sex και θερμίδες...

Σίγουρα όλο και κάτι δε θα ταιριάζει με τις παραπάνω ψυχαγωγικές κατηγορίες...
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Mon Aug 23, 2004 12:56 pm

ΕΛΕΟΣ!!!!Μα καλά δε σέβεται τίποτα αυτός ο άνθρωπος;;;;;;;
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Mon Aug 23, 2004 4:43 pm

Ρε μπας και είναι "δικιά μας"??? :shock:
?Βασικά μουχει σπάσει τα νεύρα αν και είμαι εκτός χορού... Δεν ξέρει οτι έχεις σχέση? Δε σέβεται τπτ?? lumenintervalum πήγαινε να λάβεις το λόγο... :twisted:
Vasilis wrote:Όσο για τις γυναίκες...νομίζω πως έχουν ξεφύγει ακόμη πιο πολύ!!!
Πάντα οι γυναίκες ξεφεύγουν ευκολότερα... Εξάλλου όλες έχουμε την pout@n@ μέσα μας. Πλάκα-πλάκα έχουμε αποθρασυνθεί εντελώς ;) :oops: ;)
ailouros
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by ailouros » Mon Aug 23, 2004 5:05 pm

Σε αυτές τις περιπτώσεις η λαϊκη θυμοσοφία δίνει τις απαντήσεις.Σκυλι που γαβγίζει δεν δαγκωνει ,και όπου ακους πολλά κεράσια...Πάντως το γλοιωδέστερο θέαμα είναι οι μεσήλικες δον ζουάν ...Εντάξει την δεκαετία του 60 ο κόσμος στην Ελλάδα δεν είχε σεξ υπήρχαν πολλά ταμπού αλλά 40 χρόνια μετά τέτοια λιγούρα είναι ανεκδιήγητη..Άσε που οι περισσότεροι ασκούν το σπορ με επαγγελματίες και συστηματικά(συνήθως κοριτσάκια που θα μπορούσαν να είναι κόρες τους)..Φευ!
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Mon Aug 23, 2004 5:11 pm

"Φευ" δε λες τίποτα! :smt078
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc
Post by dimitra » Tue Aug 24, 2004 10:10 am

Εγώ αρχίζω να τον λυπάμαι το κακομοιρούλι το αφεντικό.Σκεφτείτε τι στέρηση έχει για να λέει τέτοια!Κάτι τέτοιοι ξεφτυλίζουν το φύλο σας ,άντρες!Καλό είναι να τους βάζεται στη θέση τους.Βέβαια ο ταλαίπωρος ο Βασίλης τι να κάνει, τ'ακούει και δεν μπορεί να πει και τίποτα :???:
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Post by TaRaNTuLa » Tue Aug 24, 2004 11:20 am

Βλέπεις κλείσαμε και τον Καιάδα να έχουμε την εναλλακτική για τέτοιες περιπτώσεις...Εγώ πιστεύω ότι πολλοί από μας και πολλές από σας είναι κολλημένοι αρκετά με το θέμα της συνουσίας και του κουτουπώματος γενικότερα...Απλά λίγοι είναι αυτοί και ακόμη λιγότερες αυτές οι οποίοι εκφράζονται ανοιχτά....

Υ.Γ. Θα μεριμνύσω να ξανανοίξει η "λακούβα".... :lol:
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Tue Aug 24, 2004 11:50 am

dimitra:
Καλό είναι να τους βάζεται στη θέση τους.Βέβαια ο ταλαίπωρος ο Βασίλης τι να κάνει, τ'ακούει και δεν μπορεί να πει και τίποτα
Ναι έχεις δίκαιο! Τι να πω το καημένο ε? Ναι καλά...Αφού μου τα είχε κάνει μπαλόνια, του είπα για την κόρη του. Του λέω να προσέχει τι λέει γιατί έχει και μια κόρη και θα ακολουθήσει τα βήματά του. Και μου απάντησε πως δεν θα αφήσει την κόρη του να γίνει π...τ@ν@!!!Άκου ρε! Φυσικά για να με θυμάται του έσπασα και τον μεγάλο χάρακα από το σχεδιαστήριο.... :twisted: (Αυτό ήταν κατά λάθος όμως...)

