Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
-
debbie
- Gbyte level

Οι bloggers της Ελλάδας θα τιμήσουν την Παρασκευή 1η Ιουνίου τη μνήμη της Αμαλίας Καλυβινού, η οποία εξιστόρησε στο
ιστολόγιό της την τραγική περιπέτειά της με τον καρκίνο, τον οποίο οι γιατροί καθυστέρησαν 17 χρόνια να διαγνώσουν. Η Αμαλία έφυγε τα ξημερώματα της Παρασκευής...
Η 30χρονη φιλόλογος έμαθε μόλις πριν από πέντε χρόνια ότι πάσχει από καρκίνο. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, δεκάδες γιατροί έλεγαν ότι πρόκειται απλώς για ιδιοπάθεια, ένας χρόνιος πόνος που δεν μπορούσε να εξηγηθεί.
Ένας καλοήθης όγκος στο πόδι της- ένα νευρίνωμα- δεν διαγνώστηκε και δεν αντιμετωπίστηκε ποτέ, με αποτέλεσμα να εξελιχθεί σε καρκίνο που οδήγησε στον ακρωτηριασμό του ποδιού της, αναφέρουν Τα Νέα της Τρίτης.
Από το in.gr
Πηγή :
http://www.in.gr

Αυτά τα γεγονότα είναι που μας "θυμίζουν" πως τα καθημερινά(συνηθισμένα) προβλήματα είναι στην πραγματικότητα ασήμαντα...
Πάντα υπάρχουν και χειρότερα...
-
AmmarkoV
- Wow! Terabyte level

-
Και από τα χειρότερα υπάρχουν πολύ χειρότερα..!

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα.
Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν!
Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας
Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει
[url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]

-
nookie
- Mbyte level

- Academic status: Alumnus/a
-
Ο Θεος να μας φυλαει απο γιατρους,δικηγορους και πολιτικους...
Ετσι δεν λενε σε μερικες Αφρικανικες φυλες??
Κριμα και παλι κριμα...γιατι πριν απο 17 χρονια ειχαμε 1990,σωστα??Οχι 1960...
Ακομα και τωρα(αλλα και στο μελλον) νεοι ανθρωποι χανουν τη ζωη τους "σωρηδον" απο χιλιες δυο μ...κιες.
Παλια λεγανε οτι εφυγε ενας ανθρωπος επειδη δεν μπορουσε να γινει τιποτα γι'αυτον...Τωρα ανθρωποι φευγουν επειδη αλλοι δεν κανουν καλα αυτο που πρεπει...
Για μενα το 2ο ειναι κατα πολυ χειροτερο...
Η συγκεκριμμενη κοπελα μπορει να μην εχασε τη ζωη της,σιγουρα ομως θα χρειαστει ενα μεγαλο μερος αυτης για να ξεπερασει την περιπετεια που της φορτωσαν αλλοι επειδη "ξυνονταν"...
-
Proxenos
- Gbyte level

-
nookie wrote:
Η συγκεκριμμενη κοπελα μπορει να μην εχασε τη ζωη της,σιγουρα ομως θα χρειαστει ενα μεγαλο μερος αυτης για να ξεπερασει την περιπετεια που της φορτωσαν αλλοι επειδη "ξυνονταν"...
Τι εννοείς;
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
-
nookie
- Mbyte level

-
Εννοω οτι ειναι εξισου τραγικο να υφιστανται περιπτωσεις οπως της κοπελας αυτης λογω αμελιας καποιων αρμοδιων,με τον θανατο επισης λογω αμελιας απο αρμοδιους!!
Στην πρωτη περιπτωση μπορει να σε "θανατωσουν ψυχολογικα" και στη δευτερη και σωματικα,πνευματικα και ψυχολογικα.
Τι ειναι τελικα χειροτερο???
Γι'αυτο ειπα απο την αρχη "ο Θεος να μας φυλαει..."
-
debbie
- Gbyte level

