Τραγουδιστές ή συγκροτήματα που απεχθάνεστε?
Τραγουδιστές ή συγκροτήματα που απεχθάνεστε?
Καλά όλοι λέμε για τραγουδιστές και συγκροτήματα που μας αρέσουν και ακούμε συνέχεια αλλά κανένας δεν αναφέρει αυτά που απεχθάνεται και βαριέται να τα ακούει τόσο που του έρχεται να αυτοκτονήσει!
Last edited by shion on Sat Jun 23, 2007 1:10 pm, edited 1 time in total.
They may cut our wings,but we will never forget how flying was
- mariosCSX
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
μαζί σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!barbarosa wrote:Απεχθάνομαι την επίσημη μασκώτ του ΟΤΕ τον Χατζηγιάννη!
είσαι Άγγλος?tsilochr wrote:οι άγγλοι θεωρούν ότι το τρίτο πιο ενοχλητικό πράγμα στη ζωή τους είναι o James Blunt.
1996 Δεν Ξεχνώ
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Serendipity
- Gbyte level
απεχθανομαι τη δεσποινα βανδη,την μαρω λυτρα,τον μαρτακη,την χριστινα αναγνωστοπουλου,τη σασα μπαστα,αυτην που τραγουδαει το νινι σερνει καραβι,και την μπεζετακου...
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--
My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--
My new blog Serendipity's thoughts!
- *Natasa*
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Σιχαινομαι τον Μαρτακη κ τον Πλουταρχο,πολλες καινουριες-γκομενες-υποτιθεμενες-τραγουδιστριες που δεν ξερω ονοματα τους..
Κ επειδη δε θυμαμαι κατι αλλο αυτη τη στιγμη,εχω να δηλωσω οτι Χατζηγιαννης rules!!
Κ επειδη δε θυμαμαι κατι αλλο αυτη τη στιγμη,εχω να δηλωσω οτι Χατζηγιαννης rules!!
Search for beauty find your shore..
try to save them all bleed no more..
You have such oceans within..
in the end I will always love you...
My time is yet to come..so I'll be forever yours..
I know my dreams are made of you..of you..
and only for you...
and only for you...
- rigo
- Gbyte level
Θα συγχιστώ βραδιάτικα το βλέπω!!*Natasa* wrote:Σιχαινομαι τον Μαρτακη κ τον Πλουταρχο
Εμένα με εκνευρίζει ο Κιάμος. Αυτός μου ήρθε με τη μια, αλλά υποθέτω οτι υπάρχουν και πολλοί αλλοι αντιπαθητικοί που έχω απωθήσει αυτή τη στιγμή από τον εγκέφαλό μου!
"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
- Swtos
- Kilobyte level
- Academic status: MSc
:smt070*Natasa* wrote:Σιχαινομαι...τον Πλουταρχο
Σα να πέρνει πολλόυς η μπάλα εδώ...πρόσεχε λιγάκι...xrokos wrote:οι έλληνες σκυλοτραγουδιστές και όλα τα ζώα που συρρέουν να τους ακούσουν
-My father made him an offer he couldnt refuse
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract
-The Godfather
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract
-The Godfather
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
Εμένα μου τη δίνει που με μια φράση αφορίζουμε πολύ κόσμο που του αρέσουν διαφορετικά πράγματα. Απλά πείτε ότι δεν σας αρέσει το στυλ.xrokos wrote:Μου τη σπάνε όλοι οι έλληνες σκυλοτραγουδιστές και όλα τα ζώα που συρρέουν να τους ακούσουν. Είπαμε ότι η ζωή δεν είναι μόνο ποιότητα αλλά ούτε μόνο παρακμή.
Αναρωτιέμαι τι θα σκέφτονταν το 60 οι τότε σκεπτικιστές για το rock 'n roll και τους beatles.[/url]ciao wrote:η εμπορευματοποίηση έχει χαλάσει αρκετά το τοπίο
- *Natasa*
- Mbyte level
:smt070Swtos wrote:*Natasa* wrote:Σιχαινομαι...τον Πλουταρχο
Πω,εισαι πολυ βιαιος!Μα να μη μπορουμε να μιλησουμε?
and only for you...
and only for you...
- P3
- Venus Project Founder
Καλά ντέ, όχι και σιχαμιά! Άμα ακούς Πλούταρχο δηλαδή τρέχεις στην τουαλέτα?? Είπαμε ας μην είμαστε και υπερβολικοί! Οκ δεν σου αρέσει αλλά όχι κι έτσι! Αμα είναι να εκφραζόμαστε έτσι έχω εγώ ποιοτικούς για να σιχαθώ.... ουυυυυυυ να φαν και οι κότες!!!Σιχαινομαι...τον Πλουταρχο
Και μιας και είπα για ποιότητα ...
Ευχαριστώ πολύ για το χαρακτηρισμό! Νομίζω και στο thread του je t'aime είχα εκφράσει την άποψή μου για το θέμα! Σορρυ αλλά ...xrokos wrote:Μου τη σπάνε όλοι οι έλληνες σκυλοτραγουδιστές και όλα τα ζώα που συρρέουν να τους ακούσουν. Είπαμε ότι η ζωή δεν είναι μόνο ποιότητα αλλά ούτε μόνο παρακμή.
Έχω πρόβλημα???
Δεν νομίζω το να προβαίνουμε σε χαρακτηρισμούς τέτοιου τύπου γιατις επιλογές των ανθρώπων στη διασκέδαση, είναι σωστό!
ΥΓ. Θα μπορούσα να ερρίσω πιο πολύ αλλά δε το κάνω. Καλό θα ήταν λοιπόν να αποφύγουμε τους χαρακτηρισμούς γιατί οι παραξηγήσεις παραμονεύουν
ΥΓ2. Πλούταρχους Rulezzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!
YΓ3. Δεν μου αρέσει η ελληνική rock και έντεχνη σκηνή! (αν και τον τελευταίο καιρό οι φίλοι μου με πήγαν και στο Σταυρό του Νότου να ακούσω Μάλαμα και κάπου αλλού και ακούσω Πασχαλίδη, βέβαια την επομένη εβδομάδα χτύπησα ένα Posidonio και ήρθα στο ίσα μου. Next stop Αντύπας!!!!!!!!)
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
Σιχαίνομαι καi εγώ το Family και γενικά αυτού του είδους το ραπ--δλδ videoclip-ια με τους τύπους που θυμίζουν λατέρνες απο τα κοσμήματα και 4-5 τύπισες να "χορεύουν" γύρω γύρω. (πλεόν υπάρχουν και έλληνες τέτοιοι)
Κάποτε άκουγα txc και λιγο active member αλλά κάτι έλεγαν τα τραγουδάκια τους.
Κάποτε άκουγα txc και λιγο active member αλλά κάτι έλεγαν τα τραγουδάκια τους.
laikedelic !
- *Natasa*
- Mbyte level
Βασικα αντιδρας ετσι γιατι εισαι φανατικος του Πλουταρχου..Κ ομως μπορει να μην τρεχω στην τουαλετα αλλα αυτο που αισθανομαι οταν τον ακουω το εκφραζω ως 'σιχαινομαι'P3 wrote:Καλά ντέ, όχι και σιχαμιά! Άμα ακούς Πλούταρχο δηλαδή τρέχεις στην τουαλέτα?? Είπαμε ας μην είμαστε και υπερβολικοί! Οκ δεν σου αρέσει αλλά όχι κι έτσι!Σιχαινομαι...τον Πλουταρχο
Γουστα ειναι αυτα δυστυχως...Κ κανεις δε μπορει ν κρινει κανεναν,ποσο μαλλον οταν προκειται για μουσικη(αυτο ως γενικη παρατηρηση)
and only for you...
and only for you...
- kill bill
- Kilobyte level
Γινόμαστε υπερβολικοί γιατί πολύ απλά η όλη φάση με τέτοιου είδους "καλλιτέχνες" ξεπερνά πολλές φορές κάποια όρια.Ανοίγεις την τηλεόραση κάπου θα πετύχεις κάποιον,ψάχνεις να βρεις ένα σταθμό στο ράδιο τους ακούς,βγαίνεις να πας για καφέ θα δεις κάπου κολλημένη μια αφίσα...Έλεος πια τους είδαμε,εντάξει υπάρχουν.P3 wrote:Καλά ντέ, όχι και σιχαμιά! Άμα ακούς Πλούταρχο δηλαδή τρέχεις στην τουαλέτα?? Είπαμε ας μην είμαστε και υπερβολικοί! Οκ δεν σου αρέσει αλλά όχι κι έτσι! Αμα είναι να εκφραζόμαστε έτσι έχω εγώ ποιοτικούς για να σιχαθώ.... ουυυυυυυ να φαν και οι κότες!!!
Κοιτάξτε δε θέλω να θίξω κανένα, άλλωστε το σχόλιο μου ήταν απόλυτα φιλικό, τα ίδια λέω και στους φίλους μου.
Απλώς δεν πίστευα ότι υπάρχουν εδώ μέσα άτομα που συρρέουν κάθε εβδομάδα στα μπουζουκομάγαζα και ρίχνουν λουλούδια στους φοβερούς τραγουδιστές.Είναι ok να ακούς τα πάντα και που και που να ξεφεύγεις προς την παρακμή εσκεμμένα. Αλλά να ακούω κάποιους ανθρώπους να νομίζουν ότι είναι τρομερή μουσική τα σκυλοτράγουδα και οι τραγουδιστές τους που λούζονται με γαρύφαλλο όλο το βράδυ να θεωρούνται φωνάρες, νομίζω ότι κάπου έχουν χάσει το νόημα της μουσικής.
Είπα ότι όλα τα καλά χωράνε απλώς να ξέρουμε να κάνουμε το διαχωρισμό μεταξύ ποιότητας και μετριότητας.Το να πηγαίνεις αραιά και που στα μπουζουκομάγαζα το θεωρώ φυσιολογικό αλλά το να ακούω παρέες να συχνάζουν κάθε εβδομάδα εκεί γιατί νομίζουν ότι είναι η ύψιστη μορφή διασκέδασης είναι τραγικό. Οκ γνώμη τους είναι αλλά εμένα δε με νευριάζει η γνώμη τους όσο το ότι έχει γίνει μόδα και η τηλεόραση μιλά συνέχεια για τα νυχτερινά μαγαζιά ως τα κέντρα ψυχαγωγίας του νεοέλληνα. Δεν μου αρέσει αυτού του είδους η παιδεία του νεοέλληνα, δεν έχω όμως κανένα πρόβλημα με τους συμπολίτες μου (προς θεού!).
Όλοι κάνουμε ολισθήματα (και εγώ συνέχεια) αλλά πάντα στο τέλος ξέρω να ξεχωρίζω τι είναι αυτό που ακούω.
Απλώς δεν πίστευα ότι υπάρχουν εδώ μέσα άτομα που συρρέουν κάθε εβδομάδα στα μπουζουκομάγαζα και ρίχνουν λουλούδια στους φοβερούς τραγουδιστές.Είναι ok να ακούς τα πάντα και που και που να ξεφεύγεις προς την παρακμή εσκεμμένα. Αλλά να ακούω κάποιους ανθρώπους να νομίζουν ότι είναι τρομερή μουσική τα σκυλοτράγουδα και οι τραγουδιστές τους που λούζονται με γαρύφαλλο όλο το βράδυ να θεωρούνται φωνάρες, νομίζω ότι κάπου έχουν χάσει το νόημα της μουσικής.
Είπα ότι όλα τα καλά χωράνε απλώς να ξέρουμε να κάνουμε το διαχωρισμό μεταξύ ποιότητας και μετριότητας.Το να πηγαίνεις αραιά και που στα μπουζουκομάγαζα το θεωρώ φυσιολογικό αλλά το να ακούω παρέες να συχνάζουν κάθε εβδομάδα εκεί γιατί νομίζουν ότι είναι η ύψιστη μορφή διασκέδασης είναι τραγικό. Οκ γνώμη τους είναι αλλά εμένα δε με νευριάζει η γνώμη τους όσο το ότι έχει γίνει μόδα και η τηλεόραση μιλά συνέχεια για τα νυχτερινά μαγαζιά ως τα κέντρα ψυχαγωγίας του νεοέλληνα. Δεν μου αρέσει αυτού του είδους η παιδεία του νεοέλληνα, δεν έχω όμως κανένα πρόβλημα με τους συμπολίτες μου (προς θεού!).
Όλοι κάνουμε ολισθήματα (και εγώ συνέχεια) αλλά πάντα στο τέλος ξέρω να ξεχωρίζω τι είναι αυτό που ακούω.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
Η τηλεόραση προβάλει μόνο αυτά γιατί προφανώς έχει κάποιο κέρδος από αυτήν την ιστορία.xrokos wrote: έχει γίνει μόδα και η τηλεόραση μιλά συνέχεια για τα νυχτερινά μαγαζιά ως τα κέντρα ψυχαγωγίας του νεοέλληνα.
Τώρα για τα είδη μουσικής αν και επίσης δεν μου αρέσουν καθόλου τα σκυλάδικα (έτσι τα λέμε αυτοί που δεν τα ακούμε) δεν μπορείς να κατακρίνεις κάποιον επειδή τα ακούει. Ο καθένας την βρίσκει με διαφορετικό είδος μουσικής και διασκέδασης. Αν δεν υπήρχαν διαφορές στον τρόπο διασκέδασης και στα είδη μουσικής που ακούνε οι άνθρωποι πιστεύω τότε θα είχαμε πρόβλημα!