όλα σε ένα τσουβάλι
β) κάποιοι προβληματίζονται για αυτά
γ) κάποιοι έχουν μάθει να αγανακτούν για τα πάντα που δεν τους είπε ο μπαμπάς/πατερούλης (μτφ) ότι είναι καλά και καμωμένα.
δ) κάποιοι δεν χάνουν την ευκαιρία να εξαργυρώσουν τις αντιδράσεις των (β) και (γ).
ε) και υπάρχουν και οι γνωστές αγωνιστικές γλάστρες που απλά πρέπει να περάσει ο καθένας την εφηβεία του κάπως. Άλλος πάει στα πάρτυ να ακούσει απαράδεκτη μουσική που έβριζε στο γυμνάσιο και να κουτουπώσει γκόμεναι επιπέδου δαπέδου, και άλλοι το ρίχνουν στην κουλτούρα να φύγουμε.
Ωραία. Ήλπιζα τουλάχιστον η Σύγκλητος να αποφασίσει πιο συνετά. Ασχέτως καταλήψεων και δημοκρατικών ΓΣ (ο νέος φασισμός είναι σας κάνουμε να βαρεθείτε μέχρι να περάσει το δικό μας)
Δηλαδή τώρα επειδη κάποιοι βολεύτηκαν στο αραλίκι, πρέπει να περιμένω στην αβεβαιότητα και στην αγωνία για άλλους 3 μήνες. Και να περάσω 2 μήνες φρίκης με δύο σετ μαθημάτων 1ης φουρνιάς.
Εάν δεν κάνουμε τίποτα να κλείσουμε έστω και κάπως την πληγή που είναι ήδη ανοιχτή, πώς μπορούμε να προχωρήσουμε στο επόμενο εξάμηνο;
Έστω ότι ανοίγει η σχολή, κάνει πίσω η μαριέττα και όλα πάνε ρόδινα. Εγώ που στέκομαι; Πηγαίνω και παρακολουθώ μαθήματα, γνωρίζοντας ότι θα έχω σε 2 μήνες ένα πανηγύρι όπου μπορεί να μην προλάβω τιποτα; Και δε μιλάμε για μετά τις διακοπές, ή για 2η εξεταστική (Σεπτ), αλλά στα καπάκια από τα μαθήματα, πάρε 10 μαθήματα να δίνεις, να γουστάρεις...
Παραλήρημα...
Δεν υπάρχει ένας θεσμός από τον οποίον να μην έχω απογοητευτεί αυτή τη στιγμή. Η γνώμη της σύνεσης ρουφιέται από το καζανάκι κάνοντας εκκωφαντικό ήχο.
Οπότε γράφω κι εγώ εδώ την έκθεση ασυνάρτητων ιδεών μου, να πάρω μια μίνι εκδίκηση από τους πάντες, ακόμα και εάν δεν έχει νόημα, ακομα και εαν δεν μπορω να κανω τίποτα πλέον, ακόμα και εάν τα μισα τα τραβαω κι εγω απο τα μαλλια...
``Άναρθρες κραυγές τύπου απόλυσης από στρατό' ' + ``'Άναρθρες κραυγές τύπου θα πάω στο Παρίσι' ' + ``Άναρθρες κραυγές τύπου μαμά μου φοβάμαι' '
Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία
Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D

Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
- djsolid
- Kilobyte level
Kαλά Κάνεις και γράφεις... και εγώ μαζί σου... εδώ που φτασαμε ότι και να πεί κάποιος δεν έχει νόημα... Άλλωστε τί να πει μετα απο 1900 μηνύματα σε αυτό το νήμα και τουλάχιστον αλλα τόσα αν όχι αρκετά περισσότερα που βρίσκονται σε διαφορετικά??? Μπορεί να πει κάτι καινρούργιο? Μάλλον όχι, αλλά και να μπορεί ποια η ουσία? Μήπως έχει εισακουστεί τπτ από όλα αυτά που έχουν γραφτεί? Σε κάθε επίπεδο , είτε αυτό είναι πολιτικό είτε παραταξιακό είτε φιλικό είτε ακόμα ακόμα εχθρικό. Δεν νομίζω να είπε καποιος κάτι και να άλλαξε γνώμη η κυβέρνηση, ή μια παράταξη, ή κάποιος φίλος ή στο τέλος κάποιος "αντίπαλος" εκείνου που εξέφραζε την άποψη... Τα πάντα γράφονται για να γραφτούν και για να μπορουμε να λέμε φράσεις του τύπου εγώ σου τ' λεγα... Και το περίργο είναι πως στο τελός αντί να χρησιμοποιείται αυτή η έκφραση μία φόρα καταλήγει να λέγεται άπειρες φορές απο όλους... Και κάθεσαι και σκέφτεσαι "κάτσε ρε συ... Ποιος έχει δίκιο?"
Αυτό είναι κάτι που δεν νομίζω να απαντηθεί τουλάχιστον όχι τώρα και όχι απο εμάς.. Η ιστορία ίσως καταφέρει να απαντήσει...
Ποιο το νόημα αυτου του μηνύματος???
