Κατάληψη ΙΙ
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
σταμάτη βάζω στοίχημα έχεις μάθει να μετράς απέξω όλες τις βδομάδες μέχρι τέλη αυγούστου.
όσο για την συμβολική περικύκλωση της Βουλής, το βρίσκω πολύ υγιή τρόπο διαμαρτυρίας και επικροτώ.
Τώρα, και για να λέμε τα πράματα με το όνομα τους, οι καταλήψεις γίνονται όσο η Πασπ κατεβάζει πλαίσιο κατααληψης. Η ΠΚΣ κλασσικά απέχει από κατάληψη που δεν ελέγχει απόλυτα και οι άλλοι αριστεροί δεν μπορούν να βγάλουν κατάληψη μόνοι τους χωρίς την Πασπ. Οπότε είναι θέμα ποια γραμμή θα δοθεί από (το ΠΑΣΟΚ λέω εγώ ) στην Πασπ. Αν τώρα με την ψήφιση του νόμου, αυτόματα η Πασπ αποφασίσει να λήξει τις καταλήψεις, τότε θα είναι να γελάς νομίζω το γεγονός ότι οι αγώνες λήγουν άμεσα με την ψήφιση του νόμου.
Φυσικά αυτά είναι εικασίες δικές μου, αλλά για να δούμε πόσο θα πέσω έξω. Και πολύ θα ήθελα να δω, αν συμβεί το δικό μου υποθετικό σενάριο, τα μέλη του venus που με τόση θέρμη υποστηρίζουν το χρώμα της φύσης πως θα δικαιολογήσουν ότι τόσο καιρό απλά είναι πιόνια στο πόλεμο για να χάσει μονάδες η ΝΔ.
όσο για την συμβολική περικύκλωση της Βουλής, το βρίσκω πολύ υγιή τρόπο διαμαρτυρίας και επικροτώ.
Τώρα, και για να λέμε τα πράματα με το όνομα τους, οι καταλήψεις γίνονται όσο η Πασπ κατεβάζει πλαίσιο κατααληψης. Η ΠΚΣ κλασσικά απέχει από κατάληψη που δεν ελέγχει απόλυτα και οι άλλοι αριστεροί δεν μπορούν να βγάλουν κατάληψη μόνοι τους χωρίς την Πασπ. Οπότε είναι θέμα ποια γραμμή θα δοθεί από (το ΠΑΣΟΚ λέω εγώ ) στην Πασπ. Αν τώρα με την ψήφιση του νόμου, αυτόματα η Πασπ αποφασίσει να λήξει τις καταλήψεις, τότε θα είναι να γελάς νομίζω το γεγονός ότι οι αγώνες λήγουν άμεσα με την ψήφιση του νόμου.
Φυσικά αυτά είναι εικασίες δικές μου, αλλά για να δούμε πόσο θα πέσω έξω. Και πολύ θα ήθελα να δω, αν συμβεί το δικό μου υποθετικό σενάριο, τα μέλη του venus που με τόση θέρμη υποστηρίζουν το χρώμα της φύσης πως θα δικαιολογήσουν ότι τόσο καιρό απλά είναι πιόνια στο πόλεμο για να χάσει μονάδες η ΝΔ.
- P3
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Οι παρατηρήσεις περί χαρακτηρισμών ισχύουν για όλους! Θα σας παρακαλούσα επιτέλους να το σταματήσουμε αυτό το πράγμα γιατί καταντάει σαν "κυνηγητό"!Costantine wrote:Το χεις χαμένο μου φαίνεται.greenlover wrote:Γιούπι!!!!
Το παραχ@@@με το θέμα.
sorry, αλλα δεν κρατήθηκα
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
- rapadder
- Gbyte level
Σχεδόνtsilochr wrote:σταμάτη βάζω στοίχημα έχεις μάθει να μετράς απέξω όλες τις βδομάδες μέχρι τέλη αυγούστου.

