Τρελάθηκα, ξεράθηκα στο γέλιο, "παλαυ(β)ωσα" που λέει και ένας γνωστός μου..Athens Voice wrote: Aν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δεν ήταν τόσο γνωστός, δεν θα τον φωτογράφιζαν επάνω στο «βεσπαπάκι» του, άρα δεν θα έβλεπε κανείς ότι δεν φοράει κράνος, άρα θα είχε γλιτώσει το πρόστιμο. Aυτό είναι λοιπόν το κόστος της επωνυμίας;
Nαι. H νικήτρια της Eurovision που καθόταν πίσω του δεν είναι τόσο επώνυμη, οπότε ήταν αναγκασμένη να φοράει κάτι που θυμίζει κράνος: Tα μαλλιά της. Aντίθετα, ο Nομάρχης Θεσσαλονίκης, ως απόγονος του Mεγάλου Aλεξάνδρου, ακολουθεί την παράδοση της οικογένειας. Aφού λοιπόν ούτε ο Mέγας Aλέξανδρος φοράει κράνος, ενώ μάλιστα κάνει σούζες με τον Bουκεφάλα, όπως αποδεικνύει το άγαλμά του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δεν χρειάζεται να φορέσει ούτε ο Ψωμιάδης, που στο κάτω-κάτω δεν έχει την ευκολία του αγάλματος και άμα πατικωθούν τα μαλλιά του, άντε μετά να τα ξαναπετύχει. Θα μπορούσε βέβαια να φοράει μια απλή περικεφαλαία ενώ κυκλοφορεί με το «βεσπαπάκι», αλλά το πρόβλημα είναι ότι αυτή έχει κατοχυρωθεί στον Λεωνίδα. Kαι επειδή, ως γνωστόν, η Σπάρτη είναι ακόμα εκτός της Nομαρχίας Θεσσαλονίκης, θα προέκυπτε μεγάλο πολιτικό θέμα αν τον φωτογράφιζαν ντυμένο «τριακόσιο». Mία λύση, βέβαια, που και νομοταγή θα τον έκανε (σύμφωνα με τους νόμους του κράτους των Aθηνών, βέβαια) και δεν θα έκρυβε την ταυτότητά του από τους φωτογράφους, θα ήταν η εξής: Nα φτιάξει ένα κράνος που να έχει ακριβώς το σχήμα του κεφαλιού του και επάνω να ζωγραφίσει το πρόσωπό του. Mάλιστα θα μπορούσε να φτιάξει πολλά κράνη με διαφορετικές εκφράσεις ζωγραφισμένες επάνω τους, ώστε όταν πηγαίνει στις πυρκαγιές της Xαλκιδικής να φοράει αυτό με την έκφραση «κακούργα κοινωνία», όταν βγάζει βόλτα κάποιον ημι-celebrity να φοράει αυτό με την έκφραση «γύφτικο σκερπάνι», και όταν προλογίζει τον πρωθυπουργό να φοράει αυτό με την έκφραση «απουσιολόγος με διάσειση».
Πρόστιμο στον Ψωμιάδη (νομάρχη Θεσσαλονίκης)
- rigo
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Πρόστιμο στον Ψωμιάδη (νομάρχη Θεσσαλονίκης)
Καθώς ερχόμουν στο σπίτι σήμερα και διάβαζα την καινούρια Athens Voice, το μάτι μου έπεσε στο παρακάτω:
"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
- nookie
- Mbyte level
Αυτος ειναι και ξεσκεπαστος....Κανονικα πρεπει να φαει διπλο προστιμο γιατι στραβωνει τους λοιπους οδηγους :Ρ:Ρ:Ρ
Οσο για τον Παναγιωτη "Ραμπο" Ψωμιαδη...
Μαλλον ετρεχε να λυσει τα προβληματα της (μονιμα αδικημενης) περιοχης του(χαχαχαχα)...
Οσο για τον Παναγιωτη "Ραμπο" Ψωμιαδη...
Μαλλον ετρεχε να λυσει τα προβληματα της (μονιμα αδικημενης) περιοχης του(χαχαχαχα)...

Internal Imperfectness makes it sooo trickier than it should be..
http://www.youtube.com/watch?v=VPWi-OrMzV4
http://www.youtube.com/watch?v=ZOgBtI8Q ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=vxtf8ypY ... re=related
Ακομα και στο μεταπτυχιακο...Siranai..
- Bloody Mary
- Venus Former Team Member
Κι εγώ διάβασα το εν λόγω απόσπασμα στην Athens Voice σήμερα!!!
(Γελούσα μόνη μου στο τρένο και με κοιταζαν, αλλά οκ!)
Το θέμα είναι πράγματι όμως, πως αν δεν είχε γίνει όλη αυτή η φασαρία με τα ΜΜΕ, τότε κανείς δε θα είχε δώσει κλήση στον Ψωμιάδη...
(Γελούσα μόνη μου στο τρένο και με κοιταζαν, αλλά οκ!)
Το θέμα είναι πράγματι όμως, πως αν δεν είχε γίνει όλη αυτή η φασαρία με τα ΜΜΕ, τότε κανείς δε θα είχε δώσει κλήση στον Ψωμιάδη...
Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
-
- Venus Former Team Member
- rigo
- Gbyte level
Κανονικά, κανονικότατα! Για τα μάτια του κόσμου βέβαια, αλλά εγώ γέλασα με τις δηλώσεις του αφού πήγε να πληρώσει ("Δεν φοράω κράνος για να με βλέπει ο κόσμος ότι είμαι ένας απλός πολίτης που κυκλοφορεί με τη μηχανή του")! Α ρε Πανίκα έτσι είναι οι Θεσσαλονικείς!!!

Yihaaa!!!

Yihaaa!!!
"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"