Πρόγραμμα εξεταστικής?
-
- Gbyte level
-
- Gbyte level
Ok, μου απάντησαν με περισσή ευγένεια
Κάτι μου λέει πως πρέπει να πάρουμε τηλέφωνο...?
Ας είναι. Προτείνετε κάτι συγκεκριμένο να πούμε?

Κάτι μου λέει πως πρέπει να πάρουμε τηλέφωνο...?
Ας είναι. Προτείνετε κάτι συγκεκριμένο να πούμε?
Αγαπητέ Κύριε,
Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Προσωπικό τής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου μας.
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (εκτός αργιών)
Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, 08:00-14:00.
210-82-03-321, 210-82-03-369, 210-82-12-722.
Τηλεφωνικό κέντρο: 210-82-03-911, Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, 08:00-20:00.
Εάν καλείτε από το εξωτερικό, το διεθνές πρόθεμα για την Ελλάδα είναι +30.
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.
Με Εκτίμηση,
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
- tZoLe
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Να πάρει ένας εκ μέρους ποιόν; Δεν ξέρω τι αποτέλεσμα μπορεί να έχει. Ίσως αν παίρναμε όλοι ή αν συγκεντρώναμε υπογραφές θα ακουγόταν περισσότερο.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
-
- Gbyte level
-
- Gbyte level
Κοίτα όπως μου υπέδειξαν στο e-mail ο τρόπος επικοινωνίας μαζί τους είναι τηλεφωνικός. Κοίταξα και στον οδηγό σπουδών αλλά δεν μπόρεσα να βρώ κάτι σχετικό για τη Διευθυνση Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου.
Πιστεύω ότι αν τους ενοχλήσουμε λίγο θα μεταβιβάσουν το αίτημά μας στους έχοντες καποια εξουσία πάνω στο ζήτημα του προγράμματος.
Αρκεί να τους πούμε ότι αναμένουμε σε ένα πρόγραμμα με τα μαθήματα κατανεμημένα σε όλο το εύρος της εξεταστικής περιόδου και ότι ελπίζουμε το αίτημα αυτό να το λάβουν υπ' όψιν τους όταν βγάλουν το τελικό.
Θα πάρω το πρωί της Πέμπτης.
Ξαναποστάρω την απάντησή τους.
Πιστεύω ότι αν τους ενοχλήσουμε λίγο θα μεταβιβάσουν το αίτημά μας στους έχοντες καποια εξουσία πάνω στο ζήτημα του προγράμματος.
Αρκεί να τους πούμε ότι αναμένουμε σε ένα πρόγραμμα με τα μαθήματα κατανεμημένα σε όλο το εύρος της εξεταστικής περιόδου και ότι ελπίζουμε το αίτημα αυτό να το λάβουν υπ' όψιν τους όταν βγάλουν το τελικό.
Θα πάρω το πρωί της Πέμπτης.
Ξαναποστάρω την απάντησή τους.
Αγαπητέ Κύριε,
Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Προσωπικό τής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου μας.
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (εκτός αργιών)
Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, 08:00-14:00.
210-82-03-321, 210-82-03-369, 210-82-12-722.
Τηλεφωνικό κέντρο: 210-82-03-911, Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, 08:00-20:00.
Εάν καλείτε από το εξωτερικό, το διεθνές πρόθεμα για την Ελλάδα είναι +30.
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.
Με Εκτίμηση,
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
-
- Gbyte level
εδώ βγήκε το προσχέδιο του προγράμματος το οποίο δίνει η Διεύθυνση Εκπαίδευσης στους φοιτητές και με feedback καθιερώνεται το τελικό πρόγραμμα.
Λογικά η διεύθυνση πέραν του προγράμματος της εξεταστικής ασχολείται και με περαιτέρω ζητήματα σπουδαστικής φύσης... Μελετάει πως καθορίζονται τα μαθήματα στα αντιστοιχα τμήματα του ΟΠΑ και φαντάζομαι οι αρμοδιότητές της δεν έχουν τέλος.
Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω να συμπληρώσει. Εγώ νόμιζα ότι για τα άλλα έτη το πρόγραμμα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Τέλοσπάντων όσοι και να κινητοποιηθούμε σε κακό δε θα μας βγεί...
Λογικά η διεύθυνση πέραν του προγράμματος της εξεταστικής ασχολείται και με περαιτέρω ζητήματα σπουδαστικής φύσης... Μελετάει πως καθορίζονται τα μαθήματα στα αντιστοιχα τμήματα του ΟΠΑ και φαντάζομαι οι αρμοδιότητές της δεν έχουν τέλος.
Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω να συμπληρώσει. Εγώ νόμιζα ότι για τα άλλα έτη το πρόγραμμα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Τέλοσπάντων όσοι και να κινητοποιηθούμε σε κακό δε θα μας βγεί...
- crash_override
- Wow! Terabyte level
- sandra
- Wow! Terabyte level
Φυσικά θα υπάρχουν συνέχεια συγκρούσεις. Μακάρι να βολέψουν τα μαθήματα κάθε έτους να μην συγκρούονται μεταξύ τους, γιατί αν χρωστάει κάποιος και μαθήματα τότε ζόρικα τα πράγματα. Δεν μπορεί να είναι όλοι ευχαριστημένοι...
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- para
- Wow! Terabyte level
Αν γίνει μεγαλύτερη η εξεταστική περίοδος τότε πάλι θα μεταφερθούν χρονικά προβληματα στο επόμενο έτος. Οπότε κυρίως μας ενδιαφέρει η απόσταση μεταξύ των μαθημάτων. Δηλ να γίνει ομοιόμορφα η κατανομή τους στη διάρκεια της εξεταστικής κι όχι πχ οι πρωτοετής να δίνουν όλα τα μαθήματα στο πρώτο μισό της εξεταστικής, ενώ μπορούν να έχουν περισσότερες μερες στη διάθεση τους.debbie wrote:ναι από ότι κατάλαβα το ζητούμενο είναι να είναι μεγαλύτερη η εξεταστική μας περίοδος και να μην είναι τόσο "κοντά" τα μαθήματα που δίνουμε μεταξυ τους...
Last edited by para on Wed Jul 11, 2007 11:09 am, edited 1 time in total.
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
-
- Gbyte level