Γιατί γουστάρουμε εμάς τους Έλληνες - ΕΛΛΑΔΑΡΑ

Σίγουρα όλο και κάτι δε θα ταιριάζει με τις παραπάνω ψυχαγωγικές κατηγορίες...
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Post by TaRaNTuLa » Thu Jul 29, 2004 5:24 pm

Εγώ γενικώς προσπαθώ να βρίσκω τη θετική πλευρά των πραγμάτων.Και γι'αυτό και μ'αρέσει να τα διαβάζω...Και αυτό δε με κάνει ούτε ρατσιστή ούτε εθνικιστή και εγώ δεν μπορώ πια όλη αυτή την "ισοπέδωση"... Και επιπλέον λίγο χιούμορ δε βλάπτει,όπως κάποιος προείπε...
HdkiLLeR wrote:Ναι, ε εντάξει εάν δεν έγραφα και εγώ θα ήμουν άστα να πάνε :-D

btw: Με ένα query στην MySQL που είναι backend στο forum μπορώ να τα κάνω και 2000 :) :)
Ζαβολιάρη...!!! :-D
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by P3 » Thu Jul 29, 2004 7:22 pm

Δεν ξέρετε με ποιον έχετε να κάνετε!!!!!!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Thu Jul 29, 2004 8:53 pm

p3 wrote:Δεν ξέρετε με ποιον έχετε να κάνετε!!!!!!
:smt103 :smt088 :smt087
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Thu Jul 29, 2004 9:58 pm

:) :) :)...
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Tue Aug 10, 2004 12:27 pm

Υπάρχουν κάποια πράγματα που ως λαό μας χαρακτηρίζουν. Μπορούμε να τα βλέπουμε και να γελάμε, μπορούμε να τα βλέπουμε και να κλαίμε. Εγώ θα ήθελα να ανοίκω σε αυτούς που γελάνε. Φυσικά δεν είναι τα μόνα που μας χαρακτηρίζουν. Δεν είναι κακό όμως να τα συζητάμε και να μας κάνουν να γελάμε λίγο (και δεν εννοώ με τα χάλια μας).
Έχω να θέσω ένα ερώτημα όμως. Όλοι γκρινιάζουμε γι' αυτό που είμαστε. Όλοι τα βάζουμε με τους περίεργους και τελειωμένους Έλληνες, παρά το γεγονός ότι και εμεείς Έλληνες είμαστε. Τι κάνουμε όλοι εμείς γι' αυτό? Πλέον δεν είμαστε παιδάκια. Έχουμε φτάσει σε μια σεβαστή ηλικία που μπορούμε να αρχίσουμε να προσφέρουμε στην κοινωνία. Τι κάνουμε λοιπόν εμείς για να διορθώσουμε κάτι? Δεν μιλώ για την κοινότητα μόνο. Μιλώ για όλους τους Έλληνες, όλων των ηλικιών που καθημερινά βγαίνουν και διαμαρτύρονται και γκρινιάζουν. Ωραίο είναι να γκρινιάζεις. Αλλάζει κάτι με αυτό? Και αναφέρομαι σ' αυτό γιατί πολύ με προβληματίζει τον τελευταίο καιρό. Και εγώ μιζεριάζω για τα χάλια μας. Τι κάνω όμως για να το αλλάξω αυτό έστω και λίγο? :roll:
The road goes on forever...
PaP
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by PaP » Tue Aug 10, 2004 3:04 pm

Αλλαξε τη δικιά σου συμπεριφορά και μόνο και απέβαλλε τα κακά ελληνικά στοιχεία όπως ωχαδερφισμός, επιδείωξη προσωπικού και μόνου συμφέροντος, ζήλεια, επιδειξιομανεία και την παντελή έλλειψη κοινωνικής σκέψης (δεν είναι τυχαία που είμαστε η τελευταία χώρα σε ποσοστά ανακύκλωσης και εθελοντισμού (οι ολυμπιακοί δεν πιάνονται γιατί όλοι υπόστηκαν πλήση εγκεφάλου και πριμοδοτήσεις με μοριάκια, φακέλους και λοιπά)). Σαν ελληνας κάτι που μετράει είναι η περηφάνεια

merged by P3

το φιλότιμο, το γνώθι ευατόν, η ταξιδιάρα ψυχή και άλλα που δε θυμάμαι ή βαριέμαι να γράψω τώρα
Proxenos
Gbyte level
Gbyte level

