Απόφαση Συγκλήτου για Εξεταστική
- nookie
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Ακρως λογικο!!!!!!!!!!!!!!

Internal Imperfectness makes it sooo trickier than it should be..
http://www.youtube.com/watch?v=VPWi-OrMzV4
http://www.youtube.com/watch?v=ZOgBtI8Q ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=vxtf8ypY ... re=related
Ακομα και στο μεταπτυχιακο...Siranai..
Κι εμένα το ίδιο...γιατί τώρα το έκαναν αυτό;;djsolid wrote:Πιο λογικό θα μου φαινόταν αν η εξεταστικη του ιούνη γινόταν τον ιούνη που θα τα είχαμε και πιο πρόσφατα παρα αυτό... Αλλα οτι έγινε έγινε...
Καλύτερα θα ήταν να τα γράφαμε τώρα να τελειώνουμε με το εαρινό και μετά να γράφαμε του χειμερινού.
Αν και μπορεί να έγινε γιατί ίσως για να δώσει κάποιος του εαρινού θα χρειάζεται γνώσεις του χειμερινού (πχ java και java 2), άρα με αυτόν τον τρόπο θα έχει διαβάσει σίγουρα (εφόσον θα τα έχει δώσει) τα μαθήματα του χειμερινού και μετά θα δώσει και του εαρινού...

- nookie
- Mbyte level
Απλα να συμπληρωσω οτι υπαρχει και η πιθανοτητα να το κανουν και για οσους θελουν να παρουν πτυχιο και χρωστανε μαθηματα του χειμερινου...debbie wrote:Κι εμένα το ίδιο...γιατί τώρα το έκαναν αυτό;;djsolid wrote:Πιο λογικό θα μου φαινόταν αν η εξεταστικη του ιούνη γινόταν τον ιούνη που θα τα είχαμε και πιο πρόσφατα παρα αυτό... Αλλα οτι έγινε έγινε...
Καλύτερα θα ήταν να τα γράφαμε τώρα να τελειώνουμε με το εαρινό και μετά να γράφαμε του χειμερινού.
Αν και μπορεί να έγινε γιατί ίσως για να δώσει κάποιος του εαρινού θα χρειάζεται γνώσεις του χειμερινού (πχ java και java 2), άρα με αυτόν τον τρόπο θα έχει διαβάσει σίγουρα (εφόσον θα τα έχει δώσει) τα μαθήματα του χειμερινού και μετά θα δώσει και του εαρινού...
Αντι δηλ. να περιμεναν μεχρι Σεπτεμβρη να περιμενουν μεχρι Ιουνιο...
Βεβαια δεν ξερω ποσους εξυπηρετει αυτο...
Παντως ειναι γεγονος οτι πλεον βρισκομαστε σε καλυτερη μοιρα απο το να διναμε 2πλη εξεταστικη τον Ιουνιο,δεν νομιζω να διαφωνει κανεις....

