Κατάληψη

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.

Είστε ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ της κατάληψης στο ΟΠΑ

ΥΠΕΡ
38
28%
ΚΑΤΑ
96
72%

Total votes: 134
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by sandra » Wed Feb 28, 2007 11:07 pm

Καλά όσο το διαβάζω το πόστ σου μπουλντόζα τόσο τα παίρνω!Μα είναι δυνατόν να γράφεις τέτοια?Ποιος Λένιν,ποια Χούντα?Παιδί μου ζεις στην ελληνική πραγματικότητα ή απλά ψάχνεις να τα χώσεις κάπου??Εκτός κι αν με το πτυχίο της ψυχολογίας οι συμβουλές τους ήταν και να κάνεις προσωπικές επιθέσεις παραιστάνοντας τον έξυπνο.

edit Δεν νομίζω ότι μιλάμε σαν σε τσατ silegav.Εδώ πέρα μάλλον κάποιοι γράφουν για να ξεσπάσουν
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Wed Feb 28, 2007 11:16 pm

@spy: μεγάλε αν διάβαζεις όλα τα posts τότε θα έπρεπε να καταλάβεις ότι εγώ και mikem δεν αναφερόμαστε σε σένα. Με βάση όμως την αντίδραση σου, τελικά όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Επίσης μπορεί να μην σου αρέσει η φάτσα του mikem αλλά στην τελική είναι στο δικό του site και όχι στο κοινό forum.

@buldoza: εσύ είσαι ο φτωχός πλην τίμιος οικοδόμος?
Swtos
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: MSc

Post by Swtos » Wed Feb 28, 2007 11:21 pm

buldoza6 wrote: Και να το πάρεις όμως δεν θα σου κάνει κάτι..
Σκοπιά στον στρατό, σκοπιά και στην ζωή θα βαράς με τέτοια μυαλά...
Μέγιστε ψυχολόγε καλα που έχουμε εσένα και μας ανοίγεις τα ματια...
Ευτύχώς που η κοινωνία παει μπροστά με μυαλά σαν τα δικά σου...
Απλά τραγικος...κρίμα...
-My father made him an offer he couldnt refuse
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract

-The Godfather
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Wed Feb 28, 2007 11:26 pm

ρε βρήκαμε το νεο flame starter

δόξα και τιμή στο νέο semis19!!!
Maverick
byte level
byte level

Post by Maverick » Wed Feb 28, 2007 11:37 pm

buldoza6 wrote:
Μου άρεσε η ιδέα σου "σκοπιάνθρωπε".. Να πάμε εμείς στην Βουλή, να κάνουμε κατάληψη και αγώνες, και εσύ να πίνεις τις φραπεδιές σου και να ανεβάζεις τον μέσο όρο σου στην σχολή... χαχαχαχαχα.. καλοοοοοοοό

Χάρηκα που μου απάντησες με αυτό το υπεράνω υφάκι, γιατί μου δίνεις βήμα να μιλήσω. Σαν και εσένα σκέφτεται ο καθένας μας.. Αλλά η ζωώδης πλευρά.. Η άγρια... Η συναισθηματική... "Να πάρω το πτυχιάκι μου, και δεν πα να... οι υπόλοιποι... " Μόνο που οι υπόλοιποι είσαι και εσύ! Και όταν το συνειδητοποιήσεις (αν ποτέ) θα είναι αργά.

Επέτρεψέ μου να σε ψυχογραφήσω λιγάκι.. Εϊσαι ο κλασσικός εγωίσταρος, που πέρασε στην σχολή, έχεις κάνει και κανά φυτό φιλαράκι να σου δίνει σημειώσεις να περνάς μαθήματα, κάνεις και παιχνιδάκια με το γκομενάκι από το Λογιστικής ενώ παράλληλα έχεις κοπέλα στο Περιστέρι.. Στα ρεμάλια τους φίλους σου από το Λύκειο κουνιέσαι ότι πέρασες ΑΣΟΕΕ και ότι είσαι σπουδαίος. Πας και λίγο Ρέμο να ρίξεις καμιά ζεμπεϊκιά (μαρινέλλα δεν γουστάρεις.. είναι πουρό).

Αλλά επείδη είσαι ολίγον $τ0ύρν0ς και βαριέσαι να διαβάσεις, έχεις 10 μαθήματα υπόλοιπο. Πήγες στρατό γιατί ο μπαμπάς είπε ότι "δεν πάει άλλο 26 χρονών μαντραχαλάς ακόμα να βολοδέρνεις χωρίς πτυχίο..."

Και τώρα καίγεσαι :evil: ... καίγεσαι πολύ να πάρεις το πτυχίο :twisted: ...Και στην σπάνε τα αριστεράκια με τις καταλήψεις τους.. Δεν σε νοιάζει αν αλλάζουν νόμοι, αν πέφτουν κυβερνήσεις, αν γίνεται χούντα, αν επιστρέφει ο βασιλιάς, αν αναστήθηκε ο Λένιν.. Εσύ θέλεις το πτυχίο..

