Περί γκαντεμιάς...

Σίγουρα όλο και κάτι δε θα ταιριάζει με τις παραπάνω ψυχαγωγικές κατηγορίες...
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Post by TaRaNTuLa » Thu Aug 26, 2004 1:58 am

Τουλάχιστον δεν έσκασε και το λάστιχο στο μηχανάκι του σουβλάκι-boy,και έτσι στην τελική είχες να φας.... :-D
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc
Post by dimitra » Thu Aug 26, 2004 9:32 am

Μα καλά χωρίς ρεύμα πως λειτούργησε το κουδούνι;;;
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Thu Aug 26, 2004 11:07 am

Το σπίτι θα είναι ισόγειο και μπορεί κάποιος να χτυπήσει εκτός από το κουδούνι και την πόρτα (στου κουνφου την πόρτα... :-D ) για να του ανοίξουν...
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Thu Aug 26, 2004 11:27 am

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με το μάθημα της πολεοδομίας που το δίναμε μαζί με την mpoulouka...Όλα καλά, κλασικά ξενυχτούσαμε μπας και τελευταία στιγμή προλάβουμε να δώσουμε το μάθημα και ενώ όλα πηγαίναν ρολόι (εκτός από εμάς που κοντεύαμε να λιώσουμε μπροστά στον υπολογιστή), να σου ο υπολογιστής της που αποφάσισε πως δεν μας πολυγουστάρει γιατί δεν του φερόμασταν τρυφερά και άρχισε να κάνει τα δικά του! Βρε καλέ μου, να του λέω...τίποτα αυτός! Βρε εγώ πράσινο χρώμα σε βάφω...όχι αυτός! Ήθελε κόκκινο! Τι χάδια, τι ερωτόλογα, στο τέλος τον κλά..με και λέμε ας κοιμηθούμε! Ρε Μαράκι κάντον μια αναβάθμιση τον καημένο! Τον λυπάμε...
The road goes on forever...
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Fri Aug 27, 2004 7:48 pm

Ηθικό δίδαγμα...Το pc θέλει φροντίδα και protherm!
Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Mon Aug 30, 2004 11:44 am

Καμιά φορά ούτε φροντίδα, ούτε protherm πιάνουν. Άστα να πάνε.

Είμαι που λέτε κάποια φορά στην Κυψέλη. Είχα ξεμείνει από σπίτι και πηγαίνω σε μια φίλη μου να με φιλοξενήσει. Πρώτη φορά που πήγαινα εν τω μεταξύ! Μου λέει δεν πετάγεσαι να πάρεις καμιά μπύρα να πιούμε? Οκ λέω εγώ ο ανυποψίαστος! Κατεβαίνω λοιπόν στο γωνιακό ζαχαροπλαστείο για να ψωνίσω και με το που μπαίνω μέσα.......κράαααααααου! Τι έγινε ρε παιδιά λέω? Μας την πέσανε? Βγαίνω έξω τι να δω? Ένας μεγάλος άνθρωπος με το κεφάλι μέσα στα αίματα να προσπαθεί να το βγάλει από την τζαμαρία. Καθώς προσπαθούσε σκιζόταν όλο και περισσότερο. Τελικά τον βγάζουμε έξω...μεθυσμένος ο παππούς. Που πα ρε δρακουμέλ του λέμε! Όλο το κεφάλι του από πίσω είχε κατα κοπεί. Εν τω μεταξύ ήμασταν λίγα άτομα εκεί. 3 νομίζω. Μια κυριούλα, ο ζαχαροπλάστης και εγώ. Τον αφήνουμε λοιπόν τον άνθρωπο να τον προσέχει η κυριούλα και πηγαίνω εγώ να φωνάξω κόσμο, ο ζαχαροπλάστης να καλέσει ασθενοφόρο. Γυρίζω πίσω και βλέπω τον ζαχ. να ψάχνει να βρει τον μεθυσμένο. Που πήγε ρε παιδιά λέω? ίχε σηκωθεί και έφυγε και χτύπησε και την κυριούλα. Εγώ μέσα μου να καταριέμαι...Για 2 μέρες είχα πάει την γκαντεμια μου....Ψάχνουμε και τον βρίσκουμε λοιπόν στο επόμενο στενό να έχει πέσει κάτω. Τον γυρνάμε πίσω και καθόμαστε και τον πατάμε κάτω για να μην φύγει πάλι! Το συμπέρασμα? Είχε περάσει περίπου ένα μισάωρο και περίμενα άλλο τόσο στο σταυροδρόμι μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο....Πάνε και οι μπύρες!!!!!
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Mon Aug 30, 2004 6:14 pm

Μη μπαίνεις σε τόσες λεπτομέρειες...Αηδίασα......

