about Alter Ego
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
about Alter Ego
Πήγαμε λοιπόν να δούμε χτες να δούμε το πολυδιαφημιζόμενο αυτό έργο. Τώρα θα με ρωτήσετε με ποιο κίνητρο? Πες λίγο η περιέργεια, η βαρεμάρα, το ότι βλέπουμε πολλά έργα, το ότι προσπαθούμε να στηρίξουμε τον σύγχρονο (εμπορικό) ελληνικό κινηματογράφο κλπ κλπ
Ελπίζαμε ότι αυτή η παραγωγή, αντιγράφοντας τα κλισέ του Hollwood, τουλάχιστον θα παρακολουθούνταν χωρίς προβληματισμό. Δυστυχώς όμως δεν είναι ικανοί ούτε να αντιγράψουν αυτοί οι παραγωγοί. Δεν καταλαβαίνω πως η Village ρίχνοντας τόσα λεφτά στο Hollywood αποφάσισε να δώσει σε κυκλοφορία ένα τόσο χλιαρό έργο...
Ανύπαρκτο σενάριο (πέρα από εκτός τόπου για τα ελληνικά δεδομένα), τρελλά κακές ερμηνείες - και ο ΟΚ ο Ρουβάς δεν το χει, οι υπόλοιποι? - κουραστική σκηνοθεσία...Κρίμα
Αυτό που αξίζει είναι το καταπληκτικό φιλμάκι μικρού μήκους που προλογίζει το ALTER EGO με τα τρομερά πιτσιρίκια!!!! Ρε Καπάκα, εσύ που βρήκες τα παιδιά στο Uranya?
Ελπίζαμε ότι αυτή η παραγωγή, αντιγράφοντας τα κλισέ του Hollwood, τουλάχιστον θα παρακολουθούνταν χωρίς προβληματισμό. Δυστυχώς όμως δεν είναι ικανοί ούτε να αντιγράψουν αυτοί οι παραγωγοί. Δεν καταλαβαίνω πως η Village ρίχνοντας τόσα λεφτά στο Hollywood αποφάσισε να δώσει σε κυκλοφορία ένα τόσο χλιαρό έργο...
Ανύπαρκτο σενάριο (πέρα από εκτός τόπου για τα ελληνικά δεδομένα), τρελλά κακές ερμηνείες - και ο ΟΚ ο Ρουβάς δεν το χει, οι υπόλοιποι? - κουραστική σκηνοθεσία...Κρίμα
Αυτό που αξίζει είναι το καταπληκτικό φιλμάκι μικρού μήκους που προλογίζει το ALTER EGO με τα τρομερά πιτσιρίκια!!!! Ρε Καπάκα, εσύ που βρήκες τα παιδιά στο Uranya?
- para
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Τον κόσμο τον τραβάνε πολλά πράγματα. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό που θα τραβούσε τον κόσμο είναι ο πρωταγωνιστής αλλά και το μουσικό θέμα που ψιλοπεριείχε η ταινία. Γι' αυτά θα πάει να το δει ο καθένας.
Η διαφήμισή του εστιαζόταν σε δύο σημεία. Ποια είναι αυτά; Αυτά που θα τραβήξουν τον κόσμο! Αυτά τα δύο δηλαδή που προανέφερα. Κανένα τμήμα της διαφήμισης δεν προδιέθεται το κοινό ότι αυτό που θα δει θα έχει κάποια πλοκή.
Έτσι και ήταν. Δεν είχε τίποτα φοβερό από πλοκή. Ούτε καν μέτριο θα έλεγα. Αυτό που είχε να προσφέρει η ταινία ήταν και αυτό που μας έλεγε και η διαφήμιση. Πρωταγωνιστής και λίγη μουσική. Και όποιος πήγε να το δει γι' αυτό πιστεύω ότι έμεινε ικανοποιημένος.
Προσωπικά το είδα επειδή ήθελα να δω κατά πόσο τα καταφέρνει αυτός ο άνθρωπος με την ηθοπιοία, αφού το μόνο που τον έχω ακούσει να λέει (μιλώντας και όχι τραγουδώντας) ειναι ένα σκέτο "ναι"! Τελικά ο άνθρωπος μιλάει!! Αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να έχει έτοιμο κείμενο για να μιλήσει! Αυτό που μου έδωσε την τελική ώθηση για να το δω ήταν η μουσική.
Best parts της ταινίας τα σημεία εκείνα που ο Ρουβάς ήταν με τον κολλητό του. Αυτά μπορώ να πω μου άρεσαν πολύ.
Αυτή είναι η γνώμη μου!
Η διαφήμισή του εστιαζόταν σε δύο σημεία. Ποια είναι αυτά; Αυτά που θα τραβήξουν τον κόσμο! Αυτά τα δύο δηλαδή που προανέφερα. Κανένα τμήμα της διαφήμισης δεν προδιέθεται το κοινό ότι αυτό που θα δει θα έχει κάποια πλοκή.
Έτσι και ήταν. Δεν είχε τίποτα φοβερό από πλοκή. Ούτε καν μέτριο θα έλεγα. Αυτό που είχε να προσφέρει η ταινία ήταν και αυτό που μας έλεγε και η διαφήμιση. Πρωταγωνιστής και λίγη μουσική. Και όποιος πήγε να το δει γι' αυτό πιστεύω ότι έμεινε ικανοποιημένος.
Προσωπικά το είδα επειδή ήθελα να δω κατά πόσο τα καταφέρνει αυτός ο άνθρωπος με την ηθοπιοία, αφού το μόνο που τον έχω ακούσει να λέει (μιλώντας και όχι τραγουδώντας) ειναι ένα σκέτο "ναι"! Τελικά ο άνθρωπος μιλάει!! Αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να έχει έτοιμο κείμενο για να μιλήσει! Αυτό που μου έδωσε την τελική ώθηση για να το δω ήταν η μουσική.
Best parts της ταινίας τα σημεία εκείνα που ο Ρουβάς ήταν με τον κολλητό του. Αυτά μπορώ να πω μου άρεσαν πολύ.
Αυτή είναι η γνώμη μου!
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
Οι ALTER EGO είναι ένα ελληνικό super band με τραγουδιστή-αστέρι τον Στέφανο (Ρουβά). Η παρακμή και η χλιδή (sex, drugs & rock n roll) τους έχει επηρεάσει όλους. Η ιστορία παρακολουθεί το τέλος του band και το τρόπο που ο Στέφανος ξεφεύγει από τη μιζέρια αλλάζοντας ζωή χάρη στη γνωριμία του με την Αριάδνη...zweistein wrote:και τι λέει το σενάριο με λίγα λόγια...??
Κλισέ όσο δεν πάει. Υπάρχουν τουλάχιστον 5 ταινίες που αντιγράφει αλλά εμένα δεν με ενόχλησε αυτό. Με στενοχώρησε ότι ούτε να αντιγράψει δεν κατάφερε...
- para
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Και στα Village Σάββατο μεν, νωρίς το απογευματάκι δε, είχε αρκετό κόσμο. Οι (κλασικά άδειες) πέντε πρώτες σειρές ήταν free.
Όσο για την καταλληλότητα αφού δεν ξέρουμε εμείς ας αφήσουμε τους ειδικούς να μας πουν αν υπάρχει περιορισμός...
Περίμενε κι εσύ λίγο ακόμα βρε sandra. Μπορεί να την απαγορεύσουν και για τους 19χρονους. Δεν έπρεπε να πας να τη δεις μέχρι να βγει η απόφαση! Θα γλίτωνες και τα 8Ευρώ γιατί όταν βγει η απόφαση θα κυκλοφορεί μόνο σε dvd. Μη σου πω θα τό 'χει δείξει και η TV! Ας περιμένουμε λοιπόν..
Όσο για την καταλληλότητα αφού δεν ξέρουμε εμείς ας αφήσουμε τους ειδικούς να μας πουν αν υπάρχει περιορισμός...
Το site των Village wrote:Καταλληλότητα ταινίας: ΕΚΚΡΕΜΕΙ

