Δηλώσεις μαθημάτων εαρινού εξαμήνου (2006-2007)
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Δηλώσεις μαθημάτων εαρινού εξαμήνου (2006-2007)
Δηλώσεις Μαθημάτων Εαρινού Εξαμήνου Ακαδημαϊκού Έτους 2006-2007
Η Γραμματεία του Τμήματος Πληροφορικής θα παραλαμβάνει Δηλώσεις Μαθημάτων Εαρινού Εξαμήνου από 16 Απριλίου 2007 έως 27 Απριλίου 2007.
Ώρες Υποδοχής Γραμματείας:
Δευτέρα και Τετάρτη, ώρες: 12:00-14:00
και Παρασκευή ώρες: 11:00-13:00.
Η δήλωση μαθημάτων μπορεί να γίνει είτε με κατάθεσή της στη Γραμματεία του Τμήματος, είτε ηλεκτρονικά μέσω της Ηλεκτρονικής Γραμματείας http://secretariat.cs.aueb.gr.
Περισσότερα: http://www.cs.aueb.gr/news/secretariat/ ... rino.shtml
Η Γραμματεία του Τμήματος Πληροφορικής θα παραλαμβάνει Δηλώσεις Μαθημάτων Εαρινού Εξαμήνου από 16 Απριλίου 2007 έως 27 Απριλίου 2007.
Ώρες Υποδοχής Γραμματείας:
Δευτέρα και Τετάρτη, ώρες: 12:00-14:00
και Παρασκευή ώρες: 11:00-13:00.
Η δήλωση μαθημάτων μπορεί να γίνει είτε με κατάθεσή της στη Γραμματεία του Τμήματος, είτε ηλεκτρονικά μέσω της Ηλεκτρονικής Γραμματείας http://secretariat.cs.aueb.gr.
Περισσότερα: http://www.cs.aueb.gr/news/secretariat/ ... rino.shtml
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Τα μαθήματα που δηλώνεις είναι όλα τα ίσα όσον αφορά τι μπορείς να κάνειος με αυτά. Κοινώς όπως οποιοδήποτε μάθημα μπορείς να το δηλώσεις και να μην το δώσεις έτσι και αυτό μπορείς να το δηλώσεις και να μην κάνεις πτυχιακή, να την κάνεις σε κάποιο άλλο εξάμηνο για κάποιον λόγο κλπ κλπ.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
-
- Venus Former Team Member
Μπορείς να πάρεις και πτυχιακή και πρακτική ..?Και ακόμα σαν τι μετράνε η πρακτική και η πτυχιακή σαν βασικό ελεύθερης επιλογής επιλογής κατεύθυνσης ..?
translated by alexo
translated by alexo
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα.
Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου
Να πεθαίνεις και να λες
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Να σπας τα σύνορα.
Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου
Να πεθαίνεις και να λες
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Επειδη πιθανον να με ενδιαφερει (για του χρονου οπως παμε) εισαι σιγουρος για την πρακτικη? Ισχυει δηλαδη ακομα για εμας τους παλιους οτι μετριεται σαν επιλογης κατευθηνσης?alexo wrote:Στον ακριβώς προηγούμενο οδηγό σπουδών (που ισχύει νομίζω από 3ο-4ο έτος και πάνω) η πτυχιακή και η πρακτικήEthel wrote:Η πρακτική είναι ελεύθερης επιλογής ενώ η πτυχιακή σαν μάθημα επιλογής σε κάποιον κύκλο.
θεωρούνται μαθήματα επιλογής κατεύθυνσης.

Υγ. το θυμαμαι και εγω οτι ετσι ελεγε ο παλιος οδηγος σπουδων.
Δήλωση μαθημάτων
Γεια σας είμαι νέο μέλος στην παρέα.
Θα ήθελα οποιος γνωριζει κατι να με βοηθησει.
Προσπαθώ να μπω στην ηλεκτρονικη γραμματεια για να δηλώσω τα μαθήματα που θέλω αλλα μου λεει οτι δινω λάθος κωδικό.
Τι μπορεί να φταίει;;;

Θα ήθελα οποιος γνωριζει κατι να με βοηθησει.
Προσπαθώ να μπω στην ηλεκτρονικη γραμματεια για να δηλώσω τα μαθήματα που θέλω αλλα μου λεει οτι δινω λάθος κωδικό.
Τι μπορεί να φταίει;;;
- Serendipity
- Gbyte level
παιδια προσπαθω να μπω στην γραμματεια αλλα μ βγαζει το μηνυμα οτι η ηλεκτρονικη γραμματεια δεχτηκε ενα μηνυμα λαθους 1227 κατι τετοιο,βαζω τον σωστο κωδικο και το username,τι μπορει να συμβαινει?
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!