Video σε κινητό

Συζητήσεις για θέματα που σχετίζονται με software.
Post Reply
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a
Video σε κινητό

Post by rapadder » Sun Jul 24, 2005 2:54 pm

Πήγα στο http://www.makayama.gr για να βρώ πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία Video to Mobile που διαφήμιζε ο Γερμανός. Δοκίμασα στο http://www.makayama.com και κατέβασα ένα trial version που φτιάχνει βιντεάκια 2 λεπτών. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τα (2λεπτα) βιντεάκια "κολλάνε" λίγο στο Motorola E398 που έχω. Γνωρίζετε κάποιο άλλο πρόγραμμα που να μετατρέπει αρχεία βίντεο (π.χ. DVD) σε μορφή MP4 (mpeg4) ή έστω 3gp;

-----------------

Βρήκα κάποια πράγματα σε διάφορα forum... Κυριολεκτικά έχω φρικάρει με το πόσα πράγματα μπορεί να κάνει κάποιος με το κινητό του και με το πόσο χρόνο ξεδεύουν άτομα σε αυτόν τον πλανήτη για να ασχολούνται με το κινητό τους. Σε λίγο θα αρχίσον να παραθέτουν και τον κώδικα του λειτουργικού του κινητού τους...

merged by Zifnab
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
adam98
Gbyte level
Gbyte level

Post by adam98 » Thu Apr 12, 2007 5:41 pm

Μπορείς να προτείνεις κανένα πρόγραμμα :oops:
H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
vangos
Mbyte level
Mbyte level

Post by vangos » Fri Apr 13, 2007 4:30 pm

Υπάρχουν πολλά αλλά είναι εμπορικά. Δύσκολα θα βρεις free.
adam98
Gbyte level
Gbyte level

Post by adam98 » Sat Apr 14, 2007 5:15 pm

Κατέβασα της xilisoft,είναι εμπορικό αλλά νομίζω ότι έχει ενα bug λέει οτι αν είνναι unregistered αφήνει μόνο μέχρι 2 λέπτα βίντεο αλλά εγώ έχω κωδικοποιήσει βίντεο πάνω από 2 λεπτά...
H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
Post Reply

Return to “Software”