Κατάληψη ΙΙ
- AnINffected
- Gbyte level
- greenlover
- bit level
Συμφωνώ...είμαστε και μεις που δεν είμαστε Αθήνα:-( ..είναι παιδιά που δουλεύουν εκείνη την ώρα και είναι και άλλοι που έχουν σοβαρούς λόγους που δεν πηγαίνουν...AnINffected wrote:Αμαν ρε παιδιά, αν δεν έρχεται κάποιος δεν σημαίνει σώνει και καλά οτί το κάνει από τεμπελιά!
αλλά είμαι σίγουρη οτι όποιος αναφέρεται σε παιδιά που δεν πηγαίνουν στις συνελεύσεις σίγουρα δεν αναφέρεται και σε αυτές τις κατηγορίες...αλλά σε αυτούς που πραγματικά δεν έχουν λόγο που δεν πηγαίνουν.
Δεν υπάρχει σίγουρη απάντηση πιστεύω...αυτό πάει ανάλογα με το αν άρχισε στις 1 και ανάλογα με το πότε θα ολοκληρώσουν όλες οι παρατάξεις τις απόψεις τους.Τι ώρα είναι τελικά η ψηφοφορία;
- greenlover
- bit level
- Kandy_Kandy
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
- Serendipity
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
πηγη:ΚαθημερινήΥπό κατάληψη η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών
ΥΠΟ κατάληψη τελεί η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών από τους φοιτητές μέλη της ΕΑΑΚ και της Πανσπουδαστικής ενόψει του συλλαλητήριου της Πέμπτης.
Παράλληλα, Στη Βουλή συνεχίζεται η συζήτηση του νόμου.
αντε την κατελαβαν και την πρυτανεια των Αθηνων.Αναρωτιεμαι,πως θα καταληξουν ολα αυτα.
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--
My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--
My new blog Serendipity's thoughts!
- greenlover
- bit level
- Kandy_Kandy
- Kilobyte level
Στην κατάργηση του νόμου........στη κατάργηση των πανεπιστημίων........στην "κατάργηση των πτυχίων μας" (αν ποτέ τα πάρουμε)......πάντως κάπου θα καλήξει ε;
Το θέμα είναι από αυτή την κατάληξη ποιοι θα την βγάλουν καθαρή και ποιοι θα τα βρουν σκούρα, μαύρα και άραχνα..........
Τελοσπάντων......αναμένουμε σε νέα από τη Συνέλευση..........
Το θέμα είναι από αυτή την κατάληξη ποιοι θα την βγάλουν καθαρή και ποιοι θα τα βρουν σκούρα, μαύρα και άραχνα..........
Τελοσπάντων......αναμένουμε σε νέα από τη Συνέλευση..........
The Grand essentials of happiness are: something to do, something to love, and something to hope for.
- Kandy_Kandy
- Kilobyte level
- greenlover
- bit level
Γι άλλη μια φορά, με κίνδυνο να φανώ κουραστική:
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=661816
Αν διαβάσετε το παραπάνω άρθρο, θα καταλάβετε ότι δεν υπάρχουν μόνο χαμένοι αγώνες. Μην τα βάφουμε όλα μαύρα, σας παρακαλώ!
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=661816
Αν διαβάσετε το παραπάνω άρθρο, θα καταλάβετε ότι δεν υπάρχουν μόνο χαμένοι αγώνες. Μην τα βάφουμε όλα μαύρα, σας παρακαλώ!
- Kandy_Kandy
- Kilobyte level
Για ξαναπες εσύ τι ηλικία έχεις; Πρωτοετής είπαμε;;;;
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου, ούτε θα έρθω σε αντιπαράθεση όπως άλλοι....Κανένας δεν αμφισβητεί ότι οι αγώνες δεν γίνονται για το γενικό καλό και όλα τα υπόλοιπα που ειπώθηκαν εδώ.....το μόνο που θέλω να σου πω είναι.....αν έρθεις ποτέ στη δική μας θέση......αν θα πιστέυεις τα ίδια και θα λες τα ίδια....αν καίγεσαι να πάρεις το πτυχίο σου και οι αγώνες δεν σου το επιτρέπουν.....αν θες να βρεις μια αξιοπρεπή δουλειά και οι αγώνες σε εμποδίζουν.....τότε θα δούμε πόσο αγωνίστρια θα είσαι........
Αν είχαμε 2-3 ζωές να σου πω....ας αγωνιστούμε σε αυτή, να πάρουμε πτυχίο στην επόμενη και να δουλέψουμε και να ζήσουμε στην 3η....δυστυχώς όμως δεν έχουν έτσι τα πράγματα...........θα το δεις στην πορεία........
