Πρόγραμμα εξεταστικής?

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Bloody Mary
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a
Post by Bloody Mary » Wed Jul 04, 2007 11:50 pm

@ rigo

Εννοείται πως τα Αγγλικά 4 τα αφήνεις για την επαναληπτική!

Πραγματικά ελπίζω αυτό το πρόγραμμα να είναι μόνο ένα κακόγουστο αστείο!!!!

Δεν είναι δυνατόν να σοβαρολογούν...

@para

Και καλά, εμείς οι πρωτοετείς έχουμε να γκρινιάζουμε γιατί δίνουμε πρώτη μέρα Java και την επόμενη Ψηφιακά....

Τα υπόλοιπα παιδιά από τα άλλα έτη, που έχουν εξίσου χάλια πρόγραμμα και χρωστάνε έστω και ένα από τα δικά μας μαθήματα τι να πουν??????

Πωπω..... :cry:
Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by para » Wed Jul 04, 2007 11:54 pm

Δεν ξέρω τι έχουν να πουν εκείνα, αλλά εγώ έχω να τους πω συγχαρητήρια αν έχουν μόνο ένα απο το εξάμηνο μας ;)
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Thu Jul 05, 2007 12:14 am

Κάνουμε χιούμορ para ε :-p ?
Ποιος είπε μόνο ένα μάθημα απο το δικό σας εξάμηνο?
τα standard του ΟΠΑΠ είναι:
Λογιστική σημειώσατε X
Υπολογιστικά ο Αγώνας αναβλήθηκε - θα ακολουθήσει κλήρωση του αποτελέσματος :-D :lol: :lol:
Bloody Mary
Venus Former Team Member
Post by Bloody Mary » Thu Jul 05, 2007 12:19 am

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα φέτος πάντως, ούτε που θέλω να φαντάζομαι εμείς (οι φετινοί πρωτοετείς) με πόσα φετινά μαθήματα θα μείνουμε για τις επόμενες χρονιές... :-(
Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.
Fairy
Gbyte level
Gbyte level

Post by Fairy » Thu Jul 05, 2007 10:32 pm

Ένα έχω να σας πω: γράφω τέσσερα μαθήματα συνεχόμενα, ένα κάθε μέρα! (3 στα 4 είναι από το έτος μου!!!)
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4
Post by barbarosa » Thu Jul 05, 2007 10:37 pm

Καλά ρε παιδιά δεν μπορούμε να επέμβουμε κάπως? Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα! Επίτηδες το κάνουν?
StormRider
Gbyte level
Gbyte level
Post by StormRider » Fri Jul 06, 2007 1:14 am

Μου φαίνεται πρέπει να υπάρξει μία κοινή δράση ή από το venus ή από τους φοιτητές της πληροφορικής...
Πιστεύω ότι πρέπει να υπάρξει "κάποια" διασπορά στα μαθήματα...

Μπορούμε κάπως να στείλουμε e-mail με κείμενο διαμαρτυρίας ή κάτι άλλο ελληνικό και νεο-δημοκρατικό όπως είναι οι νικηταί της εμπιστοσύνης του φοιτητικού συλλόγου μας και οι πρυτάνεις μας?
Χμμ, ναι ίσως, ας το δοκιμάσουμε...

Επίσης μπορείτε πάντα να ζητήσετε το λόγο και την ψήφο σας πίσω ,από τους διάφορους "εκπροσώπους", αλλά ειρηνικά, ήρεμα, γαλαζοπράσινα-μαρόν και... πολιτισμένα όπως οι θεσμοί της κοινωνίας μας!
Μας απαγόρευσαν την αντίσταση στη βία (δεν το αποκάλεσαν καν "βία στη βία", αλλά "βία για τη βία"! -τη στιγμή που κάποιοι ίσως το είπαμε ,θα ακουστεί ποιητικό, Ελευθερία)

Ελπίζω να νιώθετε (τώρα που σας καίει) κάτι από την κρατική τρομοκρατία (έστω και σε μια γλυκύτατή της μορφή)...
Για αρκετούς το όλο το κλίμα ήταν αναμενόμενο, για την εκμηδένιση του (μοναδικού πλέον, αντιδραστικού) φοιτητικού κινήματος

"Ποιος θα κάνει καταλήψεις και πορείες όταν θα χρωστάει τα κέρατά του...?" (φαντάζομαι να λέει ορθά again η Μαριέττα!)