Περίμενε κι εσύ λίγο ακόμα βρε sandra. Μπορεί να την απαγορεύσουν και για τους 19χρονους. Δεν έπρεπε να πας να τη δεις μέχρι να βγει η απόφαση! Θα γλίτωνες και τα 8Ευρώ γιατί όταν βγει η απόφαση θα κυκλοφορεί μόνο σε dvd. Μη σου πω θα τό 'χει δείξει και η TV! Ας περιμένουμε λοιπόν..

Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
Κάπου διάβασα ότι η ταινία θα ήταν κατάλληλη για άνω των 17. Παραξενεύτηκα διότι το target group όλοι ξέρουμε ότι είναι στις ηλικίες 15-17.
Εν τέλει το Σάββατο στο Απόλλων που πήγαμε είχε αρκετό κόσμο (που έμεινε με την ίδια ξινή έκφραση όπως κ εμείς) και μια παρέα 15χρονα. Τα δε παιδιά ήταν σα να είχαν βγει από διαφήμιση της Cosmote (ρούχα - μαλλιά). Νομίζω ότι το πιο ενδιαφέρον της ταινίας ήταν στο διάλλειμα που τα πιτσιρίκια έπαιζαν κυνηγητό μέσα στο σινεμά!!!
Εν τέλει το Σάββατο στο Απόλλων που πήγαμε είχε αρκετό κόσμο (που έμεινε με την ίδια ξινή έκφραση όπως κ εμείς) και μια παρέα 15χρονα. Τα δε παιδιά ήταν σα να είχαν βγει από διαφήμιση της Cosmote (ρούχα - μαλλιά). Νομίζω ότι το πιο ενδιαφέρον της ταινίας ήταν στο διάλλειμα που τα πιτσιρίκια έπαιζαν κυνηγητό μέσα στο σινεμά!!!

- Sergeant_Eikosaris
- Kilobyte level
- Academic status: MSc
-
- Venus Project Founder
<offtopic>
δεν έχω δει την ταινία αλλά θας σας εκμυστηρευτώ τι άκουσα από έναν 30αρη πριν καμία εβδομάδα στα Palmie.
Ο τύπος ήταν αντιπροσωπευτικό δείγμα έλληνα - ποιος το ξέρει? - κ έβγαζε λόγο σε 2 κοριτσόπουλα που αφοσιωμένα παρακολουθούσαν τον μεγάλο ρήτορα.
Guy said: "Μπράβο στη Village που ρίχνει λεφτά στις τιανίες της, αλλά και το Alter Ego και η Πολίτικη Κουζίνα ήταν άθλιες!"
Τα συμπεράσματα δικά σας...
δεν έχω δει την ταινία αλλά θας σας εκμυστηρευτώ τι άκουσα από έναν 30αρη πριν καμία εβδομάδα στα Palmie.
Ο τύπος ήταν αντιπροσωπευτικό δείγμα έλληνα - ποιος το ξέρει? - κ έβγαζε λόγο σε 2 κοριτσόπουλα που αφοσιωμένα παρακολουθούσαν τον μεγάλο ρήτορα.
Guy said: "Μπράβο στη Village που ρίχνει λεφτά στις τιανίες της, αλλά και το Alter Ego και η Πολίτικη Κουζίνα ήταν άθλιες!"
People are never more insecure than when they become obsessed with their fears at the expense of their dreams
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Πωωω.. την φαντάζομαι την σκηνή..theo_ wrote:κ έβγαζε λόγο σε 2 κοριτσόπουλα..

Πραγματικά το φαινόμενο της "ψαγμένης" αρλουμπολογίας τόσο κινηματογραφικά όσο και γενικότερα το έχω συναντήσει πολλές φορές..
Και ναι εντάξει τα γούστα διαφέρουν αλλά όχι για "να διαφέρουν" ή να εντυπωσιάσουν...
Το τραγικό είναι οτι αν σου συμβεί τέτοια συζήτηση σε παρέα και πας να πείς την άποψη σου όπως κ να την τεκμηριώσεις , βγαίνεις κ μ@#@#@ς στο τέλος..
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

- Sreak
- Venus Project Founder
To γεγονός ότι η πολίτικη κουζίνα ήταν απίστευτη ταινία δεν ξέρω τι συμπέρασμα πρέπει να βγάλω.theo_ wrote:<offtopic>