Ανεξάρτητο πλαίσιο για να ανοίξει η σχολή
- rapadder
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Αν η ψηφοφορία γίνει με ανάταση του χεριού, τότε τα παιδιά που θα μαζευτούν μπορούν να ψηφίσουν και τα δύο πλαίσια, οπότε δεν τίθεται θέμα. Αν η ψηφοφορία γίνει με φοιτητική ταυτότητα (για να αποφευχθεί το να ψηφίσουν άσχετα άτομα) ή με τρόπο τέτοιο ώστε να μην μπορεί να ψηφίσει κανείς δύο πλαίσια, τότε ας κάνουμε ένα Ενωτικό 2.
Ganther++
Ακριβώς. Να ανοίξει η σχολή θέλουμε και όχι να υποστηρίξουμε μια παράταξη.
Λοιπόν, πρέπει να γίνει η επόμενη Γενική Συνέλευση ημέρα που η σχολή θα έχει φοιτητές (που θα γίνονται δηλαδή μαθήματα). Άμα γίνει μετά το Πάσχα η σχολή δεν θα έχει κόσμο και θα κλείσει εύκολα. Οπότε προτείνω να γίνει η επόμενη Γ.Σ. την τελευταία ημέρα των μαθημάτων, δηλαδή την Παρασκευή 30 Μαρτίου, ώρα 13:00 (λέω εγώ τώρα).
Ganther++
Ακριβώς. Να ανοίξει η σχολή θέλουμε και όχι να υποστηρίξουμε μια παράταξη.
Λοιπόν, πρέπει να γίνει η επόμενη Γενική Συνέλευση ημέρα που η σχολή θα έχει φοιτητές (που θα γίνονται δηλαδή μαθήματα). Άμα γίνει μετά το Πάσχα η σχολή δεν θα έχει κόσμο και θα κλείσει εύκολα. Οπότε προτείνω να γίνει η επόμενη Γ.Σ. την τελευταία ημέρα των μαθημάτων, δηλαδή την Παρασκευή 30 Μαρτίου, ώρα 13:00 (λέω εγώ τώρα).
Last edited by rapadder on Sat Mar 17, 2007 3:06 pm, edited 1 time in total.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
-
- Kilobyte level
- rapadder
- Gbyte level
Δεν ξέρω αν είναι νόμιμο, αλλά σε μια Γ.Σ. το 2001 είχε συμβεί (θυμάμαι ήταν να γίνει κατάληψη για την ανωτατοποίηση των ΤΕΙ). Δεν έχει σημασία εξάλλου γιατί στην επικείμενη Γ.Σ. θα γίνει ονομαστική ψηφοφορία (οπότε φέρτε φοιτητικές ταυτότητες/ πάσο).
Καλή η παρατήρηση σου Constantine. Τότε να κανονίσουμε την επόμενη Γ.Σ. Τετάρτη 28 Μαρτίου. Οπότε το πλαίσιο θα είναι:
Να ανοίξει η σχολή άμεσα και η επόμενη Γ.Σ. να είναι την Τετάρτη 28 Μαρτίου, ώρα 13:00.
Καλή η παρατήρηση σου Constantine. Τότε να κανονίσουμε την επόμενη Γ.Σ. Τετάρτη 28 Μαρτίου. Οπότε το πλαίσιο θα είναι:
Να ανοίξει η σχολή άμεσα και η επόμενη Γ.Σ. να είναι την Τετάρτη 28 Μαρτίου, ώρα 13:00.
Last edited by rapadder on Sat Mar 17, 2007 3:22 pm, edited 4 times in total.
@rapadder:
Όποιος πάρει πτυχίο κατα την εξεταστική του Σεπτεμβρίου, διατηρεί την ακαδημαϊκή του ιδιότητα και το επόμενο χρόνο, άσχετα με το πότε ή αν ορκίστηκε. ΄Αυτό σημαίνει οτι εξακολουθεί να είναι μέλος του φοιτητικού συλλόγου ΑΣΟΕΕ "Σωτήρης Πέτρουλας" και να συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητές του.
Όποιος πάρει πτυχίο κατα την εξεταστική του Σεπτεμβρίου, διατηρεί την ακαδημαϊκή του ιδιότητα και το επόμενο χρόνο, άσχετα με το πότε ή αν ορκίστηκε. ΄Αυτό σημαίνει οτι εξακολουθεί να είναι μέλος του φοιτητικού συλλόγου ΑΣΟΕΕ "Σωτήρης Πέτρουλας" και να συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητές του.
It is forbidden to kill. therefore all murderers are punished unless they kill in large numbers and to the sound of trumpets.
Voltaire
Voltaire
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Παιδια επειδη αποτι καταλαβα δεν εχετε παει σε προσαφατες ΓΣ να ψηφισετε ισχυει το εξης.
Σηκωνεις το χερακι σου κρατωντας την φοιτητικη ταυτοτητα και ψηφιζεις το πλαισιο που θελεις. Σηκωνουν το χερι σειρα-σειρα για να μην γινει μπαχαλο και μετρανε ψηφους μια επιτροπη με εκπροσωπους απο ολες τις παραταξεις.
Μπορεις να ψηφισεις μονο 1 πλαισιο.
Edit.
Εγω να ξεκαθαρισω εξ'αρχης οτι το πιθανοτερο ειναι να κατεβω αργα (3-4) μονο για να ψηφισω παντως(ουτως η αλλως αυτο θα εκανα) κ οχι απο πριν γιατι εχω δουλεια.
Σηκωνεις το χερακι σου κρατωντας την φοιτητικη ταυτοτητα και ψηφιζεις το πλαισιο που θελεις. Σηκωνουν το χερι σειρα-σειρα για να μην γινει μπαχαλο και μετρανε ψηφους μια επιτροπη με εκπροσωπους απο ολες τις παραταξεις.
Μπορεις να ψηφισεις μονο 1 πλαισιο.
Edit.
Εγω να ξεκαθαρισω εξ'αρχης οτι το πιθανοτερο ειναι να κατεβω αργα (3-4) μονο για να ψηφισω παντως(ουτως η αλλως αυτο θα εκανα) κ οχι απο πριν γιατι εχω δουλεια.
- rapadder
- Gbyte level
Δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό... Είσαι σίγουρος; Είναι μπλέξιμο γιατί ο φοιτητικός σύλλογος δεν έχει καταστατικό και θα γίνει μπέρδεμα. Θα δωθεί αφορμή για να ακυρωθούν ψήφοι. Καλύτερα λοιπόν να μην ψηφίσουν οι μεταπτυχιακοί, εξάλλου είναι σχετικά λίγα άτομα. Δεν θέλω να έρθει κόσμος άδικα και μετά να μην ψηφίσει.
@Ganther: Ώραία, τότε θα κάνουμε ένα ενωτικό πλαίσιο με την ΔΑΠ. Αρκεί να φιλοτιμηθεί και εκείνη και να κατεβάσει κάνα πλαίσιο...
Γενικά η ΑΣΟΕΕ έχει 8 τμήματα:
Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης
Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαικών Οικονομικών Σπουδών
Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων
Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας
Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας
Τμήμα Πληροφορικής
Τμήμα Στατιστικής
Δεν υπάρχει κάνα forum στυλ Venus να γράφουν όλοι αυτοί. Κάπως πρέπει να επικοινωνήσουμε και με άλλα forum.
@Ganther: Ώραία, τότε θα κάνουμε ένα ενωτικό πλαίσιο με την ΔΑΠ. Αρκεί να φιλοτιμηθεί και εκείνη και να κατεβάσει κάνα πλαίσιο...
Γενικά η ΑΣΟΕΕ έχει 8 τμήματα:
Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης
Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαικών Οικονομικών Σπουδών
Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων
Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας
Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας
Τμήμα Πληροφορικής
Τμήμα Στατιστικής
Δεν υπάρχει κάνα forum στυλ Venus να γράφουν όλοι αυτοί. Κάπως πρέπει να επικοινωνήσουμε και με άλλα forum.
Last edited by rapadder on Sat Mar 17, 2007 3:30 pm, edited 1 time in total.
- djsolid
- Kilobyte level
Προσπαθήστε λιγο να σκεφτείται λογικά... Τι νόημα θα έχει να γίνει ενωτικό με την ΔΑΠ??? Ετσι νομίζετε θα χαρακτηριστεί ανεξάρτητο???
Επιπλέον για να γίνει ενωτικό πρέπει να συμφωνούν και οι δύο πλευρές και να κατέβει ένα κονό πλαισιο... Πιστέυετε οτι η ΔΑΠ στο πλαίσιο που θα υποστηρίξει δεν θα καταδικάζει τις καταλήψεις?? Δεν θα υποστηρίζει το νομο-πλαίσιο?? Μόνο ανεξάρτητο δεν θα χαρακτηριστεί...
Χωρις παρεξήγηση ....
Επιπλέον για να γίνει ενωτικό πρέπει να συμφωνούν και οι δύο πλευρές και να κατέβει ένα κονό πλαισιο... Πιστέυετε οτι η ΔΑΠ στο πλαίσιο που θα υποστηρίξει δεν θα καταδικάζει τις καταλήψεις?? Δεν θα υποστηρίζει το νομο-πλαίσιο?? Μόνο ανεξάρτητο δεν θα χαρακτηριστεί...
Χωρις παρεξήγηση ....
- rapadder
- Gbyte level
Έχεις δίκιο djsolid. Αν όμως πρωταρχικός σκοπός είναι να ανοίξει η σχολή, τότε θα πρέπει αναγκαστικά να κάνουμε ενωτικό με την ΔΑΠ. Για όσους δεν μπορούν να διαθέσουν πολλές ώρες, θα μπορούσαν να έρθουν και αργότερα για να ψηφίσουν.
Γενικά το να μαζευτούμε 30-40 άτομα δεν θα είναι τσάμπα κόπος. Μπορούμε να δώσουμε ραντεβού όλοι σε ένα αμφιθέατρο και να συζητήσουμε και άλλα θέματα, όπως το να φτιάξουμε καταστατικό για να έχει το τμήμα Πληροφορικής δική του Γενική Συνέλευση ή οτιδήποτε άλλο. Δεν θα είναι εντελώς χαμενός χρόνος για τους συμμετέχοντες.
Γενικά το να μαζευτούμε 30-40 άτομα δεν θα είναι τσάμπα κόπος. Μπορούμε να δώσουμε ραντεβού όλοι σε ένα αμφιθέατρο και να συζητήσουμε και άλλα θέματα, όπως το να φτιάξουμε καταστατικό για να έχει το τμήμα Πληροφορικής δική του Γενική Συνέλευση ή οτιδήποτε άλλο. Δεν θα είναι εντελώς χαμενός χρόνος για τους συμμετέχοντες.
-
- Kilobyte level
- ailouros
- Gbyte level
Απλά αν είναι να διπλοψηφίσει κάποιος ψηφίζει μια και έξω το ένα πλαίσιο. Μπορεί να μιλήσει ο φίλος rappader στην Γ.Σ και να πει ότι μια μερίδα φοιτητών είναι απλά κατά της κατάληψης χωρίς άλλες κοινές πολιτικές θέσεις και ότι ψηφίζει ΔΑΠ χωρίς να την στηρίζει ή να εκφράζεται από αυτήν.
Απλά ρώτησα αν είναι νόμιμο ή καλύτερα βάση των κανόνων που διέπουν μια Γ.Σ γιατί ναι μεν είναι κουτό να το κάνει κανείς αυτό (να ψηφίσει 2 φορές) αλλά στην περίπτωση που γινόταν κάτι τέτοιο και ήταν ενάντια στους κανόνες της Γ.Σ τότε μπορεί να δημιουργούνταν αναταραχή χωρίς λόγο εναντίον των παιδιών που το κάναν.
Απλά ρώτησα αν είναι νόμιμο ή καλύτερα βάση των κανόνων που διέπουν μια Γ.Σ γιατί ναι μεν είναι κουτό να το κάνει κανείς αυτό (να ψηφίσει 2 φορές) αλλά στην περίπτωση που γινόταν κάτι τέτοιο και ήταν ενάντια στους κανόνες της Γ.Σ τότε μπορεί να δημιουργούνταν αναταραχή χωρίς λόγο εναντίον των παιδιών που το κάναν.
- rapadder
- Gbyte level
Θα αποφύγουμε αυτήν την σκόπελο με το να κατέβει ενωτικό με την ΔΑΠ. Πρός το παρών καλό θα ήταν να προσπαθήσουμε όλοι να διαδώσουμε την προσπάθεια σε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα, να σπάσουμε και το ψυχολογικό όριο των 30 ψήφων.
