Τι παίζει με τον ΑΣΕΠ ???

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Post Reply
panos_al
bit level
bit level

Τι παίζει με τον ΑΣΕΠ ???

Post by panos_al » Sun Jul 01, 2007 3:12 pm

Ρε παιδία υπάρχει κάποιος που να ξέρει τι χρειαζόμαστε για να δώσουμε στον ΑΣΕΠ? Εννοώ από μαθήματα παιδαγωγικής ή χαρτί από την ΣΕΛΕΤΕ ή τπτ...
Πήγα και ρώτησα στην γραμματεία μας κ δεν ήξεραν να μου πουν(..ε αν είναι δυνατόν δηλαδή) και με έστειλαν στο γραφείο δημοσίων σχέσεων αλλά ούτε εκεί ξέρουν. Συγκεκριμένα μου είπαν να ρωτήσω τον ΑΣΕΠ η το Υπουργείο Παιδείας.
Επίσης σε τι μαθήματα εξεταζόμαστε....? Γενικά ότι πληροφορίες έχετε πάνω σε αυτό το θέμα καλοδεχούμενες. :-)
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by ciao » Sun Jul 01, 2007 3:25 pm

Απ' όσο θυμάμαι χρειάζεσαι απολυτήριο Λυκείου, δίπλωμα ξένης γλώσσας (αγγλικής αν δεν κάνω λάθος).
Πτυχίο, μεταπτυχιακό προσμετρώνται θετικά για επιπλέον μόρια.
Τώρα για τις εξετάσεις συνήθως βγαίνει ύλη από την αντίστοιχη υπηρεσία που θα διαγωνιστείς.
Παρακολούθησε τις ημερομηνίες για τις αιτήσεις και την υποβολή των δικαιολογητικών για να μην τρέχεις τελευταία στιγμή.
Τώρα για συγκεκριμένα βιβλία δεν ξέρω αν λένε αλλά πάνω κάτω από την ύλη θα μπορείς να καταλάβεις και γενικά στο εμπόριο κυκλοφορούν αρκετά που θα σε καλύψουν.
Τώρα για ακόμα περισσότερα μπορείς να κοιτάξεις και στο site τους...
http://www.asep.gr/

Αυτά από εμένα.
Όποιος/α άλλος/η ξέρει κάτι ας με διορθώσει ή ας προσθέσει και άλλα.
S.S.D.D.
maria_
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by maria_ » Sun Jul 01, 2007 3:37 pm

Απο όσο ξέρω μέχρι στιγμής δεν χρειάζεται χαρτί απο ΣΕΛΕΤΕ.
Βρήκα μία προκύρηξη εδώ
(είναι βέβαια του 2002 αλλά μπορεί να βοηθήσει)
Βάλε φωτιά σε ό,τι σε καίει, σε ό,τι σου τρώει την ψυχή
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
Serendipity
Gbyte level
Gbyte level

Post by Serendipity » Sun Jul 01, 2007 4:48 pm

λοιπον εδω

ειναι η ΦΕΚ που αφορα τους πληροφορικους,απο ποια πανεπιστημια δεχεται ο ασεπ για πληροφορικους και τι χρειαζεται,ειναι η φεκ του 2003 αλλα και τωρα αυτα ισχυουν.βεβαια ,τωρα απο οτι θυμαμαι δεν νομιζω να πηραν φετος πληροφορικους με τον ασεπ...στον εκπαιδευτικο κλαδο..

επισης,ο σελετε για τους πληροφορικους επαψε να ειναι απαραιτητως απο το 2002,αν θυμαμαι καλα,οποτε το πτυχιο σου αρκει.
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

ImageImage

My new blog Serendipity's thoughts!
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Sun Jul 01, 2007 6:27 pm

Έριξα μια ματιά σε αυτό το topic. Απ' ότι λένε, όποτε γίνει διαγωνισμός του ΑΣΕΠ θα αφορά λίγες θέσεις (κάποιος γράφει 50), ενώ φυσικά δεν έχει προσδιοριστεί τίποτα σχετικό (ημερομηνία). Επίσης δεν ξέρω πόσα χρόνια πρέπει να είναι κάποιος ωρομίσθιος σε Δημοτικό/αναπληρωτής (με τα σημερινά δεδομένα) για να διοριστεί τελικά με τα μόρια. Ίσως και 4-5 χρόνια. Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο. Το σίγουρο είναι ότι η εποχή των μαζικών διορισμών έχει παρέλθει ανεπιστρεπτεί.
Προσωπικά θεωρώ θετικό το ότι σταματούν αυτοί οι διορισμοί ώστε να πάψουν να δηλώνουν άτομα την Πληροφορική μόνο και μόνο για μια θέση στο Δημόσιο. Ειδικά όταν έχουν και μεταπτυχιακό Επιστήμης Υπολογιστών :-p.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by ciao » Sun Jul 01, 2007 8:33 pm

Γενικότερα ο ΑΣΕΠ είναι πονεμένη ιστορία...
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...
...ο καθένας με τους στόχους του... ;)
S.S.D.D.
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level

Post by mikem4600 » Sun Jul 01, 2007 8:36 pm

rapadder wrote:Προσωπικά θεωρώ θετικό το ότι σταματούν αυτοί οι διορισμοί ώστε να πάψουν να δηλώνουν άτομα την Πληροφορική μόνο και μόνο για μια θέση στο Δημόσιο. Ειδικά όταν έχουν και μεταπτυχιακό Επιστήμης Υπολογιστών :-p.
Χαίρομαι που η αίσθηση της ειρωνείας δεν μας έχει εγκαταλείψει... :-D :) :-p Φιλικά πάντα. ;)

Edit: 666 posts! Διαβολικό! :-D
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
PaP
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by PaP » Sun Jul 01, 2007 10:41 pm

rapadder wrote:Προσωπικά θεωρώ θετικό το ότι σταματούν αυτοί οι διορισμοί ώστε να πάψουν να δηλώνουν άτομα την Πληροφορική μόνο και μόνο για μια θέση στο Δημόσιο. Ειδικά όταν έχουν και μεταπτυχιακό Επιστήμης Υπολογιστών :-p.
Γιατί έχουμε τόσο γαμάτα software houses στην Ελλάδα, που αξίζει να δουλεύεις εκεί ! :twisted: :-p
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Mon Jul 02, 2007 11:01 am

Καλή η κριτική, αλλά όχι στα πάντα...τέσπα...σχετικά με τις θέσεις, επειδή την είχα ψάξει πέρυσι μήπως και ένα έχω να πω. Τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι να βγει προκήρυξη.
Παρακολουθούσα forums τα οποία ουτε καν θυμάμαι τώρα, στα οποία όλοι ήταν σίγουροι ότι θα προκηρυχθούν θέσεις για πληροφορικούς, παραθέτονταν πηγές του τύπου "ξάδερφος που δουλεύει σε υπουργείο", το τρέναραν τουλάχιστον ένα χρόνο έτσι και τελικά δεν βγήκε τίποτα.

Οπότε απλά έχε τον νου σου στο asep.gr μήπως πάρει το μάτι σου κάτι, αν και λογικά θα βουήξει ο τόπος όταν βγει.
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”