Κατάληψη

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.

Είστε ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ της κατάληψης στο ΟΠΑ

ΥΠΕΡ
38
28%
ΚΑΤΑ
96
72%

Total votes: 134
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by sandra » Wed Feb 28, 2007 8:36 pm

Spy σε παρακαλώ ηρέμησε.Μπορεί τα ποστς να επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά αυτό δε σημαίνει όμως ότι βλέποντας ένα τόπικ θα καταλάβεις ολόκληρη την συζήτηση.Εκτός κι αν είσαι τόσο τσιτωμένος που νομίζεις ότι απευθύνονται σε σένα.Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται λέει μια ελληνική παροιμία...
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Spy
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Spy » Wed Feb 28, 2007 8:39 pm

sandra wrote:Spy σε παρακαλώ ηρέμησε.Μπορεί τα ποστς να επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά αυτό δε σημαίνει όμως ότι βλέποντας ένα τόπικ θα καταλάβεις ολόκληρη την συζήτηση.Εκτός κι αν είσαι τόσο τσιτωμένος που νομίζεις ότι απευθύνονται σε σένα.Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται λέει μια ελληνική παροιμία...
Ειμαι τσιτωμενος γιατι μετα το σημερινο θελω να παρατησω την σχολη μου αφου δεν εχω κανει σχεδον καθολου μαθημα φετος!

Δεν ειμαι σε κανενα κομμα
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level

Post by mikem4600 » Wed Feb 28, 2007 8:39 pm

sandra wrote:Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται λέει μια ελληνική παροιμία...
Indeed! :roll:
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
Spy
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Spy » Wed Feb 28, 2007 8:40 pm

mikem4600 wrote:
sandra wrote:Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται λέει μια ελληνική παροιμία...
Indeed! :roll:
Εισαι πολυ μαγκας!
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Wed Feb 28, 2007 8:41 pm

Spy wrote:
sandra wrote:Spy σε παρακαλώ ηρέμησε.Μπορεί τα ποστς να επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά αυτό δε σημαίνει όμως ότι βλέποντας ένα τόπικ θα καταλάβεις ολόκληρη την συζήτηση.Εκτός κι αν είσαι τόσο τσιτωμένος που νομίζεις ότι απευθύνονται σε σένα.Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται λέει μια ελληνική παροιμία...
Ειμαι τσιτωμενος γιατι μετα το σημερινο θελω να παρατησω την σχολη μου αφου δεν εχω κανει σχεδον καθολου μαθημα φετος!

Δεν αντιλέγω φίλτατε.Απλά όταν λέμε κάτι να το στηρίζουμε..Από κάτι τέτοιο ξεκίνησε και η διαμάχη με τον μπουλντόζα :roll:
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Wed Feb 28, 2007 8:45 pm

Ποστάρω ξανά για να υπενθυμίσω στον συνάδελφο Spy ότι εδώ γίνεται συζήτηση για τις καταλήψεις.Δε μας αφορά η όποια η γνώμη σου για το σαιτ κάποιου άλλου ούτε οι προσωπικές σου διαφορές.Δηλαδή έλεος
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level

Post by mikem4600 » Wed Feb 28, 2007 8:46 pm

Spy wrote:Εισαι πολυ μαγκας!
Φχαριστώ ρε κολλητέ. Τώρα που σου έδωσε κι ένα κάρο hints η sandra ελπίζω να 'πιασες σε ποιον αναφερόμουν.
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
Spy
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Spy » Wed Feb 28, 2007 9:04 pm

sandra wrote:Ποστάρω ξανά για να υπενθυμίσω στον συνάδελφο Spy ότι εδώ γίνεται συζήτηση για τις καταλήψεις.Δε μας αφορά η όποια η γνώμη σου για το σαιτ κάποιου άλλου ούτε οι προσωπικές σου διαφορές.Δηλαδή έλεος
Μαλιστα, συγνωμη για το offtopic μου και για την αποψη μου.....

Αλλα για αυτο δεν ειπες τιποτα:
mikem4600 wrote:
tsilochr wrote:απότι βλέπω άλλος ένας πολιτικάντης βρήκε βήμα να κάνει την επανάσταση του. Μπράβο!!!

Πραγματικά! Το τι γέλιο ρίχνω σε αυτά τα threads δε λέγεται!
???????????
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Wed Feb 28, 2007 9:09 pm

Ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει Spy σε αυτό το τόπικ δεν νομίζω ότι μπορείς να το αρνηθείς.Άλλους τους κάνει να γελάνε άλλους να απελπίζονται.Είναι καθαρά υποκειμενικό.Από το να εκφράζεις μία γενική άποψη όμως μέχρι το να κάνεις προσωπική επίθεση υπάρχει μεγάλη απόσταση και διαφορά...
[off]Πάντως για να πω την κακιούλα μου :twisted:γιατί δεν αντέχω, στο συγκεκριμένο τόπικ γίνεται μπάχαλο και το ρώτα κάτι τον επόμενο τους είχε πειράξει με τις αθώες μας ερωτήσεις :smt051[/off]
Serendipity
Gbyte level
Gbyte level

Post by Serendipity » Wed Feb 28, 2007 9:20 pm

Spy wrote:

έχεις απόλυτο δίκιο να εισαι εκνευρισμένος ,και εγώ ξεκίνησα με όνειρα για αυτη τη σχολή και τωρα είμαι τοσο απογοητευμενη που θελω να τα παρατησω.Γενικα ,όλος αυτος ο εκνευρισμος είναι απολυτα δικαιολογημενος.Ωστόσο,ας πρυτανεύσει η λογική δεν παύει να ειμαστε συναδελφοι κ πρεπει να χαρακτηριζομαστε απο αλληλεγγυη.Ας δείξουμε λίγη υπομονη ακομα και ας ελπίσουμε για το καλυτερο δυνατό.Ας μην βγαλουμε ακομα τα μαχαιρια.

φιλικα και συναδελφικα απο μια απεγνωσμενη 1ετη
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

ImageImage

My new blog Serendipity's thoughts!
alexo
Venus Former Team Member

Post by alexo » Wed Feb 28, 2007 9:25 pm

Παρακαλώ όποιες προσωπικές διαφορές έχετε να τις λύσετε με πμ.

@sandra:Όσο για το συγκεκριμένο topic δες τους κανόνες χρήσης:
Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους moderators

Stay on topic.
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Wed Feb 28, 2007 9:42 pm

Ναι, παιδιά, ας ηρεμήσουμε λίγο.
Και να μη βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα ο ένας για τον άλλο, δεν έχουμε πει;
Κάνετε λίγη υπομονή μέχρι να τελειώσει το θέμα με το νομοσχέδιο-είναι ζήτημα ημερών, απ'ότι ακούω...
Last edited by AnINffected on Wed Feb 28, 2007 9:54 pm, edited 1 time in total.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Wed Feb 28, 2007 9:43 pm

alexo μια πλακίτσα έκανα για να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα...Μάλλον έω περίεργο χιούμορ.Και για να μην βγω τελείως εκτός θέματος να ρωτήσω ποιο ήταν το κλίμα στο αμφιθέατρο σήμερα?Δεν μάθαμε τίποτα για ότι παίχτηκε εκτός από τα αποτελέσματα
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Wed Feb 28, 2007 9:49 pm

Ούτε εγώ δεν κατεβαίνω στις Γ.Σ., για πολύ προσωπικούς λόγους όμως, που δεν μπορώ να μοιραστώ μαζί σας.

Ίσως κατέβω στην επόμενη, αλλά το λέω με μεγάλη επιφύλαξη.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Wed Feb 28, 2007 10:32 pm

sandra wrote:alexo μια πλακίτσα έκανα για να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα...Μάλλον έω περίεργο χιούμορ.Και για να μην βγω τελείως εκτός θέματος να ρωτήσω ποιο ήταν το κλίμα στο αμφιθέατρο σήμερα?Δεν μάθαμε τίποτα για ότι παίχτηκε εκτός από τα αποτελέσματα
Το κλίμα ήταν σαν εκείνο του Καλοκαιριού(και συγκεκριμένα με τη μέρα που πέταγαν τα αβγά) υπήρχε πολύς κόσμος και σε τρομερή ένταση. Ακούστηκαν μέχρι και συνθήματα που μιλούσαν για μαχαίρια και σφαγές :-p ενώ λίγο έλειψε να έχουμε και τσακωμούς σαν κι αυτούς της Νομικής. Κατά τ' άλλα δεν οδηγηθήκαμε σε μεγάλα έκτροπα αν εξαιρέσουμε μια γενικευμένη νοθεία στο Αμφ. Α'.
Last edited by PASCAL on Wed Feb 28, 2007 10:49 pm, edited 3 times in total.
Silver
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Silver » Wed Feb 28, 2007 10:41 pm

Πιστεύω ότι την πιο μεγάλη ευθύνη την έχουμε εμείς οι ίδιοι γι' αυτό το χάλι, Γιατί αν όντως πολλοί φοιτητές δεν θέλουν κατάληψη γιατί δεν ήρθαν να ψηφίσουν; Και δεν μιλάω για τώρα, αλλά από το Γενάρη.

Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο για πολλούς. Αλλά αν δεν δίνεται το παρών, μην διαμαρτύρεσται γι ' αυτά που συμβαίνουν.

Προσωπικά πηγαίνω τον τελευταίο καιρό σε κάθε γενική συνέλευση και ψηφίζω.