Νομίζω ότι είναι καλύτερα να μιλήσει κάνας άλλος στην Γ.Σ. γιατί άμα δούν εμένα τον παππού θα με περάσουν για αιώνιο φοιτητή ή δεν ξέρω εγώ τι. Είμαι και μεταπτυχιακός και δεν θα κάνει καλή εντύπωση ("Τι ανακατεύεται αυτός ο #^&^!
"). Θα πρότεινα να μιλήσει μια κοπέλα, κάποιος που θα κερδίσει την συμπάθεια του κοινού, όχι κάνας φωνακλάς, γραφικός τύπος. Θα τα βρούμε αυτά. Αν πάντως δεν θέλει κανείς, μιλάω εγώ.
Νομίζω ότι είναι καλύτερα να μιλήσει κάνας άλλος στην Γ.Σ. γιατί άμα δούν εμένα τον παππού θα με περάσουν για αιώνιο φοιτητή ή δεν ξέρω εγώ τι. Είμαι και μεταπτυχιακός και δεν θα κάνει καλή εντύπωση ("Τι ανακατεύεται αυτός ο #^&^!

Είμαι 100% σίγουρος. Δεν θα σου πει κανένας τίποτα και ούτε ψήφοι θα ακυρωθούν πίστεψέ με... αρκεί να έχει πάρει πτυχίο στην εξεταστική του σεπτέμβρη και όχι του ιούνίου (που έγινε μόνο για φέτος σεπτέμβριο ). Για να επιμένω κάτι ξέρω...
It is forbidden to kill. therefore all murderers are punished unless they kill in large numbers and to the sound of trumpets.
Voltaire
Voltaire
Καταλαβαίνω την επιθυμία να ανοίξει την σχολή και θα στηρίξω ανεξαρτήτως την προσπάθεια, αλλά ανησυχώ για την "ορθότητα" της δημιουργίας ενωτικού πλαισίου.
Ασφαλώς, αν κατεβάσει και η ΔΑΠ πλαίσιο και εμείς μάλλον θα καταψηφιστούν και τα 2, χωρίς να αποκλείεται τίποτα βέβαια...
Από την άλλη, κατεβάζοντας πλαίσιο μαζί με τη ΔΑΠ δεν βλέπω τι κερδίζουμε από το να ψηφίσουμε το πλαίσιο της ΔΑΠ από μόνο του, αφού αν υπερψηφιστεί το "δικό" μας, δεν θα είναι ακριβώς ανεξάρτητη κίνηση.
Επίσης, μπόνους ερώτηση διευκρίνησης : κατεβάζοντας πλαίσιο με διαφορετική "αιτιολόγηση" με εκείνο της ΔΑΠ μπορούμε να διατηρήσουμε την υπόσταση του κοινού πλαισίου ?
Συνέχισε rapadder, είμαι μαζί σου !
Ασφαλώς, αν κατεβάσει και η ΔΑΠ πλαίσιο και εμείς μάλλον θα καταψηφιστούν και τα 2, χωρίς να αποκλείεται τίποτα βέβαια...
Από την άλλη, κατεβάζοντας πλαίσιο μαζί με τη ΔΑΠ δεν βλέπω τι κερδίζουμε από το να ψηφίσουμε το πλαίσιο της ΔΑΠ από μόνο του, αφού αν υπερψηφιστεί το "δικό" μας, δεν θα είναι ακριβώς ανεξάρτητη κίνηση.
Επίσης, μπόνους ερώτηση διευκρίνησης : κατεβάζοντας πλαίσιο με διαφορετική "αιτιολόγηση" με εκείνο της ΔΑΠ μπορούμε να διατηρήσουμε την υπόσταση του κοινού πλαισίου ?
Συνέχισε rapadder, είμαι μαζί σου !

"Must float like lotus on river... and kill old lady!"
- tZoLe
- Venus Former Team Member
Νομίζω πως στην περίπτωση που εμφανιστεί η ΔΑΠ το ανεξάρτητο πλαίσιο ή θα πρέπει να αποσυρθεί ή να παραμείνει ως εναλλακτική πρόταση. Στόχος της όλης κίνησης νομίζω δεν είναι να τοποθετηθεί επί των αλλαγών στα ΑΕΙ, όπως θα κάνουν τα αντίστοιχα πλαίσια της ΔΑΠ και του ενωτικού. Στόχος νομίζω είναι να ανοίξει η σχολή και πιθανότατα την πρόταση αυτή να ψηφίσουν και άτομα που διαγωνούν με τις μεταρρυθμίσεις, αλλά και άτομα που συμφωνουν. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να περιλαμβάνει θέση σχετικά με τα τεκτενόμενα στην παιδεία, το οποίο δεν νομίζω ότι θα βοηθήσει. Το πλαίσιο αυτό δεν θα πρέπει να λέει ναι στις αλλαγές του υπουργείου και όχι στις κινητοποιήσεις. Θα πρέπει να λέει όχι στην παράλογη και συνεχιζόμενη κατάληψη. Μιλάω πάντα για την δική μου άποψη.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Πιστεύω ότι έπρεπε να υπάρχει ανεξάρτητο πλαίσιο τουλάχιστον τις μέρες που η δαπ δεν κατέβηκε (που ήταν ομολογουμένως πολλές)...Όταν η ΔΑΠ κατέβει και υπάρχει και το ανεξάρτητο, και με την προϋπόθεση ότι δεν θα είναι ενωτικό, τότε τα άτομα απο το χώρο των άλλων κομμάτων που αναγκαστικά ψήφιζαν ΔΑΠ για να ανοίξει η σχολή, τώρα θα ψηφίσουν το ανεξάρτητο γιατί τους εκφράζει πραγματικά...Έλα όμως που τώρα θα μπορεί να έχουμε αποτελέσματα του στυλ...ΔΑΠ 650,Ενωτικό 700,Ανεξάρτητο Κατά κατάληψης 150. Αποτέλεσμα η σχολή πάλι κλειστή
Συνεπώς μόνο καλό δεν κάνουμε σε αυτή την περίπτωση - Βέβαια θα μου πείτε ότι πολλοί από αυτούς που ψήφισαν ανεξάρτητο αν δεν υπήρχε δεν θα κατέβαιναν καν στη σχολή - Για το λόγο αυτό μόνο θα συμφωνήσω για την όποια προσπάθεια περί ανεξάρτητου πλαισίου...
Συνεπώς μόνο καλό δεν κάνουμε σε αυτή την περίπτωση - Βέβαια θα μου πείτε ότι πολλοί από αυτούς που ψήφισαν ανεξάρτητο αν δεν υπήρχε δεν θα κατέβαιναν καν στη σχολή - Για το λόγο αυτό μόνο θα συμφωνήσω για την όποια προσπάθεια περί ανεξάρτητου πλαισίου...
Πιστεύω ότι μια τέτοια προσπάθεια πρέπει να δημοσιοποιηθεί σύντομα. Και επίσης πρέπει το πλαίσιο να είναι πραγματικά ανεξάρτητο. Αν γίνει γνωστό και η ΔΑΠ επιθυμεί για λόγους τακτικής να το στηρίξει ας το κάνει χωρίς όμως να περιμένει να καπηλευθεί οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα. Αλλιώς ας κάνει γνωστό αν προτίθεται να κατεβάσει δικό της πλαίσιο για να δούμε τι είναι καλύτερο να κάνουμε.
"With soap, baptism is a good thing"
- rapadder
- Gbyte level
Γενικά συμφωνώ μαζί σας. Αν η ΔΑΠ κατεβάσει πλαίσιο (που μάλλον θα κατεβάσει) δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να κατεβάσουμε ξεχωριστό πλαίσιο, παρά ένα ενωτικό. Στην προσπάθεια να ανοίξει η σχολή θα κάνουμε ζημιά. Θα μου πείτε δεν συμφωνούμε όλοι με το πλαίσιο της ΔΑΠ. Το γνωρίζω, αλλά στην περίπτωση αυτή είναι καλύτερα να κατεβάσουμε ένα ενωτικό πλαίσιο (από το να το αποσύρουμε τελείως).
Θα μου πείτε και γιατί τότε να κατεβάσουμε ένα ενωτικό πλαίσιο και να μην ψηφίσουμε απ' ευθείας το πλαίσιο της ΔΑΠ;
Γιατί κάποιος μπορεί να ψηφίσει το κοινό πλαίσιο μόνο και μόνο επειδή δεν είναι ΔΑΠ 100%. Επίσης γιατί θέλω να εισάγω την ιδέα της μη κομματικοποιημένης εκπροσώπησης. Και οι Γάλλοι αριστεροί όταν είχαν να διαλέξουν μεταξύ Σιράκ και Λεπέν ψήφισαν Σιράκ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ξαφνικά άλλαξαν άποψη (άσχετο παράδειγμα
).
