Βαριά «καμπάνα» ΕΣΡ στην εκπομπή Je t' aime

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Wed Jun 13, 2007 2:32 am

Τι πειράζει δηλαδή που μου αρέσει η ποδοσφαιρίστρια ή η γυναίκα επανάσταση;
Προσωπικά δεν κοροϊδεύω αυτά τα άτομα, άλλωστε δεν τα θεωρώ τόσο χαζά, έχω γνωρίσει και πιο χαζούς. Το ότι μου αρέσει και διασκεδάζω με τους τραγουδιστές του je t'aime είναι δικαίωμα μου και αυτό δε με κάνει άπονο και μισάνθρωπο. Προτιμώ να ακούω το Ντου από Παντού από τα σκυλιά όπου συνοστίζεται η πλειοψηφία των φοιτητών (βλέπε χορούς κομμάτων...).
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by sandra » Wed Jun 13, 2007 2:37 am

Γι' αυτό είπαμε πάντα έχουμε το δικαίωμα της επιλογής. Για να σκεφτόμαστε και να διαλέγουμε εμείς, όχι άλλοι για μας...
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Wed Jun 13, 2007 2:37 am

PASCAL wrote:γι' αυτούς που υπερασπίζονται τέτοιους είδους "ελευθερία" στην τηλεόραση το μόνο που κάνουν είναι να μας εκθέτουν το ανθρωπιστικό τους έλλειμα.
Ρε Pascal δεν μπορεί να έχεις Avatar τον Πανούση και την Λουκά και να το λές αυτό, γιατί ακούγεσαι σαν την Λουκά :-p ..
Πραγματικά έλεος..

-Τα τραγούδια είναι σκουπίδια αλλά καλύτερα από τα σκουπίδια της μουσικής βιομηχανίας..

-Οι άνθρωποι είναι "ιδιόρρυθμοι" αλλά 1000 φορές σε καλύτερη κατάσταση από ότι θα ήταν αν δεν είχαν αυτή την δημοσιότητα (ο Παρασκευάς ήταν Λαχειοπώλης πχ..) Οι οικογένειες τους τους ενθαρρύνουν να μείνουν (το έχει πεί ο Κατέλης για την μάνα του) , 2 άτομα από τους "πάντα νέους" δεν ήθελαν άλλο και έφυγαν.. Δεν τους εμπόδισε κανείς..

-Δίκαιο είναι να κλείσουν όλες οι κουτσομπολίστικες εκπομπές (Τατιάνα,Λαμπύρη,Κους Κους,Big Brother,το μεγάλο παζάρι στον Alpha,προηνάδικα,να φύγουν άτομα από δελτία ειδήσεων) Τώρα τι παρκμή να θυμηθώ.. το Love Generation , μιλάμε για άπειρες εκπομπές άπειρα χειρότερες από το jet`aime..

Έχω ένα τεράστιο ανθρωπιστικό έλλειμα τι να πώ..
Τουλάχιστον δεν είμαι δήθεν..
Έχω πετάξει μαζί σου..! :-p
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
janag79
byte level
byte level
Post by janag79 » Wed Jun 13, 2007 2:39 am

Νο personal offence, punisher και pascal αλλά

- Ο ανθρωπισμός δεν εκφράζεται σε ένα forum...Εκδηλώνεται στη καθημερινή ζωή. Το θεωρώ μάλιστα και ψευτό-ανθρωπισμό...Εδώ πεθαίνουν και βασανίζονται άνθρωποι σε όλο το κόσμο (Τουρκία, Ιράν, Ιράκ) και μας πείραξε ο Κατέλης που τραγουδάει ?

- Τώρα που θα κλείσει η εκπομπή, μιας και είστε ανθρωπιστές, ξεκινήστε και μια εκστρατεία για να βρείτε και ένα κομμάτι ψωμί για τους βασανισμένους και ταλαιπωρημένους Κατέληδες, Παρασκευάδες....κτλ. , όπως και τα παιδιά που δουλεύαν στην εκπομπή αυτή ..Αν το κάνετε αυτό, τότε θα πω ' ΝΑΙ ειμαι απάνθρωπος!!!

- Εσύ pascal που μιλάς για ανθρωπιστό έλλειμα, μπορείς να μας αναλύσεις το φιλανθρωπικό σου έργο?

Υ.Γ: ύμαρτον....
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Wed Jun 13, 2007 2:41 am

:lol: :lol: :lol: Τραγικός. Δεν συζητάω άλλο μαζί σου.. :-p :-p :-p
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Wed Jun 13, 2007 2:48 am

sandra wrote:Τραγικός. Δεν συζητάω άλλο μαζί σου..
Sandra had enough and now youre leaving , baby you`re no madonna :smt042
(Βάλτο στο 0:48) :lol: ;) :smt042

Να εισηγηθεί το ΕΣΡ να κλείσουν και τα Καραόκε παρακαλώ..! :lol:
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Wed Jun 13, 2007 2:48 am

Τώρα που θα κλείσει η εκπομπή, μιας και είστε ανθρωπιστές, ξεκινήστε και μια εκστρατεία για να βρείτε και ένα κομμάτι ψωμί για τους βασανισμένους και ταλαιπωρημένους Κατέληδες, Παρασκευάδες....κτλ. , όπως και τα παιδιά που δουλεύαν στην εκπομπή αυτή ..Αν το κάνετε αυτό, τότε θα πω ' ΝΑΙ ειμαι απάνθρωπος!!!
όλοι πρέπει να το κάνουμε αυτό, κάθε στιγμή.

ξαναλέω ότι τα παραπάνω δεν τα είπα ούτε για να τα χώσω σε αυτούς που τους αρέσει, ούτε για να το παίξω ιντελεκτουέλ τυπάς. είναι απλά κάποιες σκέψεις που με τριγυρνάνε τελευταία.

όσο για τις κλασσικές συγκρίσεις που δίνουν και πέρνουν, του στυλ "καλύτερα αυτό παρά το X", είναι λίγο άκυρες. και δεν ξέρω και πως να απαντήσω. δηλαδή αν σας έλεγα "καλύτερα να κλέψω κανα αμάξι, παρά να σκοτώσω κάποιον" τι θα μου λέγατε? δηλαδή μου συγκρίνετε δύο toxic wastes και μου λέτε "ας πιω το λιγότερο toxic"?

Ο ανθρωπισμός δεν εκφράζεται σε ένα forum...Εκδηλώνεται στη καθημερινή ζωή
++
τίποτα όμως δεν εμποδίζει οι απόψεις να περιέχουν και ένα pinch ανθρωπισμου. ομορφαίνει το forum :-)
Last edited by The Punisher on Wed Jun 13, 2007 3:03 am, edited 1 time in total.
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Wed Jun 13, 2007 2:51 am

:smt042 :smt042 :smt036 :smt043 :smt043 :smt038 :smt038 :smt082 :smt081 :smt041

Γι'αυτό σε πάω ρε Amar. :-D

btw The Punisher++;
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Wed Jun 13, 2007 4:58 am

Image
Και εγώ σας πάω!!! :geek: :-D ;)
Image
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Wed Jun 13, 2007 9:07 am

Btw...
silegav wrote:"Δεν συμφωνώ με ότι λές, αλλά θα πεθάνω υπερασπιζόμενος το δικαίωμα να μπορείς να το λες"... ή όπως το είπε αυτός που το είπε!
I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire, (Attributed); originated in "The Friends of Voltaire", 1906, by S. G. Tallentyre (Evelyn Beatrice Hall)
French author, humanist, rationalist, & satirist (1694 - 1778)
Sandra, γιατί ξόδεψες λεφτά να πάρεις τηλεόραση τότε, αφού την έχεις μονίμως κλειστή? LOL

silegav, xrokos, ammarkov++++

Θα σας μιλήσω ώς ένας άνθρωπος που το πρώτο πράγμα που κάνει ότνα μπαίνει σπίτι είναι να ανοίξει τηλεόραση και την κλείνει με timer αφού έχει κοιμηθεί!!! Την έχω για παρέα μέσα στο σπίτι, δεν την κοιτάω συνέχεια απλά την έχω ανοιχτή! Είμαι τρελός τηλεορασάκιας και μπορούν να το επιβεβαιώσουν πολύ από εδω μέσα ;)

Θεωρώ κι εγώ ότι όλος αυτό ο ντόρος γίνεται απλά για να πείσουν κάποιοι ότι είναι "ποιότητα" (αμάν με αυτή τη λέξη!) Θεωρώ απαράδεκτο ότι το ΕΣΠ, ως άλλοι ψυχολόγοι αποφασίζουν για την εγκεφαλική λειτουργία κάποιων ανθρώπων! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!! Και στο τέλος τέλος άμα γουστάρουν τι σας ενοχλέι εσας? Όπως λέει και η Sandra κλείστε την τηλεόραση! Αν είχαμε μόνο "ποιότητα" σε όλες τις εκφάνσης της τέχνης μήπως τότε θα έιχαμε αρχίσει όλοι να βαριόμαστε τη ζωή μας και να οργανώνουμε ομαδικές αυτοκτονίες??? Ήμαρτον πια! Εδώ έγινε χαμός για λογοκρισία την προηγούμενη εβδομάδα με εκείνο το έργο που έδειχνε μια γυναίκα να αυναν....@@@ με τον εθνικό ύμνο και τώρα αυτό δεν είναι λογοκρισία? Αχ μας έφαγε η "ποιότητα" όλους μας παναθεμα μας!!!!

Βtw εγώ ακού και το "έχω πρόβλημα μεγάλο δε μου φτάνεις θέλω κι άλλο", και το "έχω πετάξει μαζί σου" και το "βας βας βας, ο Παρασκευάς" και γουστέρνω και πολύ!!!!!!
τσιλο++++++++++++++++++++++
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Wed Jun 13, 2007 10:34 am

Λοιπόν, έχουμε και λέμε

1. Το άσμα "Εχω πετάξει μαζί σου" θα το ακούσει κανείς από την ερμηνεία του Φτερωτού Τραγουδιστή

2. To jet aime έχει και κοινωνικό χαρακτήρα (με τον δικό του τρόπο
:-p ). Κατέλης - Μωρό μου κόψε τα ναρκωτικά

3. Επειδή κάποιος ανέφερε τις τσόντες στην Nova, αυτό τουλάχιστον είναι κάπως κλειστό (συνδρομητικό γαρ) αν σκεφτείς ότι 1 μήνα τώρα παίζει soft στο TV Magic.

Ok, πρέπει να γίνει κάτι για την ποιότητα της τηλεόρασης, όχι να την λογοκρίνουμε αλλά και να γίνουν σαφή τα όρια της και πότε προσβάλει τον ίδιο τον πολίτη (είτε με προσωπικά κους-κους ή με εκπομπές τύπου jet aime. Αυτό είναι μια προβληματική που ισχύει χροοοοοόνια τώρα και απλά ανακυκλώνεται. Χτες που κατάφερα να χαλαρώσω κατά τις 1130, άνοιξα την tv και είχε Παύλο Τσήμα στο mega με αποστολή στην Κούβα και Το κουτί της Πανδώρας στον Alpha με θέμα τις κλιματικές αλλαγές. Εκπομπές υπάρχουν, απλά τις βάζουν αργά το βράδυ.

Αυτό είναι μια πολύ ευρύτερη κοινωνική κουβέντα: η ευθύνη που βαραίνει κάθε πολίτη χωριστά για να καταδικάσει τέτοια προϊόντα (αν πιάσει πάτο στην τηλεθέαση θα κοπεί), άλλος ένας λόγος για τον οποίο η πολιτεία πρέπει να παρέχει μόρφωση (οχι πτυχίο για επαγγελματική αποκατάσταση) σε όλους τους πολίτες, η ανάγκη για αρχές που θα εποπτεύουν τα πράγματα και πόσο παρεμβατικό χαρακτήρα θα έχουν κλπ κλπ.

Μέχρι τότε, αν κάποιος θεωρεί ότι η ύπαρξη του jet aime μαζί με τα άλλα κατιναριά υποβαθμίζουν την ανθρώπινη νοημοσύνη εμπορικοποιώντας την ανθρώπινη δυστυχία κλπ κλπ, μπορεί για αρχή να γράψει μια επιστολή διαμαρτυρίας στην αρμόδια αρχή.
Last edited by tsilochr on Wed Jun 13, 2007 11:15 am, edited 1 time in total.
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Wed Jun 13, 2007 10:42 am

P3 wrote:τσιλο++++++++++++++++++++++
Ο καθένας ας κάνει ένα βήμα πρώτα ο ίδιος και τότε θα λάβουν το μήνυμα και πιο πάνω ώστε να "ποιοτικοποιηθεί" γενικά η τηλεόραση και όχι να γίνονται κινήσεις απόγνωσης στο όνομα της "ποιότητας"!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Wed Jun 13, 2007 11:11 am

P3 wrote: Sandra, γιατί ξόδεψες λεφτά να πάρεις τηλεόραση τότε, αφού την έχεις μονίμως κλειστή? LOL
Χωρίς πλάκα δεν την αγόρασα. Ο νονός μου άλλαξε τηλεόραση και μου είπε αν θες πάρ' την τώρα που θα μένεις μόνη σου. Γι'αυτό είναι και τελευταίο μοντελάκι :lol: :lol: :lol: Είδες? Champion! Και νικητής και κεδισμένος :-p
Manousos
byte level
byte level

Post by Manousos » Wed Jun 13, 2007 12:58 pm

Ρε παιδια βλακεία που τους χώσανε πρόστιμο. Τι κακό κάνανε? Επειδή καταστρέφουν του φτασμένους ψωνισμένους τραγουδιστες? Αργά η γρήγορα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν μετράει μόνο η φωνή που έχουν αλλα μετράει και η δυνατότητα να κάνουν το κοινό ανεξαρτήτου ποιότητας να τους ακούσει. Όποιος δεν γουστάρει να τους βλέπει μπορεί να κλήσει την τηλεόραση ή να αλλάξει κανάλι. Ελέυθερη κοινωνία είμαστε. Μήπως να βάλουμε και μια φωτία στην Αννίτα για παραδειγματισμό. Υπάρχουν άνθρωποι πολύ χαμηλού επιπέδου, πιστεύετε ότι θα κάτσουν να δούνε το κουτί της Πανδώρας ή κάποια άλλη σοβαρή εκπομπή? Τι θα τους κάνουμε αυτούς θα τους θέσουμε εκτός κοινωνίας επειδή οι υπόλοιποι έχουν υψηλό επίπεδο μόρφωσης? Εγώ μια χαρά παρακολουθώ την Αννίτα όπως και πάρα πολύς κόσμος και δεν νομίζω ότι ρίχνω το επιπεδό μου. Δηλαδή υψηλότερο επίπεδο έχει κάποιος που δεν το βλέπει και δέρνει την γυναίκα του ή κάτι τέτοιο? Και στην τελική ο Κατέλης άν δεν ήταν η Αννίτα δεν θα ζούσε όπως ζεί τώρα. Και όντας καθυστερημένος δεν καταλαβαίνει να τον κοροιδέυει κανείς, ίσα ίσα νιώθει ότι έχει αξία πράγμα που δεν το ένιωθε σίγουρα πριν. Βγείτε μια μέρα έξω στο δρόμο και περπατήστε , πόσους ανθρώπους σαν αυτούς που βγαίνουν στην Αννίτα θα δείτε? Πρέπει να τους μαντρώσουμε κάπου μήπως γιατι μας χαλάνε το επιπεδό μας επειδή ζούμε στην ίδια κοινωνία. Και η τηλεόραση καθρέφτης της κοινωνίας είναι.
Ντακς είπα και εγώ την μ@@κια μου. :) .
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Wed Jun 13, 2007 1:10 pm

Υπάρχουν άνθρωποι πολύ χαμηλού επιπέδου, πιστεύετε ότι θα κάτσουν να δούνε το κουτί της Πανδώρας ή κάποια άλλη σοβαρή εκπομπή? Τι θα τους κάνουμε αυτούς θα τους θέσουμε εκτός κοινωνίας επειδή οι υπόλοιποι έχουν υψηλό επίπεδο μόρφωσης?
Να κάνουμε λοιπόν και μια έκκληση στην Ιταλική πρεσβεία να επαναλειτουργήσει το Κολοσαίο, επειδή υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει η βία, ή άλλοι που δεν την "βρίσκουν" με εκπομπές πιο σοβαρές
Όποιος δεν γουστάρει να τους βλέπει μπορεί να κλήσει την τηλεόραση ή να αλλάξει κανάλι.
ή είμαστε μέλη της κοινωνίας, ή δεν είμαστε. το να "κλείσω την τηλεόραση" (προσωπικά δεν το παρακολουθώ το show) ή να "αλλάξω κανάλι" (ούτε τηλεόραση βλέπω λόγω χρόνου αλλά και άλλων αιτιών) σημαίνει πως αδιαφορώ για το τι γίνεται στην κοινωνία, της οποίας είμαι (ενεργό?) μέλος. Και όπως διαμαρτύρομαι για το show αυτό, θα διαμαρτύρομαι για κάθε τι που θεωρώ ότι με υποβαθμίζει. Γιατί όχι, δε θέλω να ανήκω σε μια τέτοια κοινωνία. Θα μου πείτε "γούστο σου, καπέλο σου. εμάς τι μας πρίζεις"

Δηλαδή υψηλότερο επίπεδο έχει κάποιος που δεν το βλέπει και δέρνει την γυναίκα του ή κάτι τέτοιο?
Άντε πάλι οι συγκρίσεις αυτές. το σχολίασα πιο πάνω, δεν αξίζει να κουράζω με το να επαναλαμβάνομαι.
Και στην τελική ο Κατέλης άν δεν ήταν η Αννίτα δεν θα ζούσε όπως ζεί τώρα
ευτυχώς το χρήμα και η προσωρινή δόξα δεν είναι το παν στη ζωή μας.
Και όντας καθυστερημένος δεν καταλαβαίνει να τον κοροιδέυει κανείς, ίσα ίσα νιώθει ότι έχει αξία πράγμα που δεν το ένιωθε σίγουρα πριν.
ωραίο αυτό. πολύ όμορφο δηλαδή. Ας τον κοροιδέψουμε μωρέ μες στα μούτρα του, δεν το καταλαβαίνει, είναι χαζός. Έτσι θα πάμε μπροστά !
Πρέπει να τους μαντρώσουμε κάπου μήπως γιατι μας χαλάνε το επιπεδό μας επειδή ζούμε στην ίδια κοινωνία
ίσα ίσα, εμείς νομίζω ότι πρέπει να μαντρωθούμε κάπου!
Και η τηλεόραση καθρέφτης της κοινωνίας είναι.
υπάρχουν και πιο όμορφοι/αντιπροσωπευτικοί καθρέπτες.
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Wed Jun 13, 2007 1:17 pm

Pun μην αναλώνεσαι. Καθένας εδώ έχει τις απόψεις του. Απλά είναι λυπηρό να βλέπεις 20 χρονών παιδιά αντί να σκεφτούν πως θα αλλάξουν τον κόσμο, να καμαρώνουν για τα χάλια του και να λένε ωχ αδερφέ, έτσι είναι η κοινωνία μας δεν αλλάζει.
Τώρα στην ποιότητα δεν θα σταθώ. Για την ανθρωπιά όμως που θα έπρεπε όλοι να δείχνουμε έχει αλλιώς. Αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις και που μας έκανε να φτάσουμε στο όποιο επίπεδο κουλτούρας είναι ότι δεν ακολουθήσαμε τα ζωώδη ένστικτα μας. Το να γελάς με το πρόβλημα του άλλου, το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι είναι κτηνώδες.
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Wed Jun 13, 2007 1:36 pm

sandra wrote:Τώρα στην ποιότητα δεν θα σταθώ. Για την ανθρωπιά όμως που θα έπρεπε όλοι να δείχνουμε έχει αλλιώς. Αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις και που μας έκανε να φτάσουμε στο όποιο επίπεδο κουλτούρας είναι ότι δεν ακολουθήσαμε τα ζωώδη ένστικτα μας. Το να γελάς με το πρόβλημα του άλλου, το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι είναι κτηνώδες.
sandra++ για την ωριμότητα σου.
Δεν είναι θέμα μόρφωσης, είναι θέμα πολιτισμού. Προτείνω να βάλουμε τυφλούς σε έναν λαβύρινθο και να τους δίνουμε οδηγίες για το πώς θα βγούν έξω (θα παίρνει ο τηλεθεατής τηλέφωνο). Άμα ο τυφλός βρεί το δρόμο του, ο τηλεθεατής κερδίζει. Αυτοί θα σκουντουφλάνε στα (χάρτινα) τοιχώματα του λαβύρινθου (χωρίς να τραυματίζονται) και ο κόσμος θα γελάει.
Σεβασμός στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Τίποτε άλλο.

ΥΓ. Τι ώρα είναι η εκπομπή; :-D
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Wed Jun 13, 2007 2:44 pm

Παιδιά το κυρίως πρόβλημα πιστεύω είναι οτι παίρνετε μια εκπομπή που είναι χαβαλές σοβαρά.. Και όχι χαβαλές εις βάρος κάποιου..
Όταν ακούς βας βας ο Παρασκευάς δεν γελάς γιατί ο τραγουδιστής ήταν λαχειοπώλης , και στο σεξ γαρδούμπα ντονέρ πιστεύω οι στίχοι είναι τόσο αστείοι (cocksucka :lol: ) που απλά σου φτιάχνει την διάθεση..

Δεν είναι κολοσσαίο ούτε τυφλοί σε λαβύρινθο..
Τραγουδάνε οι άνθρωποι , πληρώνονται και έχουν ένα κοινό να τους αποθεώνει..! Δεν βλέπω κάποια βαρβαρότητα..

Ορίστε ο Κατέλης που τον καταπιέζουν..
Image
Sergeant_Eikosaris
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: MSc
Post by Sergeant_Eikosaris » Wed Jun 13, 2007 4:59 pm

Βασικά το πρόβλημα είναι ότι το κοινό δεν πάει για να τους αποθεώσει αλλά για να σπάσει πλάκα μαζί τους.
Manousos
byte level
byte level

Post by Manousos » Wed Jun 13, 2007 7:24 pm

Η εκπομπή πιάνει 40% παιδια πανω κάτω. Αυτό σημαίνει ότι το 40% των ελλήνων έχουν χαμηλό επίπεδο? Δεν ρίχνεις το επίπεδο βλέποντας το. Και πάνω σε αυτό που είπε η sandra. Ευχαριστώ που με λυπάσαι. Πές μου λίγο μια ιδέα πως να κάνω έξυπνο έναν καθυστερημένο ή έναν που έχει iq ραδικιού. Μήπως να του βάλω να μάθεί όλο τον Μπαμπινιώτη ή να του βάζω να ακούει κλασσική μουσική και να βλέπει ταινίες του Αγγελόπουλου? Η λύση τελικά για τον Κατέλη είναι να τον κλείσουν σε ένα ίδρυμα? Εκεί θα περνάει καλύτερα?

Πρέπει να τους μαντρώσουμε κάπου μήπως γιατι μας χαλάνε το επιπεδό μας επειδή ζούμε στην ίδια κοινωνία
ίσα ίσα, εμείς νομίζω ότι πρέπει να μαντρωθούμε κάπου!
ελπίζω να κάνεις πλάκα. Θεωρείς οτι πρέπει να τους μαντρώσουμε?
Και η τηλεόραση καθρέφτης της κοινωνίας είναι.
υπάρχουν και πιο όμορφοι/αντιπροσωπευτικοί καθρέπτες.
[/quote][/quote]

Οπως? Ασπούμε ραδιόφωνο? Εφημερίδες? περιοδικά? Σε πιο από αυτά δεν τους έχεις δει αυτούς ή παρόμοια χαμηλού επιπέδου πράγματα. Ξέχασα κανα μέσο μαζικής επικοινωνίας?

Οι απόψεις που παραθέτω είναι για να κάνουμε συζήτηση και να βάλω προβληματισμούς, δεν είναι απαραίτητο το οτι με αντιπροσωπεύουν ούτε θέλω να τσακωθώ με κανέναν. :)
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Wed Jun 13, 2007 7:35 pm

Manouso μην τα κάνουμε όλα ασπρόμαυρα. Δηλαδή υπάρχουν μόνο δύο λύσεις? Ή κλείνουμε τα άτομα με ειδικές ανάγκες σε ίδρυμα ή τα παρουσιάζουμε σαν να είναι για τα πανηγύρια? Σε ένα κράτος πρόνοιας αν θέλουμε να πιστεύουμε ότι ζούμε σε ένα αντίστοιχο, τέτοια άτομα θα πρέπει να τα βοηθάμε. Συνήθως έχουν ιδιαίτερα χαρίσματα, το θέμα είναι να τα ανακαλύψεις και να τους δώσεις ώθηση να τα καλλιεργήσουν για να ζήσουν μια αξιοπρεπή ζωή. Και δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που το χάρισμα του είναι να γελοιοποιείται. Δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα από κράτος, ΕΣΡ να κατηγορούμε υπευθύνους. Δυστυχώς είμαστε μέρος του προβλήματος είτε γυρνώντας την πλάτη μας, είτε χειροκροτώντας τέτοιες κινήσεις.

Όσον αφορά τον καθρέπτη της κοινωνίας πίστεψε με υπάρχουν ευτυχώς ακόμα αρκετά μέσα για να εκφραστείς και να σε εκφράσουν χωρίς να υποβαθμίσουν την νοημοσύνη σου. Απλά ψάξου καλύτερα...
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Wed Jun 13, 2007 7:39 pm

ελπίζω να κάνεις πλάκα. Θεωρείς οτι πρέπει να τους μαντρώσουμε?
κοίτα, δεν αναφερόμουν σε αυτούς, αλλά σε εμάς. Οτι εμείς έτσι όπως έχουμε γίνει είμαστε άξιοι μαντρώματος. Και το παραπάνω μπορεί να κινείται μεταξύ σοβαρού κι αστείου, αλλά ίσως γέρνει και λίγο παραπάνω από την μπάντα του σοβαρού.

Οπως? Ασπούμε ραδιόφωνο? Εφημερίδες? περιοδικά? Σε πιο από αυτά δεν τους έχεις δει αυτούς ή παρόμοια χαμηλού επιπέδου πράγματα. Ξέχασα κανα μέσο μαζικής επικοινωνίας?
Δεν μπορείς να θεωρήσεις καθρέφτη της κοινωνίας ένα ΜΜΕ, που διοικείται από τα λεφτά, ζει για τα λεφτά, ζει από τα λεφτά (καλά λογικό αυτό), διατηρείται απλά για να βγάλει περισσότερα λεφτά, και γενικώτερα "μπλα μπλα ... λεφτά ... μπλα μπλα" . Το επίπεδο της τηλεόρασης εν γένει είναι ότι χαμηλότερο μπορεί να επιδείξει η κοινωνία, και παλεύουμε για αυτήν την πρωτιά της. Και δεν το λέω εγώ μόνο αυτό, αλλά σοβαροί κριτικοί τηλεόρασης και άλλων, που όσο να 'ναι η άποψη τους επί του θέματος μετράει περισσότερο από την δικιά μου.
Αυτό σημαίνει ότι το 40% των ελλήνων έχουν χαμηλό επίπεδο?
Δεν είναι θέμα επιπέδου. Είναι θέμα ανθρωπιάς (= φιλότιμο=τσίπα=ήθος). Και το ποσοστό είναι πολύ χαρακτηριστικό. Κάθε μέρα, όλοι μας πιστεύω, έχουμε πολλά παραδείγματα όρθιων δίποδων ανθρωπόμορφων μαϊμούδων, που το μόνο τους κοινό με τους ανθρώπους είναι μόνο η ομιλία (κι αυτό όχι πάντα)

Αυτό που κρατάει τους Ευρωπαίους από το να σφαχτούν μεταξύ τους είναι η ευγένεια. Αυτό που κρατάει τους ΄Έλληνες είναι το φιλότιμο (ποτέ βλέπετε δεν είμασταν ευγενείς) Πλέον όμως το φιλότιμο έχει χαθεί.

Σφαχτείτε λοιπόν ελεύθερα, έχετε κάθε δικαιολογία

Υ.Γ.
Οι απόψεις που παραθέτω είναι 1)για να κάνουμε συζήτηση και να βάλω προβληματισμούς, 2)δεν είναι απαραίτητο το οτι με αντιπροσωπεύουν 3)ούτε θέλω να τσακωθώ με κανέναν.
Αν και διαφωνώ στο δεύτερο(οι απόψεις που εκφράζω με αντιπροσωπεύουν και είμαι υπεύθυνος για αυτές, αλλιώς το λέω) συμφωνώ στο πρώτο και το τρίτο
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”