Αν επικρατήσει προεκλογική νοοτροπία, τότε θα υπάρξει πρόταση παράτασης της κατάληψης από την ΠΑΣΠ (για να φθαρεί η κυβέρνηση), όπως αναφέρεις. Επίσης κάποιοι θα υποστηρίξουν ότι αφού η Σύγκλητος αποφάσισε την διενέργεια διπλής εξεταστικής τον Ιούνιο, το (χειμερινό) εξάμηνο δεν πρόκειται να χαθεί ακόμα και αν κάνουν μια εβδομάδα επιπλέον κατάληψη, (άποψη με την οποία διαφωνώ). Για τον συσχετισμό ισχύος συμφωνώ, δεν είναι τυχαίο ότι όταν η ΠΑΣΠ κατέβαζε πλαίσιο κατά των καταλήψεων (από το 2000 και μετά, από όσο παρακολουθώ) και οι αριστερές παρατάξεις συσπειρώνονταν και κατέβαζαν κοινό πλαίσιο, δεν μπορούσαν να κρατήσουν την κατάληψη πάνω από λίγες μέρες.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
-
- Gbyte level
Σταμάτη κάτι μου λέει ότι έβαλες Vista και χαίρεσαι με το νέο calendar (την εφαρμογή και όχι το ρολογάκι κάτω δεξία). επίσης αναρωτιέμαι αν για το πρόγραμμα χρησιμοποιείς γεννετικούς αλγορίθμους ή απλά αλγορίθμους αναζήτησης (beam search)
Τώρα για τον ανταρτοπόλεμο... όχι ρε παιδιά.... τι λέτε... εδώ γίνεται σοβαρός αγώνας...
όπως έβγαλε και ένα κόμμα (σόρρυ παράταξη) σε κάποια άλλη σχολή δίνονται κατευθύνσεις από τα "πιο πανω όργανα" για το πώς να χειραγωγούνται οι φοιτητές και ιδιαίτερα οι πρωτοετείς (το link το αφαίρεσα αφού δεν αρμόζει στο forum, αλλά γενικά ποιος ψάχνει βρίσκει). όχι ότι το ίδιο δεν κάνει τα ίδια... από το συγκεκριμένος κόμμα (σόρρυ και πάλι παράταξη εννοώ) έχω δει χειρότερα... (ας πούμε να φέρνει παιδιά από το παιδαγωγικό σε γενικές συνελεύσεις...)
P.S. φυσικά δε σημαίνει ότι το συγκεκριμένο κείμενο δε μπορεί να είναι και πλαστό... αλλά έχοντας μπει σε γενικές συνελεύσεις.... τα έχω δει στην πράξη (από όλες τις παρατάξεις -αυτή τη φορά το πέτυχα)
Τώρα για τον ανταρτοπόλεμο... όχι ρε παιδιά.... τι λέτε... εδώ γίνεται σοβαρός αγώνας...
όπως έβγαλε και ένα κόμμα (σόρρυ παράταξη) σε κάποια άλλη σχολή δίνονται κατευθύνσεις από τα "πιο πανω όργανα" για το πώς να χειραγωγούνται οι φοιτητές και ιδιαίτερα οι πρωτοετείς (το link το αφαίρεσα αφού δεν αρμόζει στο forum, αλλά γενικά ποιος ψάχνει βρίσκει). όχι ότι το ίδιο δεν κάνει τα ίδια... από το συγκεκριμένος κόμμα (σόρρυ και πάλι παράταξη εννοώ) έχω δει χειρότερα... (ας πούμε να φέρνει παιδιά από το παιδαγωγικό σε γενικές συνελεύσεις...)
P.S. φυσικά δε σημαίνει ότι το συγκεκριμένο κείμενο δε μπορεί να είναι και πλαστό... αλλά έχοντας μπει σε γενικές συνελεύσεις.... τα έχω δει στην πράξη (από όλες τις παρατάξεις -αυτή τη φορά το πέτυχα)
Last edited by Erevodifwntas on Tue Mar 06, 2007 10:25 pm, edited 1 time in total.
- rapadder
- Gbyte level
Κάνω διπλό κλικ στην ώρα και βγαίνει το ρολοϊ και έχει και δίπλα τον μήνα. Από εκεί κάνω κλίκ δεξιά-αριστερά και επιλέγω μήνες. (Όσο για τα Vista καλά είναι αλλά δεν παίζει η κάρτα τηλεόρασηςErevodifwntas wrote: ... κάτι μου λέει ότι έβαλες Vista και χαίρεσαι με το νέο calendar (την εφαρμογή και όχι το ρολογάκι κάτω δεξία). επίσης αναρωτιέμαι αν για το πρόγραμμα χρησιμοποιείς γεννετικούς αλγορίθμους ή απλά αλγορίθμους αναζήτησης (beam search).

