http://venus.cslab.aueb.gr/portal/index ... &Itemid=55Από το βράδυ η ΤΙΜ μετονομάζεται σε WIND, με κύρια χρώματα το μπλε και το κόκκινο, ανακοίνωσαν σήμερα οι υπεύθυνοι της εταιρίας, παρουσία του ιδιοκτήτη της, Αιγύπτιου μεγαλοεπιχειρηματία και κύριου μετόχου του Ομίλου Weather Investments, Ναγκίπ Σαουίρις. Το λογότυπο συμπληρώνεται από ένα οβάλ σχήμα στο πάνω μέρος που, κατά τους υπευθύνους της εταιρίας, "συμβολίζει το κεφάλι του ανθρώπου, όπου βρίσκονται κρυμμένες όλες οι σκέψεις, τα όνειρα και οι επιθυμίες, τις οποίες η WIND καλείται να ικανοποιήσει".
Η ΤΙΜ μετονομάζεται σε WIND
- P3
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Η ΤΙΜ μετονομάζεται σε WIND
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
- P3
- Venus Project Founder
http://venus.cslab.aueb.gr/portal/index ... &Itemid=55redlabel wrote:Για να δούμε τι θα γίνει (αν γίνει κάτι) και με την TELLAS...
Δ. Γκρ.
http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 342720.htm
addition
http://www.capital.gr/news.asp?details=307311Αρνητική θα είναι η απάντηση της κυβέρνησης στο "γενναιόδωρο" αίτημα του Naguib Sawiris για την εξαγορά του μειοψηφικού ποσοστού που κατέχει στην Tellas η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές.
- mikem4600
- Gbyte level
Η ένδειξη στο κινητό σου δεν θα αλλάξει παρά μόνο αν αλλάξεις κινητό (και μάλιστα πάρεις τελευταίο μοντέλο), αφού τα ονόματα αυτά είναι hardcoded στο software του κινητού. Τα δίκτυα απλώς εκπέμπουν ένα αριθμιτικό ID μοφής χώρα/id (π.χ. 202 01 για Cosmote, 202 05 Vodafone, 202 09 Q, 202 10 Wind).sandra wrote:Πάντως στο κινητό μου εκεί που έχει τη σύνδεση ακόμα tim gr γράφει, όχι Wind.
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
- sandra
- Wow! Terabyte level
Τι μαθαίνει κανείςmikem4600 wrote:Η ένδειξη στο κινητό σου δεν θα αλλάξει παρά μόνο αν αλλάξεις κινητό (και μάλιστα πάρεις τελευταίο μοντέλο), αφού τα ονόματα αυτά είναι hardcoded στο software του κινητού. Τα δίκτυα απλώς εκπέμπουν ένα αριθμιτικό ID μοφής χώρα/id (π.χ. 202 01 για Cosmote, 202 05 Vodafone, 202 09 Q, 202 10 Wind).sandra wrote:Πάντως στο κινητό μου εκεί που έχει τη σύνδεση ακόμα tim gr γράφει, όχι Wind.

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Δεν ξέρω πως δουλεύει το σύστημα αλλά:mikem4600 wrote:Η ένδειξη στο κινητό σου δεν θα αλλάξει παρά μόνο αν αλλάξεις κινητό (και μάλιστα πάρεις τελευταίο μοντέλο), αφού τα ονόματα αυτά είναι hardcoded στο software του κινητού. Τα δίκτυα απλώς εκπέμπουν ένα αριθμιτικό ID μοφής χώρα/id (π.χ. 202 01 για Cosmote, 202 05 Vodafone, 202 09 Q, 202 10 Wind).sandra wrote:Πάντως στο κινητό μου εκεί που έχει τη σύνδεση ακόμα tim gr γράφει, όχι Wind.
Μέχρι σήμερα το πρωί το κινητό μου έλεγε TELESTET

Τώρα ποια λέει WIND GR .
Άρα κάπου πρέπει να κάνεις λάθος....
Και μιλάμε για ένα απλό ΝΟΚΙΑ 6100
- sandra
- Wow! Terabyte level
steven wrote: Δεν ξέρω πως δουλεύει το σύστημα αλλά:
Μέχρι σήμερα το πρωί το κινητό μου έλεγε TELESTET![]()
Τώρα ποια λέει WIND GR .
Άρα κάπου πρέπει να κάνεις λάθος....
Και μιλάμε για ένα απλό ΝΟΚΙΑ 6100

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
- mikem4600
- Gbyte level
Σωστός ο Einherjar. Λογικά μέσω κανενός ειδικού (flash) sms...Einherjar wrote:Συνήθως όταν αλλάζουν όνομα οι εταιρίες στέλνουν με μήνυμα το νέο operator logo. Έτσι είχε γίνει με Vodafone & Telestet.
Το πως σου έγινε αυτόματα αυτό steven είναι ζήτημα περαιτέρω έρευνας

Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Τώρα θυμήθηκα αποδείξεις (Ευαγγελάτο) περι κινητών..

Μου έχει κάνει πολύ εντύπωση αυτή εκπομπή ρε γμτ..

Μου έχει κάνει πολύ εντύπωση αυτή εκπομπή ρε γμτ..

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Συνειρμός ήταν , όχι υπονοούμενο..
Αποτοξύνωση 11 χρόνων από την TV μου ακούγεται μια χαρά!
Πάντως για όποιον δεν το είχε δεί έχει καταγραφεί στο χρονοντούλαπο του Google

Αποτοξύνωση 11 χρόνων από την TV μου ακούγεται μια χαρά!

Πάντως για όποιον δεν το είχε δεί έχει καταγραφεί στο χρονοντούλαπο του Google
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

- P3
- Venus Project Founder
Πηγή: http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 343321.htmΗ ΔΕΗ [DEHr.AT] «εξετάζει αν υπάρχει σκοπιμότητα παραμονής της στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, λαμβάνοντας υπόψη και την πανευρωπαϊκή τάση, όπου εταιρείες ενέργειας εισήλθαν στις τηλεπικοινωνίες στις αρχές της δεκαετίας του 1990, για να αποχωρήσουν δέκα χρόνια αργότερα, αλλά και τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς».
Τα παραπάνω επισημαίνει σε σημερινή της ανακοίνωση η διοίκηση της ΔΕΗ.
- PaP
- Venus Project Founder
ετσι όμως δε μπορείτε να δείτε Εξάντα !redlabel wrote:Τον κύριο αυτόν δεν τον "γνωρίζω" (βλέπεις, δεν έχω TV στο σπίτι μου εδώ και 11 χρόνια). Για το θέμα, όμως, των κινητών 2-3 πράγματα μάλλον τα γνωρίζω...
Δ. Γκρ.
http://exandas.ert.gr
Αν και βάζει και στο web πράγμα αρκετό
Telestet-->TIM-->WIND-->...
Απορώ γιατί βάζουν την εταιρεία σε τόσο μεγάλη μανούρα. Η μετανομασία σε TIM τους στοίχιζε πάρα πολλά κάθε έτος και είπαν να απαλλαχτούν και από αυτό το βάρος. Πάντως οι συχνές αλλαγές στο brand name δεν είναι καθόλου λογικές κινήσεις αλλά κάτι θα έχουν στο μυαλό τους...
Απορώ γιατί βάζουν την εταιρεία σε τόσο μεγάλη μανούρα. Η μετανομασία σε TIM τους στοίχιζε πάρα πολλά κάθε έτος και είπαν να απαλλαχτούν και από αυτό το βάρος. Πάντως οι συχνές αλλαγές στο brand name δεν είναι καθόλου λογικές κινήσεις αλλά κάτι θα έχουν στο μυαλό τους...
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
έχω την αίσθηση ότι μάλλον εννοεί ότι ο κάθε ιδιοκτήτης εφαρμόζει τις δικές του πρακτικές..
πληροφοριακά ήδη τα προβλήματα άρχισαν: σήμερα πήγα ν πληρώσω το λογαριασμό μου, και ενώ θα έπρεπε να ξέρουν ήδη το ποσό του επόμενου μήνα μου είπαν ότι δεν ξέρουν ακόμα το ποσό γιατί υπάρχει καθυστέρηση για ασαφή λόγο...
πληροφοριακά ήδη τα προβλήματα άρχισαν: σήμερα πήγα ν πληρώσω το λογαριασμό μου, και ενώ θα έπρεπε να ξέρουν ήδη το ποσό του επόμενου μήνα μου είπαν ότι δεν ξέρουν ακόμα το ποσό γιατί υπάρχει καθυστέρηση για ασαφή λόγο...
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Visions from a dying brain
I hope you don't understand