ΥΓ: Και ξανατονίζω ότι δεν διαφωνώ σε αυτά που λες περί αγώνων ούτε και έρχομαι σε αντιπαράθεση μαζί σου.....
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου, ούτε θα έρθω σε αντιπαράθεση όπως άλλοι....Κανένας δεν αμφισβητεί ότι οι αγώνες δεν γίνονται για το γενικό καλό και όλα τα υπόλοιπα που ειπώθηκαν εδώ.....το μόνο που θέλω να σου πω είναι.....αν έρθεις ποτέ στη δική μας θέση......αν θα πιστέυεις τα ίδια και θα λες τα ίδια....αν καίγεσαι να πάρεις το πτυχίο σου και οι αγώνες δεν σου το επιτρέπουν.....αν θες να βρεις μια αξιοπρεπή δουλειά και οι αγώνες σε εμποδίζουν.....τότε θα δούμε πόσο αγωνίστρια θα είσαι........
Αν είχαμε 2-3 ζωές να σου πω....ας αγωνιστούμε σε αυτή, να πάρουμε πτυχίο στην επόμενη και να δουλέψουμε και να ζήσουμε στην 3η....δυστυχώς όμως δεν έχουν έτσι τα πράγματα...........θα το δεις στην πορεία........
ΥΓ: Και ξανατονίζω ότι δεν διαφωνώ σε αυτά που λες περί αγώνων ούτε και έρχομαι σε αντιπαράθεση μαζί σου.....
The Grand essentials of happiness are: something to do, something to love, and something to hope for.
- greenlover
- bit level
Εγώ νομίζω ότι αντιφάσκεις. Από την μία λες ότι στην φάση που είσαι δεν μπορείς να αγωνιστείς, και θέλεις να τελειώνει το "μαρτύριο", και από την άλλη με καταλαβαίνεις που αγωνίζομαι.
Σας καταλαβαίνω που θέλετε να τελειώσετε.
ΔΕΝ καταλαβαίνω που θέλετε να τελειώσετε όποιο και να είναι το κόστος.
Και το κόστος εδώ είναι η παιδεία για εμάς, την επόμενη γενιά, την κοινωνία ολάκερη.
Σου φαίνομαι ρομαντική, και εμένα μου φαίνεσαι πεζή. Η αλήθεια είναι αυτή. Ελπίζω να μην σε προσβάλλω. Την αλήθεια λέω.
Σας καταλαβαίνω που θέλετε να τελειώσετε.
ΔΕΝ καταλαβαίνω που θέλετε να τελειώσετε όποιο και να είναι το κόστος.
Και το κόστος εδώ είναι η παιδεία για εμάς, την επόμενη γενιά, την κοινωνία ολάκερη.
Σου φαίνομαι ρομαντική, και εμένα μου φαίνεσαι πεζή. Η αλήθεια είναι αυτή. Ελπίζω να μην σε προσβάλλω. Την αλήθεια λέω.
- Kandy_Kandy
- Kilobyte level
Δεν αντιφάσκω.....είπα δεν διαφωνώ με όσα είπες.......τέλοσπάντων.....
αν για σένα είμαι πεζή δική σου γνώμη...........όπως και δική μου γνώμη ότι μαζί με εμένα αγωνιούν και πονάνε πολλοί φοιτητές.......
Ας μην ξεφύγουμε πάλι από το θέμα.....απλά μην βάζεις σε ένα καζάνι αυτούς που θέλουν να τελειώνει όλο αυτό και να τους δίνεις και χαρακτηρισμούς......δεν είμαστε ούτε εγωιστές ούτε καλοπερασάκηδες ούτε οτιδήποτε άλλο ειπώθηκε εδώ.......απλά προσπάθουμε να φτάσουμε τη ζωή που τρέχει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς........
αν για σένα είμαι πεζή δική σου γνώμη...........όπως και δική μου γνώμη ότι μαζί με εμένα αγωνιούν και πονάνε πολλοί φοιτητές.......
Ας μην ξεφύγουμε πάλι από το θέμα.....απλά μην βάζεις σε ένα καζάνι αυτούς που θέλουν να τελειώνει όλο αυτό και να τους δίνεις και χαρακτηρισμούς......δεν είμαστε ούτε εγωιστές ούτε καλοπερασάκηδες ούτε οτιδήποτε άλλο ειπώθηκε εδώ.......απλά προσπάθουμε να φτάσουμε τη ζωή που τρέχει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς........
- Kandy_Kandy
- Kilobyte level
- Kandy_Kandy
- Kilobyte level
- Kandy_Kandy
- Kilobyte level
- Kandy_Kandy
- Kilobyte level