Και να το πάρεις όμως δεν θα σου κάνει κάτι..
Καταρχήν δεν ξέρω αν πρέπει να θυμώσω ή να γελάσω με αυτά που διαβάζω. Αν και δεν οφείλω να σου δώσω αναφορά τα μαθήματα για το πτυχίο τα έχω τελειώσει από το σεπτεμβρη (τελευταίο μάθημα Βασσάλος αλλιώς θα είχα τελειώσει στα 3.5 χρόνια) ακριβώς στα 4 χρόνια (γεννημένος Σεπτέμβρη 84 αριθμός μητρώου 3020...) . 2 ελευθερης επιλογής θέλω να δώσω για να ανεβάσω έστω και κατα 0.1 το μέσο όρο ώστε να ανέβω λίγο για το μεταπτυχιακό που θα κάνω όταν απολυθώ από το στρατο και τα δίνω επειδή αναγκαστικά έκανα δήλωση μαθημάτων λόγω της Πρακτικής Άσκηση. Μουσική ακούω κλασσική και μέταλ και όχι ελληνικά εκτός από περιπτώσεις που θα παω σε ταβερνα ή ρεμπετάδικο με τους φίλους μου. Για το αν είμαι στούρνος όπως γράφεις θα το κρίνουν οι εργοδότες μου και οι δικοί μου και όχι κάποιος μέσω ίντερνετ.
Τωρα για το
buldoza6 wrote:
Μου άρεσε η ιδέα σου "σκοπιάνθρωπε".. Να πάμε εμείς στην Βουλή, να κάνουμε κατάληψη και αγώνες, και εσύ να πίνεις τις φραπεδιές σου και να ανεβάζεις τον μέσο όρο σου στην σχολή... χαχαχαχαχα.. καλοοοοοοοό
εδώ είναι η διαφορά της επανάστασης και της "επανάστασης"

Για το αν είμαι εγωϊσταρος ή "υπεράνω", απλά ξαναδιάβασε τι έγραψες. Εγώ δεν σου απαγορεύω (όπως εσύ) να κάνεις αυτό που θες. Απλά διεκδικώ το δικαίωμα μου να ακολουθήσω το δικό μου δρόμο και να αρχίσω τη ζωή μου ως ανεξάρτητο άτομο στα 24 και όχι στα 28 ή στα 30.

silegav συγγνώμη για την απάντηση... αν θες σβησ' το ή μετακίνησε το.
Last edited by Maverick on Wed Feb 28, 2007 11:43 pm, edited 1 time in total.
To you I'm an atheist; to God, I'm the Loyal Opposition.
Woody Allen
Image
Silver
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Silver » Wed Feb 28, 2007 11:43 pm

[quote="silegav"]Κάτι που παρατήρησα...

Συνέλευση Τετάρτης 13/2 :
Πλαισιο Συντονιστικης Επιτροπης Καταληψης: 552
Λευκο: 11

Συνέλευση 28/2:
Πλαίσιο Συντονιστικής Επιτροπής Κατάληψης 839
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ 702

Δείτε λίγο πέρα από το δέντρο, σκεφτείτε πως αυγάτισαν οι υποστηρικτές της κατάληψης, σκεφτείτε όλα όσα παίζονται κάτω από το χαλί....ανοίχτε λίγο τα μάτια σας...δείτε το δάσος πίσω από το δέντρο της Γ.Σ. και των παρατάξεων....

Τόσο καιρό αλήθεια γιατί δεν υπήρχε πλαίσιο κατά της κατάληψης;
Υποτίθεται ότι και οι φοιτητές που είναι κατά της κατάληψης θα πρέπει να έχουν κάτι να ψηφίσουν και όχι λευκό και άκυρο....

Πάλι καλά που υπήρχε 1 σήμερα.
kostas314
bit level
bit level

Post by kostas314 » Wed Feb 28, 2007 11:49 pm

silegav wrote:Κάτι που παρατήρησα...

Συνέλευση 28/2:
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ 702

Δείτε λίγο πέρα από το δέντρο, σκεφτείτε πως αυγάτισαν οι υποστηρικτές της κατάληψης, σκεφτείτε όλα όσα παίζονται κάτω από το χαλί....ανοίχτε λίγο τα μάτια σας...δείτε το δάσος πίσω από το δέντρο της Γ.Σ. και των παρατάξεων....

Ευχαριστώ.
Για πές μας τι βλέπεις γιατί εγώ αυτό που βλέπω είναι η μαζικότερη γενική συνέλευση των τελευταίων μηνών η οποία υπερψήφισε ένα αγωνιστικό πλαίσιο. Ένα πλαίσιο που στήριξε η πλειοψηφία των (συν)φοιτητών μας και το οποίο αναμετρήθηκε στα ίσια με μία "άλλη άποψη" η οποία τυχαίνει (!!) να είναι της ΔΑΠ (προβολής της κυβέρνησης στα πανεπιστήμια).
Τα περισσότερα πανεπιστήμια στην ελλάδα βρίσκονται υπο κατάληψη.
Τι έγινε τρελαθήκαν οι φοιτητές?
Δεν το νομίζω.
Αυτό που πιστεύω είναι ότι οι φοιτητές κατάλαβαν τι πάει να πεχτεί σε βάρος τους. Φτάνοντας σε αυτό το συμπέρασμα απαφάσισαν να αντιδράσουν επιλέγοντας το δύσκολο δρόμο του αγώνα. Έτσι η γενιά του καναπέ και των εμοτικονς κάνει συνελεύσεις-καταλήψεις-διαδήλωσεις. Δυστυχώς (αλλά και ευτυχώς θα έλεγα ) κάθε αγώνας απαιτεί και θυσίες. Θυσίες οι οποίες είναι γνωστές και των οποίων το κόστος οι ίδιοι οι φοιτητές αποφασίζουν να επομιστούν. Λέγοντας φοιτητές αναφέρομαι στην πλειοψηφία των φοιτητών (αφού αρέσει και στην Κα Γιαννάκου). Δυστυχώς σε τέτοια ζητήματα είναι αδύνατον να υπάρχει ευρύτερη συναίνεση αλλά είναι θελελιώδης όρος της δημοκρατίας (της δημοκρατίας της αγνώτερης μορφής- άμεσοδημοκρατία) όπως δλδ λειτουργούν οι γενικές συνελεύσεις ανά την ελλάδα οι μειοψηφίες να αποδέχονται ή ακόμα και να στηρίζουν τη γνώμη των πολλών ακόμα και αν διαφωνούν. Τώρα όσοι διαφωνούν μπορούν να κατέβουν στις συνελεύσεις να καταθέσουν τις προτάσεις τους εάν θέλουν ή να στηρίξουν το πλαίσιο που τους καλύπτει και να αναμετρηθούν πολιτικά με άλλες απόψεις.
Το να στρέφονται κάποιοι εναντίων των γενικών συνελεύσεων θεωρώ ότι είναι λάθος εκτός και εάν μια τέτοια συμπεριφορά είναι κατευθυνόμενη στηρίζοντας συγκεκριμένα συμφέροντα.
Η αντιπαράθεση λοιπόν δεν θα πρέπει να γίνει στο επίπεδο των φοιτητών αλλά στην ολοκληρωτική ρήξη με συγκεκριμένες πολιτικές που πλήτουν τα δικαιώματα μας στο σύνολο τους. Ενωμένοι έχουμε επιτύχει νίκες και θα παράγουμε και άλλες!
Ο μόνος αγώνας που χάθηκε είναι αυτός που δεν δώθηκε ποτέ.....
maria_
Venus Former Team Member

Post by maria_ » Wed Feb 28, 2007 11:54 pm

sandra wrote:Καλά όσο το διαβάζω το πόστ σου μπουλντόζα τόσο τα παίρνω!Μα είναι δυνατόν να γράφεις τέτοια?Ποιος Λένιν,ποια Χούντα?
Κάπως έτσι πρέπει να την είδαν σήμερα και στη Νομική κι εξελίχθηκαν
σκηνές που θα ζήλευε κι ο σκηνοθέτης του Rocky Balboa(το όνομα του μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή..)..Έλεος...

Όσο για όσα ειπώθηκαν για τις συνελεύσεις πριν,νομίζω πως κανείς δεν θεωρεί "ευχάριστη" μια Γ.Σ. με
τον τρόπο που γίνεται,αλλα νομίζω πως όλοι όσοι έχουμε κρίση και άποψη πάνω στο θέμα οφείλουμε
να παραστούμε στην ψηφοφορία(και αναφέρομαι σε όσους έχουν τη δυνατότητα να παραστούν).
Ας μην εθελοτυφλούμε,πρακτικά δεν υπάρχει άλλος τρόπος αντίδρασης(είτε στο Νόμο Πλαίσιο,είτε στην κατάληψη της σχολής)

Επίσης μία παρατήρηση:Δεν είναι τυχαίο οτι η σημερινή Γ.Σ. ήταν μαζικότερη σε σχέση με τις προηγούμενες,καθώς κατέβηκε πλαίσιο κατά της κατάληψης(αν και άκουσα οτι δημιουργήθηκε θέμα με φοιτητές που δεν ήταν απο ΑΣΟΕΕ)

Και μία μικρή παράκληση να μην συνεχιστούν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις.Για να τις λύσετε υπάρχουν και τα pm..
Βάλε φωτιά σε ό,τι σε καίει, σε ό,τι σου τρώει την ψυχή
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
Silver
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Silver » Wed Feb 28, 2007 11:57 pm

kostas314 wrote:
silegav wrote:Κάτι που παρατήρησα...

Συνέλευση 28/2:
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ 702

Ευχαριστώ.
Για πές μας τι βλέπεις γιατί εγώ αυτό που βλέπω είναι η μαζικότερη γενική συνέλευση των τελευταίων μηνών η οποία υπερψήφισε ένα αγωνιστικό πλαίσιο. Ένα πλαίσιο που στήριξε η πλειοψηφία των (συν)φοιτητών μας και το οποίο αναμετρήθηκε στα ίσια με μία "άλλη άποψη" η οποία τυχαίνει (!!) να είναι της ΔΑΠ (προβολής της κυβέρνησης στα πανεπιστήμια).
Τα περισσότερα πανεπιστήμια στην ελλάδα βρίσκονται υπο κατάληψη.
Τι έγινε τρελαθήκαν οι φοιτητές?
Δεν το νομίζω.
Αυτό που πιστεύω είναι ότι οι φοιτητές κατάλαβαν τι πάει να πεχτεί σε βάρος τους. Φτάνοντας σε αυτό το συμπέρασμα απαφάσισαν να αντιδράσουν επιλέγοντας το δύσκολο δρόμο του αγώνα. Έτσι η γενιά του καναπέ και των εμοτικονς κάνει συνελεύσεις-καταλήψεις-διαδήλωσεις. Δυστυχώς (αλλά και ευτυχώς θα έλεγα ) κάθε αγώνας απαιτεί και θυσίες. Θυσίες οι οποίες είναι γνωστές και των οποίων το κόστος οι ίδιοι οι φοιτητές αποφασίζουν να επομιστούν. Λέγοντας φοιτητές αναφέρομαι στην πλειοψηφία των φοιτητών (αφού αρέσει και στην Κα Γιαννάκου). Δυστυχώς σε τέτοια ζητήματα είναι αδύνατον να υπάρχει ευρύτερη συναίνεση αλλά είναι θελελιώδης όρος της δημοκρατίας (της δημοκρατίας της αγνώτερης μορφής- άμεσοδημοκρατία) όπως δλδ λειτουργούν οι γενικές συνελεύσεις ανά την ελλάδα οι μειοψηφίες να αποδέχονται ή ακόμα και να στηρίζουν τη γνώμη των πολλών ακόμα και αν διαφωνούν. Τώρα όσοι διαφωνούν μπορούν να κατέβουν στις συνελεύσεις να καταθέσουν τις προτάσεις τους εάν θέλουν ή να στηρίξουν το πλαίσιο που τους καλύπτει και να αναμετρηθούν πολιτικά με άλλες απόψεις.
Το να στρέφονται κάποιοι εναντίων των γενικών συνελεύσεων θεωρώ ότι είναι λάθος εκτός και εάν μια τέτοια συμπεριφορά είναι κατευθυνόμενη στηρίζοντας συγκεκριμένα συμφέροντα.
Η αντιπαράθεση λοιπόν δεν θα πρέπει να γίνει στο επίπεδο των φοιτητών αλλά στην ολοκληρωτική ρήξη με συγκεκριμένες πολιτικές που πλήτουν τα δικαιώματα μας στο σύνολο τους. Ενωμένοι έχουμε επιτύχει νίκες και θα παράγουμε και άλλες!
Ο μόνος αγώνας που χάθηκε είναι αυτός που δεν δώθηκε ποτέ.....
Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες. Τουλάχιστον θα δούμε μια άσπρη μέρα...
Αλλά οι υπόλοιποι 6500 φοιτητές που δεν ψήφισαν σήμερα, καθώς και η συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών που δεν ψηφίζουν, δεν ξέρω τη γνώμη έχουν και ελπίζω για το καλό όλων να υποστηρίζουν την αποψή σου για να έχει ο αγώνας αποτελέσματα.
Last edited by Silver on Thu Mar 01, 2007 12:33 am, edited 1 time in total.
lewton
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by lewton » Thu Mar 01, 2007 12:28 am

Μπορώ να κάνω μια γενική παρατήρηση;

Ας προσέχουμε λίγο τι πατάμε όταν θέλουμε να παραθέσουμε μήνυμα άλλου μέλους. Υπάρχει ένα αρκετά καλό κουμπάκι ΠΑΡΑΘΕΣΗ. Ψάξτε να το βρείτε.
Εναλλακτικά υπάρχει και ο κώδικας:
[quοte]
...μήνημα άλλου μέλους...
[/quοte]

Κάποια μηνύματα απλά έχουν με άλλο χρώμα αυτά που έγραψε άλλο μέλος. Άλλα μηνύματα ενώ έχουν το tag [quοte] δεν έχουν το tag [/quote], με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνει κανείς άμεσα που τελειώνει το ένα μήνυμα και αρχίζει το άλλο, και να πρέπει να γυρνάει πίσω να δει τι ακριβώς έχει πει ο καθένας.
Προσέξτε λίγο περισσότερο τα μηνύματά σας.
Αν δείτε ότι κάνατε λάθος, απλά επεξεργαστείτε το μήνυμά σας και διορθώστε το. Μην κάνετε την ανάγνωση των μηνυμάτων σας ταλαιπωρία.

Και ένα off-topic quiz (απαντήστε με πμ καλύτερα): Πώς κατάφερα στο παραπάνω μήνυμα να γράψω [quοte] και [/quοte] χωρίς να ενεργοποιηθεί ο κώδικας; :cool:
Stop playing games... feel them.
Image
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Thu Mar 01, 2007 12:43 am

[off-topic]
Ερώτηση: Υπάρχει πουθενά ο κανονισμός λειτουργίας του τμήματος Πληροφορικής; Από που προκύπτει ότι η ελάχιστη διάρκεια του εξαμήνου είναι 10 εβδομάδες; Το μόνο που αναφέρει ο οδηγός σπουδών είναι ότι η διάρκεια του εξαμήνου είναι 13 εβδομάδες:

"Κάθε εξαμηνιαίο μάθημα διδάσκεται επί 13 εβδομάδες, με 4 ώρες διδασκαλίας σε μορφή διάλεξης ανά εβδομάδα."

[/off-topic]
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
kostas314
bit level
bit level

Post by kostas314 » Thu Mar 01, 2007 12:59 am

Silver wrote:
Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες. Τουλάχιστον θα δούμε μια άσπρη μέρα...
Αλλά οι υπόλοιποι 6500 φοιτητές που δεν ψήφισαν σήμερα, καθώς και η συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών που δεν ψηφίζουν, δεν ξέρω τη γνώμη έχουν και ελπίζω για το καλό όλων να υποστηρίζουν την αποψή σου για να έχει ο αγώνας αποτελέσματα.
Είναι δυνατόν να ψηφίσουν όλοι οι εγγεγραμμένοι φοιτητές στη γενική συνέλευση?
Για να προλάβω την απάντηση φυσικά και όχι.
Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει ούτε στις "σπουδαίες" βουλευτικές, νομαρχιακές, ευρωπαϊκές εκλογές. Ακόμα και σε αυτές τις διαδικασίες η συμμετοχή ειναι ~60% από τα υψηλότερα ποσοστά στον κόσμο. Από τους εγγεγραμμένους να μην είναι οι 1500 ανενεργοί? Πόσοι μένουν ? 2500. Απο αυτούς όλοι θα μπορούν να κατέβουν στο 4ωρο που κρατάει μία συνέλευση? Οχι
Άλλοι βαριούνται,άλλοι δεν γουστάρουν, άλλοι δουλεύουν, άλλοι προτιμούν να βγούν με τον έρωτα της ζωής τους, άλλοι σιχάθηκαν να κατεβαίνουν σε συνελέυσεις (εδώ υποννοώ οτι υπάρχει και ανανέωση του κόσμου στις συνελεύσεις).....
Έστω ότι δεν ισχύουν τα παραπάνω (δεν περιμένω όλοι να συμφωνήσουν μαζί μου).
Το μόνο που έχω να πώ σε αυτούς που πιστεύουν κάτι τέτοιο είναι ότι αυτοί νοιάζονται ,αυτοί αποφασίζουν και εσένα τέτοια αντιμετώπιση σου αξίζει γιατί έτσι έπραξες.
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level

Post by mikem4600 » Thu Mar 01, 2007 1:25 am

[off-topic]
Maverick wrote:Καταρχήν δεν ξέρω αν πρέπει να θυμώσω ή να γελάσω με αυτά που διαβάζω.
Το δεύτερο! Πρόσφατα ανακάλυψα ότι είναι απίστευτα καταπραϋντικό και χαλαρωτικό!! :-D Ειδικά όταν έχω φάει π.χ. μια μέρα για να κάνω ένα simulation να βγάλει αποτελέσματα... Με τόσα που διαβάζουμε στα συναφή threads, αν παίρναμε τις μετρητοίς το κάθε post η DB του venus θα γέμιζε με υπερ-εκθετικό τρόπο...

BTW, μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά: Συνήθως λαμβάνω περί τις 25 επισκέψεις τη μέρα στο site. Σήμερα μάζεψα 27 μόνο σε δύο ώρες (21:00-23:00), όλες προερχόμενες από εδώ για να δουν την αφεντομουτσουνάρα μου! :) Έ ρε τι σου κάνει το κουτσομπολιό... :smt043 Α, και κάποιοι κύριοι και κυρίες (ειδικά προερχόμενοι/ες από Vivodi και Δίοδος) που χρησιμοποιούν IE 6.0, καλό είναι είτε να τον αναβαθμίσουν, είτε να τον αλλάξουν (<= κοινωνικό μήνυμα)!
[/off-topic]
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
fotisaueb
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by fotisaueb » Thu Mar 01, 2007 1:42 am