Και εγώ έχω πρόβλημα υγείας και δεν μπορώ να είμαι μέσα στο αμφιθέατρο (αλήθεια αυτή η πινακίδα που λέει απαγορεύεται το κάπνισμα γιατί υπάρχει), αλλά προσπαθώ να μαθαίνω τι συμβαίνει και πράττω αναλόγως.

Αυτό που με παραξανεύει είναι ότι έχω ρωτήσει παιδιά και υποστηρίζουν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Αλλά είναι υπέρ της κατάληψης, για να έχουν(είχαν τώρα) ... περισσότερο χρόνο να διαβάσουν για την εξεταστική.... Και δεν ήρθαν καν στη ΓΣ να ψηφίσουν οτιδήποτε (αδιάφοροι).

Οπότε αν δεν σας αρέσει η κατάσταση, παρ' τε ένα καθρέφτη και δείτε τον ένοχο (συμπεριλαμβανομένου και εμού του ιδίου!)

Και μια πρόβλεψη για το μέλλον (καθαρά προσωπική). Του χρόνου θα γίνουν οι κοινοβουλευτικές. Οι περισσότεροι πολίτες, καλώς ή κακώς, βλέπουν θετικά τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και με κακό μάτι τις καταλήψεις των ιδρυμάτων. Και επειδή στις κοινοβουλευτικές ψηφίζουν οι περισσότεροι πολίτες και όχι το 1/8 του ΟΠΑ (ΑΣΟΕΕ)... θα βγει μάλλον το κόμμα που υποστηρίζει τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.
buldoza6
bit level
bit level

Post by buldoza6 » Wed Feb 28, 2007 10:42 pm

Λοιπον θα απαντήσω εν συντομία γιατί ο χρόνος της άδειας από το στρατό είναι πολύτιμος και πρέπει να βγώ και έξω. Με κάποια πράγματα που διαβάζω εδω μέσα μου έρχεται να πιάσω το G3 και να αρχίσω να γαζώνω μπεκάτσες και αγριογούρουνα με headshot και μετά να χορεύω το χορό της βροχής γύρω από τη σκοπιά.
Ποιο Πολυτεχνείο ρε? Τι σχέση έχει η σημερινή κατάσταση με το Πολυτεχνείο? Από όποια μεριά και να το δεις είσαι τελείως εκτός και είσαι τόσο πολύ εκτός που δεν κάθομαι καν να σου πω γιατί.
Για να τα πω μια και τελευταία φορά. Ποια επανάσταση γίνεται με ξένα "καρύδια"? Γιατί τέτοια επανάσταση είναι όταν παίρνεις στον πάτο μαζί σου ακόμα και αυτούς που δεν συμφωνούν. Γουστάρεις να κάνεις την επανάσταση σου? Γουστάρεις να μην πάρεις ποτέ σου ένα "υποβαθμισμένο" πτυχίο? Θες να παλέψεις για τις "ελευθερίες" που σου "αφαιρούν"? Για τον "αγώνα" σου μπορείς να δίνεις κάθε μήνα 800-900 ευρώ για να ζεις? Εγώ σου έχω τη λύση. Οργανωθείτε όοοοολοι κάντε ΑΠΟΧΗ, μαζευτείτε γύρω από τη Βουλή και καθίστε εκεί 5-6 μήνες. Αφήστε τους υπόλοιπους να πάρουμε τα πτυχία μας και μετά αν το φέρουν έτσι τα πράγματα να το μετανοιώσουμε και να λέμε "αχ και τα έλεγε ο μπουλντόζας". Προσωπικά δεν είμαι και δεν χρειάζομαι "σωτήρες" και "φωστήρες". Εγώ θέλω να δώσω τα 1-2 επιλεγόμενα μαθηματάκια μου για να ανεβάσω τον μέσο όρο μου και μετά "γεία σας". Οι "επαναστάσεις" σας δεν με ενδιαφέρουν και καντε μου χώρο να γίνω "γρανάζι στη μηχανή του συστήματος".
Άντε πάω να πιω το καφεδάκι μου γιατί σε λίγες μέρες το σκοπέτο περιμένει και πάλι...

Πρώτα από όλα, για να αστειευτώ και λιγάκι: δεν σε χαλάει καθόλου η σκοπιά γράσσοοοοοο :)

Μου άρεσε η ιδέα σου "σκοπιάνθρωπε".. Να πάμε εμείς στην Βουλή, να κάνουμε κατάληψη και αγώνες, και εσύ να πίνεις τις φραπεδιές σου και να ανεβάζεις τον μέσο όρο σου στην σχολή... χαχαχαχαχα.. καλοοοοοοοό

Χάρηκα που μου απάντησες με αυτό το υπεράνω υφάκι, γιατί μου δίνεις βήμα να μιλήσω. Σαν και εσένα σκέφτεται ο καθένας μας.. Αλλά η ζωώδης πλευρά.. Η άγρια... Η συναισθηματική... "Να πάρω το πτυχιάκι μου, και δεν πα να... οι υπόλοιποι... " Μόνο που οι υπόλοιποι είσαι και εσύ! Και όταν το συνειδητοποιήσεις (αν ποτέ) θα είναι αργά.

