πρόβλημα με το certificate
- dane
- Kilobyte level
- Academic status: 3rd year
πρόβλημα με το certificate
hello παιδιά...χρόνια πολλά...είμαι 2ο εξάμηνο και θέλω να κάνω δήλωση μαθημάτων...έκανα import to certificate και σε explorer kai se mozilla...o
πρώτος μου βγάζει πρόβλημα με το certificate,ο δεύτερος μου λέει οτι έχω βάλει λάθος κωδικό..αν θυμάμαι καλά βάζεισ password ίδιο με το username στο e-secreteriat, έστι?αν κάποιος ξέρει ας με βοηθήσει...σας ευχαριστώ...
πρώτος μου βγάζει πρόβλημα με το certificate,ο δεύτερος μου λέει οτι έχω βάλει λάθος κωδικό..αν θυμάμαι καλά βάζεισ password ίδιο με το username στο e-secreteriat, έστι?αν κάποιος ξέρει ας με βοηθήσει...σας ευχαριστώ...
- alberta
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Είχα το ίδιο πρόβλημα πέρσυ με τη δήλωση μαθημάτων και τον firefox και μάλιστα είχα τρομάξει γιατί ήταν τελευταία προθεσμία υποβολής των δηλώσεων... Πιθανότατα υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ των 2, οπότε δοκίμασε να κάνεις τη δήλωση χρησιμοποιώντας IE... (εγώ δεν είχα πρόβλημα με ΙΕ)
ΒΤW, το ίδιο πρόβλημα είχα αντιμετωπίσει και με την ηλεκτρονική γραμματεία...
Όσο για κωδικό αν δεν τον έχεις αλλάξει είναι ο ίδιος με το p3060xxx σου... Δοκίμασε ξανά με ΙΕ και αν δεις ότι έχεις ακόμα πρόβλημα πήγαινε στη γραμματεία και πες το πρόβλημά σου...
ΒΤW, το ίδιο πρόβλημα είχα αντιμετωπίσει και με την ηλεκτρονική γραμματεία...
Όσο για κωδικό αν δεν τον έχεις αλλάξει είναι ο ίδιος με το p3060xxx σου... Δοκίμασε ξανά με ΙΕ και αν δεις ότι έχεις ακόμα πρόβλημα πήγαινε στη γραμματεία και πες το πρόβλημά σου...

Μπα τα παιδιά κάτω δεν πρέπει να έχουν σχέση με την ηλεκτρονική γραμματεία. Καλύτερα αν έχεις προβλήματα να συνενοηθείς με τον Παντελή Φρααγκούδη pfrag at aueb.grΌσο για κωδικό αν δεν τον έχεις αλλάξει είναι ο ίδιος με το p3060xxx σου... Δοκίμασε ξανά με ΙΕ και αν δεις ότι έχεις ακόμα πρόβλημα πήγαινε στη γραμματεία και πες το πρόβλημά σου
H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
-
- Gbyte level
Πιστεύω ο P@radox να έλυσε κάθε απορία. Ωστόσο αν έχετε πρόβλημα (π.χ δεν θυμαστε τον κωδικό) θα σας το λύσουν τα παιδιά στο cslab1... τουλάχιστον έτσι έγινε με όσους είχαν πρόβλημα
edit: Κάτι πήρε το μάτι μου οτι η δήλωση των 5 μαθημάτων του δευτέρου εξαμήνου έγινε αυτόματα... για να είστε σίγουροι πάντως δηλώστε τα και μόνοι σας!
edit: Κάτι πήρε το μάτι μου οτι η δήλωση των 5 μαθημάτων του δευτέρου εξαμήνου έγινε αυτόματα... για να είστε σίγουροι πάντως δηλώστε τα και μόνοι σας!
StormRider wrote:Πιστεύω ο P@radox να έλυσε κάθε απορία.
Το tutorial του P@radox για τα certificates στον Firefox, μεταφέρθηκε εδώ.
- P@radox
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Ανέβασα και άλλο Tutorial για Internet Explorer 7..alexo wrote:StormRider wrote:Πιστεύω ο P@radox να έλυσε κάθε απορία.
Το tutorial του P@radox για τα certificates στον Firefox, μεταφέρθηκε εδώ.