Λοιπόν ξεκινάω..
Χτες βράδυ έιδα ότι ήμουν κάτι σαν "η εκλεκτή" ή δεν ξέρω και γω τι ακριβως πάντως κάτι τέτοιο, και όταν το μαθα, η μητέρα μου μου δωσε ένα σακ βουαγιαζ με 2 πέπλα (κατι σαν μάγισσα αλλά καλή μάγισσα ήμουν) ένα ασημένιο και ένα μαύρο και ξεκίνησα το ταξίδι μου (μου δωσε και κάτι άλλο αλλά δεν θυμάμαι τι).
Και μετά το έμαθε ένας φίλος μου (φίλος????) ότι εγώ είμαι η εκλεκτή και όχι αυτός και με κυνηγούσε να με σκοτώσει γτ αν το κανε θα έπαιρνε τη θέση μου και θα γινόταν αυτός ο εκλεκτος, και εγω προσπαθούσα να κρυφτώ ώστε να καταφέρω να φτάσω στον προορισμό μου (δεν ξέρω που ήταν αυτός βέβαια ελπίζω στο όνειρο να ήξερα και να μην γύριζα σαν την άδικη κατάρα)....
Και μετά θυμάμαι ότι πέρασα απ 2 σπίτια και στο 2ο ήταν 2 μητέρες και όι 2 κόρες τους οι οποίες όμως μου έκαναν σαν ομοφυλόφιλα ζευγαράκια (οι 2 μητέρες και οι 2 κόρες) και εκεί εμφανήστηκε και ο άλλος που με κηνηγούσε και για κάποιο λόγω εγώ κυκλοφορούσα χωρίς παπούτσια ικαι προσπαθούσα να μπω σε μια κλειδωμένη αποθήκη και δεν ξερω αν τελικά τα καταφερα γτ μετά ξύπνησα.....
Μιλάμε για πολύ αγχος.... Και δεν είδα και το τέλος....

Μήπως με κηνυγούσαν οι ασκήσεις του Κάβουρα??? (αλλά δεν με έπιασαν οπότε????)