Καημένε Βασίλη!!! Να σε ξεματιάσουν δοκίμασες?
Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Mon Aug 30, 2004 11:13 pm

Σόρυ για τις λεπτομέρειες... :-(

Ένα ακόμη περιστατικό. Το Σαβατοκύριακο ήμουν Αθήνα στο σπίτι μιας κοπέλας! Πρώτη φορά που πήγαινα. Το ίδιο απόγευμα έγινε τρακάρισμα ακριβώς στη γωνία του σπιτιού! Είχε πολύ γέλιο το σκηνικό...
semis19
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Tue Aug 31, 2004 3:02 am

Η ιστορία μου συναίβει όταν ήμουν στην Β ' Γυμνασίου... Είχαμε φτιάξει με κάτι φίλους μια ερασιτεχνική ομάδα Bowling και παίζαμε κάθε Σάββατο πρωί στο παιδικό πρωτάθλημα στα Blanos στην Γλυφάδα. (το πρωτάθλημα διαρκούσε 3 μήνες) Συναντιόμασταν κάθε φορά όλοι μαζί στη στάση του λεωφορείου, λοιπόν, διότι μέναμε κοντά. Ξαφνικά περνά από εκεί που καθόμασταν (στη στάση) ένας γνωστός ενός φίλου μου το χαιρετά βιαστηκά και μόλις φεύγει λέει "όχι ρε πο**η", "τι έγινε?" το ρωτάμε οι υπόλοιποι (ήμασταν 4 στην ομάδα) και μας λέει "παιδιά αυτός έιναι πιο γκαντέμης που υπάρχει όποτε το βλέπω κάτι δεν πάει καλά!".
Αρχίζουμε όλοι και τον παίρνουμε στο δούλεμα ώσπου έγιναν τα εξής παρακάτω "ωραία" αλησμόνητα ομολογουμένως γεγονότα:
1) Λίγο πριν φτάσουμε στον προορισμό μας κάνουμε μια Mercentes άσπρη με το λεωφορείο από πίσω καλοκαιρινή, μια γριά παιδιά απίστευτο από τη μέση του λεωφ. βρέθηκε στον οδηγό :shock: τουλάχιστον δεν είμασταν μακριά από το μαγαζί :???: (ευτυχώς δεν είχαμε θύματα εκτός την ελεύθερη πτώση της γριάς)
:-D :-D
2) Κάνουμε την μοναδική ήττα μας στο πρωτάθλημα (2η θέση) χάνοντας με κατεβασμένα τα χέρια 5 - 0 με απίστευτη ατυχία
3) ξέχναμε με το φίλο μου τα ρολόγια μας στο μαγαζί
4) και το κερασάκι στη τούρτα τρώω και μια κατσάδα από τους γονείς μου το βράδυ για κάτι άσχετο ...
αυτή ημέρα θα μου μείνει αξέχαστη :!:
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Tue Aug 31, 2004 4:04 pm

Ολα τα στραβά μαζί...