[off-topic]
Επίσης δεν θέλω να κουβαλήσω 30 άτομα μόνο και μόνο για να συμμετάσχουν σε μια ψηφοφορία. Θα έχω μαζί μου προτάσεις προς συζήτηση, όπως το να φτιάξουμε δικό μας καταστατικό και να έχουμε (απο το επόμενο ακαδημαϊκό έτος) δική μας Γενική Συνέλευση, που θα ορίζει κανόνες απαρτίας, λήψης αποφάσεων, θα έχει πάει πρωτοδικείο κλπ. Μπορώ να επικοινωνήσω και με παιδιά από άλλα τμήματα (ΔΕΤ) για να οργανωθούμε σε κοινά πλαίσια. Δεν κάθομαι να γράφω συνέχεια στο Venus για το τίποτα. Τέλος πάντων και για μπάλα να λέμε δεν πειράζει, απλά θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία.
[/off-topic]
Θα μου πείτε και γιατί τότε να κατεβάσουμε ένα ενωτικό πλαίσιο και να μην ψηφίσουμε απ' ευθείας το πλαίσιο της ΔΑΠ;
Γιατί κάποιος μπορεί να ψηφίσει το κοινό πλαίσιο μόνο και μόνο επειδή δεν είναι ΔΑΠ 100%. Επίσης γιατί θέλω να εισάγω την ιδέα της μη κομματικοποιημένης εκπροσώπησης. Και οι Γάλλοι αριστεροί όταν είχαν να διαλέξουν μεταξύ Σιράκ και Λεπέν ψήφισαν Σιράκ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ξαφνικά άλλαξαν άποψη (άσχετο παράδειγμα

[off-topic]
Επίσης δεν θέλω να κουβαλήσω 30 άτομα μόνο και μόνο για να συμμετάσχουν σε μια ψηφοφορία. Θα έχω μαζί μου προτάσεις προς συζήτηση, όπως το να φτιάξουμε δικό μας καταστατικό και να έχουμε (απο το επόμενο ακαδημαϊκό έτος) δική μας Γενική Συνέλευση, που θα ορίζει κανόνες απαρτίας, λήψης αποφάσεων, θα έχει πάει πρωτοδικείο κλπ. Μπορώ να επικοινωνήσω και με παιδιά από άλλα τμήματα (ΔΕΤ) για να οργανωθούμε σε κοινά πλαίσια. Δεν κάθομαι να γράφω συνέχεια στο Venus για το τίποτα. Τέλος πάντων και για μπάλα να λέμε δεν πειράζει, απλά θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία.
[/off-topic]
Last edited by rapadder on Sat Mar 17, 2007 11:51 pm, edited 1 time in total.
Κοιτάξτε παιδιά κάτι που ξεκινάει ανεξάρτητο ας μείνει ανεξάρτητο. Τώρα που αναφέρθηκε και η ΔΑΠ εξαρτημένο μου φαίνεται. Άρα συνοψίζω εξαρτημένο ενωτικό με ΔΑΠ-ΝΔΦΚ!
Θα το σκεφτώ αν θα το στηρίξω αν και είμαι κατά της κατάληψης.
Ναι λέμε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα αλλά εδώ πέρα δεν είμαστε άτομα του "σκοπού" και του "μέσου". Μιλήσαμε για καθαρά πράγματα, ανεξάρτητα,για μια εναλλακτική πρόταση. Και τώρα λέμε ότι στηρίζουμε ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη ΔΑΠ αλλά ο στόχος της κίνησης αυτής νόμιζα ότι είναι η διαφορετική φωνή που δεν καθοδηγείται και όχι τελικά η διαφήμιση μιας παράταξης.
Θα το σκεφτώ αν θα το στηρίξω αν και είμαι κατά της κατάληψης.
Ναι λέμε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα αλλά εδώ πέρα δεν είμαστε άτομα του "σκοπού" και του "μέσου". Μιλήσαμε για καθαρά πράγματα, ανεξάρτητα,για μια εναλλακτική πρόταση. Και τώρα λέμε ότι στηρίζουμε ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη ΔΑΠ αλλά ο στόχος της κίνησης αυτής νόμιζα ότι είναι η διαφορετική φωνή που δεν καθοδηγείται και όχι τελικά η διαφήμιση μιας παράταξης.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!