το λοιπον ασχολουμαι με flash και βρηκα την action script που ειναι μια γλωσσα που ενωνει html και flash και κανει ωραια κολπακια.
οι γνωσεις μου στην action script αρχιζουν κ προχωρανε αλλα θελω Xtra υλικο να διαβασω!
Μπορει κάποιος να με βοηθήσει να βρω κάποιο βιβλίο σε pdf? η σχετικό tutorial με λεπτομέριες για προχωρημενους?
H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
Πάντως για μένα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να "πάρεις" κάποια video trainings! Είναι πιο παραστατικά και λιγότερο βαρετά!
Θα σου πρότεινα αυτές τις 2 εταιρείες: Total Trainingκαι Lynda. Έχει και κάποια free videos για να πάρεις μια γεύση. Αν σε ενδιαφέρουν pm me!
Welcome to the club!!
"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
Υπάρχουν αμέτρητα sites και tutorials γραμμένα για Flash. Εγώ προσωπικά προτιμάω τα video trainings που ανέφερα παραπάνω. Αν θες πάντως, να κάνεις μια αρχή μπορείς να διαβάσεις τα tutorials που συνοδεύουν το πρόγραμμα (του 8 είναι αρκετά καλά, του CS3 δεν τα έχω κοιτάξει καθόλου). Επίσης ρίξε μια ματιά στο site της Adobe. Αν σε ενδιαφέρει και κάποιο e-book μπορώ να σου ανεβάσω μερικά..
"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"