nookie wrote:Παλια λεγανε οτι εφυγε ενας ανθρωπος επειδη δεν μπορουσε να γινει τιποτα γι'αυτον...Τωρα ανθρωποι φευγουν επειδη αλλοι δεν κανουν καλα αυτο που πρεπει...
Δυστυχώς αυτό είναι μία μεγάλη αλήθεια...
το να είναι κανείς γιατρός είναι πολύ μεγάλη ευθύνη και πρέπει και οι άνθρωποι που ασκούν την Ιατρική επιστήμη να είναι υπεύθυνα άτομα και να ενδιαφέρονται πραγματικά για τον άνθρωπο...
σε κάθε άλλη περίπτωση θα συναντάμε τέτοια φαινόμενα καθημερινά.
@nookie
Από οτι κατάλαβα ο Proxenos αναφέρεται στο γεγονός οτι τελικά η κοπέλα έχασε τη ζωή της...
-
nookie
- Mbyte level

-
Ημουν με την εντυπωση πως η κοπελα ηταν εν ζωη...Συγνωμη αν προκαλεσα μπερδεμα...
-
AmmarkoV
- Wow! Terabyte level

-
nookie wrote:Παλια λεγανε οτι εφυγε ενας ανθρωπος επειδη δεν μπορουσε να γινει τιποτα γι'αυτον...Τωρα ανθρωποι φευγουν επειδη αλλοι δεν κανουν καλα αυτο που πρεπει...
debbie wrote:σε κάθε άλλη περίπτωση θα συναντάμε τέτοια φαινόμενα καθημερινά.

Να λέτε πάλι καλά για το μοντέρνο σύστημα υγείας και δεί της Ελλάδας..
Δεν μπορεί κανείς να φέρει γνώμη για το ποιός φταίει και γιατί..
debbie wrote:Ένας καλοήθης όγκος στο πόδι της- ένα νευρίνωμα- δεν διαγνώστηκε και δεν αντιμετωπίστηκε ποτέ,
Ποίος γιατρός φταίει για τον καλοήθη όγκο και ποιός που αυτός μετατράπηκε σε κακοήθη.. Σε τέτοιες περιπτώσεις ή όταν υπάρχει οικογενειακό ιστορικό απαιτείται τακτικός έλεγχος..

, μην γινόμαστε " Ευαγγελάτοι "..
99% αν κάτι σε απασχολήσει σοβαρά και το ψάξεις δεν γίνονται λάθη..
Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα.
Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας

-
nookie
- Mbyte level

-
@AmmarkoV: Συγνωμη αλλα ή εχεις συστημα υγειας ή δεν εχεις!!Αμα αυτο υπολειτουργει τοτε παιζεις επικινδυνα με τις πιθανοτητες...
Εξαλλου...Δεν μπορεις να λες συνεχεια"δεν θα κανω κατι μηπως και μου συμβει το καθετι"
Ασε που ειναι το καθηκον του γιατρου να σε θεραπευσει!!Ποσως τον ενδιαφερει πως ασθενησες;)
Με την λογικη αυτη θα επρεπε και ολοι οι ναρκομανεις να αφεθουν να πεθανουν!!Δεν νομιζω πως ειναι ετσι...
(Δεν αναιρω βεβαια αυτο που λες!Απλα σχολιαζω τι θα πρεπει να γινεται ουτως ή αλλως)
-
PaP
- Venus Project Founder

-
Καλυβίνος Δημήτρης
[Πατέρας Αμαλίας]
΄΄Φιλαράκια’’ της Αμαλίας,
Ώρες τώρα ψάχνω να βρώ τις αληθινές λέξεις που σας πρέπουν και σας αξίζουν.
Η ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ μου σε σας μικρή σχέση έχει με τα πραγματικά μου αισθήματα.
Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σας λέω είναι αληθινό και μασίφ.
Επειδή ο κακός μου ο καιρός είναι άγριος θα πω λίγα λόγια ακόμη.
Σας εξορκίζω κρατήστε αναμένη τη φλόγα που άναψε η Αμαλία και μεγαλώστε τη. Θα πιάσει τόπο.
Επίσης θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τους δημοσιογράφους που παρουσίασαν την περίπτωση της Αμαλίας. Όσους άκουσα και είδα και διάβασα φαινόταν ότι μίλαγε και η ψυχή τους. Με συγκίνησαν.
Ακόμα θέλω να πω ότι η απόφαση της Αμαλίας να μη δεχτεί συνέχεια στην τηλεόραση ήταν σοφή. Τι εμπιστοσύνη μπορείς να έχεις σε ’’γκλίτσες και γλίτσες’’,σε χοντρούς και ’’Αλλους΄΄.Ο Κουίκ είπε ’’ντροπή΄΄. Εγώ λέω ΄΄Αίσχος΄΄.
Και τέλος μην ξεχνάμε τη μικρή αδερφή της Αμαλίας τη Γιωργία ―το Γιωργί μου―.Είναι ΑΞΙΑ θαυμασμού με πολλά θαυμαστικά.
Σας ευχαριστώ και ευγνωμονώ
Δημήτρης Καλυβίνος.
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ
Για τη συμπαράστασή σας, τα θερμά σας λόγια, τη στήριξη και την αγάπη που εισπράξαμε με τα μηνύματά σας, σας ευχαριστούμε ολόψυχα. Θα θέλαμε αν μπορούσαμε να σας αγκαλιάσουμε όλους για το ειλικρινές ενδιαφέρον και την αγάπη σας. Το ίδιο ήθελε και η Αμαλία, που είχε πάρει ζωή μ' όλο αυτό που γίνεται το τελευταίο διάστημα στο blog της. Ο στόχος της Αμαλίας ήταν να πει την ιστορία της, ώστε μέσα απ' αυτήν να αφυπνίσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους και συνειδήσεις. Κυρίως ήθελε να δείξει ότι υπάρχουν τρόποι αντίστασης στην αυθαιρεσία και την εξουσία των ασυνείδητων και ανάλγητων γιατρών, αλλά καιτων γραφειοκρατών υπαλλήλων του συστήματος υγείας.
Η Αμαλία, πιστεύουμε, ότι δεν θα ήθελε σήμερα να εμπλακεί σε νέες συζητήσεις για το ποιοί είναι οι καλοί και ποιοί οι κακοί γιατροί και κυρίως για το ποιοί υπερτερούν. Δυστύχησε να γνωρίσει πολλούς ανάλγητους και ανεύθυνους γιατρούς και ευτύχησε να γνωρίσει, επίσης πολλούς, ευσυνείδητους, υπεύθυνους και γεμάτους ενδιαφέρον για τον ασθενή τους γιατρούς, γιατρούς που τιμούν το επάγγελμά τους. Τους αναφέρει όλους στα κείμενά της που είναι αναρτημένα εδώ.
Όλους αυτούς λοιπόν που τη στήριξαν, τη φρόντισαν, την παρηγόρησαν, προσπάθησαν να απαλύνουν τον πόνο της, σωματικό και ψυχικό, τους ευχαριστούμε θερμά και τους ευγνωμονούμε.
Αλλά και τους δημοσιογράφους που έκαναν θέμα την περίπτωση της κόρης και αδελφής μας, της Αμαλίας μας, τους ευχαριστούμε θερμά, αφού και αυτοί συνετέλεσαν με τον τρόπο τους στην προβολή και τη δημοσιότητα της ιστορίας της. Τους παρακαλούμε συγχρόνως, με την ευκαιρία, επειδή πολλοί θέλουν να κάνουν αφιερώματα στην Αμαλία, να διαβάσουν προσεκτικά τα κείμενά της και θα βρουν εκεί όλες τις απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτουν. Η Αμαλία τα έχει πει όλα και μεις, η μητέρα της και η αδελφή της, δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα παραπάνω. Ούτε και η ίδια άλλωστε θα το ήθελε.
Τέλος, επειδή πολλοί από σας γράφετε στα μηνύματά σας ότι θα θέλατε να κάνετε κάτι παραπάνω απ' αυτό που ήδη κάνατε - και που ήταν να κάνετε ευτυχισμένη την Αμαλία μας στο τέλος της- γνωρίζουμε ότι η Αμαλία θα ήθελε να μπορούσε να συνεισφέρει στην προσπάθεια που γίνεται για την ίδρυση του Παιδιατρικού-Ογκολογικού Νοσοκομείου, προσπάθεια που την είχε συγκινήσει και συνεπάρει, γιατί ήταν και η ίδια παιδάκι όταν ξεκίνησε η περιπέτειά της. Όσοι θέλετε λοιπόν μπορείτε, στη μνήμη της Αμαλίας, να στείλετε την οποιαδήποτε, μικρή ή μεγάλη, προσφορά σας στο σύλλογο Ελπίδα ή σε όποια άλλη παρόμοια προσπάθεια γίνεται και γνωρίζετε.
Σας ευχαριστούμε και πάλι όλους σας ολόψυχα,
Δικαία Τσαβαρή και Γεωργία Καλυβίνου
-
AmmarkoV
- Wow! Terabyte level

-
Παιδιά είναι πολύυυυυυυυυ πιο πολύπλοκα τα πράγματα από όσο νομίζετε..
Επειδή ο πατέρας μου (καρδιολόγος) έχει δουλέψει στον Άγιο Σάββα και έχω ακούσει κάποια πράγματα παρα πάνω , πραγματικά σίγουρα και προφανώς εννοείται , κρίμα για την κοπέλα και μακάρι να σωζόταν , προφανώς οι δικοί της έχουν κάθε λόγο να είναι συντετριμμένοι και να αναζητούν εξηγήσεις , αλλά οι γιατροί δεν είναι Θεοί.. Ο καρκίνος είναι ανίατη νόσος , το καθηκον του γιατρου είναι να σε θεραπευσει , αυτό δεν γίνεται όμως.. Σίγουρα 100% όταν η διάγνωση γίνει άμεσα , οι πιθανότητες να σωθείς αυξάνονται εκθετικά αλλά όταν ένας όγκος φαίνεται καλοηθής και δεκάδες γιατροί όπως λέει τον κρίνουν όλοι το ίδιο δεν σημαίνει οτι είναι όλοι ηλίθιοι..
Οι ναρκομανείς δεν έχουν καμμία επαφή..

-
debbie
- Gbyte level

Συμφωνώ AmmarkoV...

Δεν αναφέρομαι στην συγκεκριμένη περίπτωση με την κοπέλα γιατί δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί...αφού ο όγκος ήταν καλοήθης αρχικά.
Μιλούσα γενικά..απλά τυχαίνει κάποιες φορές, ορισμένοι γιατροί να μην εκτελούν σωστά τα καθήκοντά τους... (προφανώς αυτό
δεν ισχύει για όλους)
Υπάρχουν όντως εξαιρετικοί γιατροί που προσφέρουν πάρα πολλά..αλλά δυστυχώς υπάρχει και η άλλη πλευρά...
και έχω ακούσει πάρα πολλά τέτοια περιστατικά (λόγω οικογενειακού περιβάλλοντος) και μερικά τα έζησα κιόλας.........
-
sandra
- Wow! Terabyte level

Κάτι δεν μου κολλάει στην όλη κίνηση. Όπως δεν μου κολλάει γενικότερα σε σπασμοδικές κινήσεις και δήθεν συμπαραστάσεις. Είναι όπως στα Χριστούγεννα που μας πιάνουν τα ψυχοπονιάρικα μας και λέμε για τον κόσμο που πεινάει και τον υπόλοιπο χρόνο δεν μας καίγεται καρφάκι. Το θεωρώ λίγο θεατρινίστικο αυτό που πάει να γίνει. Λυπάμαι για την κοπέλα, δεν θα ήθελα σε καμία θέση να βρίσκομαι στην θέση της, ή στων δικών της ανθρώπων αλλά το να πω στη 1 του Ιούνη Αμαλία δεν σε ξεχνώ δεν μου βγαίνει. Μου φαίνεται πολύ ψεύτικο...
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
-
nookie
- Mbyte level

-
Μπορεις ομως να αποδωσεις εναν ελαχιστο φορο αναγνωρισης και συμπαραστασης απεναντι σε αυτους που το εχουν αναγκη για να ξεπερασουν την δυσκολη καμπη της ζωης τους!!!
Αν η ουσια κρυβεται στο συμβολισμο μιας πραξης τοτε δεν νομιζω να ειναι προβλημα να το πεις(ταπεινη αποψη...)
-
xrokos
- Gbyte level