Για το πρόγραμμα χρησιμοποίησα τον αλγόριθμο της πρόσθεσης:
1 εβδομάδα (αναπλήρωση χειμερινού) + 10,5 εβδομάδες (εαρινό εξάμηνο) = 11,5 εβδομάδες.
Άμα γίνει ακόμα μια εβδομάδα κατάληψη τότε ο αλγόριθμος της πρόσθεσης βγάζει:
1 εβδομάδα (κατάληψη) + 10,5 εβδομάδες (εαρινό εξάμηνο) = 11,5 εβδομάδες, δηλαδή δεν υπάρχει χρόνος για αναπλήρωση του χειμερινού εξαμήνου, δηλαδή χάνεται το χειμερινό εξάμηνο (αν ισχύουν οι περιορισμοί που έχω θέσει*).
* Μετά το Πάσχα δεν μπορούν να γίνουν πάνω από 8 εβδομάδες μαθήματα (δηλαδή μαθήματα μέχρι και 8 Ιουνίου). Πριν το Πάσχα μαθήματα μπορούν να γίνουν μέχρι και Παρασκευή 30 Μαρτίου (3,5 εβδομάδες από σήμερα

Last edited by rapadder on Tue Mar 06, 2007 10:17 pm, edited 4 times in total.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
- sandra
- Wow! Terabyte level
Ε αυτό προσπαθούμε να κάνουμεtsilochr wrote:κοινώς, όσοι θέλετε να ανοίξει το πανεπιστήμιο, πιάστε τους πασπίτες φίλους σας και πείστε τους να ψηφίσουν κατά.
χεχεχε, βρώμικο παιχνίδι και τεχνικές ανταρτοπόλεμου!!!

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- Serendipity
- Gbyte level
παντως στην αυριανή συνελευση ελπίζω να μν ψηφισουν μόνο 1500,αλλα οι περισσοτεροι φοιτητες της ΑΣΟΕΕ.
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
Δηλαδή ρε παιδιά (PASCAL και Erevodifwntas) τι άλλο πρέπει να πούμε πια;;
Είστε τόσο καιρό χρήστες του forum,ακόμα δεν έχετε καταλάβει πως λειτουργεί;
Είναι δυνατόν να βάζετε τέτοια Links;
Στο Venus βρήκατε να συζητήσετε τα παραταξιακά;
Παρακαλώ αφαιρέστε τα Links σας.
EDIT: ευχαριστώ δημοσίως και τους 2 σας για την κατανόηση ..
Είστε τόσο καιρό χρήστες του forum,ακόμα δεν έχετε καταλάβει πως λειτουργεί;
Είναι δυνατόν να βάζετε τέτοια Links;
Στο Venus βρήκατε να συζητήσετε τα παραταξιακά;
Παρακαλώ αφαιρέστε τα Links σας.
EDIT: ευχαριστώ δημοσίως και τους 2 σας για την κατανόηση ..
- Silver
- Kilobyte level
Και μια άλλη πλευρά της κατάληψης....
Οικογενειακός φίλος καθηγητής (από άλλο πανεπιστήμιο) μου είπε το παρακάτω τραγικό:
Συνάδελφος του από το πανεπιστήμιο θα ήθελε να συνεχίστει η κατάληψη για να μην διακόψει τις διακοπές του (είναι και μακρία από την Αθήνα, μέχρι να επιστρέψει...
).
Θα ήθελα να ζητήσω μια χάρη. Επειδή κάτι πήρε το αυτί μου για νέες απεργίες καθηγητών, αν βγει ξανά το ενιαίο πλαίσιο κατάληψης, σας παρακαλώ μην κάνετε κατάληψη. Αφήστε τους καθηγητές να κάνουν απεργία. Απλά για να νιώσουν και αυτοί σαν άνθρωποι τη χαρά του αγώνα, μην είμαστε αχόρταγοι και άπληστοι!!!

Οικογενειακός φίλος καθηγητής (από άλλο πανεπιστήμιο) μου είπε το παρακάτω τραγικό:
Συνάδελφος του από το πανεπιστήμιο θα ήθελε να συνεχίστει η κατάληψη για να μην διακόψει τις διακοπές του (είναι και μακρία από την Αθήνα, μέχρι να επιστρέψει...

