sex και θερμίδες...
Παιδιά εγώ δεν είπα ότι είναι καλό αυτό. Άρρωστο είναι απλά δεν εκφράζομαι έτσι γιατί δεν ξέρεις ποιος είνια δίπλα σου και συνομιλεί μαζί μας!!!!!!
Παιδιά έτσι μου είπαν και μάλιστα είναι σίγουρο ότι παίρνει κάτι γιατί είναι αθλητής. Όσο για την κοπέλα ξέρω ότι 2 φορές πήγε μαζί του και μετά τίποτα! Που να αντέξει ρε παιδιά? Τι το περάσαμε? Είπαμε καλό να κρατιέσαι αλλά όλα θέλουν μέτρο!
Παιδιά έτσι μου είπαν και μάλιστα είναι σίγουρο ότι παίρνει κάτι γιατί είναι αθλητής. Όσο για την κοπέλα ξέρω ότι 2 φορές πήγε μαζί του και μετά τίποτα! Που να αντέξει ρε παιδιά? Τι το περάσαμε? Είπαμε καλό να κρατιέσαι αλλά όλα θέλουν μέτρο!
The road goes on forever...
1ον: Μη με λες Βασιλάκη...Απλά δεν μου αρέσει!
2ον: Δεν ήταν σίγουρα η πρώτη φορά...
Παιδιά δεν ξέρω αν είναι εκατό τις εκατό αλήθεια γιατί κανείς δεν ήταν μέσα και επομένως δεν θα μάθουμε ποτέ. Αλλά ήταν σίγουρα πολύ ώρα και σίγουρα πάνω από 1! Κάποιες φορές χάνεις την αίσθηση του χρόνου και νομίζεις ότι τα λεπτά γίνονται ώρες. Αυτό είναι συμπέρασμα που έχω βγάλει μετά από μια σύντομη έρευνα ΜΟΝΟ στο γυναικείο πληθυσμό της σχολής μου και των γνωστών μου.

2ον: Δεν ήταν σίγουρα η πρώτη φορά...
Παιδιά δεν ξέρω αν είναι εκατό τις εκατό αλήθεια γιατί κανείς δεν ήταν μέσα και επομένως δεν θα μάθουμε ποτέ. Αλλά ήταν σίγουρα πολύ ώρα και σίγουρα πάνω από 1! Κάποιες φορές χάνεις την αίσθηση του χρόνου και νομίζεις ότι τα λεπτά γίνονται ώρες. Αυτό είναι συμπέρασμα που έχω βγάλει μετά από μια σύντομη έρευνα ΜΟΝΟ στο γυναικείο πληθυσμό της σχολής μου και των γνωστών μου.
- Ethel
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Τελικά ήταν πολύ αισθητή η απουσία μου....Vasilis wrote: Που είσαι ρε Ethel? Εξαφανίστηκες. Καιρό έχεις να με στείλεις. Μου έλειψε. Τι να κάνω? Χιχιχιχι!

Μην ανησυχείς και όταν έρθει η ώρα θα σε κράξω έτσι για να γουστάρεις!!!
Τι λέτε ρε παιδιά πολύ κουφό το 1.45. Δεν νομίζω να μπορεί να το αντέξει κανείς, είτε άντρας είτε γυναίκα, υπο φυσιολογικές συνθήκες!!! Τι να πεί κανείς; Νομίζω πως αλλού πρέπει να βασιστούμε για να βγάλουμε συμπέρασμα.... Σε στάβλο το έκανε;;; Μπας και μπερδεύτηκε και ήταν "άλλη" η γκόμενα και δυσκολεύτηκε λίγο....;
There's no place like 127.0.0.1
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Εγώ πιστεύω ότι ο τύπος έχει βάλει μαζί στο 1:45,τα προκαταρκτικά Α,τα μετέπειτα Α,ξεκούραση-ανάπαυλα(15-30min),προκαταρκτικά Β,τα μετέπειτα Β,ντύσιμο,έξοδος από το σταύλο...Μμμμμππεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! 

Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι ο φίλος λέει "μούσια" ή είχε καταστρέψει τον οργανισμό του με τις ορμόνες που λέτε ότι έπαιρνε και το πρόβλημα το παρουσίασε ότι ήταν φοβερός εραστής. Αμα ήταν φοβερός δεν θα την είχε την κακομοίρα τόση ώρα να την παιδεύει και απορώ πως πήγε μαζί του και δεύτερη φορά!!!
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
Πολύ "ρομαντικός" ο στάβλος πάντως, τώρα που το σκέφτομαι.... Αηδία, βρωμάει κι όλα!!!Μπλιαχ!!!
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Δεν ξέρω αν φταίει το καλοκαίρι ή κάτι άλλο, αλλά ο κόσμος έχει αρχίσει να σεληνιάζεται! Επί 2 βδομάδες ακούω γνωστούς και άγνωστους να συζητάνε μανιωδώς για sex. Το κορυφαίο συνέβη σήμερα όταν το αφεντικό μου!!!!!!!!!!!
μου έκανε μαθήματα σεξουαλικής διαπεδαγώγησης. Εντάξει δεν λέω, μπορεί να μικροδείχνω κάπως, μπορεί να φαίνομαι λίγο χαζό και στην κοσμάρα μου παιδάκι αλλά δεν είμαι και παντελώς άσχετος στο θέμα. Με είχε λοιπόν μισή ώρα να μου λέει όλες τις ερωτικές του εμπειρίες καθώς και το τι πρέπει να κάνω στην ηλικία που είμαι. Ρε γαμώτο ήμαρτον. Οικογενειάρχης άνθρωπος και μου έλεγε με πόσες πήγε την προηγούμενη βδομάδα. Τώρα κάθομαι και αναρωτιέμαι: Αυτός είναι μεγάλος μ@λ@κ@ς ή εγώ δεν ξέρω τι μου γίνεται? Όλος ο κόσμος γύρω μου κάνει σαν τρελαμένος. Το μυαλό μόνο στο sex και πουθενά αλλού. Δε λέω, είναι υπέροχο, αλλά ρε παιδιά θα πάθουνε κανένα εγκεφαλικό. Τους βλέπω κοκκινίζουν υπερβολικά πολύ! Τι γίνεται? Ξέρει κανείς? Και εσείς τα ίδια έχετε πάθει? Μήπως να αρχίσω να ανησυχώ?
Όσο για τις γυναίκες...νομίζω πως έχουν ξεφύγει ακόμη πιο πολύ!!!

- Ethel
- Venus Project Founder
Nαι χαίρω πολύ άμα η άλλη έχει να δει χαρα -ξέρετε πού - κάτι χρόνια είναι λογικό να το συζητάει συνέχεια και να κάνει σαν μανιακή. Πιστεύω όμως πως το ίδιο ισχύει και για κάτι αγοράκια που αντί να παίζουν με το play station το παίζουν Μr "I know all about sex. ASK ME!"Vasilis wrote: Όσο για τις γυναίκες...νομίζω πως έχουν ξεφύγει ακόμη πιο πολύ!!!
Μάλλον φταίει η ζέστη Βασίλη μην το ψάχνεις, τώρα σε λίγο με τις βροχούλες θα κρυφτούν τα....."πουλάκια"
Καλά Ethel είσαι κορυφή. Με έκανες να γελάσω σήμερα. Αντε να δούμε γιατί πολλά πουλάκια κελαηδούν και αρχίζει να μου τη δίνει άσχημα το όλο σκηνικό! Για πες...Τι έγινε με τον "Mr Iknow all about sex"? Πως μου τη δίνουν αυτοί οι τύποι. Έχω έναν τέτοιο γνωστό μου, που κάνει σόου κάθε φορά...Δε λέω όμως, έχει και την πλάκα του! 
Merged by Ethel
Μιας και έχει να κάνει και με θερμίδες....
Για σένα νοιάσου και γυμνάσου
Καιρός να προετοιμαστούμε για το καλοκαίρι!
Θυμηθείτε! Ασκηση = Υγεία
1. Περπάτημα 12 μέτρα από καναπέ στο ψυγείο, άνοιγμα μπύρας και επιστροφή στον καναπέ: 2 θερμίδες.