Internal Imperfectness makes it sooo trickier than it should be..
http://www.youtube.com/watch?v=VPWi-OrMzV4
http://www.youtube.com/watch?v=ZOgBtI8Q ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=vxtf8ypY ... re=related
Ακομα και στο μεταπτυχιακο...Siranai..
- crash_override
- Wow! Terabyte level
- crash_override
- Wow! Terabyte level
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Δεν έχουμε 2, έχουμε 3! Είναι και η επαναληπτική το Σεπτεμβρίου, όπου δίνεις ό,τι δεν έχεις περάσει από οποιοδήποτε προηγούμενο εξάμηνο. Όλα αυτά πάντα σε κανονικές συνθήκες...!crash_override wrote:Αφού έχουμε δύο εξεταστικές:
-Μία τον Φεβρουάριο που είναι του Χειμερινού εξαμήνου και
-Μία τον Ιούνιο που είναι του Εαρινού εξαμήνου.
Le vent nous portera...
- crash_override
- Wow! Terabyte level
- koki
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
Εμένα με έχει κουράσει και η ιστορία των αναπληρώσεων.
Σε μια κατάσταση μπάχαλο (δεν ξέρω εάν υπάρχει πιο κατάλληλος όρος) όπως αυτή που βιώνουμε, μας μάραναν οι αναπληρώσεις;
Δηλαδή μέσα στον χαμό, ποιος ακριβώς θα πειραχτεί εάν κάνουμε τα στραβά μάτια για μία βδομάδα διαλέξεων;
Γιατί όποιος θέλει να είναι ΤΟΣΟ τυπικός, πρέπει να εισηγηθεί ότι πρέπει για τη μία βδομάδα διαλέξεων που λείπει, να γίνουν τρεις. Εκτός εάν η παράδοση είναι μια "υποχρέωση" με την οποία πρέπει να ξεμπερδεύουμε. Μπορεί κανείς μετά από τόσους μήνες να συνεχίσει από εκεί που τα άφησε; Εάν μπορεί, τότε μπορεί να πάρει και το βιβλίο και να τα διαβάσει μόνος του. Εάν δεν μπορεί, τότε να γίνουν 3 εβδομάδες.
Ψειρίζουμε τη μαϊμού, βάζουμε το κουνούπι στο blender και τρώμε την γκαμήλα για επιδόρπιο, και διάφορα άλλα συναφή κλισέ.
Κάτω οι αναπληρώσεις γιαλατζί! :>
Σε μια κατάσταση μπάχαλο (δεν ξέρω εάν υπάρχει πιο κατάλληλος όρος) όπως αυτή που βιώνουμε, μας μάραναν οι αναπληρώσεις;
Δηλαδή μέσα στον χαμό, ποιος ακριβώς θα πειραχτεί εάν κάνουμε τα στραβά μάτια για μία βδομάδα διαλέξεων;
Γιατί όποιος θέλει να είναι ΤΟΣΟ τυπικός, πρέπει να εισηγηθεί ότι πρέπει για τη μία βδομάδα διαλέξεων που λείπει, να γίνουν τρεις. Εκτός εάν η παράδοση είναι μια "υποχρέωση" με την οποία πρέπει να ξεμπερδεύουμε. Μπορεί κανείς μετά από τόσους μήνες να συνεχίσει από εκεί που τα άφησε; Εάν μπορεί, τότε μπορεί να πάρει και το βιβλίο και να τα διαβάσει μόνος του. Εάν δεν μπορεί, τότε να γίνουν 3 εβδομάδες.
Ψειρίζουμε τη μαϊμού, βάζουμε το κουνούπι στο blender και τρώμε την γκαμήλα για επιδόρπιο, και διάφορα άλλα συναφή κλισέ.
Κάτω οι αναπληρώσεις γιαλατζί! :>
``Άναρθρες κραυγές τύπου απόλυσης από στρατό' ' + ``'Άναρθρες κραυγές τύπου θα πάω στο Παρίσι' ' + ``Άναρθρες κραυγές τύπου μαμά μου φοβάμαι' '
Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία
Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία

Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
δεν είναι ότι δεν στο εξήγησε κανείς, αλλά το να ξέρεις πόσες εξεταστικές έχεις είναι σα να ξέρεις ότι κάνεις δάλειμα στο μάθημα.crash_override wrote:Thanks Joanna για τις πληροφορίες!!
Επιτέλους μία εξήγηση!!!
όσο για την απόφαση της συγκλήτου, εγώ μπορώ να σχολιάσω ότι κανένα μάθημα δεν θα το δώσετε φρέσκο, δλδ αμέσως μετά τη διδασκαλία του. Με ό,τι συνεπάγεται αυτό
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Ελπιζω να μην ειναι αληθεια αυτο που λεγεται, οτι δηλαδη η εξεταστικη των χειμερινων τον Ιουλιο θα ειναι 2 με 13 Ιουλιου...
Αν ειναι αληθεια, Την κατσαμε τη βαρκα!!
ΥΓ.Σβηστηκε post μου απο το θεμα με τις ανακοινωσεις?? Δεν ειναι σπουδαιο αλλα εχω αρχισει να απορω αν τελικα το postαρα η οχι...
Αν ειναι αληθεια, Την κατσαμε τη βαρκα!!
ΥΓ.Σβηστηκε post μου απο το θεμα με τις ανακοινωσεις?? Δεν ειναι σπουδαιο αλλα εχω αρχισει να απορω αν τελικα το postαρα η οχι...
Last edited by Ganther on Fri Mar 23, 2007 8:00 pm, edited 1 time in total.
-
- Venus Former Team Member
-
- Venus Former Team Member
Code: Select all
11 μερες διαρκεια