buldoza6 wrote:Λοιπον θα απαντήσω εν συντομία γιατί ο χρόνος της άδειας από το στρατό είναι πολύτιμος και πρέπει να βγώ και έξω. Με κάποια πράγματα που διαβάζω εδω μέσα μου έρχεται να πιάσω το G3 και να αρχίσω να γαζώνω μπεκάτσες και αγριογούρουνα με headshot και μετά να χορεύω το χορό της βροχής γύρω από τη σκοπιά.
Ποιο Πολυτεχνείο ρε? Τι σχέση έχει η σημερινή κατάσταση με το Πολυτεχνείο? Από όποια μεριά και να το δεις είσαι τελείως εκτός και είσαι τόσο πολύ εκτός που δεν κάθομαι καν να σου πω γιατί.
Για να τα πω μια και τελευταία φορά. Ποια επανάσταση γίνεται με ξένα "καρύδια"? Γιατί τέτοια επανάσταση είναι όταν παίρνεις στον πάτο μαζί σου ακόμα και αυτούς που δεν συμφωνούν. Γουστάρεις να κάνεις την επανάσταση σου? Γουστάρεις να μην πάρεις ποτέ σου ένα "υποβαθμισμένο" πτυχίο? Θες να παλέψεις για τις "ελευθερίες" που σου "αφαιρούν"? Για τον "αγώνα" σου μπορείς να δίνεις κάθε μήνα 800-900 ευρώ για να ζεις? Εγώ σου έχω τη λύση. Οργανωθείτε όοοοολοι κάντε ΑΠΟΧΗ, μαζευτείτε γύρω από τη Βουλή και καθίστε εκεί 5-6 μήνες. Αφήστε τους υπόλοιπους να πάρουμε τα πτυχία μας και μετά αν το φέρουν έτσι τα πράγματα να το μετανοιώσουμε και να λέμε "αχ και τα έλεγε ο μπουλντόζας". Προσωπικά δεν είμαι και δεν χρειάζομαι "σωτήρες" και "φωστήρες". Εγώ θέλω να δώσω τα 1-2 επιλεγόμενα μαθηματάκια μου για να ανεβάσω τον μέσο όρο μου και μετά "γεία σας". Οι "επαναστάσεις" σας δεν με ενδιαφέρουν και καντε μου χώρο να γίνω "γρανάζι στη μηχανή του συστήματος".
Άντε πάω να πιω το καφεδάκι μου γιατί σε λίγες μέρες το σκοπέτο περιμένει και πάλι...

Πρώτα από όλα, για να αστειευτώ και λιγάκι: δεν σε χαλάει καθόλου η σκοπιά γράσσοοοοοο :)

Χάρηκα που μου απάντησες με αυτό το υπεράνω υφάκι, γιατί μου δίνεις βήμα να μιλήσω. Σαν και εσένα σκέφτεται ο καθένας μας.. Αλλά η ζωώδης πλευρά.. Η άγρια... Η συναισθηματική... "Να πάρω το πτυχιάκι μου, και δεν πα να... οι υπόλοιποι... " Μόνο που οι υπόλοιποι είσαι και εσύ! Και όταν το συνειδητοποιήσεις (αν ποτέ) θα είναι αργά.

Επέτρεψέ μου να σε ψυχογραφήσω λιγάκι.. Εϊσαι ο κλασσικός εγωίσταρος, που πέρασε στην σχολή, έχεις κάνει και κανά φυτό φιλαράκι να σου δίνει σημειώσεις να περνάς μαθήματα, κάνεις και παιχνιδάκια με το γκομενάκι από το Λογιστικής ενώ παράλληλα έχεις κοπέλα στο Περιστέρι.. Στα ρεμάλια τους φίλους σου από το Λύκειο κουνιέσαι ότι πέρασες ΑΣΟΕΕ και ότι είσαι σπουδαίος. Πας και λίγο Ρέμο να ρίξεις καμιά ζεμπεϊκιά (μαρινέλλα δεν γουστάρεις.. είναι πουρό).

Αλλά επείδη είσαι ολίγον $τ0ύρν0ς και βαριέσαι να διαβάσεις, έχεις 10 μαθήματα υπόλοιπο. Πήγες στρατό γιατί ο μπαμπάς είπε ότι "δεν πάει άλλο 26 χρονών μαντραχαλάς ακόμα να βολοδέρνεις χωρίς πτυχίο..."

Και τώρα καίγεσαι :evil: ... καίγεσαι πολύ να πάρεις το πτυχίο :twisted: ...Και στην σπάνε τα αριστεράκια με τις καταλήψεις τους.. Δεν σε νοιάζει αν αλλάζουν νόμοι, αν πέφτουν κυβερνήσεις, αν γίνεται χούντα, αν επιστρέφει ο βασιλιάς, αν αναστήθηκε ο Λένιν.. Εσύ θέλεις το πτυχίο..

