Μάχη των φύλων και ατάκες
Μάχη των φύλων και ατάκες
ok.
Aς πιασουμε ενα αλλο ΤΟP 5 στο τμήμα.
Εχει κανεις καμια προταση?
splitted and moved by Zifnab
Aς πιασουμε ενα αλλο ΤΟP 5 στο τμήμα.
Εχει κανεις καμια προταση?
splitted and moved by Zifnab
-
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
- Serendipity
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
βρε sandra εμεις πλεον εχουμε ξεφυγει απο τον ανταγωνισμο...ειμαστε Θεες και τους εχουμε τυφλωσει ολους απο την ομορφαδα μας ,με αποτελεσμα να μν μας βλεπουν...sandra wrote:Απαράδεκτοι! Το 1ο έτος τι κάνει ρε?

1ο ετος ruleeesss...
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
- komatoskilo
- byte level
-
- Mbyte level
Και έλεγα να την κόψω την ρημάδα την Java 1 :Pkomatoskilo wrote:Ναι η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο έτος μόνο από miss Eλλάς και πάνω βρίσκεις...
![]()
![]()
Για αυτό το μισό τμήμα θέλει να αλλάξει σχολή!!!!!!!
Ένα πέρασμα από το φετινό πρώτο έτος θα πείσει και τους πιο δύσπιστους ότι η κατάσταση για εμάς τα αγόρια είναι απλά τραγική
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
αχαχα άσχημο δόσιμο. Πάντως κι εγώ όσο ήμουν στους διαδρόμους του τμήματος μέχρι πέρυσι μπορώ να πω ότι τα έτη εισαγωγής 2004 και 2005 είναι μια χαράkomatoskilo wrote:Ένα πέρασμα από το φετινό πρώτο έτος θα πείσει και τους πιο δύσπιστους ότι η κατάσταση για εμάς τα αγόρια είναι απλά τραγική

Last edited by tsilochr on Thu Jul 05, 2007 5:19 pm, edited 1 time in total.
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Μια χαρά είναι, αλλά εγώ θα ήθελα να προσθέσω και το 2003...tsilochr wrote:αχαχα άσχημο δόσιμο. Πάντως κι εγώ όσο ήμουν στους διαδρόμους του τμήματος μέχρι πέρυσι μπορώ να πω ότι τα έτη εισαγωγής 2004 και 2005 είναι μια χαράkomatoskilo wrote:Ένα πέρασμα από το φετινό πρώτο έτος θα πείσει και τους πιο δύσπιστους ότι η κατάσταση για εμάς τα αγόρια είναι απλά τραγική

Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
-
- Kilobyte level
Κοιτάξτε. Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους... τα τμήματα πληροφορικής δεν είναι για γυναίκες (ο φαλοκράτης ο ίδιος
). Ως εκ τούτου, τα τμήματα που έχουν να κάνουν με κάποιου είδους επικοινωνία (όχι ηλεκτρονική προφανώς) μας τρώνε ΧΑΛΑΡΑ... μάρκετιγκ και επικοινωνίας για παράδειγμα. 
ΥΓ: Άντρες, θα χρειαστώ την υποστήριξή σας

Α! Και για να διαλυθούν οιεσδήποτε "περίεργες" σκέψεις... ελάτε τώρα! Μεταξύ μας, αν θέλατε να βρείτε γκόμενα θα πηγαίνατε σε τμήμα πληροφορικής; Εγώ πάντως θα προτιμούσα μια βόλτα από παιδαγωγικό!!!

ΥΓ: Άντρες, θα χρειαστώ την υποστήριξή σας

Α! Και για να διαλυθούν οιεσδήποτε "περίεργες" σκέψεις... ελάτε τώρα! Μεταξύ μας, αν θέλατε να βρείτε γκόμενα θα πηγαίνατε σε τμήμα πληροφορικής; Εγώ πάντως θα προτιμούσα μια βόλτα από παιδαγωγικό!!!
Insanity in individuals is something rare - but in groups, parties, nations and epochs, it is the rule.
Friedrich Nietzsche
Friedrich Nietzsche
-
- Kilobyte level
-
- Kilobyte level
- rigo
- Gbyte level
Έτσι όπως το θέτεις έχεις ένα δίκιο, αλλά ούτε και εγώ αν ήθελα να βρώ γκόμενο θα πήγαινα πληροφορική. Θα προτιμούσα μια βόλτα προς γυμναστική ακαδημία π.χ!!Dog oF wAr wrote:Α! Και για να διαλυθούν οιεσδήποτε "περίεργες" σκέψεις... ελάτε τώρα! Μεταξύ μας, αν θέλατε να βρείτε γκόμενα θα πηγαίνατε σε τμήμα πληροφορικής; Εγώ πάντως θα προτιμούσα μια βόλτα από παιδαγωγικό!!!

Last edited by rigo on Thu Jul 05, 2007 6:52 pm, edited 1 time in total.
"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
-
- Kilobyte level
-
- Kilobyte level
Πάντως λογικά η αντεπίθεση πρέπει να είναι ήπια... για τον εξής απλό λόγο: Εμείς τουλάχιστον αναφερθήκαμε σε κάποια (όποια) ποσοστά γυναικείου πληθυσμού είναι ΟΚ (προσέξτε ορολογία: "ΟΚ"). Οπότε κανονικά δεν πρέπει να μας χτυπήσουν πολύ... Θα μας λυπηθούν!!!
Insanity in individuals is something rare - but in groups, parties, nations and epochs, it is the rule.
Friedrich Nietzsche
Friedrich Nietzsche
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
εγώ πάντως λέω να προτιμήσω σε κάτι πιο σοφιστικέ από τη γυμναστική ακαδημία...
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Visions from a dying brain
I hope you don't understand