Επέτρεψέ μου να σε ψυχογραφήσω λιγάκι.. Εϊσαι ο κλασσικός εγωίσταρος, που πέρασε στην σχολή, έχεις κάνει και κανά φυτό φιλαράκι να σου δίνει σημειώσεις να περνάς μαθήματα, κάνεις και παιχνιδάκια με το γκομενάκι από το Λογιστικής ενώ παράλληλα έχεις κοπέλα στο Περιστέρι.. Στα ρεμάλια τους φίλους σου από το Λύκειο κουνιέσαι ότι πέρασες ΑΣΟΕΕ και ότι είσαι σπουδαίος. Πας και λίγο Ρέμο να ρίξεις καμιά ζεμπεϊκιά (μαρινέλλα δεν γουστάρεις.. είναι πουρό).

Αλλά επείδη είσαι ολίγον $τ0ύρν0ς και βαριέσαι να διαβάσεις, έχεις 10 μαθήματα υπόλοιπο. Πήγες στρατό γιατί ο μπαμπάς είπε ότι "δεν πάει άλλο 26 χρονών μαντραχαλάς ακόμα να βολοδέρνεις χωρίς πτυχίο..."

Και τώρα καίγεσαι :evil: ... καίγεσαι πολύ να πάρεις το πτυχίο :twisted: ...Και στην σπάνε τα αριστεράκια με τις καταλήψεις τους.. Δεν σε νοιάζει αν αλλάζουν νόμοι, αν πέφτουν κυβερνήσεις, αν γίνεται χούντα, αν επιστρέφει ο βασιλιάς, αν αναστήθηκε ο Λένιν.. Εσύ θέλεις το πτυχίο..

Και να το πάρεις όμως δεν θα σου κάνει κάτι..
Σκοπιά στον στρατό, σκοπιά και στην ζωή θα βαράς με τέτοια μυαλά...
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Wed Feb 28, 2007 10:48 pm

Από πότε στην Πληροφορική δίνουν και πτυχίο ψυχολογίας.Με μεγάλη άνεση χαρακτηρίζεις τους ανθρώπους μπουλντόζα και με ακόμη μεγαλύτερη τα γενικεύεις όλα και τους βάζεις όλους στο ίδιο καλούπι.Δηλαδή όσους είναι αντίθετοι με την άποψη σου.Και μετά μιλάς για δημοκρατία και αγώνες.Λίγη αυτοκριτική δεν θα βλάψει...
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Wed Feb 28, 2007 10:53 pm

Ευτυχώς που δεν δίνουν πτυχίο Ψυχολογίας!
Τί σοϊ ψυχολόγοι θα έβγαιναν από εδώ μέσα; :-D
Ada Lovelace

Silver
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Silver » Wed Feb 28, 2007 10:57 pm

Psychos (logists)
Τελείωσα!!!!
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Wed Feb 28, 2007 10:57 pm

AnINffected wrote:Ευτυχώς που δεν δίνουν πτυχίο Ψυχολογίας!
Τί σοϊ ψυχολόγοι θα έβγαιναν από εδώ μέσα; :-D
Καθαρά αντικειμενικοί αν κρίνω από το στυλ του συναδέλφου που τα ξέρει όλα
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Wed Feb 28, 2007 11:06 pm

Κάτι που παρατήρησα...

Συνέλευση Τετάρτης 13/2 :
Πλαισιο Συντονιστικης Επιτροπης Καταληψης: 552
Λευκο: 11

Συνέλευση 28/2:
Πλαίσιο Συντονιστικής Επιτροπής Κατάληψης 839
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ 702

Δείτε λίγο πέρα από το δέντρο, σκεφτείτε πως αυγάτισαν οι υποστηρικτές της κατάληψης, σκεφτείτε όλα όσα παίζονται κάτω από το χαλί....ανοίχτε λίγο τα μάτια σας...δείτε το δάσος πίσω από το δέντρο της Γ.Σ. και των παρατάξεων....

Moderation message

buldoza6 σε παρακαλώ οι προσωπικές αντεκλήσεις να μην γίνονται εδώ...υπάρχουν πμ για τα προσωπικά θέματα. Το ίδιο ισχύει για spy,mikem,rappader και όλους όσους μιλάτε προσωπικά λες και είστε σε chat.

Εδώ είναι forum, γράφουμε την άποψη μας για το thread, όχι για αυτόν που γράφει στο thread...πότε θα την σεβαστείτε αυτήν την διαφορά?

Ευχαριστώ.
Locked

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”