Παιδιά η κοπέλα πέθανε και πριν πεθάνει μας άφησε ένα μάθημα γι'αυτούς που μένουν και μπράβο σε αυτούς που τη βραβεύουν γιατί αρχίζει να αναγνωρίζεται περισσότερο ο θεσμός των blogs.
Και εγώ ξέρω τι παίζει με γιατρούς και νοσοκομεία γιατί ο πατέρας μου δουλεύει σε φαρμακευτική εταιρεία και για άλλους λόγους. Και ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί μπουρδέλ** και ξέρω ότι το 95% των γιατρών τα παίρνουν από τις φαρμακευτικές για να γράφουν στους ηλικιωμένους άχρηστα φάρμακα.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
-
sandra
- Wow! Terabyte level

Nookie η απλή λογική και το συναίσθημα μου λέει ότι όταν κάποιος χάνει το παιδί του, επειδή το έχω ζήσει, δεν κάθεται να ασχολείται με blogs. Σύμφωνοι, να γίνει γνωστό το συμβάν(αν και πιστεύω ότι και οι γιατροί δεν έχουν θεικές ιδιότητες, οπότε δεν μπορούμε να τους κατηγορούμε για κάθε άτυχο γεγονός) αλλά το να βλέπω Αμαλία δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ δεν μου πάει. Γιατί μόλις θαφτεί αυτό το τόπικ θα την έχετε ξεχάσει.
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
-
nookie
- Mbyte level

-
Αυτοι που πρεπει δεν θα την ξεχασουν ποτε.Ολοι οι υπολοιποι(εμεις δηλαδη) απλα δειχνουμε την συμπονοια μας(αν κρινεις οτι εστω και για μια στιγμη αξιζει να την δειξεις...)
Ειδαλλως απλα προσπερνας το θεμα..
Εξαλλου,κανεις δεν εχει απαιτηση απο κανεναν να κρατησει το ο,τιδηποτε στη μνημη του ες αεί!!
Εκαστος κραταει οτι θεωρει σημαντικο για τον εαυτο του!!
-
default_user
- Kilobyte level

by default_user » Thu May 31, 2007 5:49 pm
SAndra το θέμα δεν είναι να θυμάσαι την Αμαλία , άλλωστε δεν την ήξερες και ποτέ...Αλλά να πάρεις το βαθύτερο μήνυμα που θέλησε να περάσει σε όλους εμάς που συνεχίζουμε να ζούμε και που νομίζουμε οτι ο θάνατος είναι τόσο μακριά από εμάς.
-
debbie
- Gbyte level

Πολύ σωστά...!
Νομίζω αυτό θέλουν να περάσουν και οι δικοί της άνθρωποι σε όλους εμάς, και δεν "ασχολούνται απλά με blogs".
Ο καθένας μας κρατάει οτι θεωρεί σημαντικό...
Εξάλλου πιστεύω οτι αξίζει γιατί είναι μία
μορφή συμπαράστασης προς τους δικούς της ανθρώπους...
-
cactus
- Mbyte level

