Να γιατί...debbie wrote:Paralias wrote:Ναι,αλλά δε ρώτησες κάτι...χεχε
Οπότε ρωτάω εγώ...σωστά , sorry...
Μάλλον...Paralias wrote:Τι σας έπιασε και θέλετε να πιάσετε δουλειά;Σας επηρέασε το καθισιό της κατάληψης;![]()
![]()
Γιατί?Δλδ δεν ήταν καλά?Paralias wrote:Αμέ!1ο έτος.Και πήγα για σχεδόν ένα χρόνο.
Και αυτό που έχω να πω (κ γω,αλλά και όσοι το επεδίωξαν) είναι ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑ....
Μην αρχίσω να λέω γιατί...
Πήγα 1ο έτος με όλη μου την καλή διάθεση,γεμάτος όρεξη για δουλειά και που θα έβγαζα δικά μου χρήματα και τελικά εφαγα τα μουτρα μου.Μάυρη η ώρα...
Και εξηγώ γιατί.
Θα ήθελε κανείς στα 20 σου(εγώ στα 18 τότε) να έχει ένα αφεντικό (Γεράρδος-πρόεδρος κ ιδιοκτήτης της Plaisio ΑΕΒΕ) που θα σου λέει...
"Γ.... το Χριστό σου κ την Παναγία σου"
"Για'μένα είσαι ένα σκουλίκι που όποτε θέλω μπορώ με το μικρό μου δαχτυλάκι να το λιώσω"
"Μα καλά μλκς είσαι;"
"Σε εχω υπο επιτηρηση,προσεχε..."
και άλλα πολλά τέτοια που στόλιζε εμένα και όλους του υπόλοιπους συναδέλφους μου.
Ένα ωραίο πρωινό Τρίτης μπήκε μέσα στο κατάστημα 8:45 πριν ακόμα ανοίξουμε για το κοινό κ χωρίς να ρωτήσει καν ποια ειναι 2 άτομα τα απέλυσε.Χωρίς γιατί κ πώς.Απλά γιατί είχε νεύρα.Κ κάπου ήθελε να ξεσπάσει.Κ αφού έγινε αυτό το σκηνικό περνόντας τυχαία από δίπλα του μετά από λίγο άκουσα να ρωτάει τους διευθυντές "ποιοι ήταν αυτοί που απέλυσα;"Και η μία ήταν υπεύθυνη ΟΛΩΝ των ταμείων του καταστήματος Στουρνάρη κ ήξερε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ τη δουλειά της.Μόλις έφυγε αυτη μς "κοπηκαν" τα πόδια.
Αν σε δει να μη χαμογελας,ετσι χωρις κανενα λογο(γιατι πρεπει να στεκεσαι σα βλακας ολη την ωρα κ να χαμογελας),μονος σου,σαν ηλιθιος θα σου πει"Ποσο μλκς μπορει να εισαι;δε σου εχω πει να χαμογελας;αν δε θες τραβα σπιτι σου"
Ε μετα απο αυτα δε νομιζω να θες να χαμογελασεις...Απλα δε μπορεις.
Επισης οι διευθυντες των καταστηματων ειναι οι κλασσικοι μλκς που χωρις να εχουν καταφερει τπτ στη ζωη τους,ουτε καν να εχουν βγαλει ενα ΙΕΚ νομιζουν οτι επειδη εγιναν διευθυντες στο πλαισιο επιασαν την καλη κ ειναι οι super ουαου κ γαμ.....
Αλλά δεν ξέρουν πως οποιαδήποτε στιγμή μπορει να απολυθουν.
Όπως ωραιότατα είχα παρεί ρεπό μια παρασκευή κ δευτέρα που γυρισα ειχε απλυσει διευθυντες(ειναι 2 στη στουρναρη) κ υποδειευθυντες(τοτε ηταν 2,σμρ νομιζω μονο ενας).Ο Βυθούλκας(υπεύθυνος για την ανάπτυξη όλως των καταστηματων αττικής) κάποτε ήρθε να μου κάνει μάθημα για το πως να πουλαω πιο πολυ και μου έγραψε σε χαρτι που θα επρεπε εγω να μελετησω μετα το εξης θεικό το οποίο δε θα ξεχασω ποτέ"προτα καλωσοριζουμε ΤΟ πελατι...."να συνεχίσω;;δε νομίζω...
Θα πρεπει 2 φορς την εβδομαδα να εισαι στο καταστημα στις 7 το πρωι για πρωινη παραλαβη,το οποίο σημαινει δουλεια χαμάλη,κουβάλημα βαριών κυβωτίων,βγάλσιμο προιόντων απ'τις κουτες κ βα΄λσιμο στα ραφια αφου καταμετρηθουν.
Θα κανεις εκπαιδευση με τον Τετωρο στο θεωρητικο κομματι στα κεντρικα στη μεταμορφωση κα μετα που θα πας σε καταστημα θα μαθεις πολυ καλα τι εστι φιδακι.Θα βγαλεις ΟΛΑ τα προιοντα που ειναι στα ραφια,θα καθαρισεις τα ραφια κ θα τα ξαναβαλεις.
Να πω κ άλλα ή σας έπεισα;Γενικώς επειδη εκανα φίλους απο'κει κ που κ που μαθαινουμε νεα απο'κει μεσα η κατασταση οαραμενει πανατα ιδια.
Το να εχεις μια πολυ καλη ατμοσφαιρα στο περιβαλλον εργασιας σου ειναι ολυ σημαντικο κ δυστυχως εκει περα δεν υπαρχει.
Συγνωμη αν σας έκοψα τα φτερα...όμως σκεφτείτε αυτό.
Στο Πλαίσιο υπάρχουν ΠΑΝΤΑ κενές θέσεις εργασιας.ΜΑ ΠΑΝΤΑ.Γιατί;Χωρίς να μεγαλώνουν τα καταστήματα πώς έχουν ανάγκη συνεχως για νέα άτομα;Απλό.Όποις μπαίνει,αργά ή γρήγορα την κάνει με ελαφρά,ανάλογα τις αντοχές του.
Άσε που παίρνουν τον κάθε άσχετο που δεν έχει ιδεα καν από που ανοιγει ένας υπολογιστης(αυτό είναι γεγονός,είχαν ένα "συνάδελφο" τέτοιο) και τον βάζουν να πουλάει PC στον κοσμάκι.
Και τα λεφτά είναι ΘΕΙΚΑ.260€ καθαρά για 4ωρο και 560€ για 8ωρο.Και σε έχουν όλη την ώρα στο τρξιμο.ΟΛΗ την ώρα.Αυτα!