Σε παρόμοιο πνεύμα κινήθηκε και αυτή η εξεταστική, άλλωστε...

Δεν μασάμε όμως! Οι διακοπές στη Μύκονο όπου θα "φτιαχτούμε" και θα μας φτιάξουν, είναι κοντά!

------
Έχω και ένα λογύρδιο για την ελεύθερη αγορά μιας και είμαι φρέσκος από την Οικονομία, αλλά δεν το ρίχνω μη στεναχωρήσω κόσμο (=> νυστάζω δλδ)
Image
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by ciao » Fri Jul 06, 2007 3:17 am

Είναι να μην πάρεις φόρα δηλαδή... :-D
Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει αλλά όπως και να έχει στο τέλος το βλέπω το όνειρο... :evil:
S.S.D.D.
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Fri Jul 06, 2007 9:15 am

Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι... προφανώς και πρέπει να μοιράσουμε τα μαθήματα ανάμεσα στις 2 εξεταστικές. Αναμενόμενο ήταν να συμβεί κάτι τέτοιο όπως είρθαν τα πράγματα. Ας αφήσουμε την κρατική τρομοκρατία, μην τα ρίχνουμε όλα εκεί. Επιμένω πως ο φοιτητικός σύλλογος θα έπρεπε να ενδιαφερθέι, αλλά μάλλον άδικα θα περιμένουμε κάποια πρωτοβουλία από αυτόν για ένα τόσο "μικρό" θέμα.
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by ciao » Fri Jul 06, 2007 1:49 pm

Μικρό δεν είναι! Κάποιοο μπορεί να είναι στο πτυχίο και για κάποιους μια καθυστέρηση ενός εξαμήνου ή και χρόνου μελλοντικά σημαίνει επιπλέον έξοδα για το αντίστοιχο διάστημα (για όσους/ες είναι εκτός Αθηνών).
Το ξαναλέω και πάλι...ο θεός μαζί τους και μαζί μας!
S.S.D.D.
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level
Post by barbarosa » Fri Jul 06, 2007 2:01 pm

Storm Rider μπορείς να συντάξεις ένα κείμενο διαμαρτυρίας για το πρόγραμμα της εξεταστικής?
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by para » Fri Jul 06, 2007 2:35 pm

xaxaxa καλη ιδεα barbarosa :-D
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Professor
Post by redlabel » Fri Jul 06, 2007 2:36 pm

barbarosa wrote:Storm Rider μπορείς να συντάξεις ένα κείμενο διαμαρτυρίας για το πρόγραμμα της εξεταστικής?
Με ψυχραιμία Storm Rider! Στόχος είναι να πείσετε, όχι απλώς να διαμαρτυρηθείτε...

Δ. Γκρ.
Serendipity
Gbyte level
Gbyte level

Post by Serendipity » Fri Jul 06, 2007 3:12 pm

redlabel wrote:
barbarosa wrote:Storm Rider μπορείς να συντάξεις ένα κείμενο διαμαρτυρίας για το πρόγραμμα της εξεταστικής?
Με ψυχραιμία Storm Rider! Στόχος είναι να πείσετε, όχι απλώς να διαμαρτυρηθείτε...

Δ. Γκρ.

+++

πρεπει να εχουμε δυνατα επιχειρηματα..

οσο αναφορα τις παραταξεις..εγω απο τοτε που εγιναν οι εκλογες,δεν εχω δει κανενα αντιπροσωπο μας,εκτος απο καποιους που πετυχε το ματι μου στη java1 επειδη τη χρωσταγανε...κατα τα αλλα αφαντοι ολοι,ελπιζω τα δικαιωματα τα μας τα υπερασπιζονται απο κοντα και οχι με e-mail απο το σπιτι τους :-p :twisted:
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

ImageImage

My new blog Serendipity's thoughts!
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level
Post by barbarosa » Fri Jul 06, 2007 3:39 pm

