Microsoft Visual Studio.net 2003 -Πρόβλημα στην εγκατάσταση
- ailouros
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Microsoft Visual Studio.net 2003 -Πρόβλημα στην εγκατάσταση
Εγκατέστησα το Μ.V.S,.net και μετά έτρεξα τον WinDoctor του Norton Systemworks,από το οποίο προέκυψαν γύρω στα 40 invalid ActiveX/Com entries τα οποία και έκανα repair δηλαδή τα διέγραψα από την registry.Στη συνέχεια το Μ.V.S δεν άνοιγε και ζητούσε επανεγκατάσταση ,που με χίλια ζόρια έκανα.Ξανά στο νόρτον υπάρχει το ίδιο προβλημα(;) και φυσικά δεν πρόκειται να κάνω το ίδιο λάθος,Είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο και τι λύσεις προτείνετε;
- ailouros
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Μετά από κάποιους μήνες χρήσης του .net έχω το ίδιο πρόβλημα που είχα στην αρχή.Πάω να ανοίξω το IDE και παίρνω :
Microsoft Development Enviroment:
Cannot find more or one components.Please reinstall the application.
Να πω ότι έκανα κάτι να το καταλάβω.ΤΟ μόνο που μεσολάβησε ήταν ένα update των windows .Έχω και το MVS 6 αλλά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα συνύπαρξης ως τώρα ήταν όλα αρμονικά.Μέχρι να ξαναπάρω το ντι βι ντι έχει κάποιος να προτείνει κάτι;
Microsoft Development Enviroment:
Cannot find more or one components.Please reinstall the application.
Να πω ότι έκανα κάτι να το καταλάβω.ΤΟ μόνο που μεσολάβησε ήταν ένα update των windows .Έχω και το MVS 6 αλλά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα συνύπαρξης ως τώρα ήταν όλα αρμονικά.Μέχρι να ξαναπάρω το ντι βι ντι έχει κάποιος να προτείνει κάτι;