Post by Proxenos » Tue Aug 10, 2004 8:22 pm

PaP wrote:Αλλαξε τη δικιά σου συμπεριφορά και μόνο και απέβαλλε τα κακά ελληνικά στοιχεία όπως ωχαδερφισμός, επιδείωξη προσωπικού και μόνου συμφέροντος, ζήλεια, επιδειξιομανεία και την παντελή έλλειψη κοινωνικής σκέψης (δεν είναι τυχαία που είμαστε η τελευταία χώρα σε ποσοστά ανακύκλωσης και εθελοντισμού (οι ολυμπιακοί δεν πιάνονται γιατί όλοι υπόστηκαν πλήση εγκεφάλου και πριμοδοτήσεις με μοριάκια, φακέλους και λοιπά)).
Να προσθέσω κι εγώ, ξέφυγε λίγο απ'τα λεφτά και τα σπίτια του μπαμπά και της μαμάς (που φοβούνται μη σε χάσουν) και κανε κανένα ταξιδάκι προς τα έξω τώρα που είσαι νέος (για να διαμορφώσεις άποψη ο ίδιος και να ξεφύγεις απ'τα κλισέ πριν φτάσεις τα 40 και ανακαλύψεις το... Παρίσι)!!!
Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Wed Aug 11, 2004 8:39 pm

P3-Pap:
το φιλότιμο, το γνώθι ευατόν, η ταξιδιάρα ψυχή και άλλα που δε θυμάμαι ή βαριέμαι να γράψω τώρα
Συμφωνώ απόλυτα.

Proxenos:
Να προσθέσω κι εγώ, ξέφυγε λίγο απ'τα λεφτά και τα σπίτια του μπαμπά και της μαμάς (που φοβούνται μη σε χάσουν) και κανε κανένα ταξιδάκι προς τα έξω τώρα που είσαι νέος (για να διαμορφώσεις άποψη ο ίδιος και να ξεφύγεις απ'τα κλισέ πριν φτάσεις τα 40 και ανακαλύψεις το... Παρίσι)!!!
Αν είναι αυτά που χρειάζομαι, τότε είμαι σε αρκετά καλό δρόμο... Είναι αυτά μόνο? Έχω τις αμφιβολίες μου... :roll:
The road goes on forever...
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc
Post by dimitra » Thu Aug 12, 2004 3:31 pm

Και τη μιζέρια,παιδιά και τη μιζέρια.Με την ψυχολογία του αποτυχημένου και του κακομοίρη μια ζωή αποτυχημένοι και κακομοίρηδες θα είμαστε!
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Fri Aug 13, 2004 12:38 am

dimitra wrote:Και τη μιζέρια,παιδιά και τη μιζέρια.Με την ψυχολογία του αποτυχημένου και του κακομοίρη μια ζωή αποτυχημένοι και κακομοίρηδες θα είμαστε!
:smt038 :smt038 :smt038
συμφωνώ κι επαυξάνω!!!αυτή την κακομοιριά -ειδικά τύπου Δαλιανίδη στο "ρετιρέ" και τα υπόλοιπα σε φάση ουρές σε λεωφορεία, ταξί, εφορίες, τσακωμοί με τα σόγια/πεθερές/μαμάδες υπερπροστατευτικές, γκρίνια και αναποδιά όλη την ώρα κτλ- δεν την μπορώ με τπτ. Δυστυχώς είναι υπαρκτά φαινόμενα η γκρίνια και η αναποδιά..
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Fri Aug 13, 2004 4:12 pm

lumenintervalum wrote:ουρές σε λεωφορεία, ταξί, εφορίες, τσακωμοί με τα σόγια/πεθερές/μαμάδες υπερπροστατευτικές, γκρίνια και αναποδιά όλη την ώρα κτλ
Σου χω πεί πόσο σε πάω???
Vasilis wrote:Αν είναι αυτά που χρειάζομαι, τότε είμαι σε αρκετά καλό δρόμο... Είναι αυτά μόνο? Έχω τις αμφιβολίες μου...
Σου χω πεί οτι και εσένα σε πάω Vasili(s) :lol: ?
mpoulouka
bit level
bit level

Post by mpoulouka » Wed Sep 01, 2004 10:49 pm

εγω παλι χαιρομαι για την καταγωγή μου γιατι μόνο οι Ελληνες θα μπορούσαν να κάθονται σε χώρο μη καπνιζόντων κοντα στη διαχωριστική γραμμή και να απλώνουν το χέρι πέρα από τη γραμμή, στους μη καπνίζοντες δηλαδή, για να καπνίζουν και να μη μπορεί κανεις να τους κάνει παρατήρηση! (σκηνικό από μια εστία στην Αγγλία, εννοείται οτι ο χώρος των καπνιζόντων δε μπορούσε να χωρέσει όλους τους ελληνες και γιαυτο είχαν επεκταθει και πιο περα).Εν ολίγης πολυ γουστάρω που πάντα βρίσκουμε τρόπο να παραβιάζουμε τους κανόνες!
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Thu Sep 02, 2004 1:32 am

Στο να παραβιάζουμε κανόνες και να παρανομούμε με διάφορους τρόπους μας θεωρώ πρωταθλητές.... :-D
Tamiya rulezZz....

Post Reply

Return to “Άλλα ψυχαγωγικά θέματα”