Και να το πάρεις όμως δεν θα σου κάνει κάτι..
Προσωπικά ντρέπομαι που είσαι συνάδελφος.
Η ..."αγωνιστική"... σου νοοτροπία φαίνεται απο το επίπεδο που μιλάς. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι έχεις συνειδητοποίησει ότι χλωμό να κάνεις κάτι στην ζωη σου οπότε ας εμποδίσουμε και όλους τους άλλους
tical
bit level
bit level

Post by tical » Thu Mar 01, 2007 2:17 am

Καλά παιδιά ηρεμήστε λίγο..Το να θάβει ο ένας τον άλλο μέσω forum και σε ένα topic που λέγεται ΚΑΤΑΛΗΨΗ δεν οφελεί σε τιποτα.ΗΜΑΡΤΟΝ.
jimmyD
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by jimmyD » Thu Mar 01, 2007 2:17 am

Moderation Message

Η προσωπικές διαμάχες σταματούν εδώ. Αν συνεχιστούν απλά θα διαγράφονται και οι χρήστες θα αντιμετωπιστούν σύμφωνα με τον κανονισμό.
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...
Image
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Post by Ganther » Thu Mar 01, 2007 2:50 am

3 πραγματα για το τοπικ

1.Οταν λεω γιατι δεν ερχεστε να ψηφισετε προφανως και δεν αναφερομαι σε ατομα που ειναι εκτος Αθηνων,Ατομα που δεν μπορουν να παρουν αδεια, ΑΜΕΑ κτλ... Δεν χρειαζεται πιστευω να το τονιζουμε καθε φορα. :)

2.Η "αναγνωριση" απο το προεδρειο ειναι απαισιο πραγμα τι παει να πει σε "αναγνωριζει" καποιος απο το προεδρειο η οχι. (τη στιγμη ειδικα που παιδια εχουν πασο) Εγω δεν ειχα προβλημα αλλα για αλλους εγινε τζερτζελο

3.Μερικοι πανυγιριζουν λες και πηραν το Euro ξανα. Ηρεμα παιδια, πηρατε μια συνελευση με ΥΠΕΡ 54% , ενω κατα ηταν 45% διαφορα... Δεν σκισατε κιολας. Σχεδον οσοι θελουν τη σχολη ανοιχτη ειστε. (πολλα παιδια εν τω μεταξυ, ψηφιζαν η το ενα η το αλλο(αναλογα ποτε προτιμουσαν να δωσουν), νομιζοντας οτι αν ανοιξουμε θα δωσουμε τωρα, ΕΛΕΟΣ)

Και το μπονους,

Ειναι απαραδεκτο να ακουγεται "το εξαμηνο μας εχει διασφαλιστει αρα πρεπει/μπορουμε να κανουμε καταληψη"
Δηλαδη να το κλεισουμε μεχρι τον Ιουνη και να δωσουμε μονο εξετασεις. Μιλαμε εντελως εξεταστικο κεντρο ομως.
Last edited by Ganther on Thu Mar 01, 2007 6:22 am, edited 1 time in total.
elsupreme
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4
Post by elsupreme » Thu Mar 01, 2007 6:00 am

Ganther++;

Είδα σε προηγούμενα post αλλά και ήξερα να γίνεται αναφορά και από πριν στον "αγώνα των φοιτητών". Όταν τους ρωτάνε λένε πως ο αγώνας είναι για την "υπεράσπιση της δωρεάν, δημόσιας παιδείας".

Σήμερα δεν τίθεται θέμα "αγώνα". "Αγώνας" υφίσταται όταν υπερασπίζονται ανθρώπινα δικαιώματα, όχι όταν χρησιμοποιούνται προσχήματα για να εξυπηρετηθούν κομματικά συμφέροντα.

Θα είχαμε φτάσει σε τέτοιο σημείο αν αντί για κομματικές οργανώσεις εκλέγαμε ανεξάρτητα φοιτητικά κινήματα; Δεν μπορώ να πω με σιγουριά, αλλά είμαι σίγουρος ότι τουλάχιστον στις νωρίτερες Γ.Σ. θα έβλεπα την επιλογή "Όχι" διαθέσιμη.

kostα314, την προσοχή σου, να θέσω ένα θεωρητικό ερώτημα : αν ήμασταν σύνολο 8 στην σχολή και έκανα εγώ Γ.Σ., θα ήσασταν οι υπόλοιποι 7 αναγκασμένοι να έρθετε να ψηφίσετε "Όχι" στην προσωπική μου χάβρα ιουδαίων για να μην κλείσω ως "πλειοψηφία" την σχολή; (Παρεμπιπτόντως, αν απάντησες ναι, λυπάμαι - μόνο λευκό ή άκυρο δεχόμαστε).
"Must float like lotus on river... and kill old lady!"
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Post by Ganther » Thu Mar 01, 2007 6:36 am

Οταν φυσικα ενημερωναν τον κοσμο οτι η εξεταστικη δεν χανεται αλλα μεταφερεται, για να ψηφισουμε καταληψη ξεχασαν να μας πουν και κατι σημαντικο αλλο σημαντικο.