2. zapping 12 κανάλια την ώρα: 1 θερμίδα.
3. Οδήγηση μέχρι το κοντινό μαγαζάκι για Doritos Τσιπς Γαριδάκια, Σοκοφρέττες, και φυσικά Κόκα Λάιτ: 4 θερμίδες.
4. Σερφάρισμα στο δίκτυο για μια ώρα: 108 θερμίδες.
5. Διάβασμα playboy - penthouse για 30 λεπτά: 39 θερμίδες
(στην τουαλέτα προσθέτουμε άλλες 50 ή 500 εξαρτάται...)
6. Σκαρφάλωμα και κατέβασμα από αιώρα :0.5 θερμίδες
7. Τέντωμα από το κρεβάτι και πάτημα του snooze στο ξυπνητήρι για 8 φορές
κάθε πρωί: 3 θερμίδες
8. 6 λεπτά και 40" μάσημα κάθε μπριζόλα στου Τέλη: 36 θερμίδες.
9. Ανοιγμα DVD κητείου και τοποθέτηση DVD στο player: 0.15 θερμίδες
10. Ηλιοθεραπεία για 45 λεπτά, με 4 περιστροφές (περιλαμβάνει και 4
θερμίδες για πασάλειμμα αντηλιακού): 49 θερμίδες
11. Μια ώρα βιντεοπαιχνίδια: 90 θερμίδες
12. 30 λεπτά μάσημα τσίχλας: 12 θερμίδες
13. Πάτημα σκουπιδιών στον κάδο της κουζίνας ώστε να μη χρειαστεί να τα
κατεβάσουμε: 2.5 θερμίδες
14. 3 ώρες ψώνια στο κέντρο: 414 θερμίδες (ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Ρίσκο πραγματικής απώλειας θερμίδων).
15. Τηλεφώνημα σε πιτσαρία από ημίκλινη θέση στον καναπέ: 3 θερμίδες.
16. Χαΐδεμα κατοικίδιου επί 10λεπτο: 15 θερμίδες.
17. 2' μπροστά στο φούρνο μικροκυμάτων φωνάζοντας "Aντε τελείωνε" κάθε
10": 2.5 θερμίδες
18. Βρισίδι διαιτητή ποδοσφαίρου κάθε Κυριακή βράδυ: 0.9 θερμίδες /
παιχνίδι.
19. Ξεφύλλισμα εφημερίδας: 0.02 Θερμίδες / σελίδα (εκτός και αν είναι
μεγάλου μήκους / αθλητική, οπότε: 0.04 θερμίδες / σελίδα)
20. Ξύσιμο κοιλιάς για 10 λεπτά: 18 θερμίδες
- Κεφάλι: 13 θερμίδες
- Μούσι: 21 θερμίδες
- Απόκρυφα: 14 θερμίδες
- Μύτη: 11 θερμίδες
- Αυτί: 5 θερμίδες (απλό), 9 θερμίδες (παρατεταμένο με κλειδί), 21
θερμίδες (με ανασήκωμα αγκώνα και έντονο τρεμόπαιγμα μικρού δακτύλου).
21. Αναζήτηση σταθμού εν ώρα οδήγησης: 0.8 θερμίδες/10 ΜΗz
22. Μούντζα +κίνηση αγανάκτησης στην μπροστινή ξανθιά που οδηγάει σαν
κλώσα: 9 θερμίδες
23. Πάτημα πεντάλ φρένου / συμπλέκτη / γκαζιού για Αθήνα-Θεσσαλονίκη: 120 θερμίδες
- Πάτημα πεντάλ φρένου / συμπλέκτη / γκαζιού για Κηφισίας-Συγγρού: 320
θερμίδες
24. Ξετύλιγμα αυγού Kinder: 0.3 θερμίδες
- Συναρμολόγηση παιχνιδιού: 2 θερμίδες
25. SMS 160 γραμμάτων: 2 θερμίδες/μήνυμα
26. Έντονο χασμουρητό: 0.3 θερμίδες
27. Κομπολόι-μπεγλέρι: 1 θερμίδα/ώρα[/i]

Merged by Ethel
Μιας και έχει να κάνει και με θερμίδες....