ΚΑΝΕΝΑ... Μην κάθήσετε να το διαβάσετε ίσως να χάσετε και το χρόνο σας... Δεν λέει κάτι...
Ειναι και offtopic, νόημα δεν βγάζεις... Δεν θα διαμαρτυρυθώ καν αν οι mods το διαγράψουν...
Ενας μέσος εργαζόμενος(όπως αρκετοί) - φοιτητής(όπως ακόμα ποιο πολλοί) - ανθρωπός (όπως όλοι)
Αυτό είναι κάτι που δεν νομίζω να απαντηθεί τουλάχιστον όχι τώρα και όχι απο εμάς.. Η ιστορία ίσως καταφέρει να απαντήσει...
Ποιο το νόημα αυτου του μηνύματος???
ΚΑΝΕΝΑ... Μην κάθήσετε να το διαβάσετε ίσως να χάσετε και το χρόνο σας... Δεν λέει κάτι...
Ειναι και offtopic, νόημα δεν βγάζεις... Δεν θα διαμαρτυρυθώ καν αν οι mods το διαγράψουν...
Ενας μέσος εργαζόμενος(όπως αρκετοί) - φοιτητής(όπως ακόμα ποιο πολλοί) - ανθρωπός (όπως όλοι)
- koki
- Kilobyte level
alexo wrote:Παιδιά ωραία όλα αυτά που λέμε ,αλλά όταν μεταξύ 8000 φοιτητών ψηφίζουν 700-1500 σημαίνει πως το μεγαλύτερο ποσοστό των υπόλοιπων ΔΕΝ ενδιαφέρονται.
Και αυτό είναι το πιο ανησυχητικό,η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.
Οποιαδήποτε άποψη και να έχουμε ,δεν αρκεί να τη γράφουμε μόνο στο Venus.
Το ενδιαφέρον μου πρέπει να το αποδείξω με 5 ώρες αεργίας μέχρι να πάψουν τα χάχανα και να ξεκινήσει η ΓΣ;
``Άναρθρες κραυγές τύπου απόλυσης από στρατό' ' + ``'Άναρθρες κραυγές τύπου θα πάω στο Παρίσι' ' + ``Άναρθρες κραυγές τύπου μαμά μου φοβάμαι' '

- Sergeant_Eikosaris
- Kilobyte level
Εγώ προσωπικά πολλές φορές το σκέφτομαι να έρθω λόγω του καπνού.Δεν το λέω σαν δικαιολογία, υπάρχουν στιγμές που ειλικρινά δεν μπορώ να αναπνεύσω εκεί μέσα.Κάπου εκεί με πιάνει και ο "ωχαδερφισμός". ΄(Ούτως ή άλλως νομίζω οτι δέν χωράνε και πολλά παραπάνω άτομα στο αμφιθέατρο απο αυτά που έρχονται.)
- sandra
- Wow! Terabyte level
Πολύ ευχαρίστως να πήγαινα αλλά κι εγώ όπως και πολλοί άλλοι από επαρχία γυρίσαμε στα σπίτια μας καθώς το να μένουμε στην Αθήνα και απλά να καθόμαστε δεν ωφελεί κανέναν.Οπότε ήταν τεχνικά αδύνατο να παραστούμε στην συνέλευση.
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Λοιπον θα απαντήσω εν συντομία γιατί ο χρόνος της άδειας από το στρατό είναι πολύτιμος και πρέπει να βγώ και έξω. Με κάποια πράγματα που διαβάζω εδω μέσα μου έρχεται να πιάσω το G3 και να αρχίσω να γαζώνω μπεκάτσες και αγριογούρουνα με headshot και μετά να χορεύω το χορό της βροχής γύρω από τη σκοπιά.buldoza6 wrote: SILEGAV: "Όσο συνεχίζεται αυτη η κατάληψη, υποβαθμίζεται κι άλλο το πτυχίο σας...και το δικό μου μαζί με το δικό σας. "
Που το στηρίζεις αυτό; Όταν κάνανε δηλαδή την επανάσταση η νεολαία στο Πολυτεχνείο επί Χούντας, υποβαθμίστηκαν τα πτυχία τους;
πάψε να σπέιρεις φόβους silegav.
Θέλεις να τελιώσεις όποιο και να είναι το κόστος; Εγώ δεν θέλω. Και θα παλέψω πολύ για αυτό. Δεν πουλάω την ελευθερία μου για καμία υπόσχεση Ή πτυχίο.
Ποιο Πολυτεχνείο ρε? Τι σχέση έχει η σημερινή κατάσταση με το Πολυτεχνείο? Από όποια μεριά και να το δεις είσαι τελείως εκτός και είσαι τόσο πολύ εκτός που δεν κάθομαι καν να σου πω γιατί.
Για να τα πω μια και τελευταία φορά. Ποια επανάσταση γίνεται με ξένα "καρύδια"? Γιατί τέτοια επανάσταση είναι όταν παίρνεις στον πάτο μαζί σου ακόμα και αυτούς που δεν συμφωνούν. Γουστάρεις να κάνεις την επανάσταση σου? Γουστάρεις να μην πάρεις ποτέ σου ένα "υποβαθμισμένο" πτυχίο? Θες να παλέψεις για τις "ελευθερίες" που σου "αφαιρούν"? Για τον "αγώνα" σου μπορείς να δίνεις κάθε μήνα 800-900 ευρώ για να ζεις? Εγώ σου έχω τη λύση. Οργανωθείτε όοοοολοι κάντε ΑΠΟΧΗ, μαζευτείτε γύρω από τη Βουλή και καθίστε εκεί 5-6 μήνες. Αφήστε τους υπόλοιπους να πάρουμε τα πτυχία μας και μετά αν το φέρουν έτσι τα πράγματα να το μετανοιώσουμε και να λέμε "αχ και τα έλεγε ο μπουλντόζας". Προσωπικά δεν είμαι και δεν χρειάζομαι "σωτήρες" και "φωστήρες". Εγώ θέλω να δώσω τα 1-2 επιλεγόμενα μαθηματάκια μου για να ανεβάσω τον μέσο όρο μου και μετά "γεία σας". Οι "επαναστάσεις" σας δεν με ενδιαφέρουν και καντε μου χώρο να γίνω "γρανάζι στη μηχανή του συστήματος".
Άντε πάω να πιω το καφεδάκι μου γιατί σε λίγες μέρες το σκοπέτο περιμένει και πάλι...
To you I'm an atheist; to God, I'm the Loyal Opposition.
Woody Allen

Woody Allen

- Spy
- Kilobyte level
Κατάληψη ΑΣΟΕΕ 28/2 - 7/3
Πλαίσιο Συντονιστικής Επιτροπής Κατάληψης (ΠΑΣΠ-ΑΡΕΝΑ-ΠΚΣ-ΡΑΣ-Ανένταχτοι Φοιτητές) 839
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ 702
Λευκά / Άκυρα 15
Σύνολο 1556
Συνολο 1556????????????????????????????
Ρε παιδια ΜΟΝΟ 1556 ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ Η ΑΣΟΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;
Εσεις που φωναζεται απο το Venus να ανοιξει η σχολη, ηρθατε σημερα;;;;;;
Μηπως περιμενετε να γινει ηλεκτρονικη ψηφοφορια ή να ψηφισετε μεσω msn για να παρετε την κατασταση στα χερια σας;;;;;
Περιμενατε να μπει η ΔΑΠ στη Γ.Σ για να την ανοιξει... Εσεις δεν εχετε αποψη;;;;;; Δεν μπορειτε να παρετε θεση απεναντι σε αυτους που και σημερα ανανεωσαν την ΧΟΥΝΤΑ στο πανεπιστημιο μας για ακομα μια εβδομαδα;
Που ησασταν;;;;;;
Σερφαρατε;;;;;;;
Η ζωη δεν ειναι μονο το Laptop σας!
Δεν μιλαω για ολους εδω μεσα, αλλα για καποιους που ειναι κατα της καταληψης και παρ'ολα αυτα δεν ηρθαν να ψηφισουν!
Πλαίσιο Συντονιστικής Επιτροπής Κατάληψης (ΠΑΣΠ-ΑΡΕΝΑ-ΠΚΣ-ΡΑΣ-Ανένταχτοι Φοιτητές) 839
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ 702
Λευκά / Άκυρα 15
Σύνολο 1556
Συνολο 1556????????????????????????????
Ρε παιδια ΜΟΝΟ 1556 ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ Η ΑΣΟΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;
Εσεις που φωναζεται απο το Venus να ανοιξει η σχολη, ηρθατε σημερα;;;;;;
Μηπως περιμενετε να γινει ηλεκτρονικη ψηφοφορια ή να ψηφισετε μεσω msn για να παρετε την κατασταση στα χερια σας;;;;;
Περιμενατε να μπει η ΔΑΠ στη Γ.Σ για να την ανοιξει... Εσεις δεν εχετε αποψη;;;;;; Δεν μπορειτε να παρετε θεση απεναντι σε αυτους που και σημερα ανανεωσαν την ΧΟΥΝΤΑ στο πανεπιστημιο μας για ακομα μια εβδομαδα;
Που ησασταν;;;;;;
Σερφαρατε;;;;;;;
Η ζωη δεν ειναι μονο το Laptop σας!
Δεν μιλαω για ολους εδω μεσα, αλλα για καποιους που ειναι κατα της καταληψης και παρ'ολα αυτα δεν ηρθαν να ψηφισουν!
- Spy
- Kilobyte level
mikem4600 wrote:Πραγματικά! Το τι γέλιο ρίχνω σε αυτά τα threads δε λέγεται!tsilochr wrote:απότι βλέπω άλλος ένας πολιτικάντης βρήκε βήμα να κάνει την επανάσταση του. Μπράβο!!!
Εγω ειμαι ο πολιτικάντης??????
Δεν ξερω αν γελας εσυ... αλλα η σχολη μας ειναι υπο καταληψη κανα 2μηνο και δεν ξερω τι γνωσεις θα αποκομισω!
Υ.Σ και εγω γελαω οταν μπαινω στο site σου οταν βλεπω την Φατσα σου!