Θα ήθελα να ζητήσω μια χάρη. Επειδή κάτι πήρε το αυτί μου για νέες απεργίες καθηγητών, αν βγει ξανά το ενιαίο πλαίσιο κατάληψης, σας παρακαλώ μην κάνετε κατάληψη. Αφήστε τους καθηγητές να κάνουν απεργία. Απλά για να νιώσουν και αυτοί σαν άνθρωποι τη χαρά του αγώνα, μην είμαστε αχόρταγοι και άπληστοι!!!

-
- Gbyte level
- sandra
- Wow! Terabyte level
Ακόμη καλύτερα.Άρα ακολουθούμε τη συμβουλή του silver εν μέρει.Δηλαδή δεν ψηφίζουμε υπέρ της κατάληψης και αφήνουμε τους καθηγητές να μην απεργούνErevodifwntas wrote:Αν θυμάμαι καλά οι καθηγητές της ΑΣΟΕΕ δε συμμετέχουν στις απεργίες

- greenlover
- bit level
Αυτό που σας έλεγα για τους παπάδες χθές;
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
Όσα δεν πετύχαμε τόσο καιρό με τις καταλήψεις (απόσυρση νομοσχεδίου) θα το πετύχει ο παπούλης από την πόλη με ένα γραμματάκι...
καλό έτσι;
Ίσως θα πρέπει να σταματήσουμε τις καταλήψεις και να απευθυνθούμε στην εκκλησία... ;-)
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
Όσα δεν πετύχαμε τόσο καιρό με τις καταλήψεις (απόσυρση νομοσχεδίου) θα το πετύχει ο παπούλης από την πόλη με ένα γραμματάκι...
καλό έτσι;

Ίσως θα πρέπει να σταματήσουμε τις καταλήψεις και να απευθυνθούμε στην εκκλησία... ;-)
-
- Venus Project Founder
καλό μου ακούγεται!sandra wrote:Ακόμη καλύτερα.Άρα ακολουθούμε τη συμβουλή του silver εν μέρει.Δηλαδή δεν ψηφίζουμε υπέρ της κατάληψης και αφήνουμε τους καθηγητές να μην απεργούν
Κάνω έκκληση να ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΛΟΙ σήμερα στη Γενική Συνέλευση!
Αν ξέρετε άτομα που δεν έρχονται, ειδοποιείστε τους!!!
Στην προηγούμενη ΓΣ ήτανε 1500 άτομα,
ας δούμε το αποτέλεσμα σε ένα πιο σοβαρό ποσοστό φοιτητών της ασοεε...!
People are never more insecure than when they become obsessed with their fears at the expense of their dreams
- tZoLe
- Venus Former Team Member
Ναι παιδιά καλό θα ήταν να είμαστε όλοι εκεί και ας ταλαιπωρηθούμε λίγο από την καπνίλα και απο την αναμονή μέχρι την ψηφοφορία, νομίζω αξίζει τον κόπο.theo_ wrote:

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- Silver
- Kilobyte level
Στο κάτω κάτω 1,5 μήνα καθόμαστε που καθόμαστε (να μην πω κάτι πιο χοντρόtZoLe wrote:Ναι παιδιά καλό θα ήταν να είμαστε όλοι εκεί και ας ταλαιπωρηθούμε λίγο από την καπνίλα και απο την αναμονή μέχρι την ψηφοφορία, νομίζω αξίζει τον κόπο.theo_ wrote:

- sandra
- Wow! Terabyte level
Silver wrote:Στο κάτω κάτω 1,5 μήνα καθόμαστε που καθόμαστε (να μην πω κάτι πιο χοντρόtZoLe wrote:Ναι παιδιά καλό θα ήταν να είμαστε όλοι εκεί και ας ταλαιπωρηθούμε λίγο από την καπνίλα και απο την αναμονή μέχρι την ψηφοφορία, νομίζω αξίζει τον κόπο.theo_ wrote:
Κάνω έκκληση να ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΛΟΙ σήμερα στη Γενική Συνέλευση!). Και να χάσουμε μια μεσημεριανή έξοδο για καλό σκοπό θα είναι!!!
Έτσι έτσι!!Βγείτε και για μένα παιδιά.