- Academic status: N>4
Μετά κόπων και βασάνων,κι αφού έβαλα "μέσον",με εξέτασε τελικά μετά τρεις μήνες κάποιος Τσακανίκας.Ανέπτυξα τη συμπτωματολογία μου,ανέφερα τί αποτέλεσμα έφερνε κάθε φάρμακο που ειχα δοκιμάσει,παρέδωσα τις εξετάσεις μου,μεταξύ των οποίων και η μαγνητική που έδειχνε τον όγκο, με εξέτασε κλινικά και παρά ταύτα,ο κύριος αυτός αβίαστα είπε να παίρνω παυσίπονα!!! Μόνο όταν του επεσήμανα οτι το πόδι μου είχ ατροφήσει τραγικά εξαιτίας του πόνου (σσ:δεν ειχε παρατηρησει την ατροφία,διαφορα διαμέτρου των δυο μου μηρων περι τα 18 εκατοστα, ούτε κι αφου με...εξέτασε κλινικά!), αποφάσισε να εισηγηθεί την εισαγωγή μου για περαιτέρω έλεγχο.
http://fakellaki.blogspot.com/2005_11_01_archive.html
Τώρα πρωτάκουσα την ιστορία, εξεπλάγην κα πήγα στο blog. To παραπάνω είναι από το blog με ημερομηνία 30/11/2005...!!!!!
Οκ, η νοημοσύνη των γιατρών είναι εκτός συναγωνσμού...οι γονείς ΤΙ κάνουν από τότε;;; Μήπως δεν έφτανε αυτό για να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να περιμένουν κάτι από το ελλ. σύστημα υγείας;; Δεν ξέρω ρε παιδιά, μια επίσκεψη στα κανάλια ίσως από τότε;; Νομίζω ότι τα πράγματα έμειναν λίγο στην τύχη τους. Ξέρουμε πως είναι το ΕΣΥ χρόνια τώρα....
Δεν παίνω την ευθύνη από τους γιατρούς αλλά ρίχνω λίγη στους γονείς.
laikedelic !
-
ciao
- Wow! Terabyte level

- Academic status: PhD
sandra wrote:Nookie η απλή λογική και το συναίσθημα μου λέει ότι όταν κάποιος χάνει το παιδί του, επειδή το έχω ζήσει, δεν κάθεται να ασχολείται με blogs. Σύμφωνοι, να γίνει γνωστό το συμβάν(αν και πιστεύω ότι και οι γιατροί δεν έχουν θεικές ιδιότητες, οπότε δεν μπορούμε να τους κατηγορούμε για κάθε άτυχο γεγονός) αλλά το να βλέπω Αμαλία δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ δεν μου πάει. Γιατί μόλις θαφτεί αυτό το τόπικ θα την έχετε ξεχάσει.
Μπορεί όντως να ξεχαστεί, το ίχνος του γεγονότος όμως μένει χαραγμένο στις μνήμες όλων. Κάποια στιγμή θα το φέρει και η κουβέντα...και όπως είπαν και άλλοι αυτοί που πρέπει να θυμούνται θα θυμούνται...για τους υπόλοιπους μπορεί να αποτελέσει αφετηρία αφύπνισης...(μακάρι)
S.S.D.D.
-
Serendipity
- Gbyte level

-
by Serendipity » Fri Jun 01, 2007 8:16 pm
cactus wrote:
http://fakellaki.blogspot.com/2005_11_01_archive.html
Τώρα πρωτάκουσα την ιστορία, εξεπλάγην κα πήγα στο blog. To παραπάνω είναι από το blog με ημερομηνία 30/11/2005...!!!!!
Οκ, η νοημοσύνη των γιατρών είναι εκτός συναγωνσμού...οι γονείς ΤΙ κάνουν από τότε;;; Μήπως δεν έφτανε αυτό για να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να περιμένουν κάτι από το
ελλ. σύστημα υγείας;; Δεν ξέρω ρε παιδιά, μια επίσκεψη στα κανάλια ίσως από τότε;; Νομίζω ότι τα πράγματα έμειναν λίγο στην τύχη τους. Ξέρουμε πως είναι το ΕΣΥ χρόνια τώρα....
Δεν παίνω την ευθύνη από τους γιατρούς αλλά ρίχνω λίγη στους γονείς.
υπηρχαν 2 ενδεχομενα αντιδρασης :
1ον)να πανε στο εξωτερικο σε καποιο νοσοκομειο
2ον)να απευθυνθουν σε καναλια και να βγαλουν τους γιατρους βουκινο
στην 1η περιπτωση μπορεει να υπηρχε σοβαρη ελλειψη χρηματων και στην 2η δεν νομιζω πως η μονη λυση ειναι τα καναλια,και δικαιολογω τους γονεις οταν βλεπεις μερα με τη μερα το παιδι σου να λιωνει και να χανεται θολωνει το μυαλο...αλλα ξεφτιλα το συστημα υγειας ,αμα δεν εχεις χρηματα σε αφηνοιυν να πεθανεις σαν το σκυλι,παντου υπαρχει το λαδωμα εσχοοος!!!!
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

My new blog
Serendipity's thoughts!