Βαριά «καμπάνα» ΕΣΡ στην εκπομπή Je t' aime

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
mei
byte level
byte level
Academic status: N>4

Post by mei » Wed Jun 13, 2007 7:43 pm

Πές μου λίγο μια ιδέα πως να κάνω έξυπνο έναν καθυστερημένο ή έναν που έχει iq ραδικιού. Μήπως να του βάλω να μάθεί όλο τον Μπαμπινιώτη ή να του βάζω να ακούει κλασσική μουσική και να βλέπει ταινίες του Αγγελόπουλου? Η λύση τελικά για τον Κατέλη είναι να τον κλείσουν σε ένα ίδρυμα? Εκεί θα περνάει καλύτερα?
η δυαδικη λογικη δε βγαζει πουθενα.
Εσυ θα ηθελες να εχεις ενα συγγενη σου εκει?Ποσο ηθικο ειναι ολο αυτο το σοου?Εγω προσωπικα οχι.Που ειναι η ηθικη σε ολα αυτα?
Πολλες εκπομπες ειναι επιεικως απαραδεκτες-βλεπε μεσημεριανες πχ,αλλα η συγκεκριμενη εκμεταλλευεται ατομα ιδιαιτερα ευαλωτα ,στα οποια καλως κανει το εσρ και παρεμβαινει.οχι οτι και αυτο κανει σωστα τη δουλεια του αλλα μην ισοπεδωνουμε και τις ενεργειες που κανει προς τη σωστη κατευθυνση.
Image
"Bound with all the weight of all the words he tried to say,
chained to all the places that he never wished to stay."
Manousos
byte level
byte level

Post by Manousos » Wed Jun 13, 2007 8:01 pm

Manouso μην τα κάνουμε όλα ασπρόμαυρα. Δηλαδή υπάρχουν μόνο δύο λύσεις? Ή κλείνουμε τα άτομα με ειδικές ανάγκες σε ίδρυμα ή τα παρουσιάζουμε σαν να είναι για τα πανηγύρια? Σε ένα κράτος πρόνοιας αν θέλουμε να πιστεύουμε ότι ζούμε σε ένα αντίστοιχο, τέτοια άτομα θα πρέπει να τα βοηθάμε. Συνήθως έχουν ιδιαίτερα χαρίσματα, το θέμα είναι να τα ανακαλύψεις και να τους δώσεις ώθηση να τα καλλιεργήσουν για να ζήσουν μια αξιοπρεπή ζωή. Και δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που το χάρισμα του είναι να γελοιοποιείται. Δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα από κράτος, ΕΣΡ να κατηγορούμε υπευθύνους. Δυστυχώς είμαστε μέρος του προβλήματος είτε γυρνώντας την πλάτη μας, είτε χειροκροτώντας τέτοιες κινήσεις.
Ποια από αυτά που λές έκανες τον τελευταίο καιρό? 20 χρονών παιδία που είμαστε νομίζω έχουμε πολύ μικρή δύναμη για να βοηθήσουμε με το τρόπο που λές. Αν στο μέλλον αποκτήσω ένα σωρό λεφτά οκ να φτίαξω 10 ιδρύματα να τους βοηθάω no problem.
Όσον αφορά τον καθρέπτη της κοινωνίας πίστεψε με υπάρχουν ευτυχώς ακόμα αρκετά μέσα για να εκφραστείς και να σε εκφράσουν χωρίς να υποβαθμίσουν την νοημοσύνη σου. Απλά ψάξου καλύτερα...
Η ερώτηση απευθύνεται και στον πανισερ
Ειλικρινά πες μου ένα μέσο που είναι καθρέπτης της κοινωνίας και δεν περιέχει πράγματα χαμηλού επιπέδου. Τι είδους καθρέφτης είναι αυτός που τα ωραιοποιεί όλα? Δεν είπα ότι οι κοινωνία μας έχει μόνο ανθρώπους χαμηλού επιπέδου. Υπάρχουν και εφημερίδες πχ. που είναι πολυ ποιοτικες. Όλα υπάρχουν στην κοινωνίας μας :)
The Punisher
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by The Punisher » Wed Jun 13, 2007 8:10 pm

Ειλικρινά πες μου ένα μέσο που είναι καθρέπτης της κοινωνίας και δεν περιέχει πράγματα χαμηλού επιπέδου. Τι είδους καθρέφτης είναι αυτός που τα ωραιοποιεί όλα?
Μα γιατί αυτή η δυαδική λογική? είπαμε είμαστε computer geeks, αλλά μην το παρατραβάμε :-D
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Wed Jun 13, 2007 8:14 pm

Μα δεν είναι τα ιδρύματα που θα βοηθήσουν. Αυτό ακριβώς σου είπα. Μια σωστή κοινωνία θα πρέπει να τους προσφέρει εργασία για να ζήσουν αξιοπρεπώς. Αντί γι'αυτό όμως τους πηγαίνει σε πίστες και πλατό και τους βάζει να κάνουν γελοιότητες. Σε σχέση πάντως με το τι κάνω εγώ, αν το πας προσωπικά, γράφτηκα στους εθελοντές στον δήμο Αθηναίων και με το που με καλέσουν θα πάω σε κάποια αντίστοιχη κίνηση είτε είναι γηροκομείο, είτε παιδικός σταθμός, είτε ίδρυμα για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Και ψάχνω να μάθω που μπορώ να κάνω μαθήματα για να επικοινωνώ με κωφάλαλα άτομα.
I told you before όλοι μας μπορούμε να κάνουμε κάτι. Το να κρίνω πίσω από την οθόνη του υπολογιστή μου όλη την κοινωνία χωρίς να κάνω ελάχιστη προσπάθεια δεν είναι τίμιο.
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Manousos
byte level
byte level

Post by Manousos » Wed Jun 13, 2007 8:22 pm

mei wrote:
Πές μου λίγο μια ιδέα πως να κάνω έξυπνο έναν καθυστερημένο ή έναν που έχει iq ραδικιού. Μήπως να του βάλω να μάθεί όλο τον Μπαμπινιώτη ή να του βάζω να ακούει κλασσική μουσική και να βλέπει ταινίες του Αγγελόπουλου? Η λύση τελικά για τον Κατέλη είναι να τον κλείσουν σε ένα ίδρυμα? Εκεί θα περνάει καλύτερα?
η δυαδικη λογικη δε βγαζει πουθενα.
Εσυ θα ηθελες να εχεις ενα συγγενη σου εκει?Ποσο ηθικο ειναι ολο αυτο το σοου?Εγω προσωπικα οχι.Που ειναι η ηθικη σε ολα αυτα?
Πολλες εκπομπες ειναι επιεικως απαραδεκτες-βλεπε μεσημεριανες πχ,αλλα η συγκεκριμενη εκμεταλλευεται ατομα ιδιαιτερα ευαλωτα ,στα οποια καλως κανει το εσρ και παρεμβαινει.οχι οτι και αυτο κανει σωστα τη δουλεια του αλλα μην ισοπεδωνουμε και τις ενεργειες που κανει προς τη σωστη κατευθυνση.

Αυτό που κάνει το ΕΣΡ κατα την γνώμη μου είναι μια κοροιδία. Αν είχε τα κότσια να κάνει σωστά πράγματα έπρεπε στην τηλεόραση να παίζε μόνο ο εθνικός ύμνος. Αυτό που κάνει το ΕΣΡ είναι σπασμοδικές κινήσεις γιατι θίγονται πολλά συμφέρονται πλεόν με τους ατάλαντους που πουλάνε πιο πολύ πλεον από τους καλλιτέχνες που θεωρούνται ποιοτικοι (ο Θεός να τους κάνει)

-----------

The Punisher wrote:
Ειλικρινά πες μου ένα μέσο που είναι καθρέπτης της κοινωνίας και δεν περιέχει πράγματα χαμηλού επιπέδου. Τι είδους καθρέφτης είναι αυτός που τα ωραιοποιεί όλα?
Μα γιατί αυτή η δυαδική λογική? είπαμε είμαστε computer geeks, αλλά μην το παρατραβάμε :-D
Ρε πλάκα μου κάνεις? Σοβαρα τώρα. που είδες τώρα την δυαδική λογική. Στο δεν? Η ερώτηση είναι απλή. Διαφωνείς ότι η κοινωνία έχει ένα ποσοστό με χαμηλό επίπεδο? Αν όχι, τοτε γιατι ένα μέσο που έχει μόνο υψηλο επίπεδο θεωρείται καθρέφτης της κοινωνίας? τι σόι καθρέφτης ειναι αυτος?

---------------

sandra wrote:Μα δεν είναι τα ιδρύματα που θα βοηθήσουν. Αυτό ακριβώς σου είπα. Μια σωστή κοινωνία θα πρέπει να τους προσφέρει εργασία για να ζήσουν αξιοπρεπώς. Αντί γι'αυτό όμως τους πηγαίνει σε πίστες και πλατό και τους βάζει να κάνουν γελοιότητες. Σε σχέση πάντως με το τι κάνω εγώ, αν το πας προσωπικά, γράφτηκα στους εθελοντές στον δήμο Αθηναίων και με το που με καλέσουν θα πάω σε κάποια αντίστοιχη κίνηση είτε είναι γηροκομείο, είτε παιδικός σταθμός, είτε ίδρυμα για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Και ψάχνω να μάθω που μπορώ να κάνω μαθήματα για να επικοινωνώ με κωφάλαλα άτομα.
I told you before όλοι μας μπορούμε να κάνουμε κάτι. Το να κρίνω πίσω από την οθόνη του υπολογιστή μου όλη την κοινωνία χωρίς να κάνω ελάχιστη προσπάθεια δεν είναι τίμιο.
Οκ , πάω πάσο με έστησες στον τοίχο τώρα σοβαρά. :roll:

merged by Punisher
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Wed Jun 13, 2007 8:33 pm

Moderation Message
Θα σε παρακαλούσα να μην κάνεις απανωτές δημοσιεύσεις, αλλά να χρησιμοποιείς το κουμπί Επεξεργασία (Image) για να διορθώνεις τα Posts σου.

Ευχαριστώ

Ρε πλάκα μου κάνεις? Σοβαρα τώρα. που είδες τώρα την δυαδική λογική. Στο δεν? Η ερώτηση είναι απλή. Διαφωνείς ότι η κοινωνία έχει ένα ποσοστό με χαμηλό επίπεδο? Αν όχι, τοτε γιατι ένα μέσο που έχει μόνο υψηλο επίπεδο θεωρείται καθρέφτης της κοινωνίας? τι σόι καθρέφτης ειναι αυτος?
Το θέμα δε σηκώνει πλάκες. Σύμφωνα με αυτά που έγραψες θέλεις να σου πω ένα μέσα που ωραιοποιεί τα πάντα.
Δεν μίλησα/έγραψα για κάτι τέτοιο. Είπα πως η τηλεόραση προβάλει κι εκφράζει ένα μόνο τμήμα της κοινωνίας, κι από αυτό, ένα συγκεκριμένο προφίλ του. Η κοινωνία είναι πολυδιάστατη. Δεν μπορώ να σου βρω ένα μέσο που να εκφράζει τους πάντες και τα πάντα. Σίγουρα όμως, σε γενικές γραμμές, ο γραπτός τύπος έχει να δείξει περισσότερες αρετές από την τηλεόραση
Manousos
byte level
byte level

Post by Manousos » Wed Jun 13, 2007 8:39 pm

σορρυ για το τριπλο ποστ.
Ωραία συμφωνούμε τότε με το θέμα των ΜΜΕ και με τους καθρέφτες της κοινωνίας. Αν και πιστεύω πως και η τηλεόραση έχει κανάλια με πολύ υψηλό επίπεδο. Βάλε ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3, Κανάλι Βουλής, ΣΚΑΙ(στο περίπου αυτο).Το αρχικό σου ποστ με μπέρδεψε λίγο, νόμισα ότι εννοείς ότι υπάρχουν μέσα που έχουμε υψηλό επίπεδο μόνο και είναι καθρέφτης της κοινωνίας.
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Wed Jun 13, 2007 8:53 pm

Αν και πιστεύω πως και η τηλεόραση έχει κανάλια με πολύ υψηλό επίπεδο. Βάλε ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3, Κανάλι Βουλής, ΣΚΑΙ(στο περίπου αυτο).
+++++ για τις επιλογές σου
Manousos
byte level
byte level

Post by Manousos » Wed Jun 13, 2007 8:57 pm

The Punisher wrote:
Αν και πιστεύω πως και η τηλεόραση έχει κανάλια με πολύ υψηλό επίπεδο. Βάλε ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3, Κανάλι Βουλής, ΣΚΑΙ(στο περίπου αυτο).
+++++ για τις επιλογές σου
όχι δεν ειναι επιλογές μου :-D , απλά λέω ότι αυτά ειναι ποιοτικά, βλέπω μερικές φορές δεν λέω.
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Wed Jun 13, 2007 9:31 pm

sandra wrote:Pun μην αναλώνεσαι. Καθένας εδώ έχει τις απόψεις του. Απλά είναι λυπηρό να βλέπεις 20 χρονών παιδιά αντί να σκεφτούν πως θα αλλάξουν τον κόσμο, να καμαρώνουν για τα χάλια του και να λένε ωχ αδερφέ, έτσι είναι η κοινωνία μας δεν αλλάζει.
Τώρα στην ποιότητα δεν θα σταθώ. Για την ανθρωπιά όμως που θα έπρεπε όλοι να δείχνουμε έχει αλλιώς. Αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις και που μας έκανε να φτάσουμε στο όποιο επίπεδο κουλτούρας είναι ότι δεν ακολουθήσαμε τα ζωώδη ένστικτα μας. Το να γελάς με το πρόβλημα του άλλου, το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι είναι κτηνώδες.
Πάντως δεν είναι σωστό sandra να κρίνεις κάποιον από αυτά που βλέπει ή/και ακούει. Αν δηλαδή σε δω ποτέ να παρακολουθείς μία χαζοεκπομπή ή να πηγαίνεις σε χορό κόμματος, πες μου τι πρέπει να σου πω;
Απλώς όλοι μας όταν πρόκειται να κάνει με θεάματα κατά 80% είναι σαβούρα. Και όταν πάω κιν/φο οι φίλοι μου θέλουν να βλέπουν μ@@@@@ες χαζοαμερικανιές. Τι δηλαδή να τους χαρακτηρίσω χαζούς γι'αυτό;
Γενικά η ποιότητα είναι υποκειμενική έννοια. Δε συμφωνείτε ότι μια φωτογραφία που τράβηξε ένας φωτογράφος και δείχνει κάτι πολύ άσχημο μπορεί να είναι ποιοτική;
Δεν προσπαθώ να πω ότι το Je t'aime είναι ποιοτικό αλλά προσπαθώ να πω ότι δυστυχώς κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας κατηγορώντας την Αννίτα για έλλειψη ποιότητας τη στιγμή που ένα σωρό άλλο θεάματα είναι πολύ πιο κάτω από αυτό των αστέρων της Αννίτας.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Wed Jun 13, 2007 9:33 pm

για τις επιλογές σου στα "ποιοτικά" πήγαινε το ++, δεν είναι απαραίτητο να βλέπεις, απλά ότι τα αναγνωρίζεις ως κάτι σημαντικότερο από TvMagic ας πούμε
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Wed Jun 13, 2007 9:34 pm

@xrokos
Στέκεσαι στην ποιότητα. Για την ανθρωπιά δεν σε άκουσα να λες κάτι. Και είναι πολύ πιο σημαντικό το να συμπεριφέρεσαι σαν άνθρωπος
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Wed Jun 13, 2007 9:40 pm

Λοιπόν υπάρχουν 4 επίπεδα στην συζήτηση :
0) Το Je t `aime
1) Τα ΜΜΕ
2) Η κοινωνία
3) Εμείς

Στην Ελλάδα που στο κάθε σπίτι υπάρχει και μια τηλεόραση και όλοι σχεδόν βλέπουν αρκετή ώρα την ημέρα τα ΜΜΕ απευθύνονται σε μεγάλο στατιστικά δείγμα του πληθυσμού.. Άρα μπορεί κανείς να συμπεράνει το ποιοτικό επίπεδο μεγάλης μερίδας Ελλήνων από τις εκπομπές και την τηλεθέαση τους..

Όπως στην κοινωνία υπάρχουν ομάδες ανθρώπων που είναι τρελοί , φαντασμένοι , ψωνάρες κτλ κτλ κτλ κτλ , φυσιολογικό μου φαίνεται να υπάρχει το ίδιο πράγμα και στην τηλεόραση.. Αν θέλω να γελάσω με κάποιον και είμαι κωλ-άνθρωπος δεν χρειάζεται το Je`t aime για να το κάνω.. Όπως μπορώ και να γελάσω με κάποιον ο οποίος είναι και καλά κουλτουριάρης ενώ βλέπω οτι είναι έξω από τα κυβικά του.. Αυτό είναι χαρακτηριστικό που έχει μέσα του ο κόσμος έτσι και αλλιώς και στο Je `t aime μπορεί απλά να ενεργοποιείται δεν σημαίνει οτι προκαλείται όμως..
Δηλαδή κάποιος άνθρωπος ο οποίος έχει ένα Α επίπεδο ΔΕΝ θα γελάσει με τον Κατέλη σαν στερεότυπο ανθρώπου , δεν γίνεται να γελάσει γιατί είναι θέμα χαρακτήρα και δεν αλλάζει αυτό.. Δεν ξέρω τι παράδειγμα να φέρω , είναι πχ όπως αν κάποιος βλέπει κάποιο παιχνίδι γνώσης και ένας παίχτης πεί μλκια να γελάσει.. Δεν πάει να πεί οτι είναι κολοσσαίο για να καταβροχθήσουν τους συμμετέχοντες..

Όλα τα άτομα που συμμετέχουν εφόσον δεν είναι έγκλειστοι σε κάποιο ίδρυμμα σημαίνει οτι έχουν σώας τας φρένας και δεν τους αναγκάζει κανείς στην προβολή αυτή.. Σε κάθε περίπτωση φαίνονται σίγουρα πιο χαρούμενοι γιατί παίρνουν πολύ αγάπη από τον κόσμο.. Ακόμα και αν εγώ δεν πρόκειται να άφηνα κάποιον δικό μου να πάει στην εκπομπή δεν σημαίνει οτι όλοι σκεφτόμαστε με τα ίδια κριτήρια.. Ο Κατέλης μαζί και με άλλα άτομα είναι χρόνια στην τηλεόραση και φαίνεται στα καλύτερα του.. Ο ταμπάκης πχ πλέον είναι χτίστης σε οικοδομές στην Καλαμάτα!!!! Πιστεύετε οτι περνάει καλύτερα από οτι οι υπόλοιποι στο Je t aime ?
Γενικότερα τι ξέρει ο οποιοσδήποτε για την ζωή αυτών των ατόμων.. Οι περισσότεροι είμαστε άλλης "κάστας" δεν νομίζω να επαγγέλεται συγγενής κανενώς από εδώ λαχειοπώλης στην Ομόνοια.. Για αυτό τον λόγο κρίνετε εξ ιδίων τ' αλλότρια.. Η άνθρωποι είναι σαν βασιλιάδες σε σχέση με το τι θα μπορούσαν να είναι.. Σαν άνθρωπος πιστεύω οτι είναι χαρούμενοι και περνάνε καλά και αυτό μετράει..!

Τέλος αν το ΕΣΡ θέλει να ρίξει πρόστιμο ο νούμερο 1 σταθμός κατάλληλος είναι το Star το οποίο δεν έχει ούτε 1 πρόγραμμα της προκοπής.. Δηλαδή πραγματικά αν τον κλείσουν θα κάνουν φοβερό καλό..
Αλλά όχι γιατί όλα τα "lifestyle" θέματα (μπλιαξ :pukel: ) δεν ενοχλούν κανέναν με πολλά $$$$ .. Αντιθέτως το Je t ` aime επειδή κοντράρει στα ίσα ολόκληρη την δήθεν δισκογραφική παραγωγή της Ελλάδος είναι αυτό που παίρνει πρόστιμο.. Και όντως και εγώ ρε παιδιά προτιμάω Κατέλη από Νίνο , Ρουβά , Μαρτάκη , να συνεχίσω , έχει νόημα ??? .......... Γιατί αυτή η υποκουλτούρα είναι χειρότερη του je t`aime ?
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Wed Jun 13, 2007 10:01 pm

sandra wrote:@xrokos
Στέκεσαι στην ποιότητα. Για την ανθρωπιά δεν σε άκουσα να λες κάτι. Και είναι πολύ πιο σημαντικό το να συμπεριφέρεσαι σαν άνθρωπος
Με λες απάνθρωπο επειδή γουστάρω τα τραγούδια τους;
Δηλαδή αν δεν τα γούσταρα τι θα ήμουν;
Πάλι με χαρακτηρίζεις βάσει αυτών που βλέπω. Και εγώ μπορώ να αρχίσω να σε κριτικάρω επειδή δε θεωρώ ποιοτικά τα δικά σου θεάματα. Πώς το λένε δεν το θεωρώ ποιοτικό και το ξέρω αλλά δεν κοροϊδεύω κανέναν από εκεί. Μου αρέσουν τα αστέρια της Αννίτας, έχουν αυτό το κάτι.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Wed Jun 13, 2007 10:10 pm

ακόμα δεν βλέπω πάντως κάποιον να παίρνει την πρωτοβουλία και να συντάσει μια επιστολή διαμαρτυρίας. Αμά δεν ξέρετε πως και που, ξεκινήστε από εδώ -> http://www.esr.gr/contact.php
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ciao » Thu Jun 14, 2007 3:17 am

Γενικά αρκετά σημεία με βρίσκουν σύμφωνο, απλά να προσθέσω ότι όπως και πολλά άλλα πράγματα έτσι και η τηλεόραση έχει χάσει το σκοπό της. Από μέσο έγινε αυτοσκοπός. Από εκεί και πέρα ξεκινάνε όλα προς όλες τις κατευθύνσεις, προς όλα τα επίπεδα και υπό όποιο πρίσμα έχετε εκφράσει.
Το σαπούνι από μόνο του δεν αρκεί για να είσαι πάντα καθαρός...το θέμα είναι τι κάνεις για να παραμείνεις σε αυτή την κατάσταση.
Ωστόσο ο "αγώνας"-αποδοκιμασία του καθενός είναι προσωπικό θέμα (είτε αποχή είτε διαμαρτυρία όλα θα έχουν κάποιο αντίκτυπο αργά ή γρήγορα).
Ωστόσο σε όλα τα παραπάνω σημαντικός είναι και ο παράγοντας συμβιβασμού...
Τώρα όσον αφορά το ραδιοτηλεοπτικό...πονεμένη ιστορία...για αυτό βάζουμε τη ζάχαρη και τον καφέ σε διαφορετικά βαζάκια...
S.S.D.D.
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Thu Jun 14, 2007 9:06 am

Xrokos++++++++++
Sandra πραγματικά θα μπορούσα να παρεξηγηθώ από αυτά που λες! Γουστάρω να ακούω αυτά τα άθλια (όπως θεωρείτε οι περισσότεροι) τραγούδια του Μαρτάκη, του Ρουβά, του Νίνο και μου αρέσει να βλέπω στην τηλεόραση σαβούρες για να γελάω, και στον κινηματογράφο τις πιο αμερικανιές ταινίες, κτλ....
"Έχω πρόβλημα?????"
Δε σας πιάνω? Γιατί είμαι απάνθρωπος και χωρίς "ποιότητα"? Από το πώς σπαταλώ τον ελέυθερο χρόνο μου θα κριθώ? Ας απαντήσουν όσοι με γνωρίζουν για το τι άνθρωπος είμαι και αν αυτό επηρεάζεται από το γεγονός ότι πάω κάθε βδομάδα στα "Αστέρια", στο "Posidonio" και στο "Ρομεο" και δεν είμαι θαμώνας στο "Σταυρό του Νότου", την "Λυρική Σκηνή" κτλ....

Ξαναλέω: "Έχω πρόβλημα?????" Άρε Τσάκωνα μόνο εσύ με καταλαβαίνεις!!!!

ΥΓ. Μόνο μία απάντηση δέχομαι: "Και η ματαιότης έχει το νόημα της!!!!!" LOLLLLLLLLLL
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by tsilochr » Thu Jun 14, 2007 10:19 am

P3 wrote:Sandra πραγματικά θα μπορούσα να παρεξηγηθώ από αυτά που λες!
Είναι μικρή ακόμα... Τα βλέπει κάπως πιο εξιδανικευμένα! :thumright:
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Thu Jun 14, 2007 10:29 am

Γνώμη μου είναι πως δεν πρέπει να συγχέουμε την εν λόγω εκπομπή με την ποιότητα. Η ποιότητα πέρα από κάποια αντικειμενικά κριτήρια είναι εντελώς υποκειμενική. Επίσης, νομίζω πως ο κάθε άνθρωπος δεν αναζητά κάθε στιγμή της ημέρας την ποιότητα και έτσι μπορέι να πέσει στο "ολίσθημα" να δεν την Αννίτα κάποια στιγμή. Εγώ προσωπικά δεν έχω κάτσει να παρακολουθήσω ποτέ, έχω κάτσει όμως και έχω δει πάρα πολλές φορές τσουκαλά για να ρίξω γέλιο. Σημαίναι κάτι για την ποιότητα μου; Αν κάποιος κρίνει πως υποβαθμίζει την υπαρξή του κάποια εκπομπή, η τηλεόραση έχει ενα κουμπάκι που ανάβει και σβήνει, και ένα άλλο που αλλάζεις κανάλια. Σε ότι αφορά το θέμα της εκμετάλευσης των ανθρώπων αφήνω ένα ερωτηματικό. Οι περισσότεροι από τους πρωταγωνιστές το απολαμβάνουν, λόγω άγνοιας ίσως. Στην τελική είναι χαρούμενοι. Δεν μπορώ να λογοκρίνω την εκπομπή όμως.
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Thu Jun 14, 2007 2:23 pm

P3 και εγώ γουστάρω και Latoya ακούω αμα λάχει :-p :lol: αλλά όπως δεν λογοκρίνεται ο Μαρτάκης κτλ κτλ έτσι δεν πρέπει να λογοκρίνεται και το Je t`aime..
Αυτό ήταν το πνεύμα του Post μου..
Ημίμετρα στην ποιότητα δεν υπάρχουν..
Σχετικά τώρα με επιστολή στο ΕΣΡ το σκέφτομαι..
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level

Post by shodanjr_gr » Thu Jun 14, 2007 2:39 pm

Ζητώ συγγνώμη που μπαίνω σφήνα, αλλά η εκπομπή δεν "λογοκρίνεται", δηλαδή η επίπληξη δεν γίνεται επειδή το περιέχομενο είναι χαζό, βλακώδες ή οτιδήποτε άλλο.

Η καμπάνα έπεσε για αυτό:
«γελοιοποιείται η ιδιορρυθμία κάποιων ανθρώπων και διασύρονται με αφορμή την εκπομπή στην κοινωνία».
όπως είπε το ΕΣΡ.

Κοινώς γιατί εκμεταλεύονται άτομα που δεν είναι και πολύ στα καλά τους.
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Thu Jun 14, 2007 3:07 pm

«γελοιοποιείται η ιδιορρυθμία κάποιων ανθρώπων και διασύρονται με αφορμή την εκπομπή στην κοινωνία».
Είναι λίγο περίεργη η λέξη ιδιορρυθμία και δεν είναι αφύσικη συμπεριφορά. Τεσπά, θεωρώ αντιδημοκρατικές τέτοιες αποφάσεις, καθώς αν υπήρχε τέτοια κατηγορία σε ένα δικαστήριο δε θα έστεκε. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν σώας τας φρένας και συμμετέχουν με τη συγκατάθεση τη δική τους και της οικογενειάς τους. Τώρα αν κάποιοι προσπαθούν να το παίξουν μπαμπάδες και να πουν ότι δεν πρέπει να πηγαίνουν στην εκπομπή αυτή απλώς δε στέκει νομικά.
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”