Serendipity wrote: οσο αναφορα τις παραταξεις..εγω απο τοτε που εγιναν οι εκλογες,δεν εχω δει κανενα αντιπροσωπο μας,εκτος απο καποιους που πετυχε το ματι μου στη java1 επειδη τη χρωσταγανε...κατα τα αλλα αφαντοι ολοι,ελπιζω τα δικαιωματα τα μας τα υπερασπιζονται απο κοντα και οχι με e-mail απο το σπιτι τους :-p :twisted:
Τώρα που τέλειωσαν οι εκλογές μην περιμένεις και πολλά...(ούτε καν ανακοινώσεις στα αμφιθέατρα)
Παρόλα αυτά από την Μύκονο μέσω ιντερνετ ενημερώνονται καθημερινά για τις εξελίξεις στο πανεπιστήμιό μας!

Αν θέλουμε να γίνει κάτι πρέπει να το κάνουμε μόνοι μας. Η μαζική αποστολή mail μπορεί να είναι μία καλή λύση. Αν έχετε καμοιά άλλη ιδέα πείτε την.
komatoskilo
byte level
byte level

Post by komatoskilo » Fri Jul 06, 2007 4:50 pm

Παιδιά εδώ θα διαφωνήσω...

Το έχω πει πολλές φορές και το ξαναλέω άλλη μια φορά...

Μην μηδενίζομε πράγματα και καταστάσεις...

Με σκοπό να δημιουργήσουμε εντυπώσεις ή να κάνουμε πιο πιστευτή την επιχειρηματολογία μας μην λέμε πράγματα που δεν ισχύουν...

1ον Το πρόγραμμα έτσι κι αλλιώς θα ήταν λίγο πιεστικό...

2ον Όσο αναφορά τις παρατάξεις νομίζω αν εξερέσεις τους γνωστούς μεγαλοσυνδικαλιστές της Μυκόνου οι άλλοι είναι εκεί καθημερινά. Άλλοι ποιο πολύ άλλοι λιγότερο(έχουν γνώση οι φύλακες).

@@Serendipity εσύ δεν έλεγες ότι τσακώνονταν μια μέρα στο Β; ;) Εγώ διαφωνώ ότι δεν εμφανίζονται...

Σε κάθε περίπτωση είναι και δικό μας χρέος να πιάσουμε τους εκπροσώπους μας και να τους πούμε για τις όποιες ανησυχίες μας...

Υ.Γ Πάντως προσωπική εντύπωση είναι ότι οι "αρχές" του πανεπιστημίου δεν νοιάζονται και τόσο. Αιτίες, μα φυσικά ίσως κάποιες άνωθεν εντολές για τιμωρία των φοιτητών, λίγο η ζέστη και λίγο οι κομματικές υποχρεώσεις ορισμένων!!!!!
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Fri Jul 06, 2007 6:10 pm

Δεν χρειάζεται να το γυρίσετε σε πολιτική κουβέντα. Έχει φανεί πια τι πιστεύει ο καθένας για παρατάξεις και γενικά για την κατάσταση του πανεπιστημίου. Όσο για την μαζική αποστολή mails, να τα στείλουμε που ρε παιδιά? Υπάρχει κάποιο που μπορείς να ζητήσεις γενικά πληροφορίες? :smt017 info@aueb.gr κι έτσι :lol:
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
StormRider
Gbyte level
Gbyte level
Post by StormRider » Fri Jul 06, 2007 6:40 pm

[offtopic]
lol καλό αυτό για το κείμενο διαμαρτυρίας... Βέβαια σαφώς και δεν ταιριάζει ένα κείμενο τέτοιο στη Διεύθυνση Σπουδών που απ' ότι έμαθα σήμερα βγάζει το πρόγραμμα της εξεταστικής.
Ούτε και θα τους έκανα τη χάρη γράφοντας ελεύθερα ένα κείμενο να το πετάξουν στα σκουπίδια, καγχάζοντας...

Βέβαια πάλι βλέπω ότι κόσμος συνεχίζει να θρέφει αυταπάτες... ΝΑΙ παιδιά ΚΑΝΕΙΣ δεν είπε ότι το τίμημα των καταλήψεων δε θα ήταν βαρύ! Αλλά οι καταλήψεις ΔΕΝ ευθύνονται για το γεγονός ότι αντί να γράφουμε από τις 22/8 - 7/9 γράφουμε στις μισές μέρες.
[/offtopic]

Όπως προείπα η Διεύθυνση Σπουδών το βγάζει το πρόγραμμα, αν ξέρει κανείς κάποιο e-mail να το δώσει... χρόνο δεν έχουμε... πολύ σύντομα θα βγει το τελικό και μετά δεν επιδέχεται αλλαγές

-------
update: έστειλα το ακόλουθο στο registrar@aueb.gr το οποίο σχετίζεται με πληροφορίες σχετικές με σπουδαστικά θέματα
Καλησπέρα σας,

μεγάλο τμήμα των φοιτητών του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου μας, αναζητά την επικοινωνία με την υπεύθυνη αρχή έκδοσης του προγράμματος εξεταστικής. Έχοντας δει το προσχέδιο θεωρεί ότι θα μπορούσε να γίνει πολύ καλύτερη διασπορά στις ημερομηνίες των εξεταζόμενων μαθημάτων.

Παρακαλώ ενημερώστε με αν αυτό είναι το σωστό e-mail επικοινωνίας με τη Διεύθυνση Σπουδών ή κάποια αντίστοιχη αρχή.

Ευχαριστώ
Last edited by StormRider on Fri Jul 06, 2007 7:20 pm, edited 1 time in total.
Image
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level
Post by barbarosa » Fri Jul 06, 2007 7:06 pm

@StormRider
Θα σου απαντήσουν σε 15 μέρες μάλλον...

Την περίοδο εκλογών, οι υποψήφιοι για την πρυτανία είχαν στείλει mail προς τους φοιτητές. Αν κοιτάξετε το mail προπτυχιακών και αν τα έχει κρατήσει κάποιος, εκεί ίσως βρει κάποια διεύθυνση σημαντικού προσώπου.
Serendipity
Gbyte level
Gbyte level

Post by Serendipity » Fri Jul 06, 2007 7:14 pm

komatoskilo wrote:
@@Serendipity εσύ δεν έλεγες ότι τσακώνονταν μια μέρα στο Β; ;) Εγώ διαφωνώ ότι δεν εμφανίζονται...
λοοολλλλ,το ακουσα και αυτο..σοβαρο επιχειρημα ,αν ειναι να εμφανιζονται μονο για να τσακωνονται και να παιζουν ξυλο,τοτε να το ξερω
τεσπα,καλο ειναι να κινητοποιηθουμε και να μν τσακωνομαστε με τα ποιος και τι.
Last edited by Serendipity on Fri Jul 06, 2007 7:16 pm, edited 1 time in total.
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

ImageImage

My new blog Serendipity's thoughts!
StormRider
Gbyte level
Gbyte level
Post by StormRider » Fri Jul 06, 2007 7:15 pm

Θα είναι ελεεινοί αν δεν μου απαντήσουν...

δλδ Δεν γλιτώνουμε το κείμενο διαμαρτυρίας και την επανάσταση :Ρ

Και να τα βρεις ο πρύτανης δεν ξέρω πόση δικαιοδοσία έχει. Επιπλέον ο Πραστάκος θα μπει από το καινούριο ακαδημαϊκό έτος... άρα του Βενιέρη αν έχει κάποιος.
Image
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Fri Jul 06, 2007 7:18 pm

StormRider wrote: Βέβαια πάλι βλέπω ότι κόσμος συνεχίζει να θρέφει αυταπάτες... ΝΑΙ παιδιά ΚΑΝΕΙΣ δεν είπε ότι το τίμημα των καταλήψεων δε θα ήταν βαρύ! Αλλά οι καταλήψεις ΔΕΝ ευθύνονται για το γεγονός ότι αντί να γράφουμε από τις 31/8 - 7/9 γράφουμε στις μισές μέρες.
Αυτό δεν το έπιασα :???: Θα γράφαμε κανονικά 8 μέρες και τώρα γράφουμε λιγότερες?ε? Από ότι είδα θα γράφουμε 22-7 :???: Κάτι μπέρδεψες μου φαίνεται...
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”