semika:
Βασικά μουχει σπάσει τα νεύρα αν και είμαι εκτός χορού... Δεν ξέρει οτι έχεις σχέση? Δε σέβεται τπτ?? lumenintervalum πήγαινε να λάβεις το λόγο...
Ε και τι έγινε που το ξέρει. Εδώ σου λέω πως μου λέει πως είμαι βλάκας που δεν τα έχω με 2-3 παράλληλα. Άστο, δεν παίζεται. Είναι πολύ περίπτωση. Έχω ακούσει πολλούς έτσι, αλλά αυτός είναι κορυφή. Πλέον γελάμε...Η καημένη η Μπασδέκη...Τι άκουσε χθες...

TaRaNTuLa:
Εγώ πιστεύω ότι πολλοί από μας και πολλές από σας είναι κολλημένοι αρκετά με το θέμα της συνουσίας και του κουτουπώματος γενικότερα...Απλά λίγοι είναι αυτοί και ακόμη λιγότερες αυτές οι οποίοι εκφράζονται ανοιχτά....
Κολλημένοι εννοείς ότι το σκεφτόμαστε και δεν το λέμε ή ότι είμαστε κολλημένοι και μας αρέσει πολύ?
The road goes on forever...
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Tue Aug 24, 2004 12:12 pm

Τι να πω κι εγώ ρε semika??Εδώ δεν μπορεί να μαζέψει το παιδί του, βασικά να καταλάβει τι παράδειγμα δίνει στο παιδί του, και να μαζευτεί ο ίδιος..Εγώ τι θ' αλλάξω;;;
ευτυχώς που ξέρω τη θέση του Βασίλη επί του θέματος και πως βλέπει εμένα και τη σχέση μας, γιατί αμα ήταν ν ανησυχώ για το αν θα επηρεαστεί από τον κάθε μ@λ@κ@ που θα του πει το δικό του και θα τον έπειθε να π#δ@ει ταυτόχρονα το μισό Βόλο, δε θα έμπαινα καν στη σχέση!

75-> :smt008
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Tue Aug 24, 2004 12:31 pm

Αυτό είναι lumenintervalum... Αν ξέρεις τον άνθρωπό σου δεν πρέπει να φοβάσαι τπτ...
TaRaNTuLa wrote:Απλά λίγοι είναι αυτοί και ακόμη λιγότερες αυτές οι οποίοι εκφράζονται ανοιχτά....
Καλώς τον αγαπητό ταραντούλο! Λοιπόν έχω να πω οτι εξαρτάται σε ποιον απευθύνονται τα 2 φύλα... Αν απευθύνονται σε άτομο του ίδιου φύλου τότε εκφράζονται εξίσου ελεύθερα...Πίστεψέ με. Βέβαια υπάρχουν και άλλοι/ες που δεν τους νοιάζει ο συνομιλητής: αρκεί κάπου να τα πούνε... :lol:
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Post by TaRaNTuLa » Tue Aug 24, 2004 10:28 pm

μιλάμε για αυτούς που δε συγκρατούνται και μιλάνε όπου βρουν...και γι'αυτούς που είναι κολλημένοι με το θέμα,γιατί άμα πεις "κολλημένο" κάποιον που του αρέσει,τότε είμαστε όλοι... :lol: Λέμε για τις περιπτώσεις όπου δε σκέφτονται τίποτα άλλο παρά μόνο αυτό,βλέπουν μια κοπέλα/άντρα και το πρώτο που κάνουν είναι να την/τον φανταστούν γυμνή/ο,ή με ό,τι άλλα βίτσια έχει ο καθένας... :-D
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Wed Aug 25, 2004 1:34 pm

Χιχι...Ναι! :lol:
Post Reply

Return to “Άλλα ψυχαγωγικά θέματα”