++rak wrote:Πέρασα σήμερα από τη σχολή και δίπλα στην πόρτα υπήρχαν φυλλάδια σε ένα τραπεζάκι.
Δεν το κράτησα αλλά λίγο πολύ έλεγε ότι στην προηγούμενη ΓΣ υπήρξε προσπάθεια νοθείας από τη ΔΑΠ και άρα ακυρώθηκαν όλες οι ψήφοι που πήρε.
Ανέφερε δηλαδή Ενωτικό πλαίσιο 700κάτι ψήφους, ΔΑΠ - και μετά τα λευκά.
Άρα το αποτέλεσμα της ΓΣ είναι κατάληψη και νέα συνέλευση την Τετάρτη.
Δεν θυμάμαι δυστυχώς ποιός μοίραζε τα φυλλάδια αλλά απ' ότι φαίνεται αφού και σήμερα η σχολή είναι κλειστή τα όσα αναφέρει ισχύουν...
Η απορία μου εμένα είναι η εξής:
Από που δικαιολογείται η ακύρωση όλων των ψήφων που πήρε η ΔΑΠ;
Ποιός είναι αρμόδιος για να αποφασίσει κάτι τέτοιο;
γιατί απ' ότι έχω καταλάβει η διεξαγωγή των γενικών συνελεύσεων είναι μία μάλλον (λίγο) ασαφής διαδικασία όπου ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και πολλές φορές απλά υπερισχύει ο νόμος "κάποιων"...
Κατάληψη ΙΙ
- Silver
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Πρέπει να είχε ξαναγίνει μία φορά στο παρελθόν ΓΣ μόνο από αριστερές παρατάξεις(χωρις ΠΑΣΠ, ΔΑΠ για ΠΚΣ ερωτηματικό) . Πάντως δεν θυμάμαι αν εγκρίθηκε η απόφαση της ΓΣsandra wrote:Καλά είναι να γελάς!ΓΣ μόνο από τα ΕΑΑΚ!!Γενική!!!Silver wrote:Ακόμα δεν έχουν βγάλει ανακοίνωση οι άλλες παρατάξεις για ΓΣ.
Σίγουρα θα γίνει κανονική ΓΣ την Τετάρτη με όλες τις παρατάξεις ή θα είναι μόνο τα ΡΑΣ-ΕΑΑΚ;![]()
![]()
Όπως πάμε αντί για τμήμα Πληροφορικής θα πρέπει να λεγόμαστε τμήμα ... Παραπληροφόρησης!!Πάντως αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να είμαστε στο έτος 2007, Τμ. Πληροφορικής και να μη ξέρουμε καλά-καλά αν είναι η σχολή ανοιχτή ή όχι.Θα μου πείτε, που κολλάνε όλα αυτά;
Σωστά, αλλά "χτυπάει" κάπως περίεργα...

Last edited by Silver on Mon Mar 12, 2007 4:22 pm, edited 1 time in total.
Τελείωσα!!!!
- AnINffected
- Gbyte level
Ακλόνητος, ο κ.Παπαίωάννου!koki wrote:πάντως εμένα ο κ. Παπαϊωάννου μου απάντησε ότι την Τετάρτη η σχολή θα είναι ανοιχτή και θα γίνουν κανονικά οι εξετάσεις στα μαθήματά του, εκτός απροόπτου.
(σε περίπτωση που ενδιαφέρει κάποιον η πληροφορία)
διαφορετικά, δήλωσε, θα ενημερώσει με ανακοίνωση

The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace

- tZoLe
- Venus Former Team Member
Γιατί μπλέκεις διαφορετικά θέματα;; Μήπως επειδή στερεύουν τα επιχειρήματα; Για δημοκρατία μιλάμε εδώ. Έχουν δικαίωμα δίχως την τυπική απόφαση από ΓΣ να κλείνουν 20 άτομα τη σχολή;; 20 άτομα να μην επιτρέπουν σε εκατοντάδες άλλους να πάνε στη σχολή;;Το επιχειρημά σου είναι απλά φτηνό, γιατί ξέρω άτομα που πήγαν για συμπαράσταση στα δικαστήρια, αλλά μετά θελήσαν να περάσουν και από το πανεπιστήμιο για να πάρουν πτυχίο μιας και βιάζονται να μπουν στην παραγωγή. Το ονομάζεις ωχαδερφισμός; Έγώ το ονομάζω ασυδοσία, παρανομία και ψευτοαγωνιστική διάθεση. Όταν καταλάβεις εσύ και όλοι μας ότι στο πανεπιστήμιο τολμούν κάποιοι και μιλάνε για άσυλο και δημοκρατία, την ίδια ώρα που αυτοί είναι φασίστες και το αποδεικνύουν καθημερινά.greenlover wrote:
Ελπίζω βέβαια να έχουμε καταλάβει τι παιχνίδι γίνεται εδώ.. Ότι συνάδελφοί μας αυτή την στιγμή ταλαιπωρούνται από τις αστυνομικές δυνάμες επειδή διαδήλωσαν.. και εμάς το μόνο που μας νοιάζει είναι αν ανοίξει η σχολή για να τελειώνουμε και να φεύγουμε...
Το να βρίζουμε και να αναθεματίζουμε το καημένο το πανεπιστήμιο, είναι το πιο εύκολο πράγμα. Μπαίνουμε, προσέχουμε μην "λερωθούμε" με διαδηλώσεις/οτιδήποτε αγωνιστικό, προσπαθούμε να τελειώσουμε ubber ulles, και παίρνουμε το πτυχίο! Και μετά δεν πα να.... όλοι τους; Εμείς θα έχουμε μπει στην παραγωγή και δεν θα μας νοιάζει..
Αν αυτό δεν είναι ωχαδερφισμός, τι είναι;

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- sandra
- Wow! Terabyte level
Μην το λες!Μίλησα με παιδιά απο ΟΔΕ και δεν ήξεραν τι έγινε ούτε με τη ΓΣ της Τεταρτης καθώς έφυγαν και έμειναν με την εντύπωση ότι άνοιξε η σχολή.Ε ρε γλέντια....Όπως πάμε αντί για τμήμα Πληροφορικής θα πρέπει να λεγόμαστε τμήμα ... Παραπληροφόρησης!!

tzole ++++++

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- maria_
tZole++
greenlover μην είσαι απόλυτη..Πολλά παιδιά θυσίασαν την εξεταστική τους ή και ένα χρόνο απο τη ζωή τους το καλοκαίρι(τελειόφοιτοι) για να στηρίξουν την κατάληψη..
Η ιστορία αυτή τραβάει ένα χρόνο τώρα.Οι περισσότεροι έχουνε/με απογοητευτεί με την όλη κατάσταση.Έχει χαθεί κάθε μέτρο και εκείνοι που κόπτονταν για τους αγώνες τους φοιτητικού κινήματος καταπατούν πλέον κάθε δημοκρατική διαδικασία.
greenlover μην είσαι απόλυτη..Πολλά παιδιά θυσίασαν την εξεταστική τους ή και ένα χρόνο απο τη ζωή τους το καλοκαίρι(τελειόφοιτοι) για να στηρίξουν την κατάληψη..
Η ιστορία αυτή τραβάει ένα χρόνο τώρα.Οι περισσότεροι έχουνε/με απογοητευτεί με την όλη κατάσταση.Έχει χαθεί κάθε μέτρο και εκείνοι που κόπτονταν για τους αγώνες τους φοιτητικού κινήματος καταπατούν πλέον κάθε δημοκρατική διαδικασία.
Βάλε φωτιά σε ό,τι σε καίει, σε ό,τι σου τρώει την ψυχή
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
- Serendipity
- Gbyte level
παιδια,δλδ πια εχς χασει καθε ελπιδα να κανουμε μαθημα σαν ανθρωποι.Λιγος σεβασμος και σε αυτους που θελουν να κανουν μαθημα δν υπαρχει???ειπαμε αγωνας ,αγωνας ....αλλα αυτο πλεον μας μειωνει και ως ανθρωπους να μν λαμβανετε υποψην οι γνωμη των πολλων.Αρκετααα...
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
- tZoLe
Νοθείαtsilochr wrote:παδιά μην κράζουμε μόνο τη μία πλευρά. έχουμε και το πέπλο της νοθείας

Εdit Δε μπορώ ούτε και εγώ να ξέρω τι έγινε. Απλά η αντίδραση το να ακυρωθεί ένα ολόκληρο αμφιθέατρο μου φαίνεται λιγάκι υπερβολική και όχι τόσο δημοκρατική.
Last edited by tZoLe on Mon Mar 12, 2007 5:16 pm, edited 1 time in total.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- AnINffected
- Gbyte level
- Silver
- Kilobyte level
Ας μην σχολιάσουμε άλλο την παρωδία της προηγούμενης Τετάρτης.
Νομίζω ότι πιο σημαντικό είναι η νέα ΓΣ της Τετάρτης.
Καταρχάς είναι σκόπιμο να συνεχιστεί η κατάληψη; Μπορεί να αποσυρθεί το νομοσχέδιο ώστε να μην ψηφιστεί από την επόμενη κυβέρνηση;
Γιατί αν δεν γίνεται αυτό τότε δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε την κατάληψη. Η επόμενη κυβέρνηση θα είναι αυτή που θα πάρει την τελική απόφαση.
Καταρχάς είναι σκόπιμο να συνεχιστεί η κατάληψη; Μπορεί να αποσυρθεί το νομοσχέδιο ώστε να μην ψηφιστεί από την επόμενη κυβέρνηση;
Γιατί αν δεν γίνεται αυτό τότε δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε την κατάληψη. Η επόμενη κυβέρνηση θα είναι αυτή που θα πάρει την τελική απόφαση.
Τελείωσα!!!!
- AnINffected
- Gbyte level
Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.greenlover wrote:Με αυτό τον τρόπο προσέγγισης, δηλαδή της άρνησης, της φιλυποψίας, της συνωμοσιολογίας, του αρνητισμού (ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ!), της απογοήτευσης (ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ!) δεν πετυχαίνουμε τίποτα.
Αν θέλουμε να αλλάξει κάτι, πολεμάμε για αυτό.
Στα υπόλοιπα που έγραψες διαφωνώ για τους λόγους που σου εξήγησα σε παλαιότερο post.
Πολύ σωστός, Silver!
Code: Select all
Silver++;
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Ada Lovelace

- djsolid
- Kilobyte level
Εμένα τα παιδια που ήταν στη σχολή μου είπαν οτι την Τεταρτη έχει ΓΣ και μέχρι τότε δεν γίνονται μαθήματα...
Λογικά σκεπτόμενος αφού τα ΕΕΑΚ τηρούν το πλαίσιο της κατάληψης και κρατάνε τη σχολή κλειστή δεν νομίζω να την ανοίξουν την Τετάρτη για μάθημα αφου το πλαίσιο προβλέπει κατάληψη μέχρι και Τετάρτη...
Άλλωστε είναι και η συνέλευση την ίδια μέρα...
Αρα πιστεύω πως δεν θα γίνει μάθημα...
Λογικά σκεπτόμενος αφού τα ΕΕΑΚ τηρούν το πλαίσιο της κατάληψης και κρατάνε τη σχολή κλειστή δεν νομίζω να την ανοίξουν την Τετάρτη για μάθημα αφου το πλαίσιο προβλέπει κατάληψη μέχρι και Τετάρτη...
Άλλωστε είναι και η συνέλευση την ίδια μέρα...
Αρα πιστεύω πως δεν θα γίνει μάθημα...
Νομίζω τα έχουμε μπερδέψει λίγο. Άλλο το άρθρο 16 που θα αναθεωρηθεί όπως φαίνεται το 2012 και αλλο το νομοσχέδιο το οποίο και ψηφίστηκε και μένουν κάποια διαδικαστικά θέματα για να τεθεί σε ισχύ.Silver wrote:Ας μην σχολιάσουμε άλλο την παρωδία της προηγούμενης Τετάρτης.
Επίσης την Τετάρτη λογικά τα εργαστήρια θα είναι ανοιχτά ,όπως ανοιχτά είναι και κάθε φορά που είναι μέρα Γενικής Συνέλευσης αφού εκει υπάρχουν υπηρεσίες οι οποίες λειτουργούν.
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Σιγά σιγά πάντως αρχίζουν να αποκαλύπτονται ορισμένες πτυχές του καταστατικού του ΦΣ ΑΣΟΕΕ όπως για παράδειγμα αυτή με τη νοθεία που αν ανακαλυφθεί την ώρα της ψηφοφορίας αποβάλονται οι άσχετοι από το αμφιθέατρο και επαναλαμβάνεται η διαδικασία ενώ αν η νοθεία ανακαλυφθεί μετά την ψηφοφορία ακυρώνεται το αποτέλεσμα ολόκληρου του αμφιθεάτρου. Αυτή η πτυχή είτε αληθής είτε ψευδής βολεύει όλες τις παρατάξεις που ανάλογα με την περίπτωση μπορούν να κάνουν ή τα στραβά ή τα ανοιχτά μάτια πριν, κατά τη διάρκεια ή και μετά την ψηφοφορία για πάρουν το αποτέλεσμα με το μέρος τους.
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Αυτό από που μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος τεκμηριομένα; Ελπίζω όχι από τις γνώμες των παρατάξεων.rapadder wrote:Καταστατικό δεν υπάρχει. Υπήρχε κάποτε και καταστράφηκε. Δεν υπάρχει ούτε στο πρωτοδικείο. Τηρείται μια παράδοση, όχι καταστατικό. Κάτι σαν εθιμικό δίκαιο (π.χ. όταν γεμίσει το αμφιθέατρο Α η Γ.Σ. έχει απαρτία).