Μαζι με τη μεταφορα ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ κιολας. :smt013

Προσωπικα ηλπιζα να εχω του στυλ 5-6 μαθηματα Γεναρη και αλλα τοσα τον Ιουνιο,Για να τελειωνω. Φυσικα ειναι το ιδιο για εμενα να τα δωσω 10-12 μαζεμενα σε 5 βδομαδες. Οντως, η εξεταστικη δεν χανεται.
buldoza6
bit level
bit level

Post by buldoza6 » Thu Mar 01, 2007 11:22 am

"Σήμερα δεν τίθεται θέμα "αγώνα". "Αγώνας" υφίσταται όταν υπερασπίζονται ανθρώπινα δικαιώματα, όχι όταν χρησιμοποιούνται προσχήματα για να εξυπηρετηθούν κομματικά συμφέροντα. "

Με κίνδυνο να κριθώ εκτός τόπικ Ή ότι επιτίθομαι προσωπικά από τον μοντερέητορ: Δεν νομίζω ότι ΔΕΝ τίθεται θέμα δικαιωμάτων με το νομοσχέδιο.

Μέχρι σήμερα έχω δικαίωμα να τελειώσω την σχολή σε 70 χρόνια. Αύριο δεν θα έχω αυτό το δικαίωμα. Αν νομίζεις ότι δεν έχασα κάτι, τότε ξανασκέψου.

ΑΣΧΕΤΟ αν το χρησιμοποιήσω ποτέ το δικαιώμα αυτό. ΤΟ ΕΧΑΣΑ.

Μέχρι σήμερα κάνω την βόλτα μου στην πανεπιστιμιούπολή στου Ζωγράφου, και αισθάνομαι ελευθερία που δεν βλέπω τα μπατσικά Ή την ύπαρξη του κράτους. ΆΥΡΙΟ δεν θα νιώθω το ίδιο βλέποντας τα περιπολικά να κόβουν βόλτες ψαχνωντας για "ναρκομανείς" στο επικύνδυνο αλσύλιο της Πανεπιστιμούπολης.

Αυτά.. Πάω να φάω μια τυρόπιτα και να πιω και μια φραπειδιά σαν τον φίλο μου τον ρεμπετοχεβυματελά που παλεύει από την σκοπιά τοτυ για τα δικαιώματά μας :-)
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Thu Mar 01, 2007 12:01 pm

Moderation message
Το θέμα του τόπικ είναι η Κατάληψη. Παρακαλώ συνεχίστε την συζήτηση σε αυτό το πλάισιο.

Τα ποστς που δεν αναφέρονται σε αυτό το θέμα μεταφέρθηκαν εδώ.
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
adam98
Gbyte level
Gbyte level

Post by adam98 » Thu Mar 01, 2007 12:14 pm

Παιδιά νομίζω οτι δεν υπάρχει νόημα να μαλώνουμε και να μεγαλώνουμε το thread έτσι.Από ότι κατάλαβα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις που και 1000 σελ thread να φτάσουμε δεν πρόκειται να συμβιβαστούν, και αυτό είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη καλό γιατί αλλιώς όλοι θα είμασταν ίδιοι θα πιστεύαμε τα ίδια και κάναμε τα ίδια...Και εγώ πιστεύω ότι σκοπός του forum δεν είναι να λογομαχούμε ή να κάνουμε κάτι σαν chat για να περνάει ο χρόνος έτσι αλλά να έχουμε πρόσβαση σε πληροφορία που σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να βρούμε τόσο εύκολα.Εγώ τουλάχιστόν έτσι καταλαβαίνω την χρησιμότητα του venus.Για αυτό προτείνω τα παιδιά που έχουν διαφορετικές απόψεις (αριστεροί δεξιοί -κεντρικά center back για να το ρίξω και λίγο στην πλάκα) να ανοίξουν κάποιο άλλο thread με τίτλο πχ γιατί δεν θέλουμε το νομοσχέδιο εμείς από το κόμμα τάδε έτσι ώστε όσοι ενδιαφέρονται να ενημερώνονται.Εγώ προσωπικά νόμίζω ότι αυτό είναι πολύ καλό για όσους δεν έχουν τον χρόνο να τα ακούσουν αυτά και να μαθουν την άποψη του κάθε κόμματος .Εκέι δεν χρειάζεται να γίνει λογομαχία αλλά να δίνει το κάθε κόμμα τις απόψεις του με επιχειρήματα ώστε να υπάρχει η άποψη του κάθε κόμματος σε ένα σημείο για να μπορούμε να την βλέπουμε και να κρίνουμε και να μην χαλάνε καρδίες.Συγνώμη για το μήκος του post
H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
Locked

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”