Ακου και αυτό: Σκηνικό πριν 2 χρόνια - Αυγουστος!
Αποφασίζω την τελευταία στιγμή (3 ημέρες πριν την αναχώρηση) οτι θα συμμετέχω σε μια εκδρομή στην πρωτεύουσα της Ελβετίας που θα πήγαιναν κπ γνωστοί μου - τονίζω οτι δεν ήμουν και πολύ ενθουσιασμένη.
Ομως το βράδυ της επόμενης μέρας (=2 μέρες πριν φύγω) τα έφτιαξα με αυτόν που ήμουν κολλημμένη για 3 μήνες και δεν ήθελα να φύγω (= ατυχία Νο 1)
Εκεί τελικά μάθαμε οτι το ξενοδοχείο θα είναι σε ένα ορεινό θέρετρο για εύκολη πρόσβαση στα σκι. Το κακό είναι οτι είχα μαζί μου μόνο καλοκαιρινά ρούχα και παπούτσια. Φαντάσου σκηνικό εμένα με σαγιονάρες στα χόνια. (= ατυχία Νο 2)
Στο ξενοδοχείο σερβίραν μόνο φαγητό kosher (ξέρετε ελπίζω), δηλαδή σκέτη ανοστιά (από τεράστιο μπουφέ το μόνο που άγγιζα ήταν αγγούρι κομμένο μεσημέρι και βράδυ). Εχασα 4-5 κιλά σε 1 βδομάδα, ενώ ήμουν ήδη από δίαιτα αδύνατη (= ατυχία Νο 3)
Μια μέρα είπαμε να δοκιμάσουμε παραδοσιακά "φοντού" (κρακεράκια με λιωμένο τυρί). Φάγαμε 3 άτομα μόνο φοντού και ήπιαμε νερό και πληρώσαμε 100 λίρες ΕΚΑΣΤΟΣ. (= ατυχία Νο 4)
Κρύωσα από το ακατάλληλο ντύσιμο (= ατυχία Νο 5)
Στο δωμάτιο έμενα με μια κοπέλα που δε συμπαθούσα καθόλου, η οποία μου έκανα την μεγαλύτερη που...στιά που θα μπορούσε (= ατυχία Νο 6)
Στο αεροπλάνο καθόμασταν διάσπαρτα και αν και είμασταν 1η θέση, δίπλα μου καθόταν ένας βλάκας Γερμανός που ήθελε κουβεντούλα (= ατυχία Νο 7)
Φτάνοντας Ελ.Βενιζέλος τα πράγματα αργούσαν να έρθουν και κοψοχόλιασα...Αλλά ευτυχώς ήρθαν.

Η εκδρομή ήταν χάλια....Πάλι καλά που το τοπίο και το shopping με αποζημίωσαν.
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Tue Aug 31, 2004 11:05 pm

Μεγαλύτερη ατυχία σε κοπέλα:

να ξεκινάει για διακοπές σε νησί και μόλις έχουν κάνει μια ώρα ταξίδι με το πλοίο,να έρχεται ο "μηνιαίος επισκέπτης" σας,με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει τίποτα....
Tamiya rulezZz....

lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Tue Aug 31, 2004 11:23 pm

ΧΑXA, Ταραντούλα!!αυτό μου έχει τύχει κι εμένα..πίκρα σκέτη!!

σε βρίσκω κάπως υπερβολική,semika..Εμ πήγες Ελβετία,εμ δε σκέφτηκες ότι θα σου χρειαστεί και κάτι πιο χοντρό πάνω στα βουνά;;δεν έχεις πάει ποτέ σε βουνό στην Ελλάδα-έστω- το καλοκαίρι να δεις ότι τουλάχιστον μια ζακετουλα/ένα φουτεράκι μαζί σου τα θες;;Επίσης, 1η θέση στο αεροπλάνο και γκρινιάζεις;;τςτςτς!!!Ντροπή!!!

Βασίλη, αυτό δεν είναι γκαντεμιά, αυτό είναι απροσεξία των οδηγών, νομίζω...
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Mbyte level
Mbyte level
Post by dimitra » Wed Sep 01, 2004 9:30 am

Χαρούλη το φαινόμενο αυτό με τον "μηνιαίο επισκέπτη" μου έχει συμβεί τόσες φορές που πια δεν το θεωρώ γκαντεμιά αλλά καλή τύχη αν δεν μου έρθει :shock: .Για μια περίοδο ειδικά κάθε φορά που κανονίζαμε με τον φίλο μου να πάμε διήμερα ή και κανονικές διακοπές στο εξωχικό του ήμουν μονίμως αδιάθετη αν όχι από την πρώτη μέρα αλλά από τη δεύτερη σίγουρα :cry: .Επίσης το καλύτερο είναι ότι και στην πενταήμερη ήμουν αδιάθετη!!!Και ήταν ότι καλύτερο αν φανταστεί κανείς ότι φτάσαμε στην Κρήτη 7-8 το πρωί και έβρεχε καταρακτωδώς.Έγινα τελείως μούσκεμα και ρούχα και παπούτσια η απανταχού γυναίκες του forum αντιλαμβάνονται τι σημαίνει αυτό όταν έχεις περίοδο. Δύσκολα μια γυναίκα της ηλικίας μας έχει σταθερό κύκλο οπότε είναι πέραν του σίγουρου ότι θα συμβεί κάποια στιγμή κι αυτό.
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Wed Sep 01, 2004 10:38 am

dimitra wrote:Χαρούλη το φαινόμενο αυτό με τον "μηνιαίο επισκέπτη" μου έχει συμβεί τόσες φορές που πια δεν το θεωρώ γκαντεμιά αλλά καλή τύχη αν δεν μου έρθει :shock: .Για μια περίοδο ειδικά κάθε φορά που κανονίζαμε με τον φίλο μου να πάμε διήμερα ή και κανονικές διακοπές στο εξωχικό του ήμουν μονίμως αδιάθετη αν όχι από την πρώτη μέρα αλλά από τη δεύτερη σίγουρα :cry: .Επίσης το καλύτερο είναι ότι και στην πενταήμερη ήμουν αδιάθετη!!!Και ήταν ότι καλύτερο αν φανταστεί κανείς ότι φτάσαμε στην Κρήτη 7-8 το πρωί και έβρεχε καταρακτωδώς.Έγινα τελείως μούσκεμα και ρούχα και παπούτσια η απανταχού γυναίκες του forum αντιλαμβάνονται τι σημαίνει αυτό όταν έχεις περίοδο. Δύσκολα μια γυναίκα της ηλικίας μας έχει σταθερό κύκλο οπότε είναι πέραν του σίγουρου ότι θα συμβεί κάποια στιγμή κι αυτό.
Άρα υπάρχουν και χειρότερα.... :-D
Tamiya rulezZz....

semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Wed Sep 01, 2004 1:46 pm

lumenintervalum wrote: σε βρίσκω κάπως υπερβολική,semika..Εμ πήγες Ελβετία,εμ δε σκέφτηκες ότι θα σου χρειαστεί και κάτι πιο χοντρό πάνω στα βουνά;;δεν έχεις πάει ποτέ σε βουνό στην Ελλάδα-έστω- το καλοκαίρι να δεις ότι τουλάχιστον μια ζακετουλα/ένα φουτεράκι μαζί σου τα θες;;
Αγαπητή lumenintervalum όπως προείπα:
Αύγουστος
σε μια εκδρομή στην πρωτεύουσα της Ελβετίας
αλλά :
Εκεί τελικά μάθαμε οτι το ξενοδοχείο θα είναι σε ένα ορεινό θέρετρο
Δηλαδή που να φανταστώ οτι στη Ζηρίχη θα χρειαζόμουν χειμερινά αυγουστιάτικα??

Πάντως όλα τα παραπάνω που είπα συνέβησαν πραγματικά. :cry:
---------

Ταραντούλα 1ον καλωσόρισες και 2ον μια κοπέλα πρέπει να προνοεί και να κανονίζει τις διακοπές πριν ή μετά το μηνιαίο κακό.
Επίσης πήγαινε στο τοπικ με τα μωρά να πεις την καλύτερη εμπειρία που υποσχέθηκες οτι θα μοιραστείς μαζί μας όταν επιστρέψεις :)
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Post by dimitra » Wed Sep 01, 2004 2:22 pm

semika wrote:Ταραντούλα 1ον καλωσόρισες και 2ον μια κοπέλα πρέπει να προνοεί και να κανονίζει τις διακοπές πριν ή μετά το μηνιαίο κακό.
Σεμάκη αν έχει σταθερό κύκλο μπορείς να κανονίσεις τις διακοπές κατάλληλα!Αν δεν έχεις προγραμματίζεις στο περίπου και κάνεις την προσευχή σου να μην σου τύχει.

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Wed Sep 01, 2004 2:23 pm

Σαυτό έχεις δίκιο. Δεν το σκέφτηκα!
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Post by dimitra » Wed Sep 01, 2004 2:26 pm

semika wrote:Σαυτό έχεις δίκιο. Δεν το σκέφτηκα!
Εύχομαι γιατί είσαι από τις τυχερές που δεν το έχεις ;) .

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Wed Sep 01, 2004 3:21 pm

:cool: ;-) :!:

Τελικά αυτός που σε καταριέται, σταμάτησε?? Βρήκες το "αντίδοτο"?
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Post by dimitra » Wed Sep 01, 2004 3:22 pm

Δεν ξέρω!Ότι δεν μιλάει με τα καλύτερα λόγια δεν μιλάει αλλά...Ποιός ξέρει!Τυχερή Σέμη :cool:

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Post Reply

Return to “Άλλα ψυχαγωγικά θέματα”