Πρόβλημα στο Dev C++ 4.9.9.2
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Πρόβλημα στο Dev C++ 4.9.9.2
Έχω το εξής πρόβλημα: ενώ το Dev C++ 9.9.2 μου μεταγλωτίζει και δημιουργεί κανονικά τα εκτελέσιμα αρχεία(.exe) μόλις τελείωσει η διαδικασία δεν τα εκτελεί αυτόματα αλλά πρέπει να πάω εγώ στον αντίστοιχο φάκελο να πατήσω τα exe για να τρέξουν. Αυτό δεν γινόταν πάντα, παλιά έτρεχαν αυτόματα μετά τη μεταγλώτιση. Πώς μπορώ να επαναφέρω τη ρύθμιση για αυτόματο τρέξιμο μετά τη μεταγλώτιση;
Last edited by PASCAL on Sat Mar 17, 2007 7:56 pm, edited 1 time in total.
Μάλλον τον 4.9.9.2 εννοείς. 
Κοίταξε να δεις, υπάρχουν 3 κουμπάκια πάνω αριστερά τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Το 1ο είναι μόνο για compile (Ctrl+F9), το 2ο μόνο για run (Ctrl+F10) και το 3ο και για τα δύο μαζί (F9). Προφανώς παλιότερα χρησιμοποιούσες το τελευταίο.
Aν και αρκετά προφανές, πιθανολογώ αυτό να λύνει το πρόβλημά σου.

Κοίταξε να δεις, υπάρχουν 3 κουμπάκια πάνω αριστερά τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Το 1ο είναι μόνο για compile (Ctrl+F9), το 2ο μόνο για run (Ctrl+F10) και το 3ο και για τα δύο μαζί (F9). Προφανώς παλιότερα χρησιμοποιούσες το τελευταίο.
Aν και αρκετά προφανές, πιθανολογώ αυτό να λύνει το πρόβλημά σου.
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
-
- Venus Former Team Member
-
- Venus Former Team Member
Έχω το ZoneAlarm, το οποίο μου έσκαγε κάθε φορά που έτρεχε *.exe, αλλά ενδιάμεσα δεν έγινε κάποια αλλαγή από μέρους μου. Το είχα ψιλιαστεί μάλιστα, ότι για να μην τρέχει πιθανόν να είχε γίνει "Not Allowed", αλλά αααν θυμάμαι καλά το είχα ψάξει και δεν είχα βγάλει άκρη.
Τέλος πάντων, έβαλα Eclipse και μετά από πολύυυυυυυυυ παίδεμα, βρήκα την υγειά μου (αν και είμαι συνεχώς με το φόβο μήπως κάτι κρεμάσει ξαφνικά, πβλ. παίδεμα πιο πάνω)
Τέλος πάντων, έβαλα Eclipse και μετά από πολύυυυυυυυυ παίδεμα, βρήκα την υγειά μου (αν και είμαι συνεχώς με το φόβο μήπως κάτι κρεμάσει ξαφνικά, πβλ. παίδεμα πιο πάνω)