Onomastiria (Namedays Reminder)
Onomastiria (Namedays Reminder)
Τα Onomastiria είναι ένα free utility που μπορείτε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, το οποίο κάνει λεκτική ανάλυση των επαφών σας από MSN, gmail, outlook, SKYPE,.... και βρίσκει πότε γιορτάζει κάθε επαφή σας. Στη συνέχεια σε κάθε γιορτή σας ειδοποιεί ποιες ακριβώς επαφές σας γιορτάζουν, οπότε δε ξεχνάτε πια τις γιορτές των φίλων σας.
Μπορείτε να το κατεβάσετε από <Link removed>
Μπορείτε να το κατεβάσετε από <Link removed>
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
mazmanmar πάνω σε τι πατάει το πρόγραμμα σας ?
libpurple ή παίρνει στοιχεία κατευθείαν από τον LiveMessenger GTalk κτλ..?
Βασικά ψάχνω να φτιάξω ένα plugin για το Winamp 2.x που να γράφει την μουσική που ακούς σαν message στο MSN.. (Υπάρχει ένα αλλά δεν δουλεύει..)
Έχω κατεβάσει τον οδηγό για plugins του MSN αλλά αν έχετε ασχοληθεί με το συγκεκριμένο και έχεις καννα tip..
libpurple ή παίρνει στοιχεία κατευθείαν από τον LiveMessenger GTalk κτλ..?
Βασικά ψάχνω να φτιάξω ένα plugin για το Winamp 2.x που να γράφει την μουσική που ακούς σαν message στο MSN.. (Υπάρχει ένα αλλά δεν δουλεύει..)
Έχω κατεβάσει τον οδηγό για plugins του MSN αλλά αν έχετε ασχοληθεί με το συγκεκριμένο και έχεις καννα tip..

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

- P3
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Αυτό που λές γίνεται στο GTalk! Γιατί δεν ψάχνεις να βρείς ποως το κάνουν σε αυτό για να πάρεις καμιά ιδέα!Βασικά ψάχνω να φτιάξω ένα plugin για το Winamp 2.x που να γράφει την μουσική που ακούς σαν message στο MSN.. (Υπάρχει ένα αλλά δεν δουλεύει..)
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Υπάρχει στο MSN σίγουρα αλλά για Media Player , στο GTalk δεν το έχω δεί..
Εδώ και Εδώ υπάρχει περιγραφή του Interface για να γράψεις κάποιο Plug-In για MSN..
Αλλά 1000 φορές καλύτερα να το γράψεις για το Pidgin γιατί υποστηρίζει ταυτόχρονα όλα σχεδόν τα προτόκολλα και έχει και ανθρώπινο documentation..!
Εδώ και Εδώ υπάρχει περιγραφή του Interface για να γράψεις κάποιο Plug-In για MSN..
Αλλά 1000 φορές καλύτερα να το γράψεις για το Pidgin γιατί υποστηρίζει ταυτόχρονα όλα σχεδόν τα προτόκολλα και έχει και ανθρώπινο documentation..!

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη