Ανεξάρτητο πλαίσιο για να ανοίξει η σχολή
- AnINffected
- Gbyte level
Μιά και το συζητάμε, πιστεύω πως το ιδανικό θα ήταν να υπήρχε σε κάθε Γ.Σ. ένα (ή περισσότερα) ανεξάρτητο/α πλαίσιο/α...
Να ακούγονται και αυτές οι απόψεις (το λέω αυτό χωρίς να θεωρώ οτί οι θέσεις των παρατάξεων είναι κάτι "κακό"-αντίθετα, όσο μεγαλύτερη ποικιλία γνωμών υπάρχει, τόσο το καλύτερο)...
Ελπίζω να γίνουν και άλλες τέτοιες προσπάθειες στο μέλλον.
Μπράβο, rapadder, για την πρωτοβουλία!

Να ακούγονται και αυτές οι απόψεις (το λέω αυτό χωρίς να θεωρώ οτί οι θέσεις των παρατάξεων είναι κάτι "κακό"-αντίθετα, όσο μεγαλύτερη ποικιλία γνωμών υπάρχει, τόσο το καλύτερο)...
Ελπίζω να γίνουν και άλλες τέτοιες προσπάθειες στο μέλλον.
Μπράβο, rapadder, για την πρωτοβουλία!

The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace

- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Αυτό αποκλείεται! Το venus είναι υπό την προστασία μας και δεν θα αναφερθεί τίποτα σχετικά με αυτό....Τώρα υπάρχουν μερικοί μερικοί που θα θεωρήσουν πιθανώς κακόβουλα ότι αυτή η υγιής συζήτηση που ξεκίνησε εδώ και 14 σελίδες στο venus, σημαίνει ότι εμπλέκεται και το venus.To venus δεν εμπλέκεται καθόλου - μάλιστα είναι πρωτοβουλία 10-15 ατόμων και όχι συντονιστικών ή διαχειρηστικών του venusJoanna wrote:Στο venus θα πέσει
Απλά έχω να πώ ΕΛΕΟΣ

Last edited by Zifnab on Wed Mar 21, 2007 8:25 pm, edited 1 time in total.
- sandra
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Zifnab συμφωνώ! Πιστεύω ότι τα ίδια τα παιδιά έχουν καταβάλει αξιόλογες προσπάθειες για να προστατέψουν το Venus από όλες τις κακοήθεις επιθέσεις που έχει δεχθεί και νομίζω ότι τα έχουν καταφέρει αρκετά καλά. Και 15 φοιτητές να μας ακούσουν στη ΓΣ σήμερα και να πειστούν νομίζω ότι και πάλι αξίζει. Κάθε τι καινούργιο συνήθως αποδοκιμάζεται στην αρχή. Στο χέρι μας είναι να μην απογοητευτούμε και να συνεχίσουμε ότι ξεκινήσαμε. Και το venus δεν κινδυνεύει... Είναι σε καλά χέρια 

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Δεν πιστεύω ούτε εγώ ότι θα πέσει στο Venus ΕΚΤΟΣ ΑΝ τελικά δεν κατέβει πλαίσιο που σημαίνει ότι το μόνο συμφέρον του ποστ ήταν να μαζέψει πολλά άτομα σε λογική αντικατάληψης στην σημερινή ΓΣ, αν και πιστεύω ότι τελικά το πλαίσιο θα κατέβει και στην τελική αν η ΔΑΠ λέει ότι τόσο πολύ θέλει να ανοίξει η σχολή τότε είναι αυτή που πρέπει να μην κατεβάσει πλαίσιο και να ψηφίσει το ανεξάρτητο...
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κατέβει.Vag_plir wrote:Δεν πιστεύω ούτε εγώ ότι θα πέσει στο Venus ΕΚΤΟΣ ΑΝ τελικά δεν κατέβει πλαίσιο που σημαίνει ότι το μόνο συμφέρον του ποστ ήταν να μαζέψει πολλά άτομα σε λογική αντικατάληψης στην σημερινή ΓΣ, αν και πιστεύω ότι τελικά το πλαίσιο θα κατέβει και στην τελική αν η ΔΑΠ λέει ότι τόσο πολύ θέλει να ανοίξει η σχολή τότε είναι αυτή που πρέπει να μην κατεβάσει πλαίσιο και να ψηφίσει το ανεξάρτητο...

sandra++
- AnINffected
- Gbyte level
- sandra
- Wow! Terabyte level
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Πρώτη φορά κατέβηκαν και πήραν 168 ψήφους!!!!Αν σκεφτείς ότι 3 άτομα από εδώ δεν μπορούσαμε να πάμε θριαμβεύσαμε!!!!!! Πληροφοριακά άνοιξε η σχολή με την ΔΑΠ μπροστά με 150 ψήφους διαφορά!!!Αμήν και πότε να ανέβω!!!!!
:thumleft:

Πρώτη φορά κατέβηκαν και πήραν 168 ψήφους!!!!Αν σκεφτείς ότι 3 άτομα από εδώ δεν μπορούσαμε να πάμε θριαμβεύσαμε!!!!!! Πληροφοριακά άνοιξε η σχολή με την ΔΑΠ μπροστά με 150 ψήφους διαφορά!!!Αμήν και πότε να ανέβω!!!!!

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
- AnINffected
- Gbyte level
Άντε ρε!!!!
Συγχαρητήρια, μπράβο!!!!
Μακάρι να γίνουν παρόμοιες προσπάθειες και στο μέλλον!
Δηλ. να σας ευχηθώ καλό μάθημα;
Υποθέτω οτί η Γ.Σ. κύλησε ομαλά;
Συγχαρητήρια, μπράβο!!!!

Μακάρι να γίνουν παρόμοιες προσπάθειες και στο μέλλον!
Δηλ. να σας ευχηθώ καλό μάθημα;

Υποθέτω οτί η Γ.Σ. κύλησε ομαλά;
Last edited by AnINffected on Wed Mar 21, 2007 6:37 pm, edited 1 time in total.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Ada Lovelace

- rapadder
- Gbyte level
Τέλεια! Πραγματικά σούπερ εξέλιξη! Η σχολή άνοιξε και τα παδιά συγκέντρωσαν 3πλάσιες* ψήφους απ'ότι εμφανιζόταν στο forum. Μπράβο στα παιδιά και σε όσους τους ψήφισαν.
* Πράγματι: 56 * 3 = 168.
* Πράγματι: 56 * 3 = 168.
Last edited by rapadder on Wed Mar 21, 2007 6:37 pm, edited 1 time in total.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
- AnINffected
- Gbyte level
Παιδιά εγώ τωρα να χαρώ(που ανοίξαμε) ή να στεναχωρηθώ(που χάθηκε τόσος χρόνος). Αρχίζει το τρέξιμο τώρα... Και ούτε ο Τζέκος δεν μας σώζει
H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest