Κατάληψη ΙΙ
nancyk
Που το άκουσες?Αξιόπιστο άτομο?
Ρωτάω γτ δεν είμαι Αθήνα τώρα και έτσι αν ισχύει κάτι τέτοιο..εφόσον η ΔΑΠ θα απέχει από την επόμενη γενική συνέλευση..ίσως βγει πάλι κατάληψη οπότε δεν υπάρχει άμεσος λόγος να ανέβω...
Που το άκουσες?Αξιόπιστο άτομο?
Ρωτάω γτ δεν είμαι Αθήνα τώρα και έτσι αν ισχύει κάτι τέτοιο..εφόσον η ΔΑΠ θα απέχει από την επόμενη γενική συνέλευση..ίσως βγει πάλι κατάληψη οπότε δεν υπάρχει άμεσος λόγος να ανέβω...

Last edited by debbie on Fri Mar 09, 2007 8:16 pm, edited 1 time in total.
- maria_
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Όσον αφορά το 1ο ερώτημα σου,δεν μπορεί κανείς νομίζω να γνωρίζει τί θα γίνει εκ των προτέρων..
Νομίζω πάντως πως ειδικά όσοι είστε επαρχία,καλό θα ήταν να στέλνατε ένα mail σε όσους καθηγητές δεν έχουν προλάβει να τελειώσουν την ύλη.Εαν τους εξηγήσετε το πρόβλημα σας,νομίζω πως θα δείξουν κατανόηση και θα βγάλουν σύντομα ανακοινώσεις
Νομίζω πάντως πως ειδικά όσοι είστε επαρχία,καλό θα ήταν να στέλνατε ένα mail σε όσους καθηγητές δεν έχουν προλάβει να τελειώσουν την ύλη.Εαν τους εξηγήσετε το πρόβλημα σας,νομίζω πως θα δείξουν κατανόηση και θα βγάλουν σύντομα ανακοινώσεις

Βάλε φωτιά σε ό,τι σε καίει, σε ό,τι σου τρώει την ψυχή
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
Έχεις απόλυτο δίκιο maria_...είναι όντως καλή ιδέα.maria_ wrote:Όσον αφορά το 1ο ερώτημα σου,δεν μπορεί κανείς νομίζω να γνωρίζει τί θα γίνει εκ των προτέρων..

EDIT :(για να μην κάνω και άλλο post...)
Έχουμε κάτι νεότερο για το φοιτητή που συνέλαβαν από το τμήμα μας?(και εγώ το άκουσα από ένα άτομο που γνωρίζω...)
και κάτι άλλο...
Εφόσον....(έστω οτι δεν γίνεται κατάληψη...)θα αρχίσουμε στις 19 το εαρινό εξάμηνο...πόσο χρόνο θα διαρκέσει?Δλδ πόσες βδομάδες θα είναι το εαρινό με τα τωρινά δεδομένα?
(Η εξεταστική πότε λένε να αρχίσει???)
- sandra
- Wow! Terabyte level
Από e-class για Java 1
Ανακοινώσεις
Τοποθετήθηκε την : 2007-03-09
ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14/3/2007 09:15 - 11:00, ΣΤΟ ΧΗΜΕΙΟ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15/3/2007 11:15 - 13:00, ΣΤΟ ΧΗΜΕΙΟ
ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΔΑΚΤΕΑΣ ΥΛΗΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Ανακοινώσεις
Τοποθετήθηκε την : 2007-03-09
ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14/3/2007 09:15 - 11:00, ΣΤΟ ΧΗΜΕΙΟ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15/3/2007 11:15 - 13:00, ΣΤΟ ΧΗΜΕΙΟ
ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΔΑΚΤΕΑΣ ΥΛΗΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Ganther wrote: 2. Και να μην ανοιξουμε ελατε να ψηφισετε κατα της καταληψης μπας και ανοιξουμε
Code: Select all
Ganther ++;
Aκριβώς !

Η συζήτηση για τις πορείες διαδηλώσεις,μεταφέρθηκε εδώ.
- rapadder
- Gbyte level
Απορία: Οι άλλοι καθηγητές θεωρούν ότι στις (λιγότερες από) 8,5 εβδομάδες (που έγιναν διαλέξεις) έχουν ολοκληρώσει την ύλη τους; Μήπως κάποιοι (που διαμαρτύρονται όλο για τον μισθό τους, απεργούν πρώτοι και καλύτεροι και τους φταίει το ποσοστό του ΑΕΠ για την παιδεία) αποποιούνται των ευθυνών τους; Που είναι οι υπόλοιποι καθηγητές να κάνουν αναπληρώσεις; Μετά λέμε ότι βασικό πρόβλημα της παιδείας είναι η υποχρηματοδότηση...
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
- rapadder
- Gbyte level
Απίθανο μπορεί να μην είναι, αλλά δεν μπορεί μόνο 2-3 καθηγητές να έχουν πρόβλημα με τις αναπληρώσεις. Στο κάτω κάτω πληρώνονται για έναν αριθμό διαλέξεων. Ακόμα και αν την κάλυψαν, είμαι σίγουρος ότι κάποια θέματα παρουσιάστηκαν επιφανειακά. Αυτή η εβδομάδα είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να καλύψουν κάποια από τα κενά. Υποτίθεται ότι δεν πάμε να συναγωνιστούμε το Deree σε αριθμό διαλέξεων και επίπεδο, εδώ είμαστε επιστήμονες (τρομάρα μας).Τόσες εβδομάδες κάθονταν, εβδομάδα αναπληρώσεων είναι και όχι διακοπών.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Η σχολή είναι ανοικτή.crash_override wrote:Τελικά τί γίνεται με την σχολή? Έχουμε ανοίξει ή έχουμε ακόμα κατάληψη?
Ρωτάω γιατί ο Γιακουμάκης έβγαλε ανακοίνωση ότι θα γίνουν διαλέξεις την Τετάρτη και την Πέμπτη....
Λοιπόν, υπάρχει κάποιος που μπορεί να πει με σιγουριά τί γίνεται?
Μίλησα με μέλος παράταξης και μου διευκρίνισε οτι δεν υπάρχει ακόμα απόφαση για γεν.συν. την επόμενη εβδομάδα (όπως ακούγεται).
Τα μαθήματα και οι αναπληρώσεις θα γίνονται κανονικά εφόσον δεν προκύψει φυσικά απόφαση για κατάληψη στην επόμενη συν. η οποία επαναλαμβάνω δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα γίνει...
- crash_override
- Wow! Terabyte level