Για σένα νοιάσου και γυμνάσου
Καιρός να προετοιμαστούμε για το καλοκαίρι!
Θυμηθείτε! Ασκηση = Υγεία
1. Περπάτημα 12 μέτρα από καναπέ στο ψυγείο, άνοιγμα μπύρας και επιστροφή στον καναπέ: 2 θερμίδες.
2. zapping 12 κανάλια την ώρα: 1 θερμίδα.
3. Οδήγηση μέχρι το κοντινό μαγαζάκι για Doritos Τσιπς Γαριδάκια, Σοκοφρέττες, και φυσικά Κόκα Λάιτ: 4 θερμίδες.
4. Σερφάρισμα στο δίκτυο για μια ώρα: 108 θερμίδες.
5. Διάβασμα playboy - penthouse για 30 λεπτά: 39 θερμίδες
(στην τουαλέτα προσθέτουμε άλλες 50 ή 500 εξαρτάται...)
6. Σκαρφάλωμα και κατέβασμα από αιώρα :0.5 θερμίδες
7. Τέντωμα από το κρεβάτι και πάτημα του snooze στο ξυπνητήρι για 8 φορές
κάθε πρωί: 3 θερμίδες
8. 6 λεπτά και 40" μάσημα κάθε μπριζόλα στου Τέλη: 36 θερμίδες.
9. Ανοιγμα DVD κητείου και τοποθέτηση DVD στο player: 0.15 θερμίδες
10. Ηλιοθεραπεία για 45 λεπτά, με 4 περιστροφές (περιλαμβάνει και 4
θερμίδες για πασάλειμμα αντηλιακού): 49 θερμίδες
11. Μια ώρα βιντεοπαιχνίδια: 90 θερμίδες
12. 30 λεπτά μάσημα τσίχλας: 12 θερμίδες
13. Πάτημα σκουπιδιών στον κάδο της κουζίνας ώστε να μη χρειαστεί να τα
κατεβάσουμε: 2.5 θερμίδες
14. 3 ώρες ψώνια στο κέντρο: 414 θερμίδες (ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Ρίσκο πραγματικής απώλειας θερμίδων).
15. Τηλεφώνημα σε πιτσαρία από ημίκλινη θέση στον καναπέ: 3 θερμίδες.
16. Χαΐδεμα κατοικίδιου επί 10λεπτο: 15 θερμίδες.
17. 2' μπροστά στο φούρνο μικροκυμάτων φωνάζοντας "Aντε τελείωνε" κάθε
10": 2.5 θερμίδες
18. Βρισίδι διαιτητή ποδοσφαίρου κάθε Κυριακή βράδυ: 0.9 θερμίδες /
παιχνίδι.
19. Ξεφύλλισμα εφημερίδας: 0.02 Θερμίδες / σελίδα (εκτός και αν είναι
μεγάλου μήκους / αθλητική, οπότε: 0.04 θερμίδες / σελίδα)
20. Ξύσιμο κοιλιάς για 10 λεπτά: 18 θερμίδες
- Κεφάλι: 13 θερμίδες
- Μούσι: 21 θερμίδες
- Απόκρυφα: 14 θερμίδες
- Μύτη: 11 θερμίδες
- Αυτί: 5 θερμίδες (απλό), 9 θερμίδες (παρατεταμένο με κλειδί), 21
θερμίδες (με ανασήκωμα αγκώνα και έντονο τρεμόπαιγμα μικρού δακτύλου).
21. Αναζήτηση σταθμού εν ώρα οδήγησης: 0.8 θερμίδες/10 ΜΗz
22. Μούντζα +κίνηση αγανάκτησης στην μπροστινή ξανθιά που οδηγάει σαν
κλώσα: 9 θερμίδες
23. Πάτημα πεντάλ φρένου / συμπλέκτη / γκαζιού για Αθήνα-Θεσσαλονίκη: 120 θερμίδες
- Πάτημα πεντάλ φρένου / συμπλέκτη / γκαζιού για Κηφισίας-Συγγρού: 320
θερμίδες
25. SMS 160 γραμμάτων: 2 θερμίδες/μήνυμα
26. Έντονο χασμουρητό: 0.3 θερμίδες
27. Κομπολόι-μπεγλέρι: 1 θερμίδα/ώρα[/i]
- Ethel
- Venus Project Founder
Ρε συ τέτοιους τύπους αμέσως τους καταλαβαίνεις! "Εγώ τότε που τα'χα με 2 γκόμενες , η μία πιπίνι κι η άλλη volleyball player, και μου την έπεφτε και μια τύπισσα που τα'χε με το θείο μου...... μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα.....κάτσε να σου πω σκηνικό σε βεράντα, να μη θυμηθώ το τρικάβαλο όταν είχα μεθύσει εγώ κι ο κολλητός μου 3 γκόμενες τουρίστριες..."Vasilis wrote: Για πες...Τι έγινε με τον "Mr Iknow all about sex"? Πως μου τη δίνουν αυτοί οι τύποι. Έχω έναν τέτοιο γνωστό μου, που κάνει σόου κάθε φορά...Δε λέω όμως, έχει και την πλάκα του!![]()
Όπα ρε μεγάλε κατούρα και λίγο μην το χρησιμοποιείς μόνο για την άλλη δουλειά και κάψεις φλάτζα (που λέει κι ο hdkiller)!
ps. 1. Yπαρκτό γεγονός
2. Ο περιγραφητής-γ@μι@ς δεν έλεγε.....
Αλήθεια λες;;;;; Ουάου!!!!!!14. 3 ώρες ψώνια στο κέντρο: 414 θερμίδες (ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Ρίσκο πραγματικής απώλειας θερμίδων).
Κορυφή!21. Αναζήτηση σταθμού εν ώρα οδήγησης: 0.8 θερμίδες/10 ΜΗz
Μια περίοδο είχα παρατηρήσει ακριβώ αυτό.Όπου πήγαινα,ό,τι και να έκανα όλοι μίλαγαν για sexVasilis wrote:Όλος ο κόσμος γύρω μου κάνει σαν τρελαμένος. Το μυαλό μόνο στο sex και πουθενά αλλού.

Σ'αυτό έχεις τρομερό δίκιο!Αλλά γινόταν να μείνουν αυτές απέξω σ'αυτόν τον πανζουρλισμό και τη μανία;;;Βέβαια όσο να'ναι δεν είναι και ότι πιο ωραίο να ακούς γυναίκες να χυδαιολογούν αλλά ....Vasilis wrote: Όσο για τις γυναίκες...νομίζω πως έχουν ξεφύγει ακόμη πιο πολύ!!!
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Το αφεντικό μου στη δουλειά: Όταν σπούδαζα στην Ιταλία είχα 7 ταυτόχρονα...Μια μέρα εκεί που ήμουν με την μία στον σταθμό του μετρό, μου παίρνει μία π...α άλλο πράγμα!
Και μετά από αυτό αρχίζει τις συμβουλές τύπου "τώρα που είσαι νέος να τις πάρεις όλες", "πρόσεχε μη σε τυλίξει καμία"...'Ελεος ρε φίλε. Να δουλέψω ήρθα στο γραφείο σου. Όχι τα δικά σου κατορθώματα.
Ethel κατά γενική ομολογία αυτοί που έχουν πάει με όλο τον κόσμο είναι αυτοί που δεν ξέρουν τι έχουν μέσα στο βρακί τους. Άρα ας λένε ότι θέλουν. Έμας γιατί μας πρίζουν? Γιατί αυτό είναι μαγκιά ε? Ok man...
Και μετά από αυτό αρχίζει τις συμβουλές τύπου "τώρα που είσαι νέος να τις πάρεις όλες", "πρόσεχε μη σε τυλίξει καμία"...'Ελεος ρε φίλε. Να δουλέψω ήρθα στο γραφείο σου. Όχι τα δικά σου κατορθώματα.
Ethel κατά γενική ομολογία αυτοί που έχουν πάει με όλο τον κόσμο είναι αυτοί που δεν ξέρουν τι έχουν μέσα στο βρακί τους. Άρα ας λένε ότι θέλουν. Έμας γιατί μας πρίζουν? Γιατί αυτό είναι μαγκιά ε? Ok man...
Σε κάτι τέτοιους καλό είναι να τους πληροφορήσει κάποιος ότι μαγκιά είναι να δίνεις το κορμί σου όσο δύσκολα δίνεις και την ψυχή σου και να σέβεσαι τον εαυτό σου αν θέλεις να σε σέβεται και κανείς άλλος.Και το να πηγαίνεις με τον έναν και τον άλλον(τη μια και την άλλη) δείχνει πόσο ανασφαλείς και πεζός είσαι.'Ετσι να τους πεις Βασίλη(προφανώς όχι στο αφεντικό σου για ευνόητους λόγουςVasilis wrote:Άρα ας λένε ότι θέλουν. Έμας γιατί μας πρίζουν? Γιατί αυτό είναι μαγκιά ε? Ok man...

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Βρε Βασίλη,να σε διαπαιδαγωγήσει πάνω στο sex ήθελε το κακόμοιρο το αφεντικό σου....
Μην τον παίρνεις από τα μούτρα...
Του αφεντικού τρελάθηκαν οι ορμόνες!!!!!
Υ.Γ.όπως τον κόβω αυτόν,σε λίγο καιρό θα σου πει να "δοκιμάσεις" τη γραμματέα του για να του πεις και εσύ την άποψή σου...

Του αφεντικού τρελάθηκαν οι ορμόνες!!!!!
Υ.Γ.όπως τον κόβω αυτόν,σε λίγο καιρό θα σου πει να "δοκιμάσεις" τη γραμματέα του για να του πεις και εσύ την άποψή σου...

Tamiya rulezZz....
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Γκούχ γκούχ γκούχ...TaRaNTuLa wrote: Υ.Γ.όπως τον κόβω αυτόν,σε λίγο καιρό θα σου πει να "δοκιμάσεις" τη γραμματέα του για να του πεις και εσύ την άποψή σου...
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
κάτι τέτοιοι τύποι με εξοργίζουν τόσο που θέλω να τους δείρω και γενικά δεν είμαι βίαιος άνθρωπος νομίζω!!
το χειρότερο βέβαια είναι να έχεις σχέση με έναν τέτοιο άνθρωπο και να μην το έχεις καταλάβει ή ακόμα πιο χάλια να μη θες να το καταλάβεις!!Μεγάλη πίκρα...
το χειρότερο βέβαια είναι να έχεις σχέση με έναν τέτοιο άνθρωπο και να μην το έχεις καταλάβει ή ακόμα πιο χάλια να μη θες να το καταλάβεις!!Μεγάλη πίκρα...
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Άστα να πάνε! Μεγαλύτερη πίκρα όταν μετά από καιρό το συνειδητοποιείς και λες "Καλά, πόσο ζώον ήμουνα"; Εννοείται αφού τον έχεις στείλει....lumenintervalum wrote: το χειρότερο βέβαια είναι να έχεις σχέση με έναν τέτοιο άνθρωπο και να μην το έχεις καταλάβει ή ακόμα πιο χάλια να μη θες να το καταλάβεις!!Μεγάλη πίκρα...
TaRaNTuLa:
Από τότε μπορώ να πω έγινε το πρότυπό μου!!!
HdkiLLeR:
1 μέρα εκεί που καθόμασταν μου το πέταξε το τέλειο: "Αν θες να σφυρίξεις κανέναν στη Φόφη να μου το πεις να φύγω. Αλλά να προσέχεις γιατί είναι δικό μας κορίτσι. Εγώ δεν την έχω πειράξει ποτέ..."Υ.Γ.όπως τον κόβω αυτόν,σε λίγο καιρό θα σου πει να "δοκιμάσεις" τη γραμματέα του για να του πεις και εσύ την άποψή σου...
Από τότε μπορώ να πω έγινε το πρότυπό μου!!!

HdkiLLeR:
Κάποιος έχει χε..νη τη φωλιά του?